Vorige week een smartphone besteld en betaald. Daarna geen rectie meer ontvangen. Telefonisch is ergoedkoop.nl niet bereikbaar. Kortom hier klopt iets niet. Aangifte gedaan bij nationale politiesit... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Wat men beloofd, wordt ook waar gemaakt. De levertijd die wordt vermeld is dan ook werkelijk de levertijd. Tevens wordt netjes vermeld of het artikel op voorraad is. Buitenlands toestel ook geen probl... Se mere
Gekochte 4S begon na 6 maanden kuren te vertonen , retour gestuurd en kosteloos gerepareerd terugontvangen. 3 maand later wederom probleem en een nieuw "refurbished" toestel ontvangen. Toestel zi... Se mere
Was eerst wat huiverig,je hoort en leest via de media veel over oplichting via internet aankopen.Ondanks mijn twijfel (geen thuiswinkel waarborg enz enz. ) toch de stap genomen .Deze organisatie verdi... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Altijd de nieuwste topmerken smartphones, maar dan tientallen euro's goedkoper! Altijd gratis verzending. Erggoedkoop, snel, eenvoudig en betrouwbaar. We bieden een uitgebreid assortiment aan de tofste smartphones en accessoires. Bij ons vind je alleen topmerken zoals Apple, HTC, Nokia, Samsung, Sony, Microsoft en BlackBerry. Wij waarderen je feedback zeer. We helpen je graag met vragen, advies of opmerkingen. Laat je review achter of neem direct contact met ons op. Wij zijn geopend van Maandag t/m Vrijdag van 10.00-18.00 uur.
Kontaktoplysninger
Johannes Buijslaan 34, 5652 NL, Eindhoven
- 040 298 45 15
- info@erggoedkoop.nl
- www.erggoedkoop.nl
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Snelle levering !
Goeie service, een tien plus ! Snelle levering zelfs op Terschelling en de goedkoopste die ik kon vinden.
Super snelle en correcte service
Mijn bestelling is snel aangekomen en de afhandeling was perfect.Zeker voor herhaling vatbaar.
Prima, maar het kan nog goedkoper
Mijn i-Phone 6 16 GB werd binnen enkele werkdagen geleverd. Prijs: 589 euro. Alles doet het prima. Maar nu zag ik op www.kieskeurig.nl dat de Mediamarkt toch nog 10 euro goedkoper is.
Lekker snel.Zeer tevreden
Binnen 2 dagen telefoon binnen en dat voor die prijs. Ik ben zeer tevreden. Super
Prima
Goede service,en binnen de afgesproken termijn de bestelling binnengehad.
Top!
En tientallen euro's goedkoper als bij andere webwinkels.
Goedkoop is duurkoop
Woensdag 2 maart een Samsung Galaxy S5 Neo zilver en Samsung bookcases s5 cover.
Afschrijving van de bank was zo geregeld even als de bevestiging van de order en betaling.
Bestelling zou binnen 1 tot 4 werkdagen geleverd worden. Vandaag toch maar even gebeld mer Erggoedkoop de dame aan de lijn bevestigde dat het toestel op voorraad is maar wist niet waarom het toestel niet verzonden is.
Ze zou navraag gaan doen bij de afdeling die de verzendingen verwerkt. 2,5 uur later nog maar een keer gebeld ze had een mail gestuurd maar nog geen reactie gehad we moesten het maar even afwachten. Als de bestelde producten vanavond niet verzonden zijn dan annuleer ik mijn bestelling morgen.
Erggoedkoop.... Ik zou er Erggoed over nadenken!
Angela Groenendaal
goede prijs, snelle levering
Nieuwe telefoon snel geleverd tegen gunstige prijs. Voor oude telefoon nog een bedragje teruggekregen. Zeer klantvriendelijk en milieubewust.
Op emails wordt snel geantwoord. Telefonisch zijn ze niet makkelijk bereikbaar. En dat voor een bedrijf dat telefoons verkoopt! HA HA Zou hiervoor een halve ster willen afhalen. Eerste kennismaking is positief.
Prima levering
Onze bestelling is prima ontvangen binnen de gestelde levertermijn. Alles klopte en we zijn erg tevreden over Erggoedkoop.nl.
Prima eerste ervaring
Had nog nooit van deze website gehoord, maar na wat background research toch maar de gok gewaagd. Het juiste product was snel geleverd, netjes verpakt en het goedkoopst te vinden op de site. Gok pakte dus prima uit en eerste ervaring was een zeer goede.
Snelle levering en laagste prijs
Tablet prijs de laagste op het internet en binnen 2 dagen gratis bezorgd.
super
Hele goede service! Bestelde telefoon niet op voorraad. Werden gebeld en kregen de keuze uit geld retour of een telefoon van zelfde merk alleen was deze duurder. We hoefden dan niet bij te betalen! Top!
Toppie!
Zondag besteld en woensdag had ik mijn telefoon s3 neo in huis ,mooi toestel ,onzettend tevreden over dit bedrijf.
Snel besteld, snel geleverd
Een telefoon besteld. Bestelling ging vlot en de levering ook. Geen problemen tegen gekomen.
super goed
snelle levering, goed verpakt en goedkoper dan andere winkels dus super goed.
ik kan deze site aan ieder aanbevelen.
Samsung Tap A 16GB
Prima prijs! Geleverd conform de levertijd. Producten waren goed verpakt, geen beschadigingen.
Prima Samsung telefoonhoesje
Product is precies als was verwacht. Levering precies nagekomen
samsung galaxy s5 mini
Het is goed soms de camera is niet duidelijk maar doet goed
snelle service, goed product
We waren verbaasd over de lage prijs in tegenstelling tot andere aanbieders. We kregen na 2 dagen ons product en werden goed geïnformeerd over de levering. Er zit alleen geen Nederlandse gebruiksaanwijzing bij, maar die kan je gewoon downloaden mocht je hem nodig hebben. Alles bij elkaar is het een goede keuze geweest.
Werkelijk perfect
Ik heb bij dit bedrijf een refurbished iPhone gekocht. De volgende dag netjes in huis in stevige verpakking. De telefoon was echt als nieuw. Zowel qua uiterlijk als qua functie.
Ik ben erg te spreken over de duidelijkheid van de site, het gemak van betalen, de levering en het uiteindelijke product... En ook niet onbelangrijk: De Prijs., Echt de goedkoopste maar dan wel met de service van de duurste.
Aanrader!