Købte komfur, køleskab, fryseskab, microovn m.m. Alt til en attraktiv pris. Der var problemer med at gennemføre ordren.... Det viste sig - med hjælp fra kundeservice - at et par småting skulle levere... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Hos os kan du være sikker på at få værdi for pengene og altid lave priser. Derfor tilbyder vi prismatch i købsøjeblikket
Arne Jacobsens Allé 16, 2 sal, 2300, København S, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Lavede en click and collect. Ifølge jeres lagerstatus, var der 8 stk af den vare jeg skulle have i det pågældende varehus. Jeg tog derud, og blev mødt af en venlig og undskyldende medarbejder. De havde ikke kunne finde varen på lageret, og da han annullerede min ordre, forsvandt mine oplysninger i systemet, hvorfor han ikke kunne sende en sms til mig. Summa summarum, jeg tog derud forgæves.
De virker ikke til at have styr på deres ting, ellers så virker de ret stressede. Jeg følte mig i hvert fald meget stresset og blev endnu mere stresset, da det ikke fungerede. Fik forskellige beskeder i forskellige Elgiganten-forretninger. Der er ingen rød tråd.
Skulle købe en bærbar computer til teenagedatter i fødselsdagsgave, havde fundet hvad jeg troede var et godt tilbud på en HP laptop. Tog til butikken i Hørsholm som havde den på lager, for at se den og få vejledning i forhold om den dækkede hendes behov. Den skulle kunne bruges til at spille musik, skolearbejde og måske lidt spil, men vi havde ikke brug for en gaming-pc. Da hun kan være lydfølsom var det et krav at CPUen ikke måtte larme for meget.
Jeg kunne ikke få lov at se den da de kun havde den ene tilbage men medarbejderen forsikrede mig at det var en rigtig god computer, super kvalitet, 32 GB ram - så den kunne alt uden at larme, og det var rigtig godt med en stor skærm til skole arbejde…. Alt var godt og et virkeligt godt tilbud i følge ham.
Lige indtil datteren pakker den ud og tager denne brug… den larmer voldsomt ved start af det mindste program og den bliver meget varm på undersiden ved brug! Skærmen er umulig at se noget på med mindre du sidder lige for og arbejder på den, dvs dårligt ved f.eks gruppe arb. Og umuligt at se film eller tegne på.
Kabinettet er plastikagtigt og med ru overflade der bliver fyldt med fingre aftryk straks man rører ved den og disse kan ikke tørre af. Den er desuden loaded med en masse skrammelprogrammer, som popper op straks man åbner den og den er trods de mange ram utroligt langsom - så det har faktisk været en nedgradering i forhold til hendes skole cromebook og en kæmpe skuffelse.
Da vi så prøvede at benytte os af om den kunne leveres/købes tilbage af Elgiganten fik vi et nej, da den var udgået af deres sortiment! Så vi føler faktisk at vi blev snydt til at købe den og nu står datteren med en laptop som fungere utroligt dårligt og slet ikke passer til hende og som vi dårligt kan være bekendt at sælge videre når den er så dårlig. Så det det såkaldte gode tilbud var nærmest penge ud af vinduet og her efter 1/2 år overvejer vi simpelthen bare at købe en anden - men det bliver så IKKE hos Elgiganten i Hørsholm
I samarbejde med én af deres leverandører Bring , har det lykkedes dem at fumle rundt med mine pakker I snart én måned, simpelthen hen ikke i orden, tænker på at annullere min ordre, det er sku ikke værd at blive ved med at vente på , når deb ene part siger det ene og den anden det andet , er det totalt kaos.
Godt udvalg og overskuelig hjemmeside.
Afhentning i butikken gik nemt og der var en god og imødekommende betjening (Ringsted filialen)
D. 19/07 lagde jeg en ordrer hos Elgiganten Gentofte, med forventet levering d. 23/07. Idag, d. 26/07, modtager jeg en "Tak for din bestilling" SMS, og kan se at man har annulleret min ordrer, og lavet en ny med forventet levering d. 30/07. Ingen heads-up, ingen opdatering, ingen kommunikation.
Det lugter lidt af, at den langsomme levering ikke ser så godt ud på en intern Elgiganten Gentofte KPI...
Jeg købte et outlet TV markedsført som i original indpakning. Men da jeg kom for at afhente det var det uden indpakning og bare rullet ind i bobleplast. Det var blevet fejlklassificeret.
Det medførte en reduktion i prisen på 250kr, men havde jeg vidst det havde jeg nok købt et fra ny i stedet da prisforskellen ikke var særlig stor.
D. 20/7 var min mor i Elgiganten for at købe et TV til 6.500,-, hun spurgte om der kunne være noget ekstra rabat, Nej, det var helt i bund, hun bestiller det. D. 21/7 kikker jeg tilfældigt på TV'et som hun har bestilt, dagen før og ser at det nu koster 6.000,-, hmm. Så køber jeg det, til hende, og vi kører til Glostrup for at få pengene tilbage, på det som hun bestilte dagen før, nu skulle hun så betale 100,- for at afbestille og få sine penge tilbage. Nej Nej Nej den går sgu ikke, jeg bad om at tale med chefen, og vupti så skulle der ikke betales 100,- i afbestilling. Hvis jeg ikke havde været med, så havde min gamle mor betalt de 100,- det er sgu en ommer.

Besvarelse fra Elgiganten A/S
Elgiganten er nogle svindlere... De løber fra deres garanti hvis de kan. Hvis en telefon har bleed i skærmen - og der en mikro ridse i telefonen - ja så bortfalder garantien.. Chancerne for bleed på en folde telefon er meget større da skærmen er flydende. Så.. ja. Det skete for mig. De siger de at det er din egen skyld. Helt uden en teknisk rapport. De skriver endda "hvis vi så lavede en teknisk rapport, som så påviser at skærmen ikke er ødelagt af dig, Jamen så holder vi fast i vores afgørelse". Jeg har det på skrift i en mail. Amatør forretning. Jeg har handlet der i 30 år. Utroligt.

Besvarelse fra Elgiganten A/S
Jeg kommer ud til elgiganten for at annullere ordren fra dagen før under 24 timer
Jeg får afvide at det kan jeg ikke da den er pakket jeg er nød til og modtage den også kommer ud med det derefter

Besvarelse fra Elgiganten A/S
Meget godt service, pakken blev båret ud til bilen af en sød medarbejder.

Besvarelse fra Elgiganten A/S
Meget glad hos El Giganten!,nemt at kæber via online og levering ind mit lejligheden en fantastisk god service, tak for dette!

Besvarelse fra Elgiganten A/S
Utrolig hjælpsomme ekspedienter der virkelig ved hvad de har med at gøre. Altid ærlige og gode råd samt fif til købet. Jeg kan og vil til en hver tid anbefale Elgiganten.

Besvarelse fra Elgiganten A/S
14 dages leveringstid fordi det skal sendes fra deres lager der ligger helt over i Sverige. Det tager åbenbart 14 dage.
kontakt med kundeservice??? Nemmere at finde vand i Sahara end at få fat i dem

Besvarelse fra Elgiganten A/S
Mangler logik i bestilling ifm gavekort. Ikke tydeligt hvordan jeg kommer i besiddelse af det gavekort jeg har købt.
Lidt underligt at jeg ikke kan skifte mail-adresse uden at oprette ny profil