Enotria Travel & ReizeninItalie.nl Anmeldelser

1.098
TrustScore 5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wij boeken al meerdere jaren reizen via Enotria en altijd naar volle tevredenheid. Ze reageren snel, begrijpen goed wat je zoekt en denken actief en creatief mee. Wij zijn daarom nog nooit teleurgeste... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goede service, flexibel t.a.v. reisplanning. Mooie verblijflocaties, leuk samengestelde reis. Enige minpunt is dat Enotria enkel met Transavia werkt, die maatschappij zelf is OK, maar de bagageafha... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

In korte tijd een fantastische reis samengesteld. We zijn vaste klanten sinds enige decennia, en zijn uitermate tevreden met hun service en kunde !

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wat een heerlijke week hebben we mogen beleven in Villa Palmetto, een mooi huis met een geweldige ligging! Het huis was schoon, royaal en leuk ingericht. De tuin met zwembad was een droo... Se mere

Virksomheden har svaret

Virksomhedsoplysninger

1. Rejsearrangør
  2. Feriehus
  3. Ferieudlejning

Skrevet af virksomheden

Authentieke en kleinschalige accommodaties in het pure Italië. Een ruim en gevarieerd aanbod met villa's en vakantiewoningen, agriturismo's, B&B's, rondreizen, fly-drives en speciale reizen. Ook kunnen we voor u een reis op maat samenstellen, die perfect aansluit op uw wensen. Alle accommodaties zijn persoonlijk door ons geselecteerd. Bekijk ook Reizenintalie.nl en ervaar Italië zoals wij het ook hebben gedaan, kies voor meer dan een vakantie alleen, kies voor beleven en ervaren!

Kontaktoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

(1.098)

42 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Verschillende manieren van vervoer, diverse accommodaties, alles prima geregeld.

Onze reisplannen waren anders dan gebruikelijk. Wij hebben per trein gereisd (op de heenweg) en dat was prima geregeld. Er werd actief meegedacht over de reis en over de terugvlucht. De diverse accommodaties voldeden prima aan onze verwachtingen. De autohuur was goed geregeld bij een lokaal verhuurbedrijf.

5. juni 2024

Beste Mr/Mvr
dankjewel voor de positieve feedback. we zijn blij om te horen dat ons team goed met jullie kon mee denken en dat jullie hebben genoten van de vakantie.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Reis werd volledig naar wens…

Reis werd volledig naar wens uitgevoerd.
Er werd tevens gezocht naar alternatieve mogelijkheden indien oorspronkelijk gevraagd verblijf niet mogelijk was. Vlugge reactie op elke vraag.

30. maj 2024

Beste Emmy,
Wat top om te horen dat jullie reis goed is verlopen en dat het naar wens was. Hopelijk tot snel!

mooi huis in Calabrië

Het was precies wat wij wilde

28. maj 2024

Beste Sabina
Wij streven altijd om de beste accomodaties aan te bieden, daarom zijn we blij om te horen dat jullie genoten hebben. Dankjewel voor de fijne reactie!

Klantvriendelijk en snel

Ze reageren snel bij vragen. Goede ondersteuning en bereikbaarheid dus

19. maj 2024

Beste familie Rondeel,
dankjewel voor de positieve feedback en wij zijn blij om te horen dat jullie tevreden waren met de onderlinge communicatie.

Fijn en professioneel.

Fijn en professioneel advies, altijd bereid om mee te denken. Helpen je graag met allerlei zaken. Of het nu om een accommodatie, auto huur of advies over vliegen.
Vriendelijk en snel.

12. maj 2024

Beste Marjolein,
wij streven altijd om personenlijk en goede service aan te bieden daarom zijn wij heel blij om te horen dat je tevreden was. Dankjewel voor de fijne reactie!

Professionele en vriendelijke…

Professionele en vriendelijke benadering. Het zijn echt specialisten op Italië. Ze doen goede suggesties en bieden een breed assortiment van kleinschalige accommodaties van eenvoudig naar heel luxe.

12. maj 2024

Beste Giséla
Wij zijn heel blij om te horen dat jullie tevreden waren met de service en assortiment. wij streven om altijd voorliggers te zijn als het aankomt op jouw vakantie in Italië en zijn daarom zijn wij blij om te horen dat het is gelukt. Dankjewel voor de fijne reactie!

Goede fietsen, leuke route

de fietsen waren in goede staat. De route was goed uitgezet en in te voeren in gps.
De ontvangst en uitleg was duidelijk.
Het vervoer van de bagage verliep vlekkeloos.

9. september 2023

Fijn reisburo

Fijn reisburo. Luistert goed naar de wensen en maakt een mooie reis op maat.
Goede lokaties en veel informatie en tips.

17. september 2023

top reisburo

goed geregeld vooraf. flexibel met leuke opties als locaties niet aansloten. vakantie zelf is vlekkeloos verlopen met geweldige ervaringen en plaatsen. Heel erg tevreden over alles.

7. september 2023

Aanrader voor je Italy trip

Korte schakels bij het uitstippelen en op maat maken van de reis. De accommodaties waren prachtig, stuk voor stuk. De plek, de uitzichten en de sfeer! Enorm bedankt voor deze ervaring

5. august 2023

Beste Noortje,
Wat fijn om te horen dat u de accommodaties prachtig vond en dat u heeft genoten van de sfeer en de mooie uitzichten. Het is altijd ons genoegen om u te kunnen helpen met de perfecte Italië vakantie. Dankjewel voor het achterlaten van een review!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Snelheid van voorstel (zelfs bij late…

Snelheid van voorstel (zelfs bij late boeking); fantastische adressen. We zijn al jaren zeer tevreden klanten !

23. august 2023

Beste Vincent,
Wij zijn erg blij om te horen dat u weer een fijne vakantie heeft gehad met fantastische adressen en dat wij u al jaren kunnen helpen met vakanties naar u wensen. Hopelijk tot snel en dankjewel voor het achterlaten van deze fijne reactie.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Fijne locaties, heerlijke vakantie. De locaties van onze rondreis waren…

De locaties van onze rondreis waren stuk voor stuk goed tot zeer goed. Met een goede ligging om de dingen te doen die we wilden doen. Met goede, meestal ook persoonlijke service. Mede daardoor hebben we een heerlijke vakantie gehad!

14. august 2023

Beste Linda,
dankjewel voor het achterlaten van een review. Wij zijn blij om te horen dat u in verschillende maten tevreden was met de locaties van u rondreis en dat u een heerlijke vakantie heeft gehad!
Arriverderci, Tina Altieri

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.