Wij boeken al meerdere jaren reizen via Enotria en altijd naar volle tevredenheid. Ze reageren snel, begrijpen goed wat je zoekt en denken actief en creatief mee. Wij zijn daarom nog nooit teleurgeste... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Goede service, flexibel t.a.v. reisplanning. Mooie verblijflocaties, leuk samengestelde reis. Enige minpunt is dat Enotria enkel met Transavia werkt, die maatschappij zelf is OK, maar de bagageafha... Se mere
In korte tijd een fantastische reis samengesteld. We zijn vaste klanten sinds enige decennia, en zijn uitermate tevreden met hun service en kunde !
Wat een heerlijke week hebben we mogen beleven in Villa Palmetto, een mooi huis met een geweldige ligging! Het huis was schoon, royaal en leuk ingericht. De tuin met zwembad was een droo... Se mere
Virksomheden har svaret
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Authentieke en kleinschalige accommodaties in het pure Italië. Een ruim en gevarieerd aanbod met villa's en vakantiewoningen, agriturismo's, B&B's, rondreizen, fly-drives en speciale reizen. Ook kunnen we voor u een reis op maat samenstellen, die perfect aansluit op uw wensen. Alle accommodaties zijn persoonlijk door ons geselecteerd. Bekijk ook Reizenintalie.nl en ervaar Italië zoals wij het ook hebben gedaan, kies voor meer dan een vakantie alleen, kies voor beleven en ervaren!
Kontaktoplysninger
Klaprozenweg 75 C, unit 2.06, 1032 LG, Amsterdam, Holland
- +31 (0)20 7798338
- info@enotria.nl; info@reizeninitalie.nl
- www.enotria.nl
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
fantastisch reisbureau
Je wordt heel goed te woord gestaan. Je krijgt snel je voorstel. Ze denken erg goed met je mee. Wij hebben nu 2x via dit bureau geboekt en de accomodaties zijn fantastisch! Kortom een heel goed en fijn reisbureau.
Alles heel goed georganiseerd volgens…
Alles heel goed georganiseerd volgens onze wensen.
Fijne communicatie en mooie locaties

Super fijne reisorganisatie!!
Enotria is een stabiele, professionele en kundige reisorganisatie. Wij gaan al jarenlang met Enotria “ op vakantie” en het is altijd goed. Vakkundig, heel behulpzaam, vriendelijk en onthouden je wensen.Hun aanbod qua locaties is divers en goed uitgezocht. Wij zijn super tevreden.

Besvarelse fra Enotria Travel & ReizeninItalie.nl
Enotria heeft ons verrast!
Enotria Travel heeft ons verrast. We vonden hun suggesties voor onze rondreis van drie weken door Calabrië (onbekend, voet van de laars) al goed, maar in de praktijk hebben de accommodaties onze verwachtingen een paar keer overtroffen.
De communicatie verliep altijd vlot. Ook toen we problemen hadden met onze huurauto, was Enotria daar (op een zaterdag) en hebben zij de kosten voor een upgrade auto op zich genomen. Top!
We bevelen Enotria van harte aan!

Enotria luistert
Enotria luistert. Ze weet wat je belangrijk vindt. Ze denkt mee. Wij gaan al 20 jaar met Enotria naar Italie

Zalig verblijf
Netjes, goed , duidelijk en snelle en duidelijke reactie bij vragen. Erg behulpzaam en vriendelijke mensen.

Aanrader!
Na enige jaren weer eens een reis geboekt bij Enotria en wederom een hele leuke vakantie gehad. Dit keer een rondreis in Noordoost-Italië. Enotria slaagt er iedere keer weer in locaties aan te bieden die kleinschalig zijn, met vriendelijk en enthousiast personeel en indien aanwezig een voortreffelijke restaurant. Een aanrader!
Prachtige locatie met een geweldig…
Prachtige locatie met een geweldig betrokken host, uniek.

Toppers
Geweldige organisatie die ook geeft wat het belooft. En de foto's op de website kloppen ook echt!
Enotria heeft voor ons een last-minute retourvlucht geregeld
Enotria heeft voor ons, last, last minute nog een retour-vlucht en huur-auto weten te regelen naar/in Calabrië .
Dank daar voor!
Zeer goede ervaringen met Enotria…
Zeer goede ervaringen met Enotria Travel.
Via Enotria Travel heerlijke vakantie gehad, zowel qua accommodaties, als wel qua locaties.
Zij denken onzettend goed mee en leveren goede service; een aanrader!
Ze houden goed rekening met je wensen.
Goede communicatie, fijne mensen, ze kijken echt goed naar je wensen. We hebben nu 5 keer een vakantie via hen geboekt en het is altijd goed bevallen!
Top plek!
We zaten op een heerlijke accommodatie inclusief ontbijt. Het had ook een heerlijk restaurant voor lunch en diner met uitstekende prijs / kwaliteit. Ook een uitgebreide wijnkaart. Tevens was er service aan het zwembad. Echte aanrader!
Heerlijke vakantie gehad
Heerlijke vakantie gehad via Enotria Travel. Er was goed geluisterd naar onze wensen en de accommodatie overtrof onze verwachtingen. Als je op zoek bent naar een heerlijke vakantieplek in Italië die past bij jullie wensen, dan raad ik Enotria Travel absoluut aan!
Fijne service en snel
Goede tips bij boeken accomodaties en goed meedenken.
Ze zijn ook snel in antwoord geven via mail.
Wanneer er iets is in Italië zijn ze goed te bereiken en wordt alles meteen opgelost.
persoonlijk en zeer goede lokaties…
persoonlijk en zeer goede lokaties geregeld. Altijd bereikbaar en denken goed mee
Fantastisch maatwerk!
Zeer fijn was de hulp bij het aanpassen van een bestaande rondreis zodat deze helemaal naar onze wens was. De 4 accomodaties waren allemaal top en heel verschillend. Ook blij met het advies om in de Dolemieten half pension te nemen.
Heerlijk verblijf in een magische omgeving
Heerlijk verblijf in een magische omgeving. Dank voor jullie hulp bij het vinden van een accommodatie en super snelle reactie tijdens het boeken. We hebben genoten.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.