Modtagelsen af mit hukommelseskort gik glat. En kompetent person behandlede min ordre hurtigt. Der er dog ét problem. Mange medarbejdere står ved indgangen, men folk, der venter på at gennemføre de... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Hos os kan du være sikker på at få værdi for pengene og altid lave priser. Derfor tilbyder vi prismatch i købsøjeblikket
Arne Jacobsens Allé 16, 2 sal, 2300, København S, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Altid godt at handle hos jer, enten i butikken eller over nettet
Vedr reklamations varer. God service og løsning fundet.
Der er intet negativt at sætte på min "click & collect" oplevelse, så 10/10 herfra!
Hej Elgiganten
Jeg var på besøg i Gentofte, skulle have en ny Nintendo oplader vi så den hang der sammen med flere på en plads til 69kr. Henne ved kassen slå den ind til 149kr
Vi sætter spørgmål på det og viser medarbejder hen hvor vi fandt den og han kunne bekræfte at den stå forkert.
Sammen med mange andre produkter som også hang forkert men han kunne heller ikke finde den rette plads til produktet eller den rette pris nogen steder
Medarbejder tilbud at vi kunne returnere produktet, han var ikke ude i at give det til prisen som stod på skiltet eller give et nedslag.
Vi skulle have produceret og gik der fra og betalt prisen
Jeg synes bare ikke at der er noget at hente eller en undskyldning eller en pæn farvel han virket meget ligeglad
Venlig hilse.
Christoffer
Stort set umulige at komme i kontakt med i forbindelse med reklamation af kaffemaskine. Har sendt flere mails, som fortsat er ubesvaret, link til at oprette reklamation/bestille service på hjemmesiden virker ikke, og når jeg endelig kommer igennem til en person via hjemmesidens chatfunktion, så 1. svarer vedkommende ikke på mit spørgsmål og 2. forlader chatten hvis jeg ikke har skrevet mit svar indenfor et minut. Det har nu stået på i et par uger
Køb ikke sonos eller andet i Elgiganten de giver kun 14 dages returret og da jeg ramte den 15 dag var løbet kørt alle andre giver 30 dages returret det skal lige siges at jeg ikke har spurgt om de ville tage det retur alligevel og jeg kunne også selv have tjekket det
Køb aldrig hos Elgiganten. Ville give 0 stjerner hvis det var en mulighed
Jeg har d. 1. august 2026 købt en MacBook hos Elgiganten i Haderslev. De havde ikke computeren på lager, så den skulle først bestilles hjem til butikken. Jeg skulle ud at rejse fra d. 8/8-23/8, så jeg fik dem til at lægge den til side, til jeg var hjemme igen.
Da jeg er ude at rejse, modtager jeg 3 beskeder om, at den forventede levering er blevet skubbet længere frem. Computeren skulle være leveret i butikken d. 12/8 – så blev den skubbet til d. 19/8, 26/8 og så til d. 2/9.
Jeg skal starte på studie d. 1/9, og de kan først få computeren leveret d. 2/9. Jeg ringer til kundeservice for at fortælle om min situation. De beklager, men kan ikke gøre noget. Det betyder altså, at jeg nu står uden computer til studiestart!
Manden i kundeservice fortæller, at han kan se, at den måske kan blive leveret d. 4/9, hvilket jo er yderligere 2 dage senere. Jeg fortæller, at jeg skal starte studie d. 1/9, så jeg ikke kan nå at modtage computeren inden studiestart. Det vil altså sige, at computeren nu har fået udskudt sin levering 4 gange!! Og de kan ikke engang garantere, at den bliver leveret d. 4/9.
De kan ikke gøre andet end at beklage. Det er godt nok dårlig service! Manden fortæller, at jeg kan søge om kompensation, fordi min ordre er blevet forsinket. Han kunne ikke vide det med sikkerhed, men jeg ville nok få omkring 500 kr. i kompensation. Men det ændrer jo ikke på, at jeg stadig står uden computer til studiestart.
Da jeg bestilte min computer, skulle jeg betale i butikken, så jeg har d. 1/8 lagt 10.000 kr. ud, og jeg ved ikke, hvornår jeg får min computer. Jeg synes, det er vildt, at man som ung, der skal i gang med at studere, skal have 10.000 kr. ude at flyve for en computer, man ikke ved, hvornår bliver leveret – samtidig med at man ikke har en computer til studiestart!
Da jeg jo skal have en computer til studiestart, har jeg været ved at kigge hos andre butikker. Jeg kan se, at flere andre butikker først kan få den leveret i midten af oktober, så chancen for, at leveringen hos Elgiganten også bliver rykket flere gange endnu, er meget stor!
Jeg ved godt, at det højst sandsynligt er, fordi Apple ikke kan levere, men jeg synes, det er for dårligt, at de laver et skolestartstilbud og så ikke har bestilt nok hjem til at kunne levere dem inden studiestart. Manden i kundeservice pointerede også, at der var flere, der havde ringet ind med samme problem - så det er jo ikke kun mig der venter på min computer.
Manden i kundeservice sagde, at jeg skulle begynde at søge efter nye alternativer, da de ikke kan gøre noget. Han foreslog, at jeg kunne bruge en gammel computer eller låne en computer af en anden.
Jeg føler slet ikke, at det er en løsning, jeg kan bruge. Jeg føler, at de skubber problemet tilbage på mig, fordi DE ikke kan levere den. Jeg har jo valgt at købe en ny computer til studiestart, fordi min gamle computer ikke længere er god nok, så derfor er det ikke en mulighed for mig at bruge den.
De kunne ikke gøre andet end at beklage. Det er godt nok den dårligste service, jeg til dato har fået!
Og som skrevet ovenfor, så ved jeg godt, at det nok er et generelt problem, siden flere butikker har samme problem. Men som kunde er det virkelig træls, at man betaler for en vare, som man skal bruge inden en bestemt dato, og så kan man ikke få den leveret inden studiestart. Samtidig kan de heller ikke fortælle, hvornår de regner med, at jeg får den!
For at det ikke skulle være nok så har jeg valgt at købe en anden computer ved Power da den var på lager. Jeg ringer så til Elgigantens kundeservice og siger at jeg gerne vil annullere min ordre og have pengene tilbage. Men fordi jeg har betalt nogle af pengene kontant så skal man måde fysisk op i en butik for at få sine pengene tilbage!!!!!!
Jeg er virkelig skuffet og ked af det over denne dårlige oplevelse og service.
Bestilte varer på hjemmeside. Hurtig respons på at varen var på lager og klar til afsendelse.
Jeg fik min vare hurtigt. Ville montere mig beskyttelsesglas på min telefon. Men det er knækket.