Vorige week een smartphone besteld en betaald. Daarna geen rectie meer ontvangen. Telefonisch is ergoedkoop.nl niet bereikbaar. Kortom hier klopt iets niet. Aangifte gedaan bij nationale politiesit... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Wat men beloofd, wordt ook waar gemaakt. De levertijd die wordt vermeld is dan ook werkelijk de levertijd. Tevens wordt netjes vermeld of het artikel op voorraad is. Buitenlands toestel ook geen probl... Se mere
Gekochte 4S begon na 6 maanden kuren te vertonen , retour gestuurd en kosteloos gerepareerd terugontvangen. 3 maand later wederom probleem en een nieuw "refurbished" toestel ontvangen. Toestel zi... Se mere
Was eerst wat huiverig,je hoort en leest via de media veel over oplichting via internet aankopen.Ondanks mijn twijfel (geen thuiswinkel waarborg enz enz. ) toch de stap genomen .Deze organisatie verdi... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Altijd de nieuwste topmerken smartphones, maar dan tientallen euro's goedkoper! Altijd gratis verzending. Erggoedkoop, snel, eenvoudig en betrouwbaar. We bieden een uitgebreid assortiment aan de tofste smartphones en accessoires. Bij ons vind je alleen topmerken zoals Apple, HTC, Nokia, Samsung, Sony, Microsoft en BlackBerry. Wij waarderen je feedback zeer. We helpen je graag met vragen, advies of opmerkingen. Laat je review achter of neem direct contact met ons op. Wij zijn geopend van Maandag t/m Vrijdag van 10.00-18.00 uur.
Kontaktoplysninger
Johannes Buijslaan 34, 5652 NL, Eindhoven
- 040 298 45 15
- info@erggoedkoop.nl
- www.erggoedkoop.nl
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Product voldoet niet aan de eisen.
Ik ben niet tevreden met de samsung xcover 3.
Op internet staat dat hij waterafstotend ( op sommige sides zelf dat hij waterdicht is) is helaas naar 2 weken in bezit te hebben gehad en een flinke regenbui was de telefoon stuk. Niets waterafstotend dus. Is via jullie terug gegaan naar samsung gegaan waar er over gesproken word dat het niet binnen de garantie valt. Schlechte service van zo een groot bedrijf die er zelf reclame mee maken dat de telefoon waterafstotend is. Jullie als verkopende partij hebben er helaas ook niet zo heel veel aan gedaan om mijn als klant te vreden te stellen. Mobiel moet of tegen eigen rekening worden hersteld of we krijgen hem niet terug. Jammer.

Besvarelse fra Erggoedkoop.nl
Goede communicatie
Een mobiel besteld bij erggoedkoop.nl, door omstandigheden (oude toestel teruggevonden) heb ik mijn order geannuleerd, helaas was deze net op de post gedaan door erggoedkoop.nl. Contact opgenomen met erggoedkoop.nl waarop de order alsnog kosteloos kon worden geannuleerd, daarom krijgen ze van mij 5 sterren. Mijn volgende mobiel zou ik hier wederom kopen.
Very Impressed
Ordered very last minute before Christmas, arrived on time and in perfect condition.
Very impressed with Erggoedkoop, I will definately use there webshop again.
Zeer goed
Mijn bestelling was met twee dagen binnen. Alles was compleet, geen beschadigingen ect. Aanrader!
scherpe prijs voor topproduct.
Buiten de lange levertijd enkel maar lof voor Erggoedkoop.nl. De lange levertijd viel samen met de feestdagen. Besteld op 23 december en pas geleverd op 31 december in de avond. Als je iets snel nodig hebt kan je dus best elders bestellen, want ik vermoed dat ze bij Erggeodkoop.Nl geen prior-levering betalen, waardoor je levering iedere dag wordt uitgesteld door Post.Nl wegens expresleveringen next-day die erbij komen. Scherpe prijs is echter het wachten waard... als je de tijd hebt.
Hoezo positieve reacties???
Ik weet niet waar al die positieve reacties op gebaseerd zijn, maar die kan ik helaas absoluut niet delen! 3 samsung tablets besteld en via ideal betaald, en maar 1 geleverd. Hoezo betrouwbaar en al die positieve reacties? Zelfs op klachtmelding via mail wordt niet gereageerd!!! Wel na de bestelling tig e-mails ontvangen dat de bestelling geaccepteerd was. Hoezo geaccepteerd??? Een soortement van diarree aan mails. Nog nooit meegemaakt dat je zoveel bevestigingen krijgt. Dat wierp al vraagtekens op, en die zijn helaas bevestigd. Voel me behoorlijk opgelicht. Doe daar ook aangifte van bij politie.
perfecte service
het bedrijf denkt met je mee. Zeer goed bevallen. Ik raad dit bedrijf iedereen aan!
geweldig!
Ik wist eerst niet of ik het kon vertrouwen, zo goedkoop! Maar ik ben enorm tevreden en blij met mjin nieuwe telefoon en het europese model is eigenlijk niets anders dan het nederlandse model!
Top service
Snelle service
Na een paar dagen had ik mijn bestelling binnen en ze waren de goedkoopste in Nederland.
Goed en snel
Snel geleverd, conform afspraak. Gewoon zoals het hoort.
Perfecte service en scherpe prijs
Was niet bekend met erggoedkoop. Heb gekeken naar rewiews op internet. En die waren goed. Besloten op de Samsung s6 edge gold te kopen. Snelle klantenservice en goed geholpen. Erggoedkoop doet wat het zegt. Na 4 dagen mobiel in huis. Prachtig toestel die ik iedereen kan aanraden
De laagste prijs, snelle levering
Ik ben heel tevreden met erg goedkoop. Mijn bestelde mobiel had de laagste prijs en werd snel geleverd (dinsdag, bestelling op zondag).
Alles vlot en snel afgehandeld
Geen 5 sterren, want het zegel van de doos van de smartphone was verbroken. De doos is dus open geweest voor dat ik het ontvangen had. Dit komt heel vreemd over en lijkt me niet nodig.
Tevreden
Een dag na mijn de bestelling ontving ik al een track en trace code. Het bleek dat deze te vroeg was verstuurd. Mijn vraag hierover werd snel beantwoord en daarna was de levering zoals beloofd door de klantenservice. Netjes verstuurd en de tablet voldoet naar verwachting.
Aflevering TomTom autolader met RDS-traffic-ontvanger
Volgens de website werd beloofd dat ik de bestelde autolader voor mijn TomTom al de volgende dag mocht ontvangen - en ik had dat ding toch echt op tijd besteld. De lader kwam niet de volgende dag, maar de dag daarna.
Verder viel op dat de lader niet in de oorspronkelijke verpakking zat, maar slechts in bubbelplastic in een enveloppe. Zo past hij natuurlijk wel door de brievenbus.
Tegen deze twee (kleine) kanttekeningen staat natuurlijk het verschil in prijs, namelijk voor mij zo'n 20 euro voordeel.
goede en snelle service en levering
Zoals beloofd voor 17.00 uur besteld de volgende dag geleverd.
Product voldoet aan de eisen, en voordelig geprijst.
Goeie deal
Niet alleen waren zij de goedkoopste voor het artikel, maar ook de communicatie en levering waren beide naar tevredenheid.