Na het vervangen door Stedin van de electriciteitsmeters in mijn appartementengebouw op 9 juli, bleek dat de slimme meter niet werkte. Door het warme weer al die tijd had ik het nog niet eens in de g... Se mere
Se, hvad kunderne siger
De klacht is snel verholpen, vriendelijk bedrijf en personeel, werken netjes en beleefd. Ik wist niet meer precies de datum wanneer de reparatie uitgevoerd is, maar dat zal niet zo nauw zijn toch.
Mentor en leerling monteur kwamen vriendelijk binnen, stelden zich voor en gingen vlot aan de gang. Ik hoorde hoe zorgvuldig de mentor de onderdelen en de handelingen uitlegde. Daarna alles keurig ach... Se mere
Als je klachten hebt omdat de tweejaarlijkse onderhoudsbeurt nog steeds niet is uitgevoerd (heb 2 keer gebeld en 1 keer een mail gestuurd,waarop niet is gereageerd)dan wordt er daarna niet adequaat o... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Bij Eneco in Huis draait alles om warmte in huis. We helpen klanten om hun woning comfortabel en energiezuinig te verwarmen. Van installatie en onderhoud tot service bij storingen: onze monteurs zorgen dat cv-ketels, warmtepompen en boilers veilig en betrouwbaar werken. Als zelfstandige dochteronderneming van Eneco werken we elke dag bij klanten thuis aan betrouwbare en duurzamere warmte. Dat vraagt om vakmanschap, service en slim advies. Zo helpen we klanten vooruit én dragen we bij aan de energietransitie.
Kontaktoplysninger
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 91 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 måned
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Besvarelse fra Eneco in Huis
Vlot en prettig verlopen service beurt

Besvarelse fra Eneco in Huis
Ontzettend vriendelijke en kundige…
Ontzettend vriendelijke en kundige monteur, hoop dat hij volgende keer weer komt! Hij gaf goed uitleg en informatie en werkte snel en zorgvuldig.

Besvarelse fra Eneco in Huis
De monteur heeft uitstekend en netjes…
De monteur heeft uitstekend en netjes gewerkt! Wij zijn zeer te spreken over haar want ze heeft haar werk met veel vakmanschap en toewijding uitgevoerd!

Dramatisch bedrijf
Dramatisch bedrijf. Wordt sinds februari maandelijks een bedrag van m’n rekening afgeschreven. Inmiddels 5x aan de lijn gehangen waarbij ze de belofte deden mijn contract per direct te beëindigen, maar nog steeds wordt er afgeschreven. Geen woorden voor deze gang van zaken.

Besvarelse fra Eneco in Huis
We kregen per e-mail de afspraak door…
We kregen per e-mail de afspraak door dat de monteur zou komen voor onderhoud, ik zou me kunnen voorstellen dat dit in een vakantie periode misschien gemist zou kunnen worden? De monteur kwam op de afgesproken datum, je moet er wel een halve dag voor thuis zijn 🤔. De monteur deed zijn werk top en had ook nog een goede tip voor ons

Besvarelse fra Eneco in Huis
Voor het eerst een vrouwelijke…
Voor het eerst een vrouwelijke monteur,vriendelijk en vakbekwaam .
Netjes op tijd.
De werkzaamheden zijn netjes uitgevoerd.
Geen op of aanmerkingen.

Besvarelse fra Eneco in Huis
Die meneer heeft zijn best gedaan maar…
Die meneer heeft zijn best gedaan maar er kan niks op gelost worden word er niet vrolijk van

Het probleem was heel snel verholpen
Het probleem was heel snel verholpen

Besvarelse fra Eneco in Huis
Vriendelijke monteur,ketel kan er weer tegen
Goede ervaringen met Eneco,Vriendelijke monteur,werk prima uitgevoerd ketel kan er weer tegen

De monteur was op tijd
De monteur was op tijd, zeer correct en heeft op een voor mij voordelige manier een probleem opgelost

Besvarelse fra Eneco in Huis
Bedrijf met slechte service, en een grote overhead op kantoor die de klachten wegwuift.
Er is op donderdagochtend 25 juni een servicebeurt aan de CV-ketel uitgevoerd. Deze werkte overigens gewoon goed. Er is preventief een gasblok vervangen. Toen ik aan het einde van de middag wilde douchen bleek het tapwater het niet meer te doen. Kan gebeuren hoor. Maar toen ik vroeg of ze vrijdag terug wilden komen bleek dit niet te gaan vanwege code rood. Ook niet in het weekend eventueel. Er waren alleen opties in de week erna. Maar dan was ik niet meer vrij van het werk om thuis te zijn. In de avond kon ook niet. En ik moest dan vijf dagen koud douchen en had ook in de keuken geen tapwater. Eventueel video-bellen met een monteur om een diagnose te stellen wilden ze ook niet. Toen stelde ik voor om een con-collega-bedrijf te bellen maar ook dat wilden ze niet doen. De arrogantie ten top. Uiteindelijk zelf een lokale installateur gebeld op dezelfde vrijdag die wel kwam en het opgelost heeft. Slechte service van Eneco. Ze lieten duidelijk blijken dat ze niet bereidwillig waren om te helpen of mee te denken. Ik overweeg om het onderhoud weer bij een kleinere installateur onder te brengen, omdat deze veel proactiever zijn en betere service bieden. Eneco is een te grote organisatie geworden waardoor de klantvriendelijkheid verdwenen is. En als klap op de vuurpijl sturen ze gewoon de rekening van het vervangen gasblok terwijl de werkende CV-ketel uiteindelijk defect is opgeleverd door Eneco. Ongelooflijk! En ik kreeg natuurlijk een rekening voor de opknapwerkzaamheden van de lokale installateur. Toen ik hierover belde wilden ze alleen eventueel nadenken over tegemoetkoming als het installatiebedrijf die het uiteindelijk heeft opgelost een uitgebreid rapport ging schrijven met hun diagnose. Ja, daar gaan we weer, want dat doen dit soort kleine bedrijfjes niet, want die verdienen hun geld met werken en niet met broodjes aap verkopen. De "overhead" bij Eneco is gigantisch groot. Maar die kunnen geen CV-ketels repareren. Die zitten alleen maar op hun luie reet op kantoor om mensen die bellen voor hulp van het kastje naar de muur te sturen.

Aanbeveling
Goede service monteur met kennis van zaken, klantgericht en vriendelijk!
Werkt netjes.
We zijn echt tevreden

Prima
Prima. Monteur was netjes en op tijd. Werd goed op de hoogte gehouden van de werkzaamheden.

Besvarelse fra Eneco in Huis
Vriendelijke monteur die vakkundig zijn…
Vriendelijke monteur die vakkundig zijn werk deed en ook uitlegde wat hij deed.