Elgiganten A/S - Strøget Anmeldelser 165

3,0

Østergade 47, 1100 København, København K, DK

Jeg har købt et par AirPods hos Elgiganten, hvor jeg ellers har lagt stort set alle mine elektronikindkøb gennem tiden. I forbindelse med min første reklamation får jeg oplyst, at produktet ikke e... Se mere

Jeg købte en eltandbørste til en konkurrence dygtig pris og næste dag kunne jeg afhente den i butikken. Jeg er tilfreds!

Lang ventetid på produkt, og click and collect fungerer dårligt. Man skal i kælderen for at hente (ingen elevator, så svært med barnevogn), lang ventetid på at blive betjent - og så lang ventetid før... Se mere

Var I serviceafdelingen I Elgiganten på Strøget sidst på dagen med min søns computer. Der var 10 kunder foran mig, men det blev hurtigt min tur. Ekspedienten, Emil, var meget venlig og serviceminded.... Se mere

1. nr. 62 af de 64 bedste virksomheder i Elektronikbutik
  2. nr. 18 af de 19 bedste virksomheder i Mobiltelefonbutik
  3. nr. 18 af de 19 bedste virksomheder i Computerbutik
  4. nr. 50 af de 52 bedste virksomheder i Køkkenudstyrsbutik
  5. nr. 8 af de 8 bedste virksomheder i Hvidevarebutik

Om Elgiganten A/S - Strøget

Uanset om du har spørgsmål om produkterne, din ordre eller andet, kan du altid fange os på Facebook. Vi har et stort hold bag, med specialister fra vores varehuse indenfor alle varegrupper - og ydermere håndplukkede ressourcer fra vores kundecenter - til at klare alle typer spørgsmål!
Så kom ind på Facebook og mød os!

Elgiganten A/S

WE HELP EVERYONE ENJOY AMAZING TECHNOLOGY
Det vil vi gøre, ved at være den ledende, mest fleksible og mest effektive og bæredygtige udbyder af elektroniske produkter og services, der leverer varerne med værdi for pengene. Vi tror på, at vores vision lykkes, hvis vi lytter til vores kunder og til hinanden, og hvis vi hjælper, rådgiver og yder den bedste indsats. Vi vil ikke bare sælge dig det, vi tror du ønsker. Vi vil hjælpe dig med at give dig det, du vil have og drømmer om.

PRISMATCH, bare en af mange fordele

Hos os kan du være sikker på at få værdi for pengene og altid lave priser. Derfor tilbyder vi prismatch i købsøjeblikket

Vi lever af glade kunder, og vi er ikke bedre end vores seneste kundeoplevelse. Vi har store ambitioner og stræber efter at give dig den bedste oplevelse, hver gang du er i kontakt med os. Udover et kæmpe udvalg tilbyder vi, det vi mener er, markedets bedste kundefordele, og vi lover at gøre alt, hvad vi kan for, at du får en god oplevelse hos os!

3,0

Middel

Utrolig dårlig kundeservice.

Utrolig dårlig kundeservice.
Har købt outlet vare online og ved modtagelse mangler en del. Jeg sidder først 2 gange 15 min med ventemusik i to forskellige “telefonmøller”, opgiver at komme igennem. Prøver med deres chatbot. Den kan ikke hjælpe og jeg ende med at chatte med et menneske som lover at butikken (Strøget) hvor varen kommer fra vil kontakte mig næste dag og enten finde den manglende del eller bestille en reservedel. Tre dage efter har jeg stadig ikke hørt noget. Jeg skriver en mail til kundeservice og har nu, en uge efter stadig ikke hørt noget - virkelig dårligt!
OPDATERING:
Efter skrivelsen her er jeg blevet kontaktet på telefon af Elgiganten, som lover at sende den manglende del til butikken, hvor jeg derefter kan hente den. Jeg gør opmærksom på at de IKKE skal sende til butikken på Strøget, men til butikken i den by hvor jeg bor (Svendborg). Dette ville blive skrevet på sagen…sagde de. Jeg har lige modtaget en SMS om at varen er ankommet til afhentning i butikken …på Strøget!!!! :-(
Jeg har besvaret SMS’en men aner ikke om den bliver set i den anden ende.
Farcen fortsætter!
OPDATERING:
Endelig modtager jeg den manglende del i posten. Med den får jeg så en lille overraskelse med: en regning på 246,24kr! Den indeholder tre enheder som ikke er til at dechifrere hvad dækker over. Men at få en regning i forbindelse med en reservedel der manglede ved levering, er helt hen i vejret. I henhold til reklamationsretten har jeg selvsagt ikke tænkt mig at betale for at der bliver rettet op på en mangelfuld vare. Men jeg kan så få fornøjelsen med at forsøge at kontakte Elgiganten igen.
Køber aldrig mere outlet varer hos Elgiganten igen, så der er risiko for at skulle bruge kundeservice!

6. marts 2025

Hej Anne,

Mange tak for, at anmelde os her på Trustpilot.

Jeg er ked af, at der mangler en del til den outlet vare som du har bestilt, og at der forsat ingen løsning er fundet til dig.

Jeg kan se, at butikken på min kollegas besked, har noteret at de ikke kunne få forbindelse til telefonnummeret på din ordre.

Jeg har sørget for at rykke butikken igen, og bedt dem tage kontakt til dig på mail i stedet. Du kan derfor forvente, at modtage en mail fra dem.

Jeg beklager dertil, at du endnu ikke har fået svar på din mail. Vi oplever i øjeblikket længere behandlingstid på vores mail, og arbejder på at få køen ned.

Såfremt overstående har givet anledning til ydereligere spørgsmål, kan vi kontaktes på social.ccc@elgiganten.dk.

--------------------------------------

Hej Anne,

Mange tak for din opdaterede anmeldelse!

Jeg har fulgt op på delen og kan se, at vores varehus på Strøget har sendt delen til dig via. Bring. Dette skulle du gerne have modtaget en ny SMS vedrørende, hvor der også er noteret et trackingnummer.

Vi kommer derfor ikke til at gøre yderligere herfra, men skulle du have spørgsmål til ovenstående eller lignende, er du velkommen til at kontakte os på social.ccc@elgiganten.dk.

Du ønskes en dejlig weekend!

________________________________________________________
Opdateret d. 26/03/2025.

Hej Anne.

Mange tak for din tid og den behagelige samtale tidligere.

Jeg er glad for at høre, at du tidligere har modtaget en bekræftelse fra butikken vedrørende regningen, der fulgte med i pakken, som du selvfølgelig ikke skal dække, samt at alle de manglende dele nu er blevet leveret til dig.

Skulle du have brug for yderligere hjælp eller have spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 70 80 70 70 eller sende en e-mail til social.ccc@elgiganten.dk.

Jeg ønsker dig en rigtig god dag.

Elgigantens Kundecenter

Ingen mulighed for retur uden det bliver meget omkostningsfuldt:-(

Jeg vil virkelig advare imod at købe noget på Elgigantens hjemmeside, da det kan være umuligt at returnere uden stort besvær og omkostninger; et mobilcover (som var defekt) og jeg derfor gerne vil returnere, vil koste mig 105 kr at sende retur til Tyskland, da det kun kan sendes med GLS som pakke, nu hvor POSTNORD har lukket for breve.
DAO sender kun breve i Danmark. Jeg troede i første omgang bare jeg kunne bytte det i Elgiganten, hvor jeg jo har købt det, men de siger de ikke har noget med det at gøre, da det er en 3.parts forhandler (noget der står med meget småt på deres hjemmeside!) Så ikke køb her, du kan risikere utrolig dårlig service og at det er penge ud af vinduet :-(

8. marts 2025

Hej Marie,

Mange tak for, at anmelde os her på Trustpilot.

Vi har på vores hjemmeside nogen produkter, som forhandles igennem det, som vi kalder marketplace. Marketplace er et samarbejde som vi har med nogen andre virksomheder, som får lov at forhandle deres produkter igennem vores hjemmeside.

Såfremt man ønsker at returnere produktet, skal det derfor sendes retur til partneren, da det er partneres og ikke Elgigantens produkt. Dette gøres der opmærksom på både på produktsiden, samt når produktet er tilføjet til kurven.

Jeg har netop besvaret den mail om du har sendt til os, i forbindelse med denne sag.

Super dårlig service.

Super dårlig service.. får besked på at jeg kan afhente min ordre og når jeg så ankommer er den ikke klar og personalet vælger at den bliver annulleret 😡..

29. januar 2025

Hej Sune,

Mange tak fordi du tager dig tid til at anmelde os på Trustpilot.

Jeg beklager mange gange, at du har måtte gå forgæves efter din ordre, da den blev annulleret grundet lagerfejl.

Dette fik vi også snakket om over en telefonsamtale, hvor jeg også fik forklaret dig hvordan vi løser problematikken. Vi sørger selvfølgelig for at kontakte dig i morgen, men en opdatering på produktets tilgængelighed.

Skulle ovenstående have givet anledning til spørgsmål eller yderligere tilføjelser, er du velkommen til at kontakte os på social.ccc@elgiganten.dk.

Du ønskes en rigtig god dag!

Skuffende Sevice

Skuffende service is forbindelse med defekt Apple TV Remote. Forslag fra EG var at sende både Remote & AppleTV til service. Apple TV Remote virker ikke på “Mute” & “Volume” og alligevel skal alt til service. Ved ikke om de er opmærksom på at dette er en streaming enhed, og ved at sende alt ind skal man udvære TV

18. januar 2025

Hej Rasmus,

Mange tak for, at anmelde os her på Trustpilot.

Jeg er ked af at høre, at du har oplevet problemer med dit Apple Tv, og at du ikke har været tilfreds med løsningen på dette.

Når et produkt sendes til service, skal vi som oftest have det hele med. Dette skyldes, at vi gerne vil undgå en længere behandlingstid, hvor værkstedet står og mangler ting, for at kunne udbedre fejlen.

Såfremt du ønsker en opdatering eller har spørgsmål til din sag, kan vi kontaktes på social.ccc@elgiganten.dk.

Elgigantens Kundecenter

Meget dårlig rådgivning i forhold til…

Meget dårlig rådgivning i forhold til køb af panser glas til min ny købt i Phone 16pro Max .
Den 23.10 2024 gik jeg i butikken på Strøget for at hjælp til at købe en god pander beskyttelse glas til min nye iPhone 16 pro Max .
Da den er ret dyr vil jeg investere ei en god robust panzer glas for at beskytte min telefon mod uheld .
Jeg blev anbefalet og lokket til at købe den bedste beskyttelse som abonnement dvs første beløb 499 kr og derefter koster det for at skifte 79 kr for enkelt gang .Den hedder ScreenSmart Zaag Elite Mobile -Small. Den skulle være så smart og dens skulle laves direkyte på maskinen til lige præcis min mobil.Da blev jeg lokket ……
Desværre faldt min telefon for nogle dage siden og denne beskyttelse ikke virkede overhovedet .
Da jeg jeg tog denne beskyttelse/film agtig noget af min telefon gik den i stykker mens jeg tog den af .Hele denne beskyttelse lignede en fryse plastik pose hvis jeg samlinger så jeg var ret chiokkeret ,
Derfor min telefon fik skade og skærm på telefonen er ødelagt pga at denne beskyttelse film var ikke som jeg har troet derfor følger jeg at jeg fik ikke professionel behandling og rådgivning af sælger som måske slet ikke havde anelse om hvad han snakkede om.
Det er så uprofessionelt og helt latterlig.
Jeg har kontaktet min forsikring og desværre skal jeg selv betale selv risiko 1200 kr fo ny skærm på min iPhone .på min elektronik forsikring.
Jeg blev opfodret at kontakte salgs leder på denne afdeling på Strøget og tale med ham om den dårlige køb og han mente at jeg burde å penge retur for både skærm beskyttelse og for min ødelagte skærm .
Jeg mødte en slags leder og fortalte om denne uheldige køb men føler at jeg ikke Bellevue taget alvorligt.Han kikkede ikke engang på min regning elle den ødelagte folie som jeg havde med .
Han blev ved med at se at han synes at det er den bedste beskyttelse…..
Jeg er helt målløs og nu har jeg mistet 1700 kr pga meget dårlig køb .
Hold jer væk fra Elgiganten da de virker uprofessionele .og man få ingen god råd i forbindelse af køb .
Jeg vil klage videre til forbrugsklagenævnet

23. oktober 2024

Hej Kasia,

Mange tak for, at anmelde os her på Trustpilot.

Jeg er ked af, at du føler at du er blevet misinformeret i butikken i forbindelse med købet af panzerglasset. Dertil at du nu har tabt den, og at der er sket skade på din telefon.

Selvom en telefon har beskyttelse på, kan der stadig godt ske skader på telefonen, hvis telefonen bliver tabt, så den eksempelvis lander på et hjørne.

Vi har derfor ikke mulighed for, at dække et skærmskift for dig, eller refundere pengene for beskyttelsen.

Skulle du have spørgsmål til overstående, kan vi kontaktes på social.ccc@elgiganten.dk.

Fortjener ikke 1 stjerne

Fortjener ikke 1 stjerne. Den værste oplevelse at skulle bytte et spil min søn fik i julegave… der sidder plombering og mærke fra Elgiganten, men man kan ikke bytte til andre ting uden kvittering…man skal ned i en afdeling for at returnere og op ved kassen som først have afvist os for at betale… kommer aldrig til at købe gaver i denne butik…

28. december 2024

Hej Ditte,

Tak for at dele din oplevelse med os!

Jeg beklager utroligt meget at det ikke har været en god oplevelse at skulle bytte en julegave i vores butik. Det er dog helt korrekt at man for at kunne gøre brug af vores julegavebyt skal kunne fremvise enten kvittering eller byttebon.

Jeg er ked af at du har manglet denne oplysning inden du tog dig tid til at tage ned i butikken. Jeg håber at I finder en løsning på det.

Benjamin
Elgigantens Kundecenter

Service nummer 14087875 Advarsel AirPods kan springe i øret ik køb AirPods jeg har aldrig fået mit pris over slag

De skriver til mig at min hund har bidt i min AirPod nu den her service er helt utilregnelig virkelig dårlig service kan ik anbefale i køber noget her så snart at der er en fejl på produktetet ik køb AirPods advarsel de kan springe advarsel

25. december 2024

Hej Magnus,

Tak fordi du tager dig tid til, at anmelde os her på Trustpilot.

Vi er kede af at høre om de problemer, du har haft med dine AirPods, og vi forstår, at det har været en frustrerende oplevelse for dig.

Vi tager dine bekymringer alvorligt, og det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Det er vigtigt for os, at vores kunder føler sig godt behandlet, og vi vil gerne have mulighed for at se nærmere på din sag. Hvis du derfor har muligheden for at opdatere din anmeldelse med et servicenummer eller et ordrenummer, så kan vi få taget et nærmere kig på det.

Du er selvfølgelig også meget velkommen til at sende os en mail til social.ccc@elgiganten.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig.

_______________________________________________________________________
Opdateret svar.

Hej Magnus,

Tak for at dele dit servicenummer og for opdateringen.

Jeg har gennemgået sagen nærmere, og jeg kan se, at der er blevet dokumenteret billeder, der viser, at prisoverslaget er relateret til tandmærker omkring den højre AirPod.

På baggrund af dette har teknikeren vurderet, at der er tale om en fysisk skade og ikke en fabrikationsfejl, hvilket betyder, at sagen ikke længere falder under reklamation. Da skaden ikke kunne repareres, er der blevet sendt et tilbud om udskiftning.

Jeg håber, at dette giver dig en tydeligere afklaring på sagen, og jeg vil samtidig ønske dig en rigtig god dag samt et glædeligt og godt nytår.

Elgigantens kundecenter

Min højgravide kæreste har nu brugt i…

Min højgravide kæreste har nu brugt i omegnen af 10-timer på at komme i kontakt med jer og finde en løsning, efter I har sat hendes mobil abonnement forkert op.

Hun oplyser jer derudover om, at hun er højgravid, og I beder hende stadig møde fysisk op nede hos jer.

Det er under al kritik, at I ikke kan løse det, at I har sat hendes abonnement forkert op hos Yousee.

Kontakt gerne mig hurtigst muligt på 61332554, så vi kan få det løst i dag.

27. november 2024

Hej Anders,

Mange tak fordi du tager dig tid til at anmelde os på Trustpilot.

Jeg er ked af at høre, hvis din kærestes abonnement ikke er sat op korrekt samt at I afventer at høre fra vores varehus på Strøget. Da der ikke er angivet et ordre- eller fakturanummer, har jeg har forsøgt at kontakte dig på det angivne telefonnummer, dog uden held.

Du er derfor velkommen til at sende os ordrenummeret på social.ccc@elgiganten.dk, så vi kan kontakte butikken ang. abonnementet.

Elgigantens Kundecenter

I dag havde jeg fornøjelsen af at blive…

I dag havde jeg fornøjelsen af at blive betjent af Martin i Elgiganten på Østergade 47, København K.
Inden det blev min tur, så jeg hvor godt han hjalp en anden kunde og da det blev min tur, var han rigtig god til at hjælpe mig med at finde det jeg skulle bruge og vi fik os også en hyggelig snak om gamle videospil og hvordan vi ikke har har lige så meget tid til at spille længere, som dengang vi var børn. Rigtig dejligt at blive mødt af et menneske som er frisk på at åbne op og ikke bare være en robot i uniform :)
5 stjerner herfra!
Mvh. Victor.

15. november 2024

Hej Victor,

Mange tak for din anmeldelse!

Det er rigtig dejligt at høre, at Martin kunne hjælpe dig på en både professionel og personlig måde. Vi er glade for, at du fik en god oplevelse og en hyggelig snak om de gamle videospil.

Vi sætter stor pris på din feedback, og vi vil sørge for at dele dine rosende ord med Martin.

Tak for at dele din oplevelse med os her, vi håber at byde dig velkommen igen snart!

HELD OG LYKKE HVIS I SKAL BRUGE ELGIGANTENS REPERATIONS AFDELING

Den 21. august 2024 afleverede jeg min computerskærm til reparation i jeres butik på Strøget. I løbet af september måned kontaktede jeg jer gentagne gange for at høre om status, da det tog betydeligt længere tid end forventet. Hver gang blev jeg lovet en opdatering enten pr. mail eller telefon, men jeg modtog aldrig nogen tilbagemelding.

Den 9. oktober får jeg at vide, at skærmen er sendt retur til butikken efter reparation. Men til min store overraskelse opretter I en ny serviceordre og sender skærmen tilbage til værkstedet samme dag, da værkstedet tilsyneladende har misforstået sagen. Den har dermed aldrig været repareret i den 1,5 måned, I har haft den.

Jeg kontaktede jer herefter og gjorde det klart, at jeg har brug for skærmen senest den 1. november. Som selvstændig har jeg været nødt til at bruge dobbelt så lang tid på mine opgaver siden august på grund af manglen på en ekstra skærm. Den 1. november begynder jeg desuden på et omfattende projekt, der kræver både mange bilag og åbne faner, hvilket gør skærmen essentiel.

Mandag den 28. oktober kontaktede jeg jer igen og fik at vide, at jeg sandsynligvis ikke får skærmen til tiden, men at I ville ringe tilbage med en opdatering. Nu, to dage senere, har jeg stadig ikke hørt noget, og jeg står nu i en alvorlig situation, da jeg ikke kan udføre mit arbejde optimalt.

D. 30 oktober sender jeg jer en klage på mail. I siger at I vil tage fat i butikken på strøget.

D. 5/11 modtager jeg en sms fra butikken på strøget om at den ikke bliver færdig til d. 1/11 (surprise), men at vil give en status på sagen senest torsdag. Nu har vi fredag og jeg har fortsat intet hørt.

INGEN tager ansvar for sagen og jeg har en deadline der hænger over hovedet som på ingen måde når at blive færdig fordi at I de sidste snart 3 måneder har haft min skærm, en skærm i lovede max ville tage 1 måned af fikse.

Jeg forventer i den grad en stor kompensation. Pengene retur for min skærm er på sin plads, for jeg kan ikke vente mere og jeg har brug for min skærm - og jeg synes i den grad at jeg har ventet længe nok. I har fået både mail og sms om krav om kompensation.

8. november 2024

Hej Josephine,

Mange tak fordi du tager dig tid til at anmelde os her på Trustpilot.

Jeg er utroligt ked af at høre, hvor langt din sag her har trukket ud. Jeg vil klart sige at det ikke lyder optimalt, og det er i hvert fald ikke det serviceniveau vi ønsker at levere.

Hvis jeg skal tage et kig på din sag herfra mangler jeg blot lidt informationer, som du gerne må vende tilbage på: social.ccc@elgiganten.dk med. Jeg har nemlig ikke de tilstrækkelige oplysninger i din anmeldelse her til at kunne finde din sag. Du bedes skrive dit service/referencenummer eller det telefonnummer sagen er oprettet i.

Jeg kan ikke gå yderligere ind i din sag uden at have alle detaljerne på plads, og derfor håber jeg at høre fra dig.

Benjamin

Utrolig god service

Var i dag forbi Elgiganten på Strøget med en reklamation på nogle høretelefoner købt i juni. Det viste sig, at kvittering ikke lå på mit telefonnr. så troede derfor, at det var lost case. Pigen ved reklamationservice sagde, at jeg skulle prøve at finde dato og beløb for køb, og så hjalp hun med at finde kvitteringen i deres system, og jeg fik derefter byttet høretelefonerne til nogle nye. Jeg fik desværre ikke hendes navn, men sikke en sød og hjælpsom gestus hun ydede der, og glemmer ikke en så god service foreløbig, så tak:-)

10. oktober 2024

Hej,

Mange tak for at tage dig tid til at anmelde os.

Hvor er det bare dejligt at læse, at du har haft sådan en god oplevelse forbundet med oprettelse af din servicesag, samt at fremskaffe din kvittering.

Dine flotte ord, er givet videre til afdelingen på Strøget.

Vi sætter stor pris på, at du har lyst til at dele din oplevelse med os.

Freja
Elgigantens Kundecenter

Køb IKKE opsætning af pc incl. opfølgning

Købte en pc og tilkøbte efter aftale med sælger en opsætning, så ALT fra den gamle pc kom over på den nye. Aftalen var at forretningen havde max. 1 uge til arbejdet, men det var intet problem, for det tog max 1-2 dage. Rykket efter svar efter 5 dage. På 6 dagen skal den afhentes og den er hverken helt eller halvt færdig og faktisk kan de ikke finde ud af det. Aftaler jeg kommer igen søndag efter den. Her kommer det igen bag på dem, at jeg skulle have en køreklar pc med hjem. Efter 2 timers venten får jeg udleveret pc’en, dog mangler der stadig lige lidt inden den er klar som aftalt. Mit bedste råd må være, at lade være med at tilkøbe opsætning, da de ikke kan finde ud af det og butikken bør ikke udbyde den service.

OPFØLGNING !!!
De ringer fra kundeservice og oplyser, at de er så kede af det og butikken vil ringe mig op dagen efter…. DET ER SÅ 4 dage SIDEN !!!
Service… glem det !!! 0 NUL STJERNER

15. september 2024

Hej Jakob,

Tak for din anmeldelse og samtalen!

Som aftalt i vores samtale har jeg taget kontant til butikken, og bedt dem tage et ekstra kig på din sag. Du kan som aftalt forvente at høre fra dem i løbet af i morgen.

_____________________________________________
Opdateret d. 20/9 -2024

Hej Jakob,

Tak for din opdatering.

Jeg beklager at du ikke har hørt fra butikken, efter vores samtale.

Jeg har sørget for at rykke butikken, og bedt dem tage kontakt til dig hurtigst muligt.

Såfremt du skulle have ydereligere spørgsmål, er du meget velkommen til at sende os en mail på social.ccc@elgiganten.dk.

Rigtig god weekend!

Elgigantens Kundecenter

Har lige været hos Elgiganten og købt…

Har lige været hos Elgiganten og købt høretelefoner da jeg spurgte hjælpe med høretelefoner manual guide.
Medarbejder ignore mig da jeg jeg prøvede at snakker med ham igen.
Han råbte mig og siger han vil Smid mig ud i butikken og tilkalde vagt.
Den historie sket i strøget Elgiganten.
Det er dårligt stil at behandle kunder på den måde. Han afviste mig hjælpe og sagde til mig han vil kalde på vagt at smide mig ud i butikken.

23. august 2024

Hej

Mange tak for at tage dig tid til at anmelde os.

Jeg er ked af at høre, hvis ikke du har kunne få den hjælp du har efterspurgt. Det er selvfølgelig ikke optimalt, og vi bestræber os efter højere standarder for vores kundeservice, end det der beskrives her.

Jeg tager det selvfølgelig med videre til butikken og undersøger hvad der er sket, og sørger for at det ikke gentager sig.

Jeg har netop sendt dig en sms, hvor der er et link til en brugsanvisning.

Jeg beklager ulejligheden.

Skulle der være opstået spørgsmål eller yderligere tilføjelser i mellemtiden er du velkommen til at sende os en e-mail til social.ccc@elgiganten.dk eller at opdatere din anmeldelse.

Freja

Utrolig uhøflig betjening

Utrolig uhøflig betjening. Har aldrig oplevet noget lignende. Er tidligere kundeservicemedarbejdere og blev utrolig indigneret over at den pågældende sælger der betjente os i kassen i går var decideret uforskammet. 0 stjerner og en samtale, vil jeg sige er på sin plads!

16. juni 2024

Hej,

Mange tak for din anmeldelse!

Jeg er meget ked af at høre, hvis du har oplevet sælger som ubehøvlet.

Vi ønsker at møde vores kunder på en respektfuld måde, hvorfor jeg beklager hvis det ikke har været tilfældet her.

Jeg kunne godt tænke mig at tage et nærmere kig på sagen, hvorfor du er velkommen til at vende retur med et telefon- eller ordrenummer.

Som alternativ kan dette sendes i en mail til: social.ccc@elgiganten.dk

Elgigantens kundecenter

Den mest ubehagelige oplevelse…

Den mest ubehagelige oplevelse nogensinde. At blive overfuset af selveste butikschefen er ikke i orden. Det er for dårligt og bør få konsekvenser.

Og deres sdvar er ikke til at bruge til noget.

1. december 2023

Hej Thomas,

Mange tak for din anmeldelse!

Det ærgrer mig at høre, hvis du har haft en ubehagelig oplevelse med butikschefen ved dit besøg i Elgiganten Strøget.

Du er meget velkommen til at uddybe hendelsen her, eller i en mail til: social.ccc@elgiganten.dk - så skal vi se hvad vi kan gøre.

God oplevelse hos Elgiganten

Jeg købte to produkter hos Elgiganten I deres outlet og hele processen forløb fint, hurtigt og effektivt.

30. april 2024

Hej Ole,

Tak fordi du tager dig tid til, at anmelde os her på Trustpilot.

Hvor er det dejligt af høre, at forløbet i forbindelse med dit køb af 2 outlet produkter hos Elgiganten Strøget, netop blev foretaget hurtigt og effektivt samt at du har været tilfreds med oplevelsen.

Vi sætter stor pris på, at du har lyst til at dele din oplevelse med os her.

Tak for fin service

Tak til Rasmus for venlig, tålmodig og kompetent rådgivning i forb med køb af støvsuger hos Elgiganten på Strøget i Kbh. Til sidst bar han den store kasse op for mig fra kælderetagen til gadeplan og da jeg ku se den var for stor til min cykel sørgede han for at stille den til side, så jeg ku hente den næste dag.

17. marts 2024

Hej Kirsten,

Tak fordi du tager dig tid til, at anmelde os her på Trustpilot.

Det glæder mig at høre om den gode service du har fået fra min kollega, Rasmus!

Jeg har naturligvis sendt dine søde ord videre til ham, så han også får glæde af din anmeldelse.

Vi sætter stor pris på, at du har lyst til at dele din oplevelse med os her.

Max-Emil

Proffesionel handel

Handlen foregik som det skulle.

10. februar 2024

Hej Musa

Tak for din anmeldelse!

Vi er rigtig glade for, at din oplevelse levede op til dine forventninger. Du skal have mange tak for at dele den med os.

Hav en dejlig dag!

Tak for din anmeldelse!

Hav en dejlig dag!

Martina
Elgigantens Kundecenter

Snyder sig uden om kundernes reklamationsret!

Jeg har købt en laptop hos Elgiganten. Den ene dag sidder jeg ved med sofabord og ser fjernsyn og går så i køkkenet. Da jeg kommer tilbage er der sorte streger langs LCD'en bag skærmen både vertikalt og horizontalt.

Det er tydeligvis en defekt LCD, da der hverken er pressure points eller skader i glasset eller de klassiske tegn på en fysisk skade.

Alligevel prøver butikken at tørre den af på mig ved at skrive til mig, at skaden skyldes fysisk overlast.

De er helt urimeligt og der er kun et svar fra min side og det er: Vi ses hos forbrugerombudsmanden.

19. januar 2024

Hej Rachid,

Tak fordi du tager dig tid til, at anmelde os her på Trustpilot.

Jeg vil meget gerne tage et nærmere kig på sagen, men for jeg kan gøre dette, skal jeg bruge nogle flere informationer. Du er derfor velkommen til at opdatere din anmeldelse, med et ordrenummer eller det telefonnummer der er registreret på ordren. Alternativt er du også velkommen til at sende os en mail til social.ccc@elgiganten.dk.

Jeg ser frem til at høre fra dig!

Rigtig god dag.

Max-Emil