Jeg undrer mig over, at man ikke kunne hente mit produkt hos Elgiganten, men skulle betale porto til en pakkeboks. Der var tale om en forudbestilling på et nyt computerspil, hvor jeg ville få en kode... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Hos os kan du være sikker på at få værdi for pengene og altid lave priser. Derfor tilbyder vi prismatch i købsøjeblikket
Arne Jacobsens Allé 16, 2 sal, 2300, København S, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Jeg havde som mange andre, siddet klar FØR kl. 20.00, til jeres store 30 års fejringstilbud. Jeg var logget ind, og klar til at indløse de gode tilbud.
Men som de fleste andre blev jeg også logget ud da klokken slog 20.00, og det var umuligt at putte noget i kurven. Jeg prøvede flere forskellige browsere, og både med og uden login. Intet virkede, og hjemmesiden brød ned. Kort tid efter var de ting jeg var interesseret i, hævet til fuld pris, og så kunne jeg sjovt nok godt få lov til at lægge dem i kurven.
Man skulle tro at i var klar til et massivt ryk af spændte kunder, men sandheden er jo nok at I egentlig er bedøvende ligeglade med om folk får adgang til tilbuddene. I har lokket folk ind på jeres hjemmeside, og så køber de forhåbentligt noget andet.
Og så har I naturligvis også sørget for at lancere tilbuddene på et tidspunkt hvor jeres kundeservice var lukket, og man derfor er efterladt med jeres uduelige AI-chatbot.
Det er en kæmpe ommer, og det ville klæde jer at anerkende jeres fejl.
Fandt og fik nogle produkter vi havde kigget efter et stykke tid.
Fin pris, og levering.
Når jeg skriver en anmeldelse, synes jeg også, det er vigtigt at fremhæve de positive ting.
Vi kontaktede Elgiganten Kundeservice på grund af problemer med en Epoq-opvaskemaskine. Efter 10 arbejdsdages korrespondance var problemet desværre stadig ikke blevet løst. Derfor besluttede vi at tage til Elgiganten Herlev Danmark og tale direkte med lederen.
Her mødte vi hr. Benjamin Fr, som lyttede til vores problem og fandt en god løsning. Takket være hans hjælp kunne vi få erstattet den dårlige Epoq-opvaskemaskine med en tyskproduceret opvaskemaskine.
Vi er meget taknemmelige for hans professionelle og venlige måde at håndtere vores situation på. Han møder kunderne med respekt, lytter til deres behov og er både tålmodig og hjælpsom. Han håndterer klager roligt og respektfuldt og gør sit bedste for at finde gode løsninger.
Benjamin Fr. er et rigtig godt eksempel på, hvordan god kundeservice bør være. Han får kunderne til at føle sig hørt, respekteret og godt behandlet.
Han fortjener uden tvivl fem stjerner, ikke kun for den gode service, men også som et godt eksempel for resten af personalet.
Parsa A.
Vedr.kundereference nr. 2340446390
D.09.05.2026 købte jeg en TCL 55"MQLED 85K 4KMiniLed TV ved butik 3084 Elgiganten Skejby med total pris 6.999 kr.
Efter de første 3måneder fungerede fjernsynet ikke så godt. Dette TV krævede at installere kanaler hele tiden. Så kontakte jeg kundeservice via tlf.nr.: 70708070 og også personlige kontakte dem mange gange. Men de hjalp ikke at ske.
Kundeservice har hjulpet mig med kontakte Elcare Nordic AB , adresse Arabygatan 9. SE_352 46 Vaxj6. Sverige. CVRnr.: 5566132972 for reparation. Så kontakte jeg Elcare Nordic i Sverige og jeg har godkendt deres forslag af reparation pris på 2.317,5 SEK. Vi afleverede mit TV d. 29. 7.2026.
d. 14.08.2026 sendt en faktura nr. 1001504561 med reparationens pris på 8.189,31 SEK og lige nu får jeg ikke TV tilbage ogJeg forstår ikke den pris ???
og jeg ved ikke hvordan jeg skal gøre nu???
Vil Elgiganten Skejby og Elcare Nordic AB i Sverige hjælpe mig ???
Jeg glæder mig til at høre fra jer.
På vegne af min mand Steen Stenild Pedersen
Jeg har skrevet en klage til Elgiganten i dag da de har fødselsdag ogjeg have fået den i kurven og skulle til at betale den så sifer den fejl jeg forventer at få den her højtaler til 30 Hej jeg forventer at få den her til 30 kr og den var inde i kurven og jeg logge ind og det hele og prøve og betale men den sagde fejl
FUP OG SVINDEL.
Deres 30 års tilbud, har været det rene fup. Rigtig mange har skrevet om, at tilbudsvarene var udsolgt, kl.20.00 da kampagnen startede, og det samme oplevede jeg selv. De havde dog stadig varene, men nu til normalpris. FUP OG SVINDEL.
Hej Elgiganten. I forbindelse med jeres 30 års tilbud sad jeg klar på klokkeslættet til en robotplæneklipper segway i105e som skulle stå til 3000 kr kl 20.. 5 minutter før kl 20 viser den udsolgt. Det er simpelthen for dårligt. Og kunne hverken lægge i kurv eller trykke klik og kollekt nogle steder kl 20.
Hold da op jeg er skuffet. Jeg håber i har en forklaring fordi inde på jeres Facebook side går der hele lidt amok.
Tak for kaffe.
Mvh Jonas
Der var 30 års deal jeg sku købe en kaffemaskine og den sagde den var i kurven men siden ku ik få adgang til kurven fordi deres side gik ned pågrund af for mange mennesker så forventer og få den til 30 kr.
Kæmpe fup nummer med de skarpe tilbud online kl.20 i dag d.30/8. Det var helt umuligt at købe tilbuddene pga siden ikke fungerede, da siden endelig var oppe at køre igen, var alt udsolgt.!
Elgiganten har lige haft 30 års udsalg og lagde varer op til 30 kroner. Jeg forstår udemærket godt at chancen er lille for at få en af disse varer i sin kurv.
Jeg fik dog deres gaming tastatur til 30 kroner i min kurv, hvorefter jeg havde 15 min til at afslutte købet. Jeg fik ikke lov til at oprette min adresse og sad fast i 8 minutter, hvorefter den til sidst fjernede min reservation..
Det er direkte løgn, bedrag og falsk reklame..
Havde lagt en vare i Kurv til deres 30 års. Og bliver så smidt af siden da betalingen skulle gennemføre. Altså varen var i kurv og navn og adresse og e-mail indtastet. Og accepteret handels betingelser. Og trykker betal med kort. Så lukker siden ned og varen er efterfølgende udsolgt. Det sgu ikke i orden.
Jeres såkaldte "30 års deals" er jo det rene svindel. Har I overhovedet haft de varer til den pris? Eller er det bare for at tage r**en på folk som sædvanlig? Jeres system er jo slet ikke gearet til det. Fik endelig den ene vare i kurven, men lige pludselig var det normalprisen, selvom der stod tilbudsprisen til at starte med. Fik endda et billede af det.
Det er så heller ikke første gang, at I laver l**t i den. Jeres kundeservice er også til grin
Meget dårlig oplevelse på hjemmesiden. Priser ændres eller hæves i forbindelse med kampagner, og reklamerede produkter fjernes eller bliver pludselig utilgængelige, når kampagnen starter. Det giver et klart indtryk af vildledende kampagner og falsk markedsføring. Kundeservicen er arrogant og ude af stand til at tage ansvar for fejl. Meget skuffende kundeoplevelse – kan ikke anbefales.
Elgiganten udøver falsk reklame med tilbud som ikke findes til bla. deres 30 års fødselsdag. Jeg VAR logget ind, og blev så logget ud og nægtet adgang da tilbud starter. Hvis jeg, som sidder klar før tid, er logget ind og har varen i kurven, ikke kan få tilbudene, hvem kan så? De gør det med vilje, og køber ikke ekstra kapicitet til deres server. De VED godt det sker, og prøver ikke at forebygge det.
Hvis man kunne give 0 stjerner, havde de fået det.
Elgiganten reklamerer med deres 30 års fødselsdag og dermed en masse gode tilbud, med pre-access søndag kl. 20. Jeg har siddet klar siden kl. 19 for at få fat i disse tilbud, har oprettet en profil og sikret mig at jeg er logget ind.
19:55 bliver jeg smidt ud af min profil, kan ikke logge ind igen grundet stor trafik på deres hjemmeside, og hele systemet går ned, så jeg til sidst ikke engang kan komme ind på deres hjemmeside.. De skriver at man skal klargøre hvilke tilbud man vil have, men det er da godt nok svært når deres hjemmeside lukker ned... Ingen tilbud til mig, og igen går man skuffet fra den opreklamerede fødselsdagsfest, hvor de alligevel ikke kunne leve op til deres tilbud! ØV!
Forstår ikke at så stor en gigant ikke klargøre sig til sådanne events ved at sikre at der er adgang til deres side osv.
Under alt kritik!
Dårlig og unfair hjemmeside
De reklamere med 30 års kampagnen, og når klokken slår 20:00 går hjemmesiden ned i 10 minutter, hvor man ikke kunne tilgå nogen som helst vare eller tilføje dem til kurven
Efterfølgende siger siden udsolgt på varerne, men siden var jo nede?
Prøvede at bruge flere enheder uden held
Det er en ommer
Hej.
jeg sad i kø til deres fede store 3 års jubilærumsfest og hvad sker der servere går ned hahahaah igen igen......
få det fikset man.
pinligt
Utrolig dårlig stil at man reklamere med en deal åbner søndag aften kl 20.00 og at der er 20 stk af en opvaskemaskine til salg.
Når man så går ind 19.58 for at være klar er den allerede UDSOLGT.
Det er vist det man kalder falsk markedsføring. Hvordan kan man tillade sig at starte et tilbud før det er reklameret med at starte, når I har begrænset antal på det??? Det er mig ubegribeligt.
Jeg havde set frem til Elgigantens 30-års jubilæumstilbud, som de har markedsført massivt. Men da aktionen skulle starte kl. 20:00, gik hele hjemmesiden ned. Den kunne ikke indlæses, alt gik i fejl, og det var umuligt at komme ind på siden.
Det føles som om de har lavet en kunstig og dårligt forberedt kampagne, som bare ikke fungerede, da det gjaldt. At sitet bryder sammen præcis i det øjeblik, hvor tilbuddene skulle åbne, ser for mig ud som noget, der grænser til bedrageri – eller i hvert fald en meget uærlig måde at håndtere sine kunder på.
For mig har Elgiganten mistet en stor del af sin troværdighed. Når man lover store jubilæumstilbud og så slet ikke er i stand til at levere en fungerende side, så er det ikke bare dårlig planlægning – det er respektløst over for dem, der faktisk ville handle.