Købte mobil telefon og fik en usædvanlig god servise, ingen stress, af tid til at forklare, hvilke fordele der var ved de enkelte mobiltelefoner og vigtig havde tid til at beregne om det kunne betale... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Hos os kan du være sikker på at få værdi for pengene og altid lave priser. Derfor tilbyder vi prismatch i købsøjeblikket
Arne Jacobsens Allé 16, 2 sal, 2300, København S, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Det er altid nemt med Click og collect men er sgu ikke fan af at jeg skal vise billede ID hvor ens personnummer er synligt
Super godt tilbud, så må vi håbe varen lever op til forventningerne.
Købte et sæt JBL Quantum 810 i søndags på deres hjemmeside. Der stod "1 tilbage online!" så jeg skyndte mig at slå til. Efter jeg fik mailkvitteringen ville konen også have et sæt, så jeg gik ind på hjemmesiden igen. Igen stod der "1 tilbage online!", så det blev også bestilt. Senere på aftenen gik jeg ind for sjov og kiggede på hjemmesiden - der stod stadig "1 tilbage online!", så det kan man altså ikke regne med. Når jeg gik ind på listen over butikker, der skulle have den på lager, var der "10+" i butikken på Nørrebro, så jeg regnede med at de ville blive sendt derfra.
Nu har vi fået de to pakker, og de er rigtigt nok sendt fra Nørrebro, så hjemmesiden er meget misvisende.
Den ene pakke bærer desværre tydelige tegn på at have været åbnet før. Klistermærkerne til at forsegle kassen er skåret op, papiret omkring de to ledninger ligger krøllet sammen i bunden af kassen, og "earcups"-kanten har mærker. Alt dette så ikke sådan ud i den anden pakke, som var pænt forseglet.
Handleoplevelsen på hjemmesiden er ud over dette fin, og leveringen gik superhurtigt og uden problemer.
Derfor 3 stjerner.
Ros til Wiktor i Amagercenteret.
Fin og fornuftig kundeservice😊
Det ville vi se mere af💪🏽
I svarer hurtig og gør det lige så godt på nettet som i gør når man kommer ind i Jeres butikker flinke medarbejder i har
Meget nemt at bestille.
Sætter pris på levering med postnord.
Jeg havde en trade-in Iphone 15 pro som jeg havde fået en indikativ pris på, på DKK 2.404 - men jeg fik ca 15% mindre overført. Fik ikke andet at vide i butikken end at pengene blev overført til mit kort. Så derfor først da jeg kom hjem at det var mindre end hvad jeg oprindeligt var stillet i udsigte. jeg er lidt uforstående overfor dette, da tlf var i god stand uden ridser mv?
Irriterende, at man ikke kan ringe til den butik, som man ønsker at tale med.
Kære elgiganten. Tak for en dejlig snak hos jer omkring microovne mm.
Mvh. Preben.
Har ikke fået Varen endnu. Vil helst har bestilt en 16e for 3000 kroner men den blevet udsolgt i 0,0 sekunder.
Hurtigt click og collect og søde hjælpsomt personale. Det gør det nem og ubesværet at handle. Besluttede at købe noget klokken 10 og afhentede det et par timer efter.
Det der var godt var, at en samme ekspedient har hjulpet mig hile vejen i gennem, selvom jeg købte forskelige ting.
Ekspedient vvar venlig, hjælpsom og meget tålmodig. Hun har rådgivet mig på en forståelig måde, der var med til, at jeg kunne nemmere beslutte mig omkring mine køb.
Med god samvidighed kan jeg anbefale Elgiganten.
God fornemmelse dog er der lidt lang ventetid , men når man så får hjælp er det helt god