Købte komfur, køleskab, fryseskab, microovn m.m. Alt til en attraktiv pris. Der var problemer med at gennemføre ordren.... Det viste sig - med hjælp fra kundeservice - at et par småting skulle levere... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Hos os kan du være sikker på at få værdi for pengene og altid lave priser. Derfor tilbyder vi prismatch i købsøjeblikket
Arne Jacobsens Allé 16, 2 sal, 2300, København S, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Bestilte varer var klar til afhentning efter ca 1 time.
Virkelig irriteret: Jeg bestilte to ting, men da jeg kom ind i kassen stod der at de ville blive leveret i to forskellige pakker, men at jeg kun skulle betale for én gang fragt. Det var så løgn, jeg fik alligevel en pris på 2x49 kr. for fragt.
Havde bestilt levering, montering og opsætning af TV beslag, havde ringet i forevejen, for at være sikker på at de ville sætte mit beslag op, hvilke de sagde ja til. Da chaufføren kom sagde han nej og log tv’et stå i kassen og tog det gamle med. Jeg har næsten betalt 4000kr for denne service og kunne få 899kr tilbage da de ikke kunne hjælpe med at få en anden montør ud og lave hvad de tilbyder på nettet med de mange ekstra gebyrer. Der stod jeg 77 år med to kasser og ingen TV at kunne se. Er meget ked af den elendige service/ behandling jeg har fået.
perfekt, fik gavekort for skærm der var gået i stykker(med forsikring) afleveret skærmen, oplyste til forsikringen, 5 min efter gavekort modtaget og ny skærm blev købt afhentet samme dag i den lokale elgigaten.
Meget nemt … bestille og betale på hjemmesiden - og kunne hente min vare efter kort tid 👍
manglede coverplade til opvaskeren ved levering og nu brokker den sig over fejl på varmelegemet. den er 2-3 måneder gammel, købt nedsat grundet en mindre bule i fronten.
endnu en gang gik det galt med et køb hos jer.
holder mig bare væk fra jer af herfra kan jeg godt se.
sidst gik jeg ind hos slagelse afdelingen og skulle bruge køleskab med fryser og en 11 kg vaskemaskine, en tørretumbler og en masse andre ting. forhandleren gad ikke engang kigge på mig da jeg spurgte efter hjælp, han sagde bare "det ved jeg ikke" da jeg spurgte om de havde den model jeg gerne ville købe i sort og snakkede videre med hans kollega. endte med jeg gik derfra uden noget og fandt alle de ting jeg skulle bruge andet steds og til en meget bedre pris.
Dårlig stil, Dårlig forretning, Dårlige sælgere og ekstremt overpriced med alt...
i burde havde -5 stjerne
Besværligt, langsommeligt og personale der ikke fatter noget. Det tog 1 1/2 time for Muhammed at ombooke et besøg som de selv annullerede.
Min mand måtte selv installere vores nye opvaskemaskine, selvom vi havde booket og betalt for fuld installation. Derudover fangede jeg en af Elgigantens medarbejdere som var lud doven, i at sidde på vores køkkenbord med sine beskidte sko op ad mine hvide køkkenlåger - totalt uprofessionelle og de ved ikke hvordan man opfører sig i kunders hjem. Alt ved dette køb var en total dårlig oplevelse.

Besvarelse fra Elgiganten A/S
Hurtigt levering af varen og til en god pris. Jeg vil ikke tøve med at handle hos Elgiganten igen.

Besvarelse fra Elgiganten A/S
Elgiganten er en umådelig tung og ufleksibel virksomhed. Jeg købte en vaskemaskine til levering og montering i god tid før sommerhuset blev fyldt med ble-børn. Ved leveringer, der i øvrigt var for sen - jeg sad hjemme mellem 8 og 17 - maskinen kom kl. 18. Men den var defekt. Så 'manden' tog dem med retur. Nu var gode råd dyre. Jeg kontaktede Elgiganten, der faktisk aldrig nåede frem til at fortælle mig, hvornår du kunne levere en ny maskine. Noget med at en ny maskine skulle hentes på et lager i Sverige. Så den kan ikke komme til dagen efter den planlagte levering (af den defekte maskine), hvor ble-børnene dukker op. Så jeg kontaktede Skousen, der har leverance fra dag til dag, hvis man bestiller inden 20. Så nu får jeg en ny maskine fra Skousen til tiden - hurra for det og dem. Da jeg ville annullere min ordre hos Elgiganten var der en annulleringsafgift på 100 kr. Suk. Den unge mand i kundeservice kunne dog godt se det urimelig i det, så den fjernede han. Så moralen er brug Skousen ikke Elgiganten.

Besvarelse fra Elgiganten A/S
Det hele ..!!..500 kroner plus, for at bære et en kogeplade 7 kilo, fra kantsten ind i en villahave, når det samtidig er opkrævet Kr 440, for at tilslutte same kogeplade …!!.dvs løsne tre skruer, og tilslutte samme tre skruer igen…!!..
9 timers ventetid fra kl 8 morgen, til 17 eftermiddag p at F besked fra chauffør.
Skidt oplevelse …!!..

Besvarelse fra Elgiganten A/S
Jeg ville købe en vare som skulle være en fødselsdagsgave på Elgigantens hjemmeside stod der kan levere om to dage.
Fint tænkte jeg, og trykkede køb.
Leverings status ændrede sig pludselig fra to til syv dage. Det duer ikke jeg skal bruge den om fire dage.
Jeg prøvede på hjemmesiden og via kontakt til kundeservice, at annullere ordren men forgæves.
Det er nu endt med at jeg måtte køre til nærmeste forretning 30 km. kun for at få besked om at de kunne sene en anmodning om at annullere ordren.
Det et er ikke i orden.