Købte mobil telefon og fik en usædvanlig god servise, ingen stress, af tid til at forklare, hvilke fordele der var ved de enkelte mobiltelefoner og vigtig havde tid til at beregne om det kunne betale... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Hos os kan du være sikker på at få værdi for pengene og altid lave priser. Derfor tilbyder vi prismatch i købsøjeblikket
Arne Jacobsens Allé 16, 2 sal, 2300, København S, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Købt støvsuger
Da jeg kom hjem manglede der flere dele.
Outlet vare.
Kontaktede elgiganten og fik tilbudt at de ville sende ny støvsuger uden beregning og en retur seddel.
pt. venter jeg på støvsugeren ankommer.
Købte en Outlet vare, som normalt skal hentes inden 48 timer. Men fik en flot aftale om at kunne hente den en uge senere
👍👍👍
Servicen er bare helt i top
Det er alt for besværligt for en gammel dame. Jeg forventer, at jeg bestiller og så kommer varen. Jeg har kæmpet mig igennem link jeg ikke forstår. Aldrig mere Elgiganten
Nemt at finde den ønskede vare, men besværlig betalings proces. Skulle gennem "unødvendige" trin med reklamer for mersalg, inden betalingen kunne gennemføres.
Hurtigt at bestille på hjemmesiden og fin guidning i, hvor varen skulle hentes
i starten var der dog kun 1 person der stod for at udlevere vare og der var tvivl om hvad medarbejderne skulle se af registrering i at udlevere varen
Måske er jeg blevet en bitter gammel dame, 60 år, ikke så high tech interesseret osv, men jeg skulle hente min mobiltelefon som jeg allerede havde betalt for tidligere på dagen.
Jeg kom ind i butikken og stod og ventede, mange unge mennesker var igang med deres hver især forskellige jobs, nogle talte med interesserede kunder andre var igang med at gøre parat til lukke tid, nogle, måske, vandrede rundt og var godt brugt efter en travl arbejdsdag, for det var nemlig 30 minutter før lukketid.
Jeg stod i mit meget våde regntøj fordi jeg havde måtte tag toget og cykle hen til Elgiganten.
Det føltes sørgeligt at stå der i den meget koldt oplyste butik og ingen havde tid, fordi der ikke var noget ekstra salg at hente fra mig.
En sød dame, noget yngre end mig, men omsorgsfuld kom og talte med mig og eftersom hun heller ikke kunne finde nogen der kunne hjælpe mig, besluttede at tage sig af mig, og jeg fik min mobiltelefon som jeg havde bestilt og betalt for tidligere på dagen. Det tog ca 5 minutter.
Alle kunder er vigtige, og helt sikkert, så er det mere spændende at kommunikere med en ung person som har styr på alt det nye istedet for at skulle sørge for en click and collect gammel person.
I alle arbejds fag er der en protocol omkring hvilke værdier et firma vælger at fremhæve.
Et venligt ansigt og god kommunikation er værd 💯
Jeg følte ikke at jeg havde lyst til at købe fra Elgiganten igen, efter denne oplevelse.
Selve Click og collect ideen var ok, min mobiltelefon er jeg glad for og tak til den søde medarbejder som stoppede op og gav mig 5 minutter og et smil.
Jeg har købet en panzer glas til min iphone 17 pro max man panzer glass jeg kan ikke trykke på den og den gik stykker jeg har købet den 25.08.2026 det er kun 1 uge gammel hende der i kassen hun sagde at hun kan ikke gøre noget og hun har nægtet at købe en ny det er virkelige en dårlige stil på en stor butik
Tre medarbejdere, som kun udviste entusiasme for at undgå kunder, fik et ensartet udtryk af forvirring da jeg spurgte til en printer, så jeg blev i tvivl om jeg var i den rigtige butik, eller om jeg havde spurgt om vægten på revet ost. De kunne dog fortælle mig, at "det er en printer", hvorefter jeg frigav dem fra yderligere stressende hjerneaktivitet.
Det var let og hurtigt at bestille.
Hurtig information
En god og tryg oplevelse
Det er altid nemt med Click og collect men er sgu ikke fan af at jeg skal vise billede ID hvor ens personnummer er synligt