Vi har brugt 3 dage i vores semester på at vente på levering af et fryseskab købt hos Elgiganten Kristianstad som skulle leveres med Bring. Vi betalte ekstra for at få levering torsdag mellem 13-17 og... Se mere
Ville bestille nogle håndholdte vifter til at tage med på ferie, der står så før vi køber dem at forventet levering var 2 dage. Efter vi får betalt siger den så de først kommer om 7 dage. Synes det er... Se mere
KØB ALDRIG NOGENSINDE NOGET VED EL-GIGANTEN. A L T GÅR GALT - INGEN AFTALER BLIVER OVERHOLDT (SELV OM DE FÅR ALLE PENGENE VED BESTILLINGE) DET VILLE TAGE MIG 2 TIMER AT BESKRIVE VORES SAG - OG D... Se mere
Købt en tørre/vaske maskine. Holder og venter ved varer udlevering 30 min der ingen mulighed for og ringe eller kontakte varerudlevering. Går ind i butikken og ber om hjælp. Venter yderligere 10 min i... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Vi erbjuder ständigt låga priser på allt till hemmet, betala tryggt med faktura, kort eller internetbank.
Sverige
- www.elgiganten.se
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Uprofessionelt og utroligt dårlig service
Desværre kan man ikke give 0 stjerner...eller minus.
Dårligste leverings- og serviceoplevelse ever.
Levering udeblev gange flere..fik ikke besked, brugte adskillige dage på at vente, Jeg måtte selv henvende mig hver gang leveringen bare udeblev.
Der gik 10 dage fra den dato, der var bestilt og bekræftet levering før faktisk levering.
Dårligste service man kan forestille sig...som kompensation fik jeg...ja gæt....ET GAVEKORT TIL ELGIGANTEN, og KUN fordi jeg selv krævede en kompensation.
Hold hvad I lover...også i kundeservice og drop alle jeres indstuderede håbløse bortforklaringer!
Hele processen har været dybt uprofessionel...det virker, som om der ikke er styr på noget - i særdeleshed ikke logistik, lager og intern kommunikation.
Jeg har købt en iPhone 17
Jeg har købt en iPhone 17, den.10.02.2026, fra Svågertorp afdelingen. Jeg vil gerne købe en med 512 gb men de havde ikke hjemme. De havde en med 256 gb, og jeg valgte at købe den, og de har foreslået at skärmsmart på, og jeg valgte at købe den, og den er afleveret til mig i åben tilstand. Min kone vil helst have en med 512 gb, gik tilbage til butikken og spurgte, om jeg kan bytte den til en 512 gb, men nej, fordi den var åbentkøb, og den kan ikke byttes, selv om ingen tidspunkt har ekspedienten eller salgeren oplyst om det. Jeg skulle måske nægte at modtage telefonen, der var åbnet…! Eller hvad?
Det er meget dårligt af jer, Elgiganten.
Sidste gang El-gigant ...
Jeg valgte at få en ny i-phone leveret til min adresse og ville betale de annoncerede 79 kr for dette .... Pludselig var det af uransaglige årsager kun muligt at få leveret til en pakkeshop langt fra mig ... Da jeg kom for at hente pakken kl. 11, dagen EFTER den lovede leveringsdato, var pakken ikke at finde. Medarbejderne var endda så hjælpsomme at prøve at lede på mit navn - men uden resultat... Atter tilbage på min hjemadresse fremgår det af en computermail, at PostNord har leveret mobilen til shoppen samme morgen kl. 9.02 ?!! .... Næste problem er så , hvordan jeg får den nye mobil vristet ud af PostNords greb: Da jeg jo ingen mobil har, må jeg vel slæbe computeren med hele vejen til pakkeshoppen og logge på shoppens wifi at kunne fremvise mailen og bevise, at pakken er min .... HELT utrolig dårlig service - så sidste gang el-gigant!
Tv-ophæng
Selvom tiden for tilbagelevering af et tv ophæng var overskredet, synes jeg bare at ville være god service, hvis jeg kunne have byttet det til noget andet.
Produktet sælges stadig i butikkerne.
Sodastream patroner.
Har købt en sodastream maskine, for ca. 18 mdr siden.Når patronen skal byttes, er jeg gået forgæves adskillige gange.#undsolgt#
Dårlig behandling ved Elgiganten i Svendborg
Mit TV gik i stykker og kørte i Elgiganten og købte et nyt - jeg ville have et LG igen da det har fungeret udmærket i 8 år - sælgeren mente dog jeg skulle have et TCL - da det var meget bedre og de ikke havde det LG hjemme jeg ville have -
Jeg tager det med - får det først pakket ud senere - men står i kassen i min stue - vi får det så sat op og det viser sig at der er en masse streger på det jeg lader det køre ca i uges tid om aftenen og det er stadig det samme - henvender mig til dem i Svendborg og det skal sendes ind - der går så 3 uger hvor jeg intet hører og d 2/12 kommer der besked på at det vil koste 7800 at reparere det og garantien virker ikke - men jeg har givet 6000 -så reparerer man da ikke på det - det var sådan det var - da der var fingeraftryk på skærmen - fik jeg at vide - vi har nu diskuteret med dem - bedt chefen om at kontakte os - det ønskede han ikke hverken på mail eller personligt eller telefonisk - nu får jeg så at vide at reklamationsfristen er overskredet - og for øvrigt meddelte den udelelige knægt i kundeservice at vi kunne bare kunde klage han var ligeglad - vi går nu til forbruger klagenævnet - og alle vi taler med ryster på hovedet af den behandling vi har fået - andre forretninger inden for branchen er rystet over hvordan Elgiganten behandler deres kunder - og jeg og mange andre handler ikke hos dem mere - mere utidig behandling skal man lede længe efter - 6000 kr smidt ud af vinduet til ingen verdens nytte - og samtidig så ringe en behandling - jeg har ikke ord for den behandling
Køleskabs levering.
Jeg fik leveret et køleskab i dag. Jeg har betalt for forsendelse, installering, og vending af dør. De 2 unge mænd som leverede var såmænd meget søde, men de havde aldrig vendt er køleskabsdør før, og værktøj til det, havde de heller ikke. Det endte med at de ringede efter hjælp, hvilket de fik, efter et stykke tid. Vi er absolut ikke tilfreds med forløbet. Nu gaber køleskabet i listen øverst i køleskabet,
det ser forkert ud. Og hvad tænker de på hos Elgiganten, når de sender 2 uerfarne unge mænd, der ikke har forstand på det. Så der er ingen anbefaling herfra. Men jeg vil gerne have en kompetent mand ud, og se på den liste der gaber
Ulla Vorbeck
Absolut ingen betjening
Absolut ingen betjening, Elgiganten i Fields torsdag.
Ville købe TV men der var absolut ingen betjening. Talte med en herre der tre gange havde bedt en medarbejder kalde på en i TV afdelingen. Efter 20 minutter absolut ingen respons.
Opgav og tog ud i Power, super betjening, og lagde 13000 kr.
Det kan da ikke være noget godtforretningsprincip
Har købt gennem Elgiganten hjemmeside
Har købt gennem Elgiganten hjemmeside, men det er kun en gateway til et fransk firma Zoomici. Hvad der kunne gå galt gik galt. Selve firmaet kan heller ikke prale af gode anmeldelser på trustpilot. Nu har de sendt mig et opkrævning på fransk og tror at man som menig forbruger lige kan gennemskue bankforbindelsen og dertil også omregne den danske pris til Euro.
Jeg har den mening at Elgiganten skal holde sig til vare og tjenester som de selv kan stå indenfor og tage ansvat for.
NUL STJERNER!!
NUL STJERNER!!
Vi har købt tv i Elgiganten Aalborg SV. Lidt efter et år bliver det sendt til reparation pga. tordenfluer/sorte pigmenter i skærmen. De skylder i stedet skylden på producenten og gør intet for at hjælpe!
Medarbejder med ansvar er åbenbart en stor mangelvare i deres butik, fordi jeg skulle forvente, at det tog op til en uge før de kunne kontakte mig og da jeg spurgte om det kunne hjælpe at møde fysisk op i butikken. Uhh nej, der ville jeg få samme svar, fordi jeg ikke kunne regne med at få fat i en person med ansvar. Jeg venter stadig....., så nu er sagen videregivet til forbrugerklagenævnet.
Serviceminded er de ikke og kommunikation kan de ikke prale af.
Intet info ingen ansvar
Bestilte 24/11 Black ops 6 til ps5 på ordre 2120926735, stadig ikke modtaget, I Bring app’en står der den ikke er modtaget af bring, og butikkens svar var Bring har den. Den skulle være leveret 26/11, så dårligt. Jeg forventer ikke at modtage den, men hvor længe der går før nogen gider fortælle mig den ikke kommer er jo spændende.
Lav pris, lavtlønnet personale
Hvis det er muligt at begå en fejl, finder de den. Lad være med at bestille flere ting på samme ordre, det kan de ikke finde ud af.
Jeg er ekstremt skuffet over det…
Jeg er ekstremt skuffet over det serviceniveau, jeg har oplevet hos Elgiganten.
Da jeg lagde min ordre via Click & Collect, stod der tydeligt, at ekspeditionstiden ville være én time. Jeg ventede i to timer uden nogen form for besked om, at min ordre var klar til afhentning.
Jeg kontaktede derefter kundeservice og talte med en medarbejder ved navn Elizabeth, som forsikrede mig om, at Elgiganten enten ville ringe til mig eller sende en SMS med de oplysninger, jeg havde brug for. Det skete aldrig.
Desværre er det ikke første gang, jeg oplever problemer med Click & Collect hos Elgiganten. Ved en tidligere lejlighed bestilte jeg en vare, der stod som værende på lager hos Elgiganten. Da jeg kom ned i butikken, anede medarbejderne ikke, hvad jeg talte om, og varen kunne ikke findes. I stedet blev jeg sendt videre til en Elgiganten-butik i Frederiksberg, som efter sigende skulle have varen. For egen regning tog jeg derhen, hentede varen og tog hjem igen. Senere fandt jeg ud af, at den oprindelige vare faktisk havde været i den første Elgiganten-butik hele tiden, men på grund af medarbejdernes inkompetence var den blevet placeret et sted, hvor den ikke kunne findes.
Nu er der gået et helt døgn, og jeg har stadig ikke modtaget nogen som helst form for besked fra Elgiganten vedrørende min nuværende ordre.
uacceptabelt – Elgiganten svigter deres kunder!
Jeg er SÅ skuffet og vred over min oplevelse med Elgiganten. Jeg bestilte min vare den 2. november, og den skulle efter planen være leveret den 13. november. Nu står der pludselig 4. december som ny leveringsdato. Det er helt uacceptabelt, at en ordre bliver forsinket i næsten en hel måned uden klare svar eller ordentlig kommunikation.
Da jeg kontaktede kundeservice, fik jeg nærmest et hånligt svar: “Du kan afbestille eller vælge en anden farve.” Undskyld, men hvordan er det en løsning? Jeg bestilte den farve, jeg ønsker – og det er ikke mig, der skal ændre noget, fordi Elgiganten ikke kan levere det, de lover.
Det er en virkelig dårlig behandling af kunder. I stedet for at tage ansvar prøver de bare at skubbe problemet over på mig. For en virksomhed af deres størrelse er det pinligt, at de ikke kan løse problemet eller kontakte Apple for at finde en løsning. Det burde være standard service – ikke noget man skal tigge om.
Jeg har aldrig oplevet så dårlig kundeservice før. Jeg føler mig fuldstændig overset, og min tid er blevet spildt. Jeg forventer langt bedre end det her, og jeg vil være meget forsigtig med at handle hos Elgiganten igen.
Fantastisk god kundeservice
Jeg har købt flere elpaneler i Ystad som først kunne leveres senere, hvilket var helt OK. Der kom herefter nogle ændringer. Desværre kan man ikke sende en mail til Ystad, hvorfor jeg istedet sendte en mail til Elgigantens overordnede kundeservice. Her fik jeg en meget kompetent, forstående og imødekommende kundeservice. De ordnede alt, svarede meget hurtigt på mine mange mails, og dette uanset hvem. Stor tak for det. 25073.
HAM I SOLGTE 2 DEFEKTE GAMER BÆRBAR
Kom med en helt ny defekt computer, der både fryser og crasher når den bliver brugt de vælger og afvise mig refundering da pap kassen den kom i ikke var med, men havde oplader og computeren med som var det eneste indhold i kassen ... Vil absolut ikke anbefale NOGEN SOM HELST OG HANDLE I ELGIGANTEN, DET MIN NR 2 COMPUTER INDENFOR 6 MÅNEDER OG VÆLGER STADIG IKKE OG UDFØRE EN ORDENTLIG KUNDESERVICE..
Elgiganten i Hørsholm har generelt en…
Elgiganten i Hørsholm har generelt en utrolig god kundeservice,men nu har de næsten overgået sig selv. Købte for nogle dage siden en opvaskemaskine . Den blev installeret men det viste sig at bestikskuffen hverken kunne komme frem eller tilbage. Butikschefen Henrik var godt nok lidt skeptisk overfor min beskrivelse,men tilbød minsandten at komme hjem til mig for at hjælpe. Han var enig og tilkaldte derefter en tekniker der nu har klaret problemet. Det er da ualmindelig god service . Tak
Mvh Charlotte Banja
Dårlig oplevelse efter køb af telefon hos Elgiganten
Efter at have købt en ny telefon hos Elgiganten bliver jeg kontaktet af F-Secure nogle gange lukket ned når jeg skal på min Bank eller E-box. F-Secure skriver at nogle forsøger at hacke min konto og derfor spærrer min konto af. Senere prøver jeg igen og kommer igennem til min Bank timer senere sker det samme. Jeg har nu en mistanke om at henvendelsen drejer sig om salg fra både Elgiganten og F-Secures side om at "presse" kunden der købte en telefon til at købe produktet af F-Secure. Ved at søge på Google er problemet ikke ukendt.
Jeg vil kontakte Elgiganten i Hjørring og spørge om de kender noget til dette her. Lad høre derude er der andre med samme problem ??
Vi købte en Philips kaffemaskine (dyr…
Vi købte en Philips kaffemaskine (dyr en af slagsen) efter 1 1/2 år løb vandet ud af bunden og vi afleverede den til reparation - vi fik den tilbage og kort tid efter løb vandet igen ud af bunden på den - nu påstår Philips at det ikke er den samme reparation de skal lave og derfor dækker garantien ikke længere - kan Elgiganten leve med så dårlig en leverandør ?
Elendig oplevelse – jeg handler aldrig i Elgiganten igen!
Jeg var inde for at handle i Elgiganten Odense for første gang i meget lang tid for at købe et headset til mine børn. Jeg var væk i maks. 10 minutter, og der stod vel 3 biler på en parkeringsplads med over 100 ledige pladser. Alligevel blev jeg mødt af en parkeringsbøde da jeg kom ud, som Elgiganten ikke vil hjælpe med.
Fuldstændig vanvittig dårlig service at behandle kunder på den måde. Det bliver min sidste handel i Elgiganten. Fra nu af er det kun Power. Slut!