Vi har brugt 3 dage i vores semester på at vente på levering af et fryseskab købt hos Elgiganten Kristianstad som skulle leveres med Bring. Vi betalte ekstra for at få levering torsdag mellem 13-17 og... Se mere
Ville bestille nogle håndholdte vifter til at tage med på ferie, der står så før vi køber dem at forventet levering var 2 dage. Efter vi får betalt siger den så de først kommer om 7 dage. Synes det er... Se mere
KØB ALDRIG NOGENSINDE NOGET VED EL-GIGANTEN. A L T GÅR GALT - INGEN AFTALER BLIVER OVERHOLDT (SELV OM DE FÅR ALLE PENGENE VED BESTILLINGE) DET VILLE TAGE MIG 2 TIMER AT BESKRIVE VORES SAG - OG D... Se mere
Købt en tørre/vaske maskine. Holder og venter ved varer udlevering 30 min der ingen mulighed for og ringe eller kontakte varerudlevering. Går ind i butikken og ber om hjælp. Venter yderligere 10 min i... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Vi erbjuder ständigt låga priser på allt till hemmet, betala tryggt med faktura, kort eller internetbank.
Sverige
- www.elgiganten.se
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Bestilte klik og hent med afhentning i…
Bestilte klik og hent med afhentning i Horsens. Varen kom til aftalt tid. Det tog desværre meget lang tid at få varen udleveret, ikke fordi vi var mange som skulle hente - derimod fordi der var to ansatte som havde meget travlt med at snakke indbyrdes og derfor ikke havde en eneste kunde de 15 minutter jeg stod og ventede. Det ødelagde en ellers positiv oplevelse.
Ordre nr. 2115543020
Igen manglende service! Hold Jer væk fra Tilst
Ja, måtte ud til Elgiganten, Tilst igen. Desværre. Igen oplevede jeg en forfærdelig manglende evne/lyst til at hjælp fra personalets side. De havde desuden travlt med at tale privat, så det gjorde det ikke bedre. Mit køb af ny telefon med abonnement for ikke lang tid var skrækkelig. Jeg betalte for at få opsat telefonen mm. Da jeg i bilen vil prøve at Google, virkede det ikke. Mig ind i butikken igen. Personalet forsøgte forskelligt men det endte med at en sur kvindeligt personale meddelte mig, at jeg selv måtte kontakte Yousee. Det gjorde jeg så imens jeg var i butikken og de kunne ikke finde mig i deres system. Havde nu brugt 2 timer i butikken og jeg brød sammen. Begyndte at græde. Var max presset. Ved ikke om nogen så det/kommenterede det, men så kom en og hjalp mig. Tog simkortet ud. Det duede åbenbart ikke. Satte et nyt i med et andet mobilnummer og vupti, så virkede det... Har nu fået en bekræftelse på et abonnement af Yousee. På det nummer/SIM-kort som jeg IKKE har!!! Ringet til Yousee. Ja, jeg har nu 2 abonnementer hos dem!!!!! Og nej, jeg kan ikke få dem til at slette det ene. Det skal Elgiganten gøre og jeg skal møde FYSISK op I butikken. Her er jeg så nu. Igen personale som virker utroligt u-serviceminded! Jeg spørger om man evt kan få en kompensation for alt det jeg har været igennem. Trods den unge fyre der havde stået ved siden af hele tiden og havde fulgt med (og som åbenbart "havde magt til at kunne tage stilling til "et plaster på såret""), var hans sure svar "hvad drejer det sig om"! Ansigtsudtryk understregede, at jeg bare burde tage hjem! Har altid handlet i Elgiganten! Det er slut nu! Hold Jer væk fra butikken!
DE RINGER EFTER 7 DAGE OG SIGER VI SKYLDER DEM 3500 kr, da de har udleveret et dyrere produkt til os.
Elgiganten RINGER EFTER 7 DAGE OG SIGER VI SKYLDER DEM 3500 kr. Da de er udleveret en dyrere computer til os.
Vi havde bestilt en omen computer der var på tilbud den var sat ned fra 10.000kr til 6500kr. Den var bestilt ved klik og hent i Fredericia. Vi hentede computeren mandag d. 30 sept, de ringer så til os søndag den 6 okt. EFTER 7 dage!
Vi havde åbenbart fået udleveret en dyrere computer af samme mærke, som den vi havde bestilt, den koster 3500 kr mere siger de. Vi havde ikke selv opdaget noget, da det også er en omen computer.
De ville så have vi skulle betale prisforskellen på ca. 3500 kr. eller få ombyttet computeren. Det kunne vi ikke acceptere, da der var gået syv dage, siden vi havde hentet computeren.
Vi købte netop computeren da den var på tilbud til 6500 kr. og ikke ville betale 10000kr for en computer.
Nu truer de os så med inkasso !! Hvis vi ikke betaler forskellen på 3500kr.
Har ringet til dem flere gange og kan kun komme til at tale med kundeservice. Når vi har snakket med kundeservice, sender butikken så bare en ny ordrebekræftelse, hvor der står at vi skylder dem 3500kr.
Er det en ny måde at snyde på, da vi valgte klik og hent så de ikke havde mulighed for at sælge os et dyre produkt i butikken!!
Føler mig virkelig dårlig behandlet af el giganten.
Elgiganten i Frederikshavn
Elgiganten i Frederikshavn, vi kom ind trak et nr ved telefonerne, ventede i 10 minutter efter noget personale, gik ned til kassen, for at høre om vi kunne få noget hjælp, det skulle vi nok få lød svaret, gik tilbage til telefonerne, ventede yderligere 10 min så stoppede vores tålmodighed vi gik, over til Power der har de nemlig god kundeservice
Hold jer langt væk
Jeg vil bare sige til alle, LAD VÆRE MED AT KØBE ELEKTRONIK I ELGIGANTEN. Jeg har købt en iPhone til 7000 kr., har nok været derude 8-10 gange, med det ene problem efter det andet. De har hver gang ikke formået at lave fejlen, de mener ikke det er noget de kan gøre noget ved🤔hvem kan jeg så spørge, eftersom det er dem der har solgt mig produktet??? Et eksempel er at min mikrofon ikke virker på Messenger, men det siger de at det er ikke deres problem det må være Messenger der er noget galt med, så de kan ikke gøre noget ved det.???? Udover det har min datter efter at have sparet sammen jeg ved ikke hvor lang tid, endelig fået råd til at købe de nye AirPods, de kostede 1700 kr. og så købte vi endda en forsikring til 300 kr. oveni, og ekspedienten sagde, at hvis der skete noget med dem ville hun få nogle nye. Nu er der så sket det at den ene ikke laver ordentlig lyd, vi tager så i Elgiganten og regner med at hun får et par ny som hun jo var blevet lovet, men nej de kunne sende den til reparation og så ville hun få den om en måneds tid??? så igen fralægger de sig alt ansvar lige så snart det er dem der skal gøre noget, eller er erstatte noget. Det er vel ikke for meget at man går ud fra at tingene virker som de skal, og hvis de ikke gør så går man jo ud fra at de laver det eller erstatter det med et nyt produkt. Det er jo ikke helt billige ting vi snakker om. Vi har købt iPhones, AirPods, MacBook, air fryer og så videre, men jeg kan sige så meget at jeg ALDRIG kommer til at bruge fem øre mere i den forretning. DER ER INGEN SERVICE NÅR MAN HAR BRUG FOR HJÆLP!!!, Jeg vil virkelig anbefale alle, at I holder jer LANGT VÆK, de er kun ude på at tjene penge på dig. Min datter er dybt ulykkelig, og jeg er bare skidesur over at de ikke står ved deres aftaler. Jeg vil anbefale folk at optage de samtaler de har med de ansatte når i køber noget, og tager billeder af alt og få alt på skrift. For tro mig, hvis de kan så gør de alt for at slippe udenom, og absolut intet for at hjælpe dig. Det er ikke deres problem som de plejer at sige, men hvis det ikke er deres problem hvis er det så??? Igen hold jer langt langt langt væk og køb i power, Bilka ja hvor som helst bare andre steder, det kan kun være bedre end det her skod firma!!!!. SÅ dårlig stil når man bruger så mange penge og så bare får en F-finger når man har brug for hjælp. Tak for absolut ingenting andet end at spilde min tid!, igen igen igen og igen!!!!!
Dårlig service i forhold til når …
Dårlig service i forhold til når man købe steam jeg har haft tre gange hvor kortet ikke har virket og når man så sige det til er det lide som de ikke gøre noget ved det. 🤬 jeg købte noget nye i Sister uge da købte jeg 10 stem krot og det var kunne de tre af dem ude af 10 da virket. Når man så går ude i butikkerne for at sige det . For man at vide at de vil sende det. Ind til steam. Og når man så spørg om man jan går ind i elgianten I Horsens så for du et ja men på sms står da at man skal komme til Kolding. 🤬 det er da rigtig træls når man gad lave plan og så skal lave dem om i igen 🤬
Butikken sælger ting der ikke virker
Jeg har ikke oplevet noget lignende
Min mand har lige købt et el løbehjul, først var der ikke nogen oplader med eller en brochure. Vi ringer og er meget skuffet, da der nu går længere tid før vi kan bruge løbehjulet. Da vi endelig efter flere dage får
 Opladeren med posten, sætter vi løbehjulet til opladning, da det er helt færdig med at oplade, lyser den grønt som der står den skal på hjemmesiden (
Når den er 100 %opladt ) vi kan slet ikke tænde den, intet liv i den. Jeg ringer til butikken og er ved at få nok, hvem sælger et produkt der ikke virker !!! vi har købt det på outlet ( men det er stadigvæk ikke okay at det er overhovedet ikke virker ) synes ofte der er problemer med Elgiganten. Men det her er noget af det værste, jeg har oplevet med dem. Fuldstændigt vildt. Nu venter vi på at butikken ringer… så vi kan finde en Løsning, vil ikke anbefale Elgiganten til mit værste fjende !!!
Kontakter Elgiganten den 16/9ang min…
Kontakter Elgiganten den 16/9ang min opvaskemaskine bipper om en fejl i maskinen , den 1/10 kommer reperatør , konstatere, den kan ikke laves ! Den 9/10 kontakter jeg selv Elgiganten om hvornår jeg får skiftet min maskine . Først er svaret at det ved de ikke, hun ber lige om at må vænne tilbage og der bliver aftalen så at i dag den 15/10 der skal den leveres .
Men så i går den 14/10 får jeg en opringning fra Elgiganten , at min maskine som skulle komme fra Næstved ik er blevet sendt , så jeg vil blive kontaktet senere samme dag om min levering . Hvilket ikke sker .
Kontakter så selv i dag og får af vide at jeg ikke skal regne med at de kommer i dag . Jeg er så vred over at man som firma kan tillade sig at bare lade tiden gå på en garenti . Og at man skal vente så lang tid på at få en ny maskine ! Service hos dem er så ringe, så nej i skal aldrig handle der ! Jeg kommer aldrig til at købe et produkt fra dem af igen 🤬
Og så lige nu en opringning . At jeg ikke får min opvaskemaskine i dag ! Men kan få den på mandag i næste uge 🤬 det er helt til grin 🤬🤬🤬🤬🤬
Medarbejder Omod randers…
Jeg vil lige rette min dårlige anmeldelse
Jeg var ude i butikken i randers og gik hjælp af en kompetent og dygtig med arbejder Omod
Han rettede alle misforståelser og jeg fik mine penge tilbage
Ventede i kundeservice over 1/2 time
Ventede i kundeservice over 1/2 time, blot for at aflevere en ny defekt mobil til reparation. Da jeg skulle hente den efter 11 dage, stod jeg og ventede 15 minutter på, at en medarbejder dukkede op for udlevering. Fejlen på mobilen var, at skuffen ikke ville åbne. Elendig kundeservice. Og priserne er vist kun vejledende...Den rigtige pris afhænger om man vil have et abonnement, men det har jeg jo bare et billigere sted.
Orker faktisk ikke at skrive alt det…
Orker faktisk ikke at skrive alt det dårlige der er at skive om Elgiganten/kundeservice, det eneste jeg vil skrive er
Hold jer fra ELGIGANTEN, handel et andet sted.
Glostrup afd.! Ventiden i support er fuldstændig…
Ventetiden i support er fuldstændig uacceptabel.!!!!
Hver eneste gang man er der er ventetiden på ekspedition over en time.!!!!! 🤬🤬
Køber aldrig mere tlf , tv , mv dette sted.
Anbefaler folk at købe et sted hvor servicen eksisterer 🤬🤬
værste service -1000 stjerne
verdens dårligste kundeservice, jeg købte et headset for 2 måneder siden. Det er nu gået i stykker, de kan ikke tilbyde mig et nyt fordi det er for dyrt. Jeg fik så advide hvis det var et billigt headset jeg havde købt kunne jeg få et nyt headset.
Ville helst give minus 100 stjerner…
Ville helst give minus 100 stjerner...Magen til amatører og løgnhalsen skal man lede længe efter. Vi har fået udstedt et gavekort og da vi 6 mdr senere vil indløse det, er der ingen penge på kortet. Vi bliver truet med politianmeldelse og de genere min mor, vi kører derfra og sætter ALDRIG vores ben i den skod butik igen. Større fusker og løgnhalse findes ikke i Danmark...
Elendig kundeservice
Elendig kundeservice. Telefonen er kun 6 måneder gammel. El giganten i Horsens tilbyder at sende den til reparation som de vurderer vil tage ca. 3 uger, men de kan ikke tilbyde en låne telefon i de 3 uger. Magen til dårlig service skal man lede længe efter 👎
Dårlig dårlig kundeoplevelse
Ventede i mere end en time og fik en flabet kommentar smidt i hoved da jeg gik. Handler der aldrig igen
Jeg giver minus 20 stjerner
Jeg giver 1 stjerne, for ellers kan jeg ikke få lov til at skrive her på Trustpilot Jeg har handlet hos jer i mange år, men aldrig været udsat for en så elendig kundebehandling. Jeg købte pc den 2/2-24, den 27/5-24 indleverede jeg den til reparation og hentede den igen den 5/6-24. Den 23/8-24 indleverede jeg den igen og i dag den 29/8-24 fået besked om at den er sendt til værksted. Jeg blev oplyst om, at det kan tage en måned, før den kommer tilbage. Første gang jeg indleverede var det fordi skærmen lyste op, på samme måde som når man fotograferer med blitz, hvorefter skærmen gik helt i sort. Anden gang var det samme problem, blot med den forskel, at skærmen mistede farverne og var gråt i gråt, samt en masse andre småproblemer. Nu kan jeg se frem til at være uden pc i 48 dage på 7 måneder, altså godt 1½ måned ud af 7 måneder. Og jeg har jo ingen garanti for at den fungerer på sigt. Den har periodiske fejl på mange områder, og alle ved, at periodiske fejl er yderst svære at få bugt med
Har for 14 dage siden købt en…
Har for 14 dage siden købt en vaskemaskine, sat den til efter alle forskrifter, den har vasket 2 gange uden problemer, men 3 gang kommer jeg hjem til en maskine som er faldet på gulvet.
Elgiganten er kontaktet, de vil ikke dække det, trods at de aldrig har set lignende, har tilmed sendt dem billeder og videoer af maskinen i aktion og de har aldrig set en maskine oppe og danse sådan, derfor må det være en produktionsfejl. Men trods det vil de ikke dække den og en teknikker skal UT selv betale på et beløb lydende på 1300 kr. Har aldrig fået så dårlig behandling, bestemt ikke et sted jeg anbefaler til andre at købe, for der er absolut ingen hjælp at hente, hvis der sker noget som dette.
Hvis du går i tanker om at købe en…
Hvis du går i tanker om at købe en playstation 5 i elgigaten så for guds skyld lav vær deres service afdeling er så ringe havde jeg vidste det havde jeg aldrig købt min playstation 5 der
Var hos Elgiganten i Hjørring for at…
Var hos Elgiganten i Hjørring for at købe en Witt Etna Rotante Pizzaovn til kr.5.999. Da der er prisgaranti hos giganten, ledte vi og fandt en ovn magen til hos Johannes Fog i Lyngby til kr 5.498. Fint fint, men da Transportprisen fra Lyngby er på kr. 450, lagde ekspedienten de 450 oven i de 5.498, så slutprisen blev kr. 5.948. Øh, vi skulle jo ikke have transporteret ovnen, men bare have nedsat prisen via den lovede Prisgaranti ? Helt uforståelig udregning, da vi så yderligere skulle betale fragt kr. 239 fra butikken i Hjørring til en adresse i Tversted.
En noget rodet og uforståelig forklaring, og vi endte så til sidst med at ville købe ovnen på trods. Men, da vi så at ovnen var gigantisk stor ændrede vi mening og kiggede på en mindre model, der ifølge ekspedienten også var af mærket Witt, men dog hed Ooni Koda (andet mærke?) Den kostede kr. 4.999, men kunne med prisgaranti fås for kr. 3.499 hos Imerco. Altså valgte vi den mindre Witt pizzaovn, der viste sig at være et helt andet mærke, nemlig en Ooni Koda 16 Pizzaovn. Den skal mod betaling sendes til Tversted i morgen.
Da vi så senere i dag læser på fakta om den forventede pizzaovn, ser vi at den bliver leveret uden gasslange og regulator, hvilket er en overordentlig vigtig information som vi burde have fået fra ekspedienten.
Ringer så til kundeservice, der meddeler at man ikke kan købe gasslange og regulator hos Elgiganten, hvilket gør vores køb noget utilstrækkeligt, da vi ikke kan bruge pizzaovnen uden!
Helt igennem en noget rodet affære, som efterlader os som kunder undrende og irriterede over besværet og tiden brugt på den rodede handel. I morgen skal vi så på jagt efter det manglende tilbehør, en gasslange og en regulator.
OBS! Kundeservice- medarbejderne var rigtig flinke og behagelige at tale med, men ekspedienten i Hjørring Elgiganten var tilsyneladende helt uvidende om den Pizzaovn han solgte os! Han må vist lige opdateres for forretningens og kundernes skyld!!
Mvh
Lisbet