Fandt hurtigt den rigtige vare på nettet som jeg ville have. Afhentningen smertefri og hurtig. Ole Skjold Larsen
elgiganten 2630 taastrup... 😡 Var med min søster i elgiganten taastrup. Hun skulle bruge en vaskemaskine. og vi finder afdelingen øverst, med vaskemaskiner, står længe, uden der kommer en ekspedien... Se mere
Det var en fornøjelse at købe et nyt køkken og hvidevarer hos Elgiganten i Taastrup. Både Laith, Mads og Annabell har været gode til at bruge tid og lytte til vores ønsker og behov. Serviceniveauet v... Se mere
Skulle hente en "klik og kolekt" pakke. Vi var 3 der skulle hente og ingen af os havde trukket nr. Faktisk så ikke nummer systemet, så det kunne nok have været anbragt mere tydeligt. De dygtige eksp... Se mere
Hos os kan du være sikker på at få værdi for pengene og altid lave priser. Derfor tilbyder vi prismatch i købsøjeblikket
Taastrupgårdsvej 34, 2630, Taastrup, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Venligt personale som udførte opgaven tilfredsstillende

Ole Skjold Larsen

Besvarelse fra Elgiganten A/S - Taastrup
Fin pris, kunne hente indenfor en time. Medarbejderen hjalp med at få de 2 tv ind i bilen.

Besvarelse fra Elgiganten A/S - Taastrup
Bestilte en Ipad til afhentning. Fik svar inden for 10 minutter, og varen var klar ved ankomst til butik
Tak

elgiganten 2630 taastrup... 😡
Var med min søster i elgiganten taastrup. Hun skulle bruge en vaskemaskine. og vi finder afdelingen øverst, med vaskemaskiner, står længe, uden der kommer en ekspedient. Min søster gå ned igen og må hive fat i en.. Skal siges at der ovenpå sad en vi spurte tilråds, han ville ikke hjælpe. vi spurgte om han ville kalde en. vi er dårligt gående.. det gjorde han ikke... nå men da vi endelig fik fat i en, var det ikke nogle god service... vi gik ... uden køb . omg hvor er servicen stadig ringe i elgiganten... havde selv en dårlig oplevelse der for år tilbage... 😡

Besvarelse fra Elgiganten A/S - Taastrup
Hurtig og nemt at handle klik og hent. Altid venlige og hjælpsomt personale i butikken

Besvarelse fra Elgiganten A/S - Taastrup
Jeg har haft en virkelig dårlig oplevelse med Elgiganten. Mit produkt har været sendt til værksted to gange inden for mindre end 6 måneder, hvor det hver gang var væk i cirka 4 uger.
Senest blev produktet returneret med ridser og skader. Jeg har efterfølgende kontaktet Elgiganten flere gange for at få en afklaring, men de svarer ikke på mine henvendelser.
Det er meget frustrerende at blive ignoreret som kunde, især når man allerede har haft så mange problemer med produktet og reklamationen.
På baggrund af denne oplevelse vil jeg hverken handle hos Elgiganten igen eller anbefale andre at gøre det.

Besvarelse fra Elgiganten A/S - Taastrup
Virkelig dårlig oplevelse hos Elgiganten.
Jeg ville benytte deres prismatch på et spil, som POWER solgte til 379 kr. Medarbejderen Theis insisterede dog på, at fragt skulle lægges oveni prisen - selvom POWER er en fysisk butik, og varen kunne købes direkte uden levering. Og ja, der var 1 tilbage i Glostrup.
Hvordan kan det være jeres medarbejdere ikke har styr på jeres egne vilkår??
Theis/kassemedarbejderen var virkelig arrogant og insisterede på at jeg bare skulle læse deres regler indenfor Prismatch.
Jeg gik tilbage ind igen og blev denne gang hjulpet af Zaki, som var utrolig professionel, lyttede til situationen og beklagede misforståelsen på vegne af medarbejderen. Han forstod reglerne omkring prismatch og løste situationen hurtigt og venligt.
Så kæmpe ros til Zaki. (Personligt 5 stjerner til Zaki). Det er bekymrende, at flere medarbejdere giver kunder forkerte oplysninger om butikkens egne prismatch-regler.

Besvarelse fra Elgiganten A/S - Taastrup
June i Taastrup afdelingen tog sig tid med min 2. reklamation på en robotstøvsuger/vasker og jeg fik en helt ny maskine med hjem.
Uanset hvad June får i løn, så får hun for lidt!
Hun er en af dem som gør, at jeg handler i Elgiganten

Besvarelse fra Elgiganten A/S - Taastrup
Jeg har købt en SAGE kaffemaskine som demo, men den var decideret brugt, bulet og ikke engang rengjort. Den stod til 9.999 og som dem 7.999.
På ingen måder ok ift. hvad jeg modtog
Ordrebekræftelse 2124192436
Den kom fra Tåstrup afdelingen, og det er sgu mere end bare almindelig "Københavnersmart"
Jeg ville gerne lægge rigtig mange trælse billeder af buler, ridser, skidt +++ på. Men det kan man ikke her.
Lige nu raser jeg.......meget
Mvh
Mads Bendt

Besvarelse fra Elgiganten A/S - Taastrup
Stort tak til medarbejderen i Tåstrup som hjalp mig med at læsse den købte vaskemaskine på i min bil.🙏

Besvarelse fra Elgiganten A/S - Taastrup
Jeg bestilte en stationær PC på (klik & hent)
En halv time efter modtog jeg en sms at den var klar til afhentning.
Kommer ind i forretningen i Tåstrup, og bliver betjent med det samme, det kan ikke gøres bedre.
Men når det er skrevet, syntes jeg det er lidt for meget at jeg skal skrive en anmeldelse hver gang jeg køber noget.
Jeg har købt så mange ting igennem årene, og der har aldrig været nogle problemer, altid en super service.
Hvis jeg skal sidde og anmelde alle de ting jeg køber på nettet, kunne jeg sidde ret meget ved tastaturet, og det er lidt spild tid set fra min side.
Ib Davidsen

Besvarelse fra Elgiganten A/S - Taastrup
Vi havde købt et ny kogeplade på click & collect. Vi kørte ind til butikken i Taastrup fra Vejby med grædende baby og det hele. Vi fik så en besked da vi holdte på parkerings pladsen om at butikken havde lavet en lager fejl, så ordren var annuleret.
Det kunne være en ide at få styr på hvad der er på lager så man ikke behøver at ødelægge folks aften vef at de skal køre fra Vejby til Taastrup uden nogen grund.

Besvarelse fra Elgiganten A/S - Taastrup
Bestilling via net nemt og hurtigt.
Afhentning af varen efter "klick og Hent" var utrolig nem, og kundebetjening var i top.
Kan ikke gøres bedre :))