Vi har brugt 3 dage i vores semester på at vente på levering af et fryseskab købt hos Elgiganten Kristianstad som skulle leveres med Bring. Vi betalte ekstra for at få levering torsdag mellem 13-17 og... Se mere
Ville bestille nogle håndholdte vifter til at tage med på ferie, der står så før vi køber dem at forventet levering var 2 dage. Efter vi får betalt siger den så de først kommer om 7 dage. Synes det er... Se mere
KØB ALDRIG NOGENSINDE NOGET VED EL-GIGANTEN. A L T GÅR GALT - INGEN AFTALER BLIVER OVERHOLDT (SELV OM DE FÅR ALLE PENGENE VED BESTILLINGE) DET VILLE TAGE MIG 2 TIMER AT BESKRIVE VORES SAG - OG D... Se mere
Købt en tørre/vaske maskine. Holder og venter ved varer udlevering 30 min der ingen mulighed for og ringe eller kontakte varerudlevering. Går ind i butikken og ber om hjælp. Venter yderligere 10 min i... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Vi erbjuder ständigt låga priser på allt till hemmet, betala tryggt med faktura, kort eller internetbank.
Sverige
- www.elgiganten.se
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Jeg venter i 50 min ingen ekspedition
Jeg venter i 30 min ingen ekspedition. Der stod 2 ved kassen. Spurter om der ingen hjælp Var ved gaming og computer. Han sagde at han vil skrive en sms til for at hjælpe mig. Venter ca 20 minutter igen. Der kommer en men han havde en kunde. Skulle købe en gaming computer. Så den er købt et andet sted i Arhus. Er færdig med Elgiganten i Horsens.
Jeg havde et gavekort til Elgiganten
Jeg havde et gavekort til Elgiganten, jeg fandt en pizzaovn som jeg gerne ville bruge mit gavekort på. Men nej, jeg fik at vide at det ikke var Elgiganten der solgte dem men et andet firma. Så Elgiganten sælger åbenbart varer der ikke er deres egne. Det er noget svineri
Har for ca 1 år siden købt en HP…
Har for ca 1 år siden købt en HP printer og havde brug for toner til denne. Henvendte mig i Randers og fik at vide det havde de ikke mere. Arrogant blev der sagt: "udviklingen går jo stærkt i elektronik...." Jeg spurgte ham så om det var rimeligt at jeg så kort tid efter køb ikke kunne få blæk dertil. "Spørg dem i København, det har jeg ikke noget at gøre med....". Svarede han, samtidig med han fortsatte med en anden opgave. Gik hjem, fandt det og købte det på nettet. Hvorfor er det de tuder over folk køber varerne på nettet istedet for i butik.????? Konstaterer blot at i Randers går der en inkompetent, arrogant smartass der intet godt gør for hverken kunderne og heller ikke for Elgigantens renomme. Sidste gang jeg skal i Elgiganten.!!!!
Elgigantens markedsplads og NF er…
Elgigantens markedsplads og NF er samarbejdspartnere. NF er hurtig til at trække pengene, man modtager ikke varen og de er ikke til at komme i kontakt med. Elgigantens kundeservice sender samme svar 3 gange så man er nødt til at ringe - de prøver at hjælpe men de kan heller ikke få kontakt. dette firma bør elgiganten ikke samarbejde med de er for utroværdige
Køber en 15 Pro
Køber en 15 Pro. Men med kamerabeskyttelsen på. Bliver det elendig billeder, hvad skal jeg så med et bedre kamera! Hold kæft det er ringe.
Hilsen Henrik Ejegod Larsen
Køb ikke forsikring igennem elgiganten
Jeg har 3/9 2022 købt 2 iPhone 13 i elgiganten hvor vi samtidig oprettede en mobilforsikring på begge mobiler.allerede i januar 2023 gik den en i stykker og datteren fik en ny ( selvfølgelig med et andet IMEI nummer 357032760980591) jeg ringede ind til forsikringen og spurgte om den bare fortsatte i samme forsikring hvilket jeg fik fortalt at det gjorde den. Nu er den så smadret på bagsiden og vi sendte den igen ind til rep. Og nu får jeg gud hjælpende af vide at den slet ikke er forsikret ??? Er det så den gamle ( som i kasserede) jeg har betalt forsikring på eller hvad er der sket i jeres system.jeg indleverede den til rep. Hos elgiganten i Kalundborg d. 20/4-24 og d. 26 /4 fik jeg en mail med at forsikringen er annulleret selv om jeg havde været inde og skrive bankoplysningerne igen, undre mig i har annulleret den ene og ikke den anden der blev købt samtidig som går på fuldstændig samme konto…. Må indrømme at jeg syntes det er noget lusk og jeg føler mig vildt dårligt behandlet og overvejer at gå til Forbrugerombudsmanden med det her!
God rådgivning fra Aleksander og Rasmus Elgiganten Høje Taastrup
Fik lige en super kvalificeret god rådgivning af Aleksander og Rasmus i Elgiganten i Høje Taastrup. De tog os igennem specs på forskellige Lenovo PC som endte med vi gik fra butikken med det køb der var bedst for den kommende bruger, ift det PCen skulle bruges til. Meget lødigt og informativt. Kan helt klart anbefale at spørge til disse 2 hvis du kigger på PC.
Tastatur der er på lager men ikke alligevel
Jeg kiggede på deres hjemmeside og så et tastatur jeg gerne ville have. Kiggede så om det var på lager i sønderborg. Det var det så i følge hjemmesiden men der var mindre end 5. Jeg kommer så der hen og kan kun se en demo kasse lægge der på hylden. For så fat i en medarbejder. Der kigger på lageret. De har så ingen der ude. Og har ikke haft det i nogen dage. Det er så flot at de ikke retter deres hjemmeside så man ikke skal køre forgæves. Men det kan jo være man skal ringe til dem hver gang man ser noget på siden. For at være sikker på at de har det.
Sidste gang blev jeg mobbet af en af…
Sidste gang blev jeg mobbet af en af jeres medarbejdere i aalborg syd. En lille spinkel gut med kronraget isse. For det første underkende han da jeg spurgte efter et product. For det andet blev jeg latterliggjort da det viste sig jeg havde brug for et andet. Virkelig professionelt.
Gode priser - dårlig betjening
Jeg har mange gange handlet i Elgiganten Odense og købt køkkenudstyr, tv, ‘putter etc., senest en støvsuger. Priserne er generelt konkurrencedygtige og levering ok. Betjeningen i butikken er til gengæld ussel. Træk et nummer. Man kan let komme til at vente en halv time. Eller en hel time hvis det handler om telefon
Besøgte TV afdelingen i Elgiganten Odense
Besøgte TV afdelingen i Elgiganten Odense afdelingen. To yngre meget kompetente mænd kom til hjælp med mit problem omkring evt. erhvervelse af nyt TV. De udviste stor viden omkring produkterne og havde en høj kundeservice. Specielt tak til medarbejder Micki L. Rosendahl.
Unik og bra bemötande
Har aldrig haft problemer med Elgiganten nånsin. Alltid bra levering og service. For aven påpege for folk som går i kökstanker at funderar på epok kök. Har köpt af Catrine i Svågertorp og rekommendera köket og Catrine til Alle :) Catrine er den trevligaste og dygtigste säljer jag har mött. Hun kan det hun jobbar med og er så super bra. Så for vor del kan jag endast rekommendera Elgiganten epok kök og give 10 stjärnor ⭐️ härifrån
Dårlig kundeservice
Mine forældre ville i Elgiganten i Grenaa for at købe to fjernsyn. De havde tjekket tilbudsaviser inden. De henvender sig til en personale for at få hjælp. Han siger til min far. Det ved jeg sgu da ikke noget om. Jeg kan ikke holde styr på alt hvad vi har på tilbud. Han gik efterfølgende hen og stod sammen med kolleger og pjattede.Mine forældre valgte at forlade butikken og gå til en konkurrent hvor de fik hjælp som de havde behov for.
Er det virkelig den måde man tiltaler ældre kunder på? Hvis det er tilfældet,så er det ikke et sted hvor man ønsker at handle mere
Lover og skuffer igen igen
Fik et Apple Watch i gave. Det var den forkerte størrelse. Derfor gik Jeg i Elgiganten og fik ændret ordren. Jeg havde fundet den på Apple Store til en bedre pris og til gratis levering om Fredagen. Elgiganten kunne få den sendt direkte til mig om fredagen for et fragtbeløb på 49 kr. eller hente den (gratis fragt) i butikken.
Jeg takkede ja til at få den sendt hjem og betalte 49 kr ekstra, da Jeg skal bruge det i weekenden. I dag fredag, fik Jeg så en besked om at den er forsinket og ny forventet levering er mandag, men vi ved jo også at der INTET sker over weekenden.
Jeg kunne have fået mit ur direkte fra Apple i dag, uden at skulle betale 49 kr i fragt.
Jeg er så møghamrende sur over deres service, de lover en masse i butikken og det holder aldrig en meter.
Det er ikke første gang de “foxer” mig af.
Nu vil Jeg købe mit ur ved Apple og bytte ved Elgiganten, sidste gang de får penge ud af mig.😡
Fantastiske Philip
Elgiganten, Mega Syd i har vundet den helt store gevinst med jeres nye medarbejder Philip. Jeg kommenterede, at hans imødekommenhed og service var helt fantastisk, (og det var faktisk kun hans 4. vagt).
Tak for at gøre min dag bedre, jeg håber min ros når videre til chefen, og han giver dig et skulderklap, det fortjener du. Hvis alle ekspedienter havde samme serviceniveau som dig, du gjorde det bare pi**e godt.
Vh Bertram & Mette
Absolut til grin
Absolut til grin
Bestiller en computer skærm alt bliver godkendt, snakker med live chat de siger den kan hentes indenfor 30 minutter tager til Frederiksberg fra Kastrup
I det jeg står ude foran butikken for jeg en besked om der er en lagerfejl og der er intet de kan gøre spil af transport penge- tid ingen kompensation
Lad være at købe igennem denne skod kæde
Føj
Var i elgiganten i Trekroner og…
Var i elgiganten i Trekroner og butikken er for det første fuldstændig umulig at finde rundt i og for det andet elendig service, det er sket to gange nu jeg bare har stået og ventet i 10-15 minutter på der kommer nogen til kassen eller service og de kommer aldrig, mega forvirrende åndssvagt system i butikken og ingen medarbejdere kommer overhovedet, skal aldrig derind igen
UTROVÆRDIG
20/12-2023 købte vi en KitchenAid Artisan køkkenmaskine på et tilbud. Tilbuddet includerede en Minihakker til 695kr.
Kan vi ikke få den med nu? Nej den ville blive eftersendt, når maskinen var registreret. Den er endnu ikke kommet. Vi har været i butikken i Fredericia, mailet til KitchenAid, og Elgiganten flere gange uden resultat, kun snak snak. Heldigvis kan tilsvarende varer købes rigtigt mange steder, og hakkeren kan vi så men undvære. Det er princippet og troværdigheden,
Så det bliver nok sådan fremover.
Elgiganten læser og svarer ikke på kritikken på Trustpilot, så kunne de heller ikke bestille andet.
Facebook kan også bruges.
Var i elgiganten skejby noget vi var…
Var i elgiganten skejby noget vi var ude og købe en fryser og så skulle vi ud til hvor de udlevere større vare og der stod vi og ventede 35 min på den selv folk der kom efter os fik deres vare før vi gjorde kommer ikke der igen dårlig service fik også den røde smiley i butikken
Bondefangeri
Har lige købt et kabel til min pc-skærm til kr. 449. Da jeg skal betale, spørger sælgeren om jeg er kunde hos andelsenergi for så får jeg kr. 100 i rabat. Jeg bliver oplyst om at jeg skal underskrive på en ipad men han forsikrer mig om at det har ingen anden betydning end jeg får rabatten. Jeg har nu fået en mail om at jeg har bestilt et nyt produkt (timeenergi til 82,56 øre pr kwh samt 18 kr. pr måned). Telefonsælgere virker ikke længere så nu bruges elgiganten åbentbart i stedet til at bondefange folk. Det var så sidste gang i mit liv jeg handler hos Elgiganten. Eneste gang jeg kommer tilbage er i morgen hvor jeg annullerer aftalen og tilbagebetaler rabatten.