Bij Epson is alleen een chatbot beschikbaar. Deze stelt vragen en geeft antwoorden volgens een vast [ratroon, die uitsluitend betrekking hebben op de printerinstallatie. Voor overige vragen os het: be... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Vorige jaar een Epson WorkForce WF-7840 aangekocht, heeft welgeteld 2 weken gewerkt en dan begonnen de problemen. 2 paginas willen afdrukken, neemt 10 min voor 1 pagina in beslag, telkens gevolgd door... Se mere
De printer werkt zelden en als de printer een opdracht wel uitvoert, print het slechts een deel. En dan een foutmelding die niet oplosbaar is. Printer vraagt om een update, echter is het update advies... Se mere
2e Epson printer gekocht. Na teleurstellende ervaringen met de 1e (duurdere), toch gevallen voor een aantrekkelijke aanbieding, met de gedachte: 1x keer pech, zal niet aan merk liggen. Helaas, de nieu... Se mere
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Waardeloos printer
Waardeloos printer. Inkjet 6100. Als hij nieuw firmware detecteert blijft hij aan totdat je een keer ok klikt. Bij het installeren van software ging hij Poolse software installeren. Mogelijk met Epson contact te krijgen en uiteindelijk na meerdere maken moeten herinstalleren, was de conclusie van Rodin dat het mijn schuld was. Dit zonder zelfs op mijn computer te kijken. Software blijft hangen, ziet er niet uit. Ik heb nu HP. Wat een opluchting
Wat een slecht ding test me geduld ook…
Wat een slecht ding test me geduld ook uit zeker niet kopen!!!
Ik geef hem 5 sterren want de printer…
Ik geef hem 5 sterren want de printer geeft een heerlijk gevoel als je hem ut het raam smijt. De klap op de tegels was zo verrukkelijk dat ik de kosten van het terug brengen van de printer in d garantie periode meer dan waard was. Software is Ruk. Printer is Ruk. Erg argressieve software die je niet met rust laat. Printer heeft het letterlijk begeven onder de 100 prints.... Print op een 3e van de pagina spontaan 2 regels dubbel.... Opgegeven reden is zogenaamd de inkt.. Jajaa... terwijl de rest van de pagina duidelijk is.Koop nooit een Epson!
Kijk uit EPSON is oplichterij !!!
Kijk uit EPSON is oplichterij !!!! Vorig jaar gekocht, inktpatronen waren op een gegeven moment op. Nieuwe originele gekocht: Wordt niet herkend. Ben dus OPGELICHT!!!!!
EPSON printer is dus voor eenmalig gebruik.
Epson is the worst printer in the…
Epson is the worst printer in the market please avoid it.
I personally have two in recent years , neither lasted for more than 1000prints. Its faulty firmware just poops out error messages for no reasons on genuine cartridge ink. This is a buggy printer company avoid at all costs.
Verschrikkelijk slechte Epson rommel
Ik heb vorige week voor mijn Epson Workforce 3620DWF printer 4 cartridges besteld (3xkleur+1xzw) met originele Epson inkt in luchtdichte verpakking t.w.v. 145 euro. Ik heb 1 velletje papier kunnen printen. Nu een week later met geen mogelijkheid 1 goede print. Best een duur velletje!!!!!!!!!!! :-(
slechte levensduur en onbestaande service
Heb al verschillende projectoren gehad en verkocht van diverse merken. Alle Epsons zijn al gesneuveld, meestal niet lang na verval garantie. Laatste slachtoffers: eh-tw6000 polariser defect, eh-tw9300: moederbord kapot. Klantenservice telefonisch niet te bereiken (je staat oneindig lang in wacht) en reageren ook niet op mail. Durf geen Epson meer verkopen aan klanten.
High quality but expensive ink and no ability to change language settings for Epson computer software
I have an Epson XP-7100 printer. The printer quality is great, and it's wonderful to be able to print high quality photos directly from my phone. But I am not sure I would recommend this printer for two reasons: first, there is no way to stop the printer from using colored ink when printing in black and white, so this printer seems to gulp down incredibly expensive ink when printing just a normal document for work. And second, and most frustrating, there is no way to download Epson Connect (the computer software that goes with the printer) in English when I am based in the Netherlands. I contacted Epson months ago but never received an answer. My Dutch is ok, but I would much rather have the possibility to change the language settings based on my preferences rather than being locked in to doing everything in Dutch just because my IP address is in the Netherlands.
EPSON customer service is really the…
EPSON customer service is really the worst i have experienced as a business customer. Placed and order for replacement and received no shipping information or tracking number. Tried several time to call the customer service line but no answer. Although the products are excellent the support is so bad.
Slechte service en snel defecte printer
Wat een slechte helpdesk of helpservice heeft dit bedrijf. Eerste maal na lang wachten de verbinding maar verbroken, want je krijgt geen enkele informatie over wachttijd. Wel een irritant muziekje. Vervolgens aanvraag ingediend voor persoonlijk contactmoment. Bieden ze actief aan. Bevestiging per mail ontvangen. Vrijdag om 10.30 uur zat ik klaar, maar geen telefoontje. Nog een uur bij printer gezeten en toen de hoop maar opgegeven. Het zure is dat ik net twee sets cartridges heb aangeschaft en dat de printer het niet meer doet. Printer al binnen 2 jaar defect. Wordt niet intensief gebruikt!
Eigenlijk is een ster al een te veel, Mijn printer gekocht en cassettes van Epson bij een ander handelaar. Later abonnement bij EasyPrint genomen maar weer beëindigt. Nu werkt de printer niet meer!
Eigenlijk is een ster Al te
Geen linux drivers voor alle epson…
Geen linux drivers voor alle epson printers
Waardeloos!!!
Printer👎🏻
Advies👎🏻
Klantenservice👎🏻
Nooit geen Epson meer!!!
Wifi Printer
Wij wilden graag support hebben voor onze draadloze printer. Bij het telefoonnummer wat op de Website staat vermeldt word je direct doorverwezen naar een ander nummer. Vrij zinloos dus om het verkeerde nummer op je website te vermelden.
Daarna merk je aan álles maar dan ook werkelijk aan álles dat men je niet aan de telefoon wil hebben.
Tijdens het (lange !!) wachten hoor je constant dat je voor het downloaden van Software en Drivers ook op de website kunt kijken ......
Na lang wachten kregen we iemand aan de lijn die ons verwees naar de handleiding van het apparaat !
Jullie zetten jezelf compleet voor schut !
Zijn jullie een A-merk ??!!
Klantenbinding is gericht op de korte termijn
In de begin periode na aankoop heb ik contact met de klantenservice en de service was goed. Echter, daarna werd ik niet meer door verbonden met een medewerker en werd ik op het moment dat de beltoon voor contact overging telkens doorgezet in de wachtrij. Heb zelfs het contactformulier gebruikt voor een terugbel verzoek, maar ze bellen mij niet meer terug. Ik vermoed hierdoor dat mijn nummer is geblokkeerd voor contact.Ik moet mijn informatie nu halen bij de concurrent en dat is toch lastig want ik moet me nu elke keer verontschuldigen dat het wel om een Epson gaat. De klantenbinding van Epson is in mijn beleving alleen gericht op de korte termijn, maar niet voor de lange termijn. Daar was ik mijzelf niet van bewust bij aankoop.
Waardeloos
Waardeloos.
Produkt werkte 1x na installatie en daarna niet meer. Klantenservice geprobeerd te bereiken maar na meer dn een uur (!!) in de wacht te hebben gestaan heb ik het opgegeven, ik heb nog meer te doen.
Nooit meer epson!!
Nooit meer Epson!!!!
Goedkope blauwe inkt geïnstalleerd. Geen reactie. Andere goedkope blauwe. Eindelijk. Gaf daarna aan dat zwart op was, evenals foto-zwart. IK PRINT NOOIT FOTO'S!!. Zwart vervangen. Print niet. Moet persé foto-zwart installeren. Waarschijnlijk pure wraak omdat ik niet failliet wil gaan aan hun inkt.
N E V E R A N O T H E R E P S O N!!!!!!!!!!!!
Waardeloze klantenservice
Waardeloze printer gekocht en een nog slechtere klanten service. Xp4103 verbruikt 10x meer dan de opgave. Na eerste contact zou de printer kosteloos nagekeken worden, dat werd bij het 2e contact al veranderd naar houd maar bij wat je print. Bij het 3e contact was het allemaal maar normaal dat er zoveel inkt verbruikt wordt.nooit meer een epson
Epson XP 3105
Epson XP 3105. Waardeloze printer, inkt gaat belachelijk snel op, na 3 x printen, waren mijn kleuren cardrigdes op, contact met epson is lastig, als je ze aan de lijn hebt en het wordt moeilijk verwijzen ze je door, want dan komt het niet door de printer (kwam het uiteindelijk dus wel). printinstellingen vanuit word moeilijk in te stellen, krijg print niet centraal/recht op papier, beperkte printopties en als je de printopties aanpast pas je meteen het hele document aan. En printer trekt al vanaf het begin strepen. Zelfs na talloze keren alles reinigen en nalopen. Printer maakt soms ook vlekken.
Never ever koop ik ooit weer een Epson!
Læs mere om andre typer anmeldelser.