Købte online. Blev opkrævet 2xfragt, da varerne skulle komme ad to omgange - selvom det blev klart oplyst i endda fremhævet bjælke på skærmen, at det (trods to forsendelser) kun ville koste en fragt.... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Hos os kan du være sikker på at få værdi for pengene og altid lave priser. Derfor tilbyder vi prismatch i købsøjeblikket
Arne Jacobsens Allé 16, 2 sal, 2300, København S, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
det var en lille info fejl, så jeg var nødt at køre to gange fra Hirtshals. Øv.
For hurtige på aftrækkeren ;)
Med en uges leveringstid er det lidt hurtigt at bede om en vurdering. Jeg har købt et komfur og er lidt forundret over, at der ikke var mulighed for selv at hente i Hørsholm. På den anden side er de 400 kr. for levering vel fair nok.
Bestilte en tørretumbler til levering og installation. Det viste sig ved afprøvningen, at den leverede tumbler var skadet. Kontaktede kundeservice, som oplyste, at der ikke var flere på lager. Elgiganten fandt en fleksibel og god løsning med en anden model, og jeg blev tilbudt levering af den nye inden for 3 hverdage. Den sidste stjerne er for effektiv håndtering af problemer. Det er vel der, man skal vurdere servicen?
Harddisk 8tb, der mangler på hylden, men seddel til lager er tilgængelig.
Der foreslås naturligvis et alternativt - altid enten dyrere eller dårligere kvalitet
Varen Er IKKE på lager.😫😳
RYD OP!!!! Fjern seddel på varer, der IKKE er tilgængelig eller bestilles hjem til samme pris OG lad dog være med at sætte seddel tilbage, når varen ikke er eller bliver tilgængelig overhovedet.
Uh, hvor mange “falder” for dette salgstrick??? Ikke mig -
Så kom der svar på mail, efter måneders venten, brudte løfter og lovning og refundering..
Jeg er målløs..
Se tidligere ekstremt dårlige anmeldelser og svar hertil..
Hej Mina,
Som lovet får du her en opdatering på sagen med din støvsuger, da vi har undersøgt historikken yderligere.
Vi kan derfor meddele, vi på nuværende tidspunkt ikke kan tilbyde kreditering, ophævelse af købet eller en omlevering af varen. Dette skyldes, vi ved test ved Bosch eget værksted kun har registreret fejl ved seneste indlevering, hvor der er skiftet filter.
Da produktet er testet som velfungerende efter udbedringen, vil vi derfor kun have mulighed for at gå videre med alternative løsningsforslag, såfremt produktet fremadrettet fortsat konstateres fejlbehæftet.
Jeg anbefaler derfor, støvsugeren afhentes, så du kan kontrollere funktionen igen.
Du må have en dejlig weekend!
David
Formidabel pris og enormt hurtig klar til afhentning.
Alt forløb fint med bestilling, løbende information og afhentning klar indenfor kort tid.
Ingen ventetid ved afhentning.
Er fuldt ud tilfreds - og glad!
Venlig og behagelig betjening i klik og hent.
Forretningen glemte at sende mig besked om at min vare var klar til afhentning. Det fandt jeg selv ud af ved opkald til kundeservice. Da jeg endelig skulle afhente varen, tog det et kvarter for personalet at finde den på lageret, selvom der ikke var andre udleveringer end min på det tidspunkt.
Altid meget imødekommende og hjælpsomme, en virkelig god service. Skal jeg bruge noget elektronik eller andre produkter Elgiganten tilbyder går jeg altid i Elgiganten.
Man føler sig velkommen. Personalet er professionelle og imødekommende.
Servicen var god, og leveringen blev foretaget, men med en længere ventetid.