Eneco in Huis Anmeldelser

TrustScore 4 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Na het vervangen door Stedin van de electriciteitsmeters in mijn appartementengebouw op 9 juli, bleek dat de slimme meter niet werkte. Door het warme weer al die tijd had ik het nog niet eens in de g... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

De klacht is snel verholpen, vriendelijk bedrijf en personeel, werken netjes en beleefd. Ik wist niet meer precies de datum wanneer de reparatie uitgevoerd is, maar dat zal niet zo nauw zijn toch.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Mentor en leerling monteur kwamen vriendelijk binnen, stelden zich voor en gingen vlot aan de gang. Ik hoorde hoe zorgvuldig de mentor de onderdelen en de handelingen uitlegde. Daarna alles keurig ach... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Als je klachten hebt omdat de tweejaarlijkse onderhoudsbeurt nog steeds niet is uitgevoerd (heb 2 keer gebeld en 1 keer een mail gestuurd,waarop niet is gereageerd)dan wordt er daarna niet adequaat o... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Varmeentreprenør

Skrevet af virksomheden

Bij Eneco in Huis draait alles om warmte in huis. We helpen klanten om hun woning comfortabel en energiezuinig te verwarmen. Van installatie en onderhoud tot service bij storingen: onze monteurs zorgen dat cv-ketels, warmtepompen en boilers veilig en betrouwbaar werken. Als zelfstandige dochteronderneming van Eneco werken we elke dag bij klanten thuis aan betrouwbare en duurzamere warmte. Dat vraagt om vakmanschap, service en slim advies. Zo helpen we klanten vooruit én dragen we bij aan de energietransitie.

Kontaktoplysninger

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har besvaret 91 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 måned

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

142 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

De monteur was kundig en kwam op de…

De monteur was kundig en kwam op de afgesproken tijd.

Hallo Ton,
Bedankt voor je review. Wat fijn om te horen dat onze monteur kundig was en op de afgesproken tijd aanwezig was.
We vinden het belangrijk dat afspraken worden nagekomen en dat je kunt rekenen op deskundige service. Mooi dat je dit zo hebt ervaren.

Goede communicatie!

Keurig verteld wat er werd gedaan en waarom. Troep werd netjes opgeruimd.

22. juni 2026

Hallo Ank,
Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat onze monteur duidelijk heeft uitgelegd wat er werd gedaan en waarom. Ook goed om te lezen dat alles netjes is achtergelaten. Daar doen we het voor.
Bedankt voor je vertrouwen in Eneco in Huis!

Keurige monteur

Keurige monteur, snel werk. Was er om 11.30. Tijdslot (08.00 - 12-00) had wat nauwkeuriger gemogen. Wellicht anders 5 sterren.

9. juni 2026

Hallo Paul,
Bedankt voor je review. Wat fijn om te horen dat de monteur netjes werkte en het werk snel heeft uitgevoerd. Het is altijd prettig als een afspraak soepel verloopt.
We begrijpen ook je opmerking over het tijdslot. Als je een ochtend vrijhoudt, is het natuurlijk prettig om zo goed mogelijk te weten wanneer je ons kunt verwachten. Jammer dat de aankomsttijd van 11.30 uur voor jou aan de late kant voelde binnen het aangegeven tijdvak.
Dank dat je zowel je waardering als dit verbeterpunt met ons deelt. Feedback zoals deze helpt ons om onze service verder te verbeteren. We hopen je een volgende keer ook op dit punt volledig tevreden te kunnen stellen.

Goede en keurige service

Goede en keurige service

2. juli 2026

Hallo Jim,
Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je onze service als goed en keurig hebt ervaren. We waarderen je compliment en het vertrouwen in Eneco in Huis.

Beantwoordde technische vragen duidelijk

De monteur voor de jaarlijkse controle was vriendelijk, beantwoordde technische vragen duidelijk en babbelde onderhoudend terwijl hij zijn klus klaarde.

6. juli 2026

Hallo William,
Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat onze monteur niet alleen vriendelijk en deskundig was, maar ook de tijd nam om je technische vragen duidelijk te beantwoorden. Mooi dat de jaarlijkse controle zo prettig verliep en dat er ruimte was voor een gezellig gesprek tijdens het werk.
Bedankt voor het vertrouwen in Eneco in Huis en tot een volgende keer!

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Ze hebben gedaan wat we mogen…

Ze hebben gedaan wat we mogen verwachten. Alleen was de eerste monteur niet bekend met de warmtepomp, waardoor nog een monteur moest komen.

3. juli 2026

Hallo Ton,
Dank voor je eerlijke feedback. Fijn dat het probleem uiteindelijk is opgelost. We begrijpen dat het vervelend was dat er een tweede monteur nodig was omdat de eerste niet voldoende bekend was met je warmtepomp.
Om hier beter van te leren, sturen we je een aparte e-mail met een verzoek om aanvullende informatie. Zo kunnen we deze situatie zorgvuldig bekijken en onze dienstverlening verder verbeteren.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Vriendelijk snel met goede uitleg

Hallo Marleen,
Bedankt voor je mooie review. Wat fijn om te horen dat je vriendelijk, snel en duidelijk bent geholpen. We vinden het belangrijk om goede uitleg te geven, dus het is extra prettig dat je dat zo hebt ervaren.
Bedankt voor het vertrouwen in Eneco in Huis! 😊

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

De cv was zonde gebruik enorm warm geworden

De cv was enorm warm (zonder gebruik) geworden na bezoek in de ochtend van de onderhoudsmonteur; regulier twee jarig onderhoud.
Dat de cv zo warm werd was voor ons onbekend en ook een beetje zorgelijk. Na telefonisch contact is het betreffende “probleem” prima opgelost.

7. juli 2026

Hallo Jan,
Bedankt voor je mooie review. Fijn om te horen dat je na het onderhoud van de cv-ketel direct contact hebt opgenomen toen je iets onverwachts opmerkte. We kunnen ons goed voorstellen dat een warme cv zonder gebruik vragen oproept.
Mooi dat het na telefonisch contact snel duidelijk werd en naar tevredenheid is opgelost. Bedankt voor je vertrouwen in Eneco in Huis!

Vakbekwaam en vriendelijk

Vakbekwaam en vriendelijk

1. juli 2026

Hallo Bob,
Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je onze monteur als vakbekwaam en vriendelijk hebt ervaren. Daar doen we het voor.
Bedankt voor het vertrouwen in Eneco in Huis en graag tot een volgende keer! 😊

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Aardige nette monteur met een goed…

Aardige nette monteur met een goed humeur, ondanks de stevige hitte

23. juni 2026

Hallo Fred,
Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat onze monteur vriendelijk, netjes én goedgemutst was, zelfs met deze temperaturen. We geven dit compliment graag aan hem door.
Bedankt voor je vertrouwen in Eneco in Huis en veel plezier met het resultaat! 😊

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

probleem verholpen (monteur wist meteen…

probleem verholpen (monteur wist meteen wat het was)

Hallo meneer/mevrouw Donkervoet,
Dank voor je review. Fijn om te horen dat het probleem is verholpen en dat onze monteur direct wist wat er aan de hand was. Mocht je nog tips of opmerkingen hebben over wat we beter hadden kunnen doen, dan horen we dat graag.

Prima monteur

Prima monteur. Mooi op tijd. Eén * minder. Ik verwachtte dat CV ketel nagekeken zou worden. Het was afzuiginstallatie. Ook prima en die ketel komt wel

19. juni 2026

Hallo Joke,
Bedankt voor je review. Fijn dat de monteur op tijd was en de werkzaamheden aan de afzuiginstallatie goed zijn uitgevoerd. We begrijpen dat het verwarrend was dat je de controle van de cv-ketel had verwacht. Dank voor je feedback, die nemen we mee.

Netjes gewerkt

Op afgesproken tijd. Netjes gewerkt en alles goed uitgelegd.

24. juni 2026

Hallo Henk,
Bedankt voor je mooie review. Wat fijn om te horen dat onze monteur op de afgesproken tijd aanwezig was, netjes heeft gewerkt en alles duidelijk heeft uitgelegd.
Bedankt voor het vertrouwen in Eneco in Huis en voor het delen van je positieve ervaring!

Meerdere malen contact gehad

Meerdere malen contact gehad. Meerdere afschrijvingen maar geen duidelijkheid waarvoor. Zou opgelost worden tot 2 x toe beloofd. Vanaf maart al mee bezig daarna hoor je niks meer, slecht te bereiken en nog steeds geen duidelijkheid. Nu ineens maar liefst 5 afschrijvingen? Met verschillende bedragen, zonder enige kopie factuur of uitleg waarom. Wordt dan ook wederom teruggeboekt maar reactie is nihil. Sinds het eneco in huis is alleen maar ellende. Denk dat het tijd is om te kappen ermee want het word steeds gekker. Al jaren klant bij eneco en er wordt 1 ding overgeheveld en ellende??

1. juli 2026

Hallo Amber,
Dank je wel voor je uitgebreide toelichting. Het spijt ons dat je al zo lang met deze afschrijvingen bezig bent en nog steeds geen duidelijkheid hebt. We begrijpen goed dat dit veel frustratie geeft, zeker als bedragen zonder uitleg of factuur worden geïncasseerd.
Dit is niet de service die je van ons mag verwachten en we nemen je ervaring serieus. We kijken graag samen naar wat hier misgaat, zodat we dit netjes voor je kunnen oplossen en je duidelijkheid krijgt over de kosten.
Wij komen graag met je in contact. Je krijgt hierover ook nog een aparte e-mail van ons.

Vreselijk slecht!

Mijn vreselijke ervaring heb ik hier al in maart beschreven. Het is nu juli en ze blijven maandelijks automatisch geld van mijn rekening incasseren, terwijl ik mijn onderhoudscontract binnen de herroepingstermijn had geannuleerd. Dat was in februari. Ondanks beloftes dat ze mijn gegevens zouden verwijderen, sta ik dus nog steeds in hun database. Hoe kom ik hier in godsnaam vanaf!?! Dit is zo slecht. Volgens het prima eenmansbedrijf waar ik nu een onderhoudscontract heb, regent het klachten over Eneco in Huis. Ze zijn onbereikbaar, incasseren al voordat er enig onderhoud heeft plaatsgevonden en zie er dan nog maar eens vanaf te komen.

3. juli 2026

Hallo,
Wat ontzettend vervelend om te lezen dat je hier al maanden mee zit en dat er nog steeds automatisch wordt geïncasseerd, terwijl je binnen de herroepingstermijn hebt geannuleerd. Dat is niet de ervaring die je van ons mag verwachten.
We begrijpen goed hoe frustrerend dit is, zeker als je aangeeft dat je al eerder contact hebt gehad en dat er toezeggingen zijn gedaan over het stopzetten en verwijderen van je gegevens. Dit hoort zorgvuldig en direct opgepakt te worden.
We willen dit graag zo snel mogelijk voor je rechtzetten en zorgen dat de incasso stopt en alles netjes wordt afgehandeld.

De monteur denkt mee

De monteur denkt mee. Hij heeft een voorstel gedaan naar Eneco om de controle van zowel de warmtepomp als de verwarmingsketel in een keer uit te voeren en niet om het jaar.

11. juni 2026

Hallo,
Bedankt voor je mooie review. Wat fijn om te horen dat onze monteur niet alleen het onderhoud aan je warmtepomp en verwarmingsketel heeft uitgevoerd, maar ook actief heeft meegedacht over een praktische oplossing voor de toekomst.
We vinden het belangrijk dat onze monteurs deskundig advies geven en oog hebben voor wat voor de klant het meest prettig en efficiënt is. Mooi dat je dit zo hebt ervaren.
Bedankt voor het vertrouwen in Eneco in Huis. We geven je compliment graag door aan de monteur!

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Terugbetaling lukt niet, innen wel!!!

Ik krijg wegens teveel berekend een bedrag terug. Inmiddels zeker 8 keer gebeld en 2 maanden verder. Het schijnt een probleem te zijn om teveel betaald geld terug te storten. Volgens de medewerkers is er een probleem in t systeem. Innen van geld kan wel, terugbetaling lukt niet. Zeeeeer slecht en raad dit bedrijf zeker niet aan. Je wordt aan het lijntje gehouden maar er gebeurt niets!!!!!!!!@@@

2. juli 2026

Hallo Carla,
Wat vervelend om te horen dat je al weken wacht op een terugbetaling en hiervoor meerdere keren hebt moeten bellen. Dank je wel dat je dit zo duidelijk aangeeft.
We begrijpen heel goed dat dit frustrerend is, zeker als het om een bedrag gaat dat je terug hoort te krijgen. Dit is niet de service die je van ons mag verwachten en we bieden hiervoor onze excuses aan.
Zojuist hebben wij je een bericht gestuurd om gegevens op te vragen zodat we dit zo snel mogelijk voor je kunnen oplossen en je duidelijkheid krijgt.

Komt afspraken niet na.

Tot 2 keer toe een halve dag vrij moeten nemen voor een afspraak voor CV onderhoud. De eerste middag thuis gewacht, om 17:00 geprobeerd contact op te nemen maar jullie waren in geen velden of wegen te bereiken. Vervolgens een nieuwe afspraak gemaakt en daar tevens een een dag van te voren een sms bevestiging van gehad. Drie keer raden? Wederom geen monteur gezien. Julie gebeld, een ondankbaarbare dame aan de telefoon, die vertelde doodleuk dat er geen afspraak ingepland stond, hoe dan? Met de vraag een supervisor te spreken gaven jullie uiteraard geen gehoor. Verteld het contract te willen cancelen waar de dame vervolgens op zegt “u heeft 30 dagen opzegtermijn” pardon? Jullie komen jullie afspraken niet na. Vervolgens twee e-mails gestuurd maar ook daar wederom geen antwoord op. Echt misselijkmakend hoe jullie met klanten omgaan. Word geen klant bij Eneco in Huis. Zonde van je geld.

25. juni 2026

Hallo Lisa,
Wat vervelend om te lezen dat je twee keer thuis hebt gewacht op het onderhoud aan je cv-ketel en er niemand is gekomen. Dat begrijpen we echt heel goed – zeker als je daar speciaal een halve dag vrij voor neemt.
Ook je ervaring met de bereikbaarheid en de onduidelijkheid rondom de afspraak is niet zoals het hoort. Daar bieden we onze excuses voor aan.
We willen dit graag goed voor je oplossen en hebben je melding intern opgepakt. We nemen zo snel mogelijk contact met je op om dit samen te bespreken en tot een passende oplossing te komen.
Dank je wel dat je de moeite hebt genomen om je ervaring met ons te delen.