Enotria Travel & ReizeninItalie.nl Anmeldelser

1.098
TrustScore 5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wij boeken al meerdere jaren reizen via Enotria en altijd naar volle tevredenheid. Ze reageren snel, begrijpen goed wat je zoekt en denken actief en creatief mee. Wij zijn daarom nog nooit teleurgeste... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goede service, flexibel t.a.v. reisplanning. Mooie verblijflocaties, leuk samengestelde reis. Enige minpunt is dat Enotria enkel met Transavia werkt, die maatschappij zelf is OK, maar de bagageafha... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

In korte tijd een fantastische reis samengesteld. We zijn vaste klanten sinds enige decennia, en zijn uitermate tevreden met hun service en kunde !

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wat een heerlijke week hebben we mogen beleven in Villa Palmetto, een mooi huis met een geweldige ligging! Het huis was schoon, royaal en leuk ingericht. De tuin met zwembad was een droo... Se mere

Virksomheden har svaret

Virksomhedsoplysninger

1. Rejsearrangør
  2. Feriehus
  3. Ferieudlejning

Skrevet af virksomheden

Authentieke en kleinschalige accommodaties in het pure Italië. Een ruim en gevarieerd aanbod met villa's en vakantiewoningen, agriturismo's, B&B's, rondreizen, fly-drives en speciale reizen. Ook kunnen we voor u een reis op maat samenstellen, die perfect aansluit op uw wensen. Alle accommodaties zijn persoonlijk door ons geselecteerd. Bekijk ook Reizenintalie.nl en ervaar Italië zoals wij het ook hebben gedaan, kies voor meer dan een vakantie alleen, kies voor beleven en ervaren!

Kontaktoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

(1.098)

52 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Een aanrader

Perfect georganiseerd, alle afspraken nagekomen en super hotel.
De vespatour was top.....

17. juni 2025

Beste Hilde,
Dankjewel voor de fijne reactie. Wij zijn erg blij om te horen dat je blij was met de organisatie en dat je hebt genoten van het hotel. Hopelijk tot snel!

Reis naar zuiden van Italië via Enotria

De reis naar Italië was op alle fronten een succes.
Prachtige accommodaties, prachtige locaties die je zelf niet snel zou vinden.
Je kunt je reis helemaal zelf naar wens indelen.
Na de aanvraag hadden we heel snel een
offerte, die je naar wens nog kan aanpassen.
Wij zijn uitermate tevreden over Enotria travel

31. maj 2025

Beste Fritz,
Wij zijn heel blij om te horen dat je reis naar Italië een succes was. Wij bij Enotria streven naar een persoonlijke aanpak voor al onze klanten, dus om te horen dat je tevreden was met hoe de boekings procedure gelopen is maakt ons super trots. Dankjewel voor de fijne reactie en hopelijk tot snel!

Onbezorgd op reis

We hadden prettig contact met Enotria. De wensen worden aangehoord en gegoten in een opzeg. Nadien kunnen dingen op verzoek worden aangepast. De accommodaties waren stuk voor stuk (zeer) goed. Ga je zelf opzoek, bijvoorbeeld via booking.com, dan is het aanbod zo enorm dat je niet weet waar te beginnen. Dus geef die zorgen uit handen en je krijgt er geen spijt van!

1. juni 2025

Piemonte lang weekend

There are only good things to say about Enotria travel. They lived up to all our expectations, they listened well to our needs and they were swift in their replies. We will for sure use them again.

1. maj 2025

Dear Anne,
Thank you for your kind words. We are very happy to hear that we could help you with planning your trip to Italy and live up to your expectations. Thank you for the feedback and hopefully until next time!

Super vriendelijk en betrokken

Alles was tot in de puntjes verzorgd in de voorbereiding, ze zijn enorm ondersteunend bij het regelen van de reis. Er was echt sprake van persoonlijke aandacht en ik kon met vragen laagdrempelig terecht. Ook ter plaatse was er een heel vriendelijk aanspreekpunt waar ik tijdens het verblijf per app vragen aan kon stellen. De uitleg vooraf was ook uitgebreid en handig.
Al met al een super soepele ervaring gehad, waarbij ik echt het gevoel kreeg dat ze ons een fijne vakantie probeerden te bezorgen, in plaats van een vakantie probeerden te 'verkopen'.
Ik raad dit bedrijf echt aan iedereen aan.

27. april 2025

Beste Jan,
Bij Enotria zijn wij trots op onze persoonlijke aanpak en onze klantgerichtheid daarom zijn wij heel blij om te horen dat u zo tevreden was met onze service en hulp. Dankjewel voor de fijne reactie en hopelijk hebben jullie genoten van jullie vakantie!

prima verzorgt

15. april 2025

Beste Marcel,
Dankjewel voor de fijne reactie. Wat fijn om te horen dat alles naar wens was en dat je tevreden was met onze service.

Droomvakamtie!

Emoties denkt met je mee! We bereidden de reis samen goed voor, alles was goed geregeld. Enotria is goed bereikbaar bij vragen en… de locatie was werkelijk als een droom! We zijn heerlijk ontzorgd!

4. november 2024
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Enotria is zonder twijfel de klantgerichte specialist.

Het was onze tweede reis verzorgd door Enotria met de zeer persoonlijke benadering, waarbij de keuze van locaties, verblijfsduur etc. samen met een meedenkende medewerker wordt gemaakt.
De werkelijke ervaringen van en op de locaties kwamen goed overeen met de beschrijvingen door Enotria.
Het is sowieso een aanrader om eens te gaan 'shoppen' bij Enotria.

4. oktober 2024

Geweldige reis van A tot Z

Net terug van onze 15 daagse one way Napels-Marathea-Tropea-Sicillië. We hebben genoten en zullen hier nog vaak aan terugdenken.

2. oktober 2024

Beste Francisca,
Wauw! wat goed om te horen dat jullie genoten hebben en dat het zo memorabel was. we hopen dat jullie hebben kunnen genieten van alles wat het zuiden van Italië te bieden heeft, het weer, de cultuur, de stranden en steden. Dankuwel voor de fijne feedback

Dienstbaar en adequaat.

Dienstbaar en adequaat.

28. september 2024

Beste Paul,
Dankuwel voor de positieve reactie. Wij zijn blij om te horen dat u tevreden was met onze diensten. Hopelijk heeft u ook genoten van u vakantie in Italië.

Mooie rondreis Puglia en Calabria via Enotria

We kregen een goed voorstel wat voldeed aan onze wensen. Mooie reis door mooi land met verblijf op goede verschillende accomodaties. Zuid Italië hebben wij ervaren als een gastvrij en vriendelijk land met een heerlijke keuken, authentieke steden en indrukwekkende natuur en kust.

26. september 2024

Beste kees,
Top om te horen dat u tevreden was met onze voorstellen en dat jullie hebben kunnen genieten van het mooist wat de Italië te bieden heeft (Calabria). Hopelijk hebben jullie een top vakantie achter de rug. Dankuwel voor de positive reactie en hopelijk tot snel!

Ze doen wat ze beloven

Ze doen wat ze beloven.
Mooie en bijzondere accommodaties.

27. september 2024

Beste Jose,
Dank voor de fijne reactie. Bij enotria zijn open communicatie met klanten en onze afspraken nakomen prioriteiten, daarom zijn wij heel blij om te horen dat u daar tevreden mee was. Hopelijk heeft u genoten van u vakantie en tot snel!

alles was fantastisch geregeld

alles was fantastisch geregeld , van luchthaven , autoverhuur tot de gezellige hotels!
Misschien alleen nog hier en daar suggesties voor eventuele uitstapjes of bezienswaardigheden

21. september 2024

Beste Eddy,
Wat fijn om te horen dat u alles als goed geregeld heeft ervaren. Bij Enotria streven wij altijd naar verbetering daarom zijn wij blij met u reactie, de tips en tops. Wij zullen u suggestie voor meer suggesties meenemen. Dankuwel voor de fijne reactie! Hopelijk heeft u genoten van de vakantie.

Ervaren reisbureau voor Puglia

Enotria heeft samen met ons een prachtige rondreis samengesteld. Alle moeite en tijd voor ons genomen zodat het ons aan niets ontbrak. De informatie over de streek was geweldig

21. september 2024

Beste Renée,
Dankjewel voor de fijne reactie. Bij enotria zijn wij gespecialiseerd in het zuiden van Italië, wij werken veel samen met locals uit de gebieden om zo authentieke en fijne vakanties aan te bieden. daarom is het zo fijn om te horen dat u hier tevreden over was. hopelijk heeft u genoten van Puglia!
Arriverderci, Tina Altieri

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.