Ik heb al meerdere keren een vakantiehuis bij Micazu geboekt. Alle huizen voldoen aan de verwachtingen. De bungalows zien er altijd goed een schoon uit. Nooit een zeperd gehad. Het boeken verloopt alt... Se mere
eerste keer dat we via micazu boeken. alles verliep vlot. voordeel: direct contact met de verhuurder. enkel de situering op de kaart van het te huren verblijf zou iets preciezer mogen zijn maar de eig... Se mere
Fantastische villa met een prachtig uitzicht en zeer centraal gelegen zodat je zo bij alle stranden bent. Ook vlak bij de race track waar de formule 1 gereden gaat worden.
Om micazu
- Bonaire
- Blue Bay (Curaçao)
- Salzburgerland (Oostenrijk)
- Ardèche (Frankrijk)
- Côte d’Azur (Frankrijk)
- Karinthië (Oostenrijk)
micazu

- Huizen die goed zijn... in vakantie!
Waarom Micazu?
Wij checken elk huis zelf voordat deze online komt - Altijd echte reviews van elk huis - Altijd een verblijf voor al jouw wensen
Waldorpstraat 17 , 2521 CA, Den Haag, Holland
- +31(0)71 760 1650
- hello@micazu.com
- micazu.nl
Huizen die goed zijn... in vakantie!
Svarer typisk inden for 24 timer
Makkelijk boeken van leuke huisjes voor…
Makkelijk boeken van leuke huisjes voor een redelijke prijs
Duidelijke en overzichtelijke site met correcte informatie
Snelle en duidelijke reactie
Boeking is helaas niet correct
Boeking is helaas niet correct. We hebben nl geboekt met 1 huisdier (een Shih-tzi).
Op laatst bij de reservering werd plots gezegd dat de vakantiewoning niet toegankelijk was voor huisdieren, terwijl we dit netjes hadden ingevuld bij onze zoekopdracht!!
Helder en duidelijke communicatie.
Prima manier om je accommodatie te boeken
Prima, goed leesbare website met ruim aanbod. Soms wat lastig filteren, omdat niet altijd de correcte plaatsen onder elkaar staan. Fijn is het proces na reserveren, dat liep overzichtelijk en vlot. Korte lijntjes met de verhuurder!
Mooie verzameling van huizen
Mooie verzameling van huizen, zoekfunctie zou wat uitgebreider mogen worden.
Let wel dit is een boekings website, ze bemiddelen niet bij conflicten volgens hun eigen reglement.

Mooi aanbod van woningen
Mooi aanbod van woningen, goede communicatie en eenvoudig boeken

lekker vlot boekingsproces
lekker vlot boekingsproces, alles zeer duidelijk en compleet.

Besvarelse fra micazu
Duidelijk en ook heel fijn dat je je…
Duidelijk en ook heel fijn dat je je vragen direct aan de eigenaar kan vragen zonder tussenkomst van een 3e partij

Overzichtelijk en ruim aanbod
Overzichtelijk en ruim aanbod.
Prettige opmaak en intuïtief.