Vi har brugt 3 dage i vores semester på at vente på levering af et fryseskab købt hos Elgiganten Kristianstad som skulle leveres med Bring. Vi betalte ekstra for at få levering torsdag mellem 13-17 og... Se mere
Ville bestille nogle håndholdte vifter til at tage med på ferie, der står så før vi køber dem at forventet levering var 2 dage. Efter vi får betalt siger den så de først kommer om 7 dage. Synes det er... Se mere
KØB ALDRIG NOGENSINDE NOGET VED EL-GIGANTEN. A L T GÅR GALT - INGEN AFTALER BLIVER OVERHOLDT (SELV OM DE FÅR ALLE PENGENE VED BESTILLINGE) DET VILLE TAGE MIG 2 TIMER AT BESKRIVE VORES SAG - OG D... Se mere
Købt en tørre/vaske maskine. Holder og venter ved varer udlevering 30 min der ingen mulighed for og ringe eller kontakte varerudlevering. Går ind i butikken og ber om hjælp. Venter yderligere 10 min i... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Vi erbjuder ständigt låga priser på allt till hemmet, betala tryggt med faktura, kort eller internetbank.
Sverige
- www.elgiganten.se
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Ødelagt vaskemaskine
Købte en vaskemaskine som stod til opbevaring under renovering, da vi lukkede den op var det fuldstændig smadret i toppen, hvilket vi IKKE kunne se på indpakningen. Elgiganten ville ikke gøre noget som helst, pga der var gået for lang tid‼️ De tilbød ikke en gang et godt tilbud på en anden.
Udlevering af varer
Det er fint at man kan købe varer i Elgiganten. Men få dem udleveret.............. Hvorfor skal man stå ½ time og vente, fordi der kun er 1 ekspedient - som er meget ny. Så ekspeder dog jeres kunder!!
God kunderådgivning
Var på udkig efter et TV og Sound bar. Tog et smut forbi Elgiganten for at undersøge dette nærmere.
Selvom jeg gav udtryk for at jeg ikke ville købe noget med hjem på dagen, oplevede jeg en meget engageret medarbejder, som ikke pressede for meget på for et salg, men gav en god og ærlig rådgivning - hvor jeg dertil lærte en masse omkring forskellige TV-teknologier og sound bars.
Tak til Sebastian i Skejby-afdelingen
Bestilt - Betalt - men INTET tv
Bestiller tirsdag d. 3.3 et 43” Philips fjernsyn som jeg skal installere hos mine gamle forældre den kommende weekend.
Fredag d. 7.3 modtager jeg en faktura, men i Bring’s app står der kun “venter på indlevering” og hverken Bring eller elgigantens kundeservice kan finde ud af noget.
Lørdag d. 8.3 må jeg købe et andet TV hos Power (afhentet personligt) og får det installeret hos de ældre.
Mandag d. 10.3 bliver pengene trukket på min konto uden at jeg har modtaget eller afhentet tv’et, som jeg i øvrigt skriftligt afbestiller lørdag d. 8.3.
Onsdag d. 12.3 har jeg tid til at sidde i telefonkø hvor en medarbejder fortæller mig at han nu vil sætte Hjørring afdelingen til at kigge efter fjernsynet, han beklager at jeg har betalt uden at modtage noget, hvilket jeg ikke har oplevet med nogle andre online køb, men det sker “automatisk”, så det er tilsyneladende ikke elgigantens skyld?
I dag fredag d. 14.3 har jeg endnu ikke modtaget TV eller endnu bedre pengene retur og Brings app siger stadigvæk “venter på indlevering”.
Ja, jeg synes det er for dårligt….
Gigantisk dårlig og mærkelig kundeoplevelse i Elgiganten!!
Var mandag aften i Elgiganten afd. Vejle, hvor det var planen, at jeg skulle købe en chromecast. Gik i radio/TV afd., trak et nummer (8), der stod 7 på tavlen, og begyndte at vente - der var ingen. Det virkede forladt. På et tidspunkt dukkede der en medarbejder op, som var ved at stille ting på hylder. Jeg spurgte hende om afd. var lukket? Hun svarede pænt nej, men reflekterede ikke over mit spørgsmål, eller spurgte om jeg havde brug for betjening. Efter lidt tid henvendte jeg mig til hende og spurgte om hun ville hjælpe mig. Dette svarede hun ja til. Jeg ved ikke hvad hun gjorde, men der skete intet! Hørte ikke efterfølgende fra hende. Jeg gik til kassen for at spørge om hjælp. Her satte de noget i gang. Gik tilbage til afd. og ventede. Der skete intet! Der var ingen! Der kom ingen! Efter noget tid gik jeg atter til kassen, hvor jeg spurgte hvor langt de var med at rekvirere hjælp. Den unge kvinde ved kassen havde skrevet til nogen desangående, men havde intet svar fået..... Mens vi taler sammen, siger hun: "der kommer en fra radio/TV afd." Hun kalder på ham, men han siger, at han ikke har tid. Han skal noget andet.
Det er her jeg opgiver at få betjening. Det er i dette splitsekund jeg må erkende, at jeg er kommet det forkerte sted hen, hvis man skal købe noget.
For at ramme det ind:
- Radio/TV virkede som en lukket forretning at gå
ind i.
- Der var ingen interesse for kunden.
- Der var ikke proaktivitet af nogen art - jeg fik på
intet tidspunkt fornemmelse af, at der reelt arbejdes
på sagen.
- Jeg opgav at få løst problemet jeg var taget i
Elgiganten for at få løst.
- Det var en gigantisk DÅRLIG kundeoplevelse jeg fik
i Elgiganten - lidt gigant er der trods alt over
foretagendet.
- Det var spild af tid og brændstof at jeg tog i
Elgiganten.
- Kundeservice .... det var der INTET af.
Ærgerligt at man ikke må give 0 stjerner.
IKKE anbefalelsesværdig!!
Så dårlig service. Arrogante medarbejdere. Ingen kunde imødekommenhed👎👎
Dårligste kundeservice nogensinde
En sprit ny Soundboks købt sommer 24 går i stykker fordi en opdatering bliver afbrudt pga strøm mangel. I over 8 mdr er der forsøgt at få en ny. Det er under al kritik at en opdatering sendt fra Soundboks side 3 mdr efter køb kan ødelægge det og det nu skal koste os 2500 at lave den. Der bør være en garanti der dækker. Den er jo ikke i fysisk stand ødelagt. Kundeservice er ikke eksisterende hos jer. Tlf bliver aldrig taget. Mails går der uger og måneder før i svarer på. Under al kritik at et så dyrt produkt skal trækkes sådan i langdrag i håb om vi giver op. Pt er jeres konklusion at vi skal betale for en reparation af et nyt produkt men det må være en ommer.
Man kan desværre ikke give 0 stjerner så det må blive 1.
Elgigantens mailadresse er kun til pynt
HaHa så skriver I til mig, at jeg kan henvende mig pr mail på en mailadresse, der ikke virker. I vil slet ikke i kontakt med jeres kunder.
Ville ønske jeg havde checket trustpilot inden jeg bestilte en vaskemaskine hos Elgiganten. Så havde jeg aldrig handler der.
Jeg bestilte en vare online oktober…
Jeg bestilte en vare online oktober 2024, som jeg nåede at annullere inden de afsendte. De bremsede den dog ikke, så pengene blev hævet og pakken blev ikke afhentet i pakkeshoppen. Efter 14 dage blev den sendt retur til dem.
Efter nu +20 mails og 3 måneder, har jeg stadig ikke fået pengene retur.
Det er under al kritik og ren svindel!
UPDATE: Elgiganten har skrevet et fint svar, men det er simpelthen en gradbøjning af sandheden, at pakken ikke har været lokaliseret. Ifølge tracking har der været fuldkommen styr på hvor pakken befinder sig. At den som jeg læser på jeres svar, angiveligt har været væk på jeres lokation, kan simpelthen ikke være kundens problem.
Forklaringen om at pakken manglende fik jeg for flere måneder siden og det blev hurtigt løst, så den forklaring kan i simpelthen ikke køre igen.
Det er ikke fragtmanden der havde mistet pakken.
Jeg har i april købt en kaffemaskine…
Jeg har i april købt en kaffemaskine Melitta Lalticia os 22392.
Den gik så i udu i januar. Jeg aflevere den og har så fået den tilbage. Umiddelbart er fejlen lavet. Men så virker skyllefunktionen ikke. Undre mig over man ikke gennemprøver en kaffe brygning fra start til slut. For så havde man vel opdaget fejlen.
Det er møg irriterende at igen skulle undvære sin kaffemaskine, bruge tid på at aflevere og hente.
Jeg har for nogle dage siden købt en…
Jeg har for nogle dage siden købt en vare fra Elhgogant i Glostrup. Manden der stod for ekspedienten var noget af en amatør .
En der ikke vidste hvad han talte om .
Elendighed er på højkant i elgigant i Glostrup.
Ingen service og hjælp mulig.
Ingen service og hjælp mulig.
Købte et fjernsyn, ikke det je ønskede for det var udsolgt.
Da jeg kommer hjem har jeg et teknisk spørgsmål vedr. manglende undertekster.Jeg ringer til afdelingen i Hillerød vor jeg købte fjernsynet. Det kunne de ikke svare på og beder mig ringe til hovedkontoret. Det kunne de ikke svare på og beder mig om at ringe til TCL
Efter at have ventet i over en time i TCL’s service afdeling opgiver jeg.
Jeg skriver til Elgiganten at jeg gerne vil returnere fjernsynet, ingen svar.
Elgiganten vildleder med lagerstatus
Elgiganten vildleder med lagerstatus – spild af tid!
Jeg har gentagne gange oplevet, at Elgigantens lagerstatus ikke stemmer overens med virkeligheden, hvilket har resulteret i en masse spildt tid og frustration.
For nylig blev jeg sendt rundt mellem flere butikker, fordi en vare, der ifølge deres system var på lager, alligevel ikke var tilgængelig. Først tog jeg til Fields, hvor der stod 5+ på lager – men der var ingen. Medarbejderne sendte mig videre til Nørrebro, hvor systemet også viste flere enheder, men igen forgæves. Derefter blev jeg henvist til Gentofte, som kun kunne finde en brugt vare.
Som om det ikke var nok, annullerede Elgiganten i dag min ordre, sandsynligvis fordi varen aldrig var på lager, selvom den stadig stod som tilgængelig på deres webshop. Det er dybt frustrerende, at de ikke kan holde styr på deres lagerstatus, og at man som kunde gang på gang bliver ført bag lyset.
Hvis dette var en enkeltstående fejl, kunne jeg forstå det – men når det sker gentagne gange over flere dage, er det simpelthen uacceptabelt. Hvis Elgiganten ikke kan levere de produkter, de reklamerer med, bør de i det mindste tilbyde et tilsvarende produkt til samme pris.
Jeg vil anbefale andre at være skeptiske over for Elgigantens lagerstatus og dobbelttjekke alt, før de kører forgæves.
De er høflige men uduelige til det der…
De er høflige men uduelige til det der er deres primære arbejdsopgave og løse kundens udfordring. Har simpelthen spildt så meget tid og fået at vide at alt var i orden for så at finde ud af at det var det ikke..efter gentagne gange at have været nød til at møde op i deres butik.
Elgiganten, sold kunde igennem hele deres levetid bliver behandlet dårligt og ligegyldigt
Da jeg forgæves har forsøgt at få dækket mine udgifter på mit ridset gulv bliver jeg nød til at sige til andre at i skal holde jer væk, jeg har siden Elgiganten dukket frem købt alt jeg har haft brug for der. Altid været glad, men den behandling af gamle kunder taler sit eget sprog, jeg skulle have penge retur for en udvidet transport /levering den vil de ikke give før sagen er overstået, man kan jo ikke tage folks penge til fange på den måde,så lader de deres vogn mænds firma tage styringen over det meget ødelagte gulv, det betyder de har ingen føling med hvad der sker, der skete det at en gulvmand pludselig åbnede min dør uden aftale og derefter bliver jeg ringet op af vogn firmaet da jeg ikke god tog at man lavede lappeløsninger , firmaet siger da jeg bor til leje skal vores forsikringer tages sig af kravet , jeg vil modtage en mail, det skete aldrig , imellem tiden kontakter jeg min forsikring som syntes det er forkasteligt at man sender kunder rundt på denne måde , man bør betale og så kan de slås med deres forsikring efter, hun kan oplyse mig at det ikke er min forsikring da jeg bor til leje, men bolig afd forsikring som så siger det samme som min, host op og tag den med forsikringen efter. Men det sjove jeg har ingen mail modtaget af vogn firmaet, jeg prøvede at skrive til Elgiganten igen som har den frækhed at lade være med at svare . Så lære kunder , trofaste gamle kunder hold jer væk, de er lige glad med om I har været trofaste igennem hele deres levetid, det øjeblik noget sker som det gjorde her for i samme behandling og ligegyldighed …. :-(. ordrenr.: 2293221487
Føj hvor lange man skal stå i køen
Føj hvor lange man skal stå i køen! 45 minutter uden at blive ekspederet, helt useriøst og uprofessionelt, kan godt forstå at de unge mennesker har det travlt, der er mange mennesker det ville gerne købe ellers have hjælp til produktet, men dette er Elgiganten's butikschef/direktøren ansvar for at løse denne problem. Plus man kan ikke forvente nogen prismatch ellers kompensation for næsten en times ventetid.
Købte en HP Victus bærbar gaming pc i…
Købte en HP Victus bærbar gaming pc i marts på nettet, åbningstilbud fra Frederikshavn, 3999kr, skulle spare 2000kr, grundet triste omstændigheder, mit barnebarns død, får jeg først gang i pc omkring august, og hold da op en gang møg, den larmer værre end et tærskeværk, jeg tager til Elgiganten i Slagelse og den bliver sendt til reparation, får den hjem, og den har samme fejl, der er skiftet en blæser, men en tur på facebook og google, så lyder det som et tærskeværk igen, og nu holder batteriet lidt over 1 1/2 time, det skal holde 8,5 time, tager igen i elgiganten i Slagelse, bliver mødt af en meget ung mand, med meget stor viden, og jeg går i vrede før jeg kvæler ham, tager derop igen, og den bliver sendt til reparation for anden gang, får nu skiftet batteri, de nulstiller den, og da jeg får den hjem, skal opdateringer jo installeres, og batteriet går igen død efter ca 1 time og 40 minutter, nu er den for tredje gang til reparation, hvor mange gange kan de tillade sig at reparerer på spritnye ting, de sælger ovenikøbet ikke den pc mere, Hold jer fra dem
Penge reserveret
Bestilte en højtaler den 22/12-25
Online der stod var hjemme i Big. Får en SMS næste dag at der var sket en fejl og den desværre var udsolgt tager i Big for at købe et andet produkt og få pengene tilbage som de har reserveret på trods af at det er ulovligt. Kan ikke lade sig gøre selv om jeg køber en anden vare som jeg så også må betale.
I dag den 8 januar har jeg stadig ikke fået mine 1249kr tilbage og har talt med kundeservice der siger det er Mastercard der har skylden. Uanset hvem eller hvad så er det elgiganten der har trukket pengene uden at undersøge om varen er på lager, og så vidt jeg er orienteret er det ulovligt at reservere trække pengene når varen ikke kan leveres. Jeg er folkepensionist og har ikke økonomi til at låne elgiganten penge.
Handler aldrig mere i Elgiganten.
Per Iversen
MINUS 100 SJERNER Jeg har købt et par Airpods 4 med aktiv…
IKKE KØB I ELGIGANTEN. HOLD JER LANGT VÆK!!!!!!!!!!!!
Jeg har købt et par Airpods 4 med aktiv støjreduktion d. 29/11-2024, i julegave til min kæreste. Da min kæreste åbner den ubrudte airpod-æske d. 24 dec, ser vi at case-låget sidder løst og siger klik lyde, både lukket og før, under og efter åbnet case. hvilket vi ikke har oplevet med vores andet identiske airpods i vores husstand.
Efterfølgende tager vi ud i Elgiganten Glostrup, 1. gang den d. 27 dec om aftenen, hvor vi bliver betjent af en meget forvirret og uklar medarbejder. medarbejderen kunne ikke helt finde ud af hvordan han skulle håndtere min sag. Og ender med at fortælle at han kan sende dem til reparation og der ikke er mere han kan gøre, efter at have fået hjælp af en anden medarbejder, som virkede lige så forvirret. dette besøg foretog sig kun flere spørgsmål fra os som kunde og utrolig dårlig kundeservice, lang ventetid og uprofessionelt håndtering fra medarbejderen.
dagen efter d. 28 dec. tager vi igen, ud til elgiganten Glostrup. denne gang taler vi med manageren/chefen, som kiggede airrpods og case. han fortæller mig yderligere at det eneste de kan tilbyde er at sende dem til reparation, da han mente det var en kosmetisk fejl. hvor jeg er uenig. case sidder løst og dette er ikke meningen, da vi herhjemme i vores husstand har et identisk par i samme model, hvor de ikke sidder løst. og yderligere har haft set udstillingsmodeller både i elgiganten, power & humac. Derefter viser han mig andre returvarer Airpods i dårlig stand og viser os. At jeres manager/Chef viser os dårlig stand retur-varer og sammenligner med et helt nyt ubrugt sæt airpods, er før det andet helt vildt uprofessionelt.
Han fortæller at forbrugeres lovgivning og garanti rettigheder ikke gælder ved kosmetiske fejl og han heller ikke kan udlevere et nyt par som erstatning. Hvor jeg svare: om jeg få præcis samme svar hvis jeg kontanter humac / apple support, hvor han svarer: det var han delvist sikker på, & efterfølgende siger han gerne vil have hans værksted til at kigge på caset før han kan være helt sikker. han går ud og tjekker om de stadig er på arbejde, men det var de ikke. efterfølgende fortæller han os, at han gave give os en del af beløbet fra købet, retur. dette beløb var 160kr, som ikke er acceptabelt da prisen på de airpods 4 med aktiv støjredusering koster 1.599kr. 160kr er Uacceptabelt når jeg har modtaget et produkt med fejl/mangler, når caset skal åbnes OG når caset er LUKKET. dette er ikke meningen at caset skal sige kliklyde ved berøting og udover dette kan forværres NÅR DER KOMMER BRUGSPOR. Det er uacceptabelt at have så INKOMPETENTE, UPROFESSIONELLE, DÅRLIG KVALITET PÅ JERES VARER & DEREFTER IKKE ENGANG KAN FÅ ORDENTLIG PROFESSIONEL HJÆLP FRA UDBYDER/FIRMA. NEJ HVOR ER DET IKKE OKAY.
OG DERUDOVER HAR VI HELLER IKKE ENGANG FÅET KVITTERING ONLINE ELLER BLEVET INFORMERET OM REKLAMATIONSRET, FORBRUGSKØBER LOVGIVNING, FRAKTURA ELLER LIGNDE ONLINE VED KØB.
HOLD DA OP HVOR HAR JEG ALDRIG OPLEVET MAGE TIL JERES UBRUGELIGE FORRETNING. DETTE ER ET SCAM OG I PRØVER UDELUKKENDE AT FÅ KUNDER TIL AT KØBE DÅRLIGE KVALITETSVARER OG DERMED TJENE PENGE PÅ DETTE.
HVIS JEG KUNNE VILLE I FÅ MINUS 100 STJERNER
Professionel og dygtig service…! Tak til Hillerød
Virkelig flot service af en ung mandlig medarbejder i afd. Hillerød i dag!😊
Problem: Havde bestilt en apple pen pro på outlet. Modtog pakken (fra afd. i Aalborg) i fredags og opdagede at der i pakken lå en alm. apple pencil. Efter et par dage med dialog via telefonisk support, modtog jeg en sms med besked på at den blot skulle returneres i butik.
Den blev returneret i dag, og det tog lidt tid at finde en løsning. I ventetiden blev jeg løbende orienteret af den unge medarbejder, hvor langt vi var i processen. Dejligt for så følte jeg mig orienteret og inddraget undervejs i ventetiden.
Som kompensation for ventetiden, og fordi jeg ikke skulle have kørt forgæves, blev jeg tilbudt en ny apple pen pro.
Tusind tak for en proffessionel service og virkelig god oplevelse. Tak🙏