Jeg undrer mig over, at man ikke kunne hente mit produkt hos Elgiganten, men skulle betale porto til en pakkeboks. Der var tale om en forudbestilling på et nyt computerspil, hvor jeg ville få en kode... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Hos os kan du være sikker på at få værdi for pengene og altid lave priser. Derfor tilbyder vi prismatch i købsøjeblikket
Arne Jacobsens Allé 16, 2 sal, 2300, København S, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Jeg har et produkt inde til reparation på reklamation, og oplevelsen har været under al kritik.
På jeres egen side står der, at en reparation generelt tager 10 til 15 hverdage. Jeg er nu på dag 31 uden at have fået min vare retur.
I mandags, den 28. august, fik jeg af en kundeservicemedarbejder at vide, at reparationen var færdig på jeres værksted i Sverige, og at der herfra ville gå omkring fire hverdage, før jeg havde den tilbage, altså fredag eller mandag. Nu er det mandag den 31. august, og jeg har stadig ikke modtaget noget og har måttet ringe ind igen.
Det værste er den totale mangel på indsigt. Kundeservice kan ikke se, hvor langt min sag er, fordi de kun kan kommunikere med værkstedet gennem et internt system, hvor der kan gå op til 48 timer, før de får svar. Ingen kan fortælle mig, hvor min vare er, eller hvornår jeg får den tilbage.
Medarbejderne i telefonen forsøger tydeligvis at hjælpe, så den er ikke gal med dem. Men når jeres egne systemer gør, at ingen kan se status på en kundes sag, efterlader I kunden fuldstændig i blinde. Det er ikke godt nok for en virksomhed af jeres størrelse.
31 dage er langt ude over både jeres egen angivne tid og hvad man med rimelighed kan forvente. Jeg forventer nu en konkret dato for, hvornår jeg har min vare tilbage.
Fin pris på computer og returnering af gammel pc. Hjulpet af medarbejder som førte handlen sikkert i havn.
Vi valgte et noget dyrere køleskab end ønsket, da det kunne leveres på 2 hverdage, som var afgørende for os pga. det skulle bruges til min 40 års fødselsdag.
Og sælgeren sagde sygdom var umuligt det kunne blive forsinket af, men sjovt nok var det undskyldningen på leveringsdagen. Selvom kundeservice medarbejden var mega sød, så ville de ikke levere torsdag, og kun fredag og derved 2 hverdages forsinkelse var en mulighed...
Det var mega ubelejligt, og jeg måtte tage halv ekstra fridag for, at få det hele liiige til at gå op med nedkøling af drikkevarer.... Her havde levering torsdag gjort en stor forskel!
Yderligere er det nu blevet sat 1.100 kr. ned her få dage efter køb!
Jeg har kontaktet dem med ønske om kompensation og håber at blive mødt.
Skuffende oplevelse – især håndteringen i butikken
Jeg købte en robotstøvsuger hos Elgiganten, som efter få måneder begyndte at drille og derfor blev sendt ind til reparation. Da jeg skulle hente den igen, blev jeg mildest talt overrasket.
Jeg havde kun haft robotstøvsugeren i få måneder, så den stod stort set som ny, da jeg afleverede den. Derfor var det meget skuffende at få den tilbage i en markant dårligere stand. Både selve støvsugeren og docken, som den parkerer i, var fyldt med tydelige ridser. Det var bestemt ikke den stand, jeg forventede at få min vare tilbage i.
Det mest frustrerende var dog måden, situationen blev håndteret på i butikken. Medarbejderne havde svært ved at forstå, hvorfor det var et problem, og jeg sad med en klar følelse af, at de ikke rigtig troede på, at varen var afleveret uden disse ridser. De fortalte, at de heldigvis havde taget billeder ved indleveringen – men billederne var så dårlige, at man reelt ikke kunne se noget som helst og derfor heller ikke kunne bruge dem til at dokumentere varens stand.
Jeg fik hverken tilbudt en ny vare eller nogen anden løsning i butikken. Jeg blev derfor meget skuffet over både servicen og måden, jeg blev mødt på.
Jeg ringede efterfølgende til Elgigantens support, hvor jeg heldigvis fik fat i en ung kvinde, som **100 % forstod min frustration**. Hun tog min oplevelse seriøst og sørgede for, at butikken skulle finde en løsning. Et par dage senere fik jeg tilbudt at få pengene retur, hvilket jeg accepterede. Pengene brugte jeg efterfølgende på en ny robotstøvsuger hos Power.
Så stor ros til supportmedarbejderen, som lyttede og faktisk hjalp mig – men en stor skuffelse over oplevelsen i butikken. Det burde ikke være nødvendigt at gå gennem support for at blive taget seriøst, når man afleverer en næsten ny vare til reparation og får den tilbage med tydelige skader.
Jeg havde forventet en langt bedre service og håndtering af sagen hos Elgiganten.
Elgigantens 30 års fødselsdag er fup og fiduser. Vi sad og ventede på at købe Segway Navimow kl.20 00 Da vi går ind på siden kl. 19 50 for er alle udsolgt? Vi prøver flere gange uden held. Jeg har kontaktet 'kundeservice' i dag som oplyser at produkterne på tilbud blev åbnet kl. 20 00 samt at Navimow først var udsolgt lidt over kl. 21 00.
Det er en stor løgn fra Elgigantens side og bondefangeri
Handler der aldrig igen.
Det ved jeg ikke har ikke se eller fået varen
fup og svindel,har som mange andre siddet klar og forsøgt at få del i jeres stort anlagte 30års deals igår aftes kl 20(siddet klar siden kl 19)sikke en gang skuffelse som desværre ikke komme bag på mig,ingen af de annoncerede tilbud til 30kr kunne jeg få lov til at ligge i kurven og 5min efter kl 20 forsvandt varer eller var steget til normalpris og så kunne mn godt ligge i kurv sikke en gang fup.spændt på hvilke undskyldninger i kommer op med da jeres elendige kundeservice eller mangel på samme og ubrugelig chatol ikke er til en skod.vil fraråde alle at købe noget hos jer 1 stjerne er alt for meget at gi jer
Hurtig og korrekt afsendelse, ringe information fra Postnord.
Jeg har, ligesom mange andre, været klar til at gøre brug af jeres tilbud. Jeg var klar 15 minutter før tilbuddet gik live, og så snart tilbuddet blev lagt på jeres hjemmeside, lagde jeg varen i kurven.
På hjemmesiden stod der tydeligt, at jeg havde 15 minutter til at gennemføre købet, og at varen var reserveret til mig i dette tidsrum. Da jeg nåede frem til betalingen, virkede jeres hjemmeside pludselig ikke længere, og siden gik ned.
Jeg synes derfor, det er meget utilfredsstillende, at jeg mister min reservation og muligheden for at købe varen til den annoncerede pris på grund af et teknisk problem på jeres hjemmeside. Det er ikke rimeligt, at kunderne skal stå til ansvar for, at jeres system ikke fungerer, når man har fulgt alle instruktioner og nået helt frem til betalingen.
Jeg forventer derfor, at I finder en løsning og giver mig mulighed for at købe varen til den pris, jeg blev lovet, da jeg lagde den i kurven og fik den reserveret. Det bør ikke være kundens problem, at hjemmesiden går ned, lige inden betalingen skal gennemføres.
Sad i kø før tid til fødselsdags tilbud den 30/8. Men hver gang jeg ville ligge en vare i kurven, blev den vingede af som tilføjet, men varen lå ikke i kurven når jeg tjekkede..
Deres fødselsdags tilbud var aldrig på lager.
De begrænset antal tilbudsvarer som man skulle kunne købe fra kl. 20:00, var allerede udsolgt 19:55.
Har lige talt med kundeservice, provokerende medarbejder som ikke svarede på mit spørgsmål, om hvordan der kunne være udsolgt inden kl. 20:00, men kun kunne sige at det var et begrænset antal. Men han ville da med glæde sælge mig produktet nu, til normal pris.
Lynhurtig betjening. Let at bestille på deres hjemmeside. Gode priser.
Elgiganten annoncerede med en Segway 105 robotplæneklipper til kr. 3030,- en besparelse på kr. 2469 fra førprisen på kr. 5499. Tilbuddet gjaldt fra søndag den 30.8 kl. 20.00. Klokken 20.00.30. - altså 30 sec. Efter kl. 20.00 var der udsolgt! Nogen er hurtig på aftrækkeren. Var så i Elgiganten i Køge i dag 31.8 kl. 11.30 og spurgte til selvsamme robotplæneklipper. Kunne købe en med et nedslag på kr. 2000,- hvilket jo var fint nok, men nu var førprisen kr. 6999,- !
Så hen over natten gik førprisen altså fra 5499,- til 6999,- Må bare konstatere at Elgiganten fupper med sine før priser. Jeg takkede i øvrigt nej tak til det generøse tilbud. Eller hvad det nu var, prisen jo kun kr. 500 under prisen i går aftes.
Jeg købte en iPhone 17 Pro hos Elgiganten den 25. august for 9.400 kr. Allerede seks dage senere, den 31. august, blev den sat ned til 8.200 kr. – en prisforskel på 1.200 kr.
Jeg kontaktede Elgiganten for at høre, om de ville refundere prisforskellen, da der var gået så kort tid siden købet. Jeg synes, det er meget skuffende, hvis man som kunde skal acceptere at betale 1.200 kr. mere blot fordi prisnedsættelsen kommer få dage efter købet.
Jeg har selvfølgelig taget telefonen i brug, hvilket gør returmuligheden begrænset, men jeg havde håbet på en mere kundevenlig løsning i en situation som denne.
Jeg forstår godt, at priser kan ændre sig, men når der kun går seks dage, synes jeg, det ville være rimeligt at finde en løsning for kunden.
Jeg sad klar og var logget ind allerede 30 minutter før kl. 20.00 til Elgigantens stort hypede fødselsdagstilbud. Lige før kl.20 blev jeg logget ud, og derefter kunne jeg hverken logge ind eller lægge varer i kurven.
Endnu værre stod nogle af de første tilbudsvarer allerede kl. 19.58 som udsolgt – altså før kampagnen officielt begyndte. Det har jeg screenshots af med tydeligt klokkeslæt. Jeg kæmpede videre med hjemmesiden indtil kl. 20.15, hvor alt af interesse var udsolgt.
Det mest provokerende er, at Elgiganten selv har opbygget en massiv hype omkring 30-årsfødselsdagen og pushet kampagnen på alle kanaler. I har gjort alt for at få så mange mennesker som muligt til at sidde klar på præcis samme tidspunkt – og virker derefter overraskede over, at kunderne faktisk forsøger at købe tilbuddene.
Elgiganten er en af landets største elektronikkæder og har stor erfaring med livestreams og store kampagner. Belastningen kan umuligt være kommet som en overraskelse. I kan ikke først piske en enorm forventning op og bagefter gemme jer bag “tekniske problemer”, når kunderne gør præcis det, I har bedt dem om.
Selvfølgelig kommer ingen af tilbuddene i de fysiske butikker efterfølgende i nærheden af dem, der blev brugt til at hype fødselsdagen med. De opsigtsvækkende tilbud fik lokket kunderne til, men stort set ingen fik tilsyneladende mulighed for faktisk at købe dem. Jeg føler mig helt ærligt holdt for nar. Sikke en stor langemand til alle os, der lod os lokke af Elgigantens hype-tog og sad klar.
Det ville klæde Elgiganten at erkende, at kampagnen fejlede, forklare hvordan varer kunne være udsolgt før starttidspunktet og tilbyde en rimelig løsning til de kunder, der dokumenterbart forsøgte at købe dem.
En kæmpe ommer.
Leveringen skete med 3. part og virkede som spam da jeg fik e-mails fra Post Nord den er ikke afleveret på adressen men muligvis leveret i Kvickly Jyllinge. Meddelelsen i mail var: Din pakke "indsæt Nummer.." fra ALSO A/S leveres hos dig i dag.
Kræver medlemskab for at afmelde reklamer
Sad ligesom mange andre, klar til at købe jeres 30års deals.
Men siden lukkede ned og man kunne ikke ligge noget i kurven hverken før eller efter kl.20.
Kiggede på hjemmesiden både 5min, 15min, 30min, 1 time,2 timer og 3 timer efter for at se om det virkede, det gjorde det ikke..
Få det dog lavet ordentligt inden i laver sådan noget skrammel!
Det er alt for dårlig stil...
Scam tilbud. Ikke troværdigt. Vil fremover altid vælge konkurrenten på den anden side af vejen