Elgiganten A/S - Herlev Anmeldelser 566

3,6

Herlev Hovedgade 45-47, 2730 Herlev, DK

Det gik nemt og hurtigt at få sat et godt panserglas på min nye mobil og begge medarbejdere var hjælpsomme og venlige 👍😊

Jeg lavede click&collect på 2 mus mhp. At prøve dem i butikken og returnere den fravalgte. Jeg havde to gode oplevelser med afhentning og returnering, samt prismatch ved kassen. Men en mindre heldig... Se mere

Værste oplevelse nogensinde som har kostet mig flere tusinde kroner. Jeg handlede hos jer og skiftede mine abonnementer for at få rabatten, 2 mobil, 1 el aftale og 1 internet aftale. Jeg få... Se mere

1. nr. 61 af de 63 bedste virksomheder i Elektronikbutik
  2. nr. 17 af de 18 bedste virksomheder i Mobiltelefonbutik
  3. nr. 17 af de 18 bedste virksomheder i Computerbutik
  4. nr. 50 af de 52 bedste virksomheder i Køkkenudstyrsbutik
  5. nr. 8 af de 8 bedste virksomheder i Hvidevarebutik

Om Elgiganten A/S - Herlev

Uanset om du har spørgsmål om produkterne, din ordre eller andet, kan du altid fange os på Facebook. Vi har et stort hold bag, med specialister fra vores varehuse indenfor alle varegrupper - og ydermere håndplukkede ressourcer fra vores kundecenter - til at klare alle typer spørgsmål!
Så kom ind på Facebook og mød os!

Elgiganten A/S

WE HELP EVERYONE ENJOY AMAZING TECHNOLOGY
Det vil vi gøre, ved at være den ledende, mest fleksible og mest effektive og bæredygtige udbyder af elektroniske produkter og services, der leverer varerne med værdi for pengene. Vi tror på, at vores vision lykkes, hvis vi lytter til vores kunder og til hinanden, og hvis vi hjælper, rådgiver og yder den bedste indsats. Vi vil ikke bare sælge dig det, vi tror du ønsker. Vi vil hjælpe dig med at give dig det, du vil have og drømmer om.

PRISMATCH, bare en af mange fordele

Hos os kan du være sikker på at få værdi for pengene og altid lave priser. Derfor tilbyder vi prismatch i købsøjeblikket

Vi lever af glade kunder, og vi er ikke bedre end vores seneste kundeoplevelse. Vi har store ambitioner og stræber efter at give dig den bedste oplevelse, hver gang du er i kontakt med os. Udover et kæmpe udvalg tilbyder vi, det vi mener er, markedets bedste kundefordele, og vi lover at gøre alt, hvad vi kan for, at du får en god oplevelse hos os!

3,6

Middel

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Det gik nemt og hurtigt...

29. maj 2026

Hej Lola,

Mange tak for din anmeldelse!

Det er virkelig dejligt at høre, at du havde en god oplevelse, og at det gik både nemt og hurtigt med at få sat panserglas på din nye mobil. Vi er glade for, at vores medarbejdere kunne hjælpe dig godt på vej med både service og rådgivning.

Vi sætter stor pris på din feedback – og håber at kunne hjælpe dig igen en anden gang!

God dag.

Hej Morten,

Mange tak for at du har taget dig tid til at dele din oplevelse med os.

Det glæder os at høre, at du er tilfreds med vores Klik og Hent løsning i Elgiganten. Vi håber at du bliver glad for dit nye produkt!

Elgigantens Kundecenter

Vi købte en Dreame L20 Ultra…

Vi købte en Dreame L20 Ultra robotstøvsuger i en outlet-version.

Den fungerede fint i starten, men efter noget tid begyndte den at efterlade en stor sø af vand bag sig, hver gang moppefunktionen var aktiveret.

Dette reklamerede vi over for Elgiganten, hvorefter robotstøvsugeren blev indleveret til reparation. Der gik omkring tre uger, før den såkaldte “reparation” var afsluttet. Da vi efterfølgende hentede robotten i Elgiganten Herlev, fik vi oplyst, at den ikke fejlede noget, og at der derfor ikke var foretaget nogen egentlig reparation.

Vi gjorde medarbejderen i serviceafdelingen opmærksom på, at vi ikke kunne forstå, hvorfor fejlen ikke kunne konstateres, når vi selv havde oplevet den flere gange og havde et tydeligt sammenligningsgrundlag.

Medarbejderen mente, at vi næste gang skulle medbringe dockingstationen. Dette gav dog ikke mening for os, da problemet tilsyneladende skyldes, at robotten ikke doserer vand korrekt.

Vi tog derfor robotten med hjem igen og satte den i gang med moppefunktionen aktiveret. Til vores store skuffelse og irritation konstaterede vi straks den samme fejl. Robotten kunne fortsat ikke dosere vand korrekt og efterlod igen en sø af vand bag sig. Moppefunktionen var altså stadig ikke udbedret.

Vi vil nu endnu en gang forsøge at få produktet repareret, dog med en forventning om, at vi igen får beskeden om, at “den ikke fejler noget”.

16. maj 2026

Hej Serkan,

Mange tak for din detaljerede anmeldelse.

Det er virkelig frustrerende at læse, at I gentagne gange oplever den samme fejl – og især at produktet er blevet returneret fra reparation uden, at problemet er blevet løst. Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker at give, og vi forstår godt jeres irritation over at skulle starte forfra.

Når en fejl ikke kan genskabes hos værkstedet bliver der ikke foretaget en egentlig reparation, men i en situation som jeres, hvor fejlen er tydelig og gentagende i hjemmet, skal vi selvfølgelig tage det alvorligt og sikre en mere grundig undersøgelse.

Vi vil derfor klart anbefale, at I indleverer robotten igen og meget gerne sammen med dockingstationen, selvom det kan virke irrelevant. I nogle tilfælde kan samspillet mellem enhederne have betydning for fejlen, og det kan hjælpe værkstedet med at genskabe problemet mere præcist.

Derudover vil vi gerne opfordre jer til at gøre butikken opmærksom på jeres tidligere forløb ved indlevering, så sagen kan blive håndteret med ekstra opmærksomhed denne gang. Hvis muligt medbring gerne billede dokumentation af fejlen, som vi kan vedlægge i sagen.

Vi beklager endnu en gang oplevelsen og vi håber, at vi får mulighed for at hjælpe jer helt i mål med en løsning.

God dag.

Hej Aage,

Mange tak for at du har taget dig tid til at dele din oplevelse med os.

Det glæder os at høre, at du er tilfreds med at handle i Elgiganten og at din oplevelse har levet op til dine forventninger.

Vi håber at du bliver glad for dit nye produkt!

Elgigantens Kundecenter

Vi valgte at købe en Siemens kaffemaskine i Outlet. Der var 2: en lettere brugt, og én så god som ny i original emballage. Vi valgte den sidste. Fik leveret en kaffemaskine fyldt med kaffegrums, der var synlige tegn på, at den havde været brugt. Der var kaffegrums i spildbakken, ja alle steder. Vi tog billeder og sluttede maskinen til. Her kunne vi se i hukommelsen, at der var brygget knap 60 kopper kaffe. Vi sendte billede til ElGiganten og skrev, vi troede, de havde sendt os den forkerte. Vi må sige, at de behandlede vores sag meget effektivt og hurtigt. De erkendte, at det ikke var som lovet og vi fik et fint afslag i prisen. Maskinen fejler ikke noget, men den fremstår ikke som beskrevet. Virkelig god service

27. maj 2026

Hej Helle,

Mange tak fordi at du tager dig tid til at anmelde os på Trustpilot.

Det glæder mig, at der blev fundet en løsning så hurtigt for din sag. Det er selvfølgelig aldrig intentionen at du skal modtage et produkt, som ikke er som det er beskrevet.

Det varmer, at vi har givet dig denne oplevelse og vi samlet set har skabt dig en god oplevelse med os.

Vi sætter stor pris på din positive feedback, og jeg håber, at du får glæde af dit nye produkt.

Rimelig god kundeservice

Rimelig god kundeservice, selvom jeg ikke kunne bruge produktet.

26. maj 2026

Hej Veselin,

Tak for at tage dig tid til at give os en anmeldelse på Trustpilot.

Det er dejligt at læse, at du oplevede god kundeservice i forbindelse med din seneste klik og hent ordre, på trods af du ikke skulle bruge varen alligevel.

Din positive feedback er værdsat, og jeg sætter stor pris på, at du har valgt at dele den med os.

Meget flink medarbejder

Meget flink medarbejder der var troværdig og til at stole på

25. maj 2026

Hej Hans-Henrik,

Tak for at tage dig tid til at give os en anmeldelse på Trustpilot.

Det er dejligt at læse, at du oplevede en meget flink og troværdig medarbejder ved afhentning af din seneste klik og hent ordre.

Jeg håber, at du bliver glad for dit nye LG 48" OLED TV!

25. maj 2026

Hej Christian,

Tusind tak fordi du deler din oplevelse med os her.

Det er godt at høre, du har været tilfreds med vores service.

Vi vil altid hjælpe igen i fremtiden og ønsker dig en dejlig aften!

David

Bare bliv væk

15. september 2025

Hej Jesper,

Mange tak fordi at du tager dig tid til at anmelde os på Trustpilot.

Først og fremmest er jeg glad for at jeg kom i kontakt med dig omkring denne sag. Der var lidt mere at bide i, end blot disse 3 ord.

Jeg har valgt, at undersøge trods at den er ældre en her for nylig. Jeg vil se om der er noget vi kan udredte eller få gjort for dig.

Let og bekvemt hurtigt

Let og bekvemt hurtigt

23. maj 2026

Hej Niels,

Mange tak for at du har taget dig tid til at dele din oplevelse med os.

Vi håber at du bliver glad for dit nye produkt!

Klik og hent fungerede optimalt

Klik og hent fungerede optimalt

21. maj 2026

Hej Charlotte,

Tak for at tage dig tid til at give os en anmeldelse på Trustpilot.

Det glæder mig at læse, at din seneste klik og hent bestilling fungerede optimalt.

Jeg håber, at du bliver glad for din nye Anker Solix bærbar strømstation!

Du ønskes en rigtig god weekend.

Elgigantens Kundecenter

Kundeservice er god....men varen bliver…

Kundeservice er god....men varen bliver ikke sendt til tiden.....og det er virkelig dårligt når man har bestilt håndværkere til at installere rør til varen

21. maj 2026

Mange tak fordi at du tager dig tid til at anmelde os på Trustpilot.

Det glæder mig, at vores serviceniveau er godt, men det skal ikke udgøre produktet eller leveringen skal halte

Det er beklageligt, at dette skulle udgøre et større problem grundet forsinkelsen. Hvis du ønsker vi skal undersøge yderligere på sagen er du altid velkommen til at kontakte os på social.ccc@elgiganten.dk.

Her bedes du henvise til et ordrenummer og link til denne anmeldelse.

15. maj 2026

Mange tak fordi at du tager dig tid til at anmelde os på Trustpilot.

Det glæder mig at din oplevelse, da du handlede med os var god.

Din positive feedback er værdsat, og jeg håber at du nyder godt af dit nye produkt.

Mærkelig klik og collect

Mærkelig klik og collect
I big i herlev. Hvorfor mon de ansatte skal gå efter alle ordrer. Det tar meget lang tid at hente ting i denne butik

16. maj 2026

Hej Lars,

Mange tak fordi at du tager dig tid til at anmelde os på Trustpilot.

Det er meget beklageligt, at det tog lidt længere tid, for at modtage din ordre.
Det har aldrig været vores intention.

Vi bestræber os hele tiden efter at blive bedre, og vi bruger aktivt vores kunders feedback til netop det formål.

På trods af den lidt kedelige oplevelse, ønskes du en god dag.

Hvor er det trist

Hvor er det trist, at min søn på 13, bliver smidt ud af jeres butik i Herlev i dag. Han har holdt fødselsdag i går og glædet sig til at se hvad han kunne få for sine penge. Hans ven kommer til at røre ved noget med en alarm og en vagt kommer til. Her får de afvide at de skal forlade butikken, hvis de ikke ved hvad de skal købe. Må man seriøst kun træde ind i jeres butik, hvis man har en nøjagtig plan for handel? Øv at få en skuffet dreng hjem, med en ubehagelig oplevelse i bagagen.

17. maj 2026

Hej My,

Tak for at tage dig tid til at give os en anmeldelse på Trustpilot.

Jeg vil først og fremmest gerne beklage meget, for den oplevelse din søn har haft i en af vores butikker.
Man behøver naturligvis ikke, at have en plan for at købe noget, for at opholde os i en af vores butikker.

Vi vil rigtig gerne håndtere din oplevelse her på Social Medie teamet. Du er derfor velkommen til at skrive til os på social.ccc@elgiganten.dk , så vi kan komme i kontakt med dig.

Jeg sætter stor pris på, at du deler din oplevelse med os.

Ingen kundeservice

Jeg havde for nylig en noget uventet oplevelse i butikken i Herlev. Et headset var sat ned til 600 kr., og da der ikke var en udstillingsmodel, spurgte jeg en medarbejder, om det var muligt at prøve headsettet inden køb for at få en fornemmelse af produktet.

Jeg fik afslag med begrundelsen, at varen derefter skulle sælges som outlet, hvilket ville medføre et tab for butikken. Jeg gjorde opmærksom på, at resultatet reelt ville være det samme, hvis jeg købte headsettet, pakkede det ud udenfor butikken, testede det og returnerede det, hvis det ikke levede op til forventningerne.

Det endte derfor som en unødvendig og ineffektiv oplevelse for begge parter. Her er der klart mulighed for forbedring i kundeoplevelsen, som gjorde at jeg gik over til Power og fik præcis den efterspurgte service som beskrevet foroven.

12. maj 2026

Hej Martin,

Tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse med os på Trustpilot.

Først og fremmest er det beklageligt, at du skulle være mødt af denne kundeservice nede fra vores forretning. Det er ikke intentionen, at der skal skabes denne ineffektive arbejdsmodel for at sælge vores outlet.

Alle vores outlet modeller og nye produkter har 14 dages returret hvis man åbner produkterne og det kan returneres som det blev modtaget. Vi forstår godt din frustration ved denne oplevelse.

Jeg sørger for at tage denne feedback videre til den rette afdeling, så vi undgå lignende oplevelser og kan forbedre vores kundeservice.

Skulle du have spørgsmål til produktet, ønske vejledning om vores returret, eller mangler andre informationer, er du meget velkommen til at skrive til os på social.ccc@elgiganten.dk, så følger vi straks op.

Jeg ønsker dig en rigtig god dag.

Elgigantens Kundecenter

Værste oplevelse nogensinde som har…

Værste oplevelse nogensinde som har kostet mig flere tusinde kroner.

Jeg få at vide at jeg ikke skal gøre noget at i vil sørge for at mine abonnementer bliver opsagt.

Få en måned siden finder jeg så ud af at min internet abonnement ikke er blevet opsagt. Så har gået og betalt internet til 2 selskaber.

Selv i dag da jeg var på besøg i Elgiganten i Herlev, siger medarbejderen igen at de sørger for at alle aftaler bliver opsagt, fordi jer lader som om jeg skal handle. Når jeg så nævner min episode, siger de at de har misforstået mit spørgsmål og at man selv skal opsige internet aftaler. De er fulde af løgn fordi de har så travlt med at sælge abonnementer til folk..

11. maj 2026

Hej Yalcin,

Mange tak fordi at du tager dig tid til at anmelde os på Trustpilot.

Først og fremmest er det beklageligt, at der skulle være skabt denne utroværdighed mellem dig og vores personale nede i butikken. Det er aldrig vores intention, at give denne slags oplevelse ifølge et køb af hverken internetaftaler eller abonnement skift.

Vi vil selvfølgelig gerne undersøge denne sag angående dit skift. Du bedes sende os en mail med et ordrenummer og link til denne anmeldelse til social.ccc@elgiganten.dk.

Herfra ville vi kunne skabe en kontakt mellem dig og butikken, så vi kan få afsluttet denne sag.

Perfekt !!!!!

Perfekt !!!!!

2. maj 2026

Hej Elisabeth,

Tak for at bruge tid på at anmelde os her på Trustpilot.

Det glæder mig meget at høre, at du er tilfreds med din oplevelse hos os.

Vi håber, at du bliver rigtig glad for din nye tablet og ønsker dig en god dag!

Ellen

Mange tak fordi at du tager dig tid til at anmelde os på Trustpilot.

Det glæder mig, at du kunne nyde godt af klik og hent.

Din positive feedback er værdsat, og jeg håber at dit nye produkt bringer glæde.

Du ønskes en dejlig dag og god weekend.

Klik og hent fungerer fint,

Klik og hent fungerer fint,
Var klar efter kort tid

26. april 2026

Hej Tonny,

Mange tak fordi at du tager dig tid til at anmelde os på Trustpilot.

Det glæder mig, at vi levede op til forventningerne.

Du ønskes en god dag.