Elgiganten A/S Anmeldelser

145.078

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 11.171 anmeldelser, de fleste anmeldere var nogenlunde tilfredse med deres overordnede oplevelse. Kunder fremhævede ofte god service og hjælpsomt personale, der gav kyndig rådgivning og var venlige. Mange satte pris på hurtig levering eller effektiv afhentning i butikken, hvor varer ofte var klar prompte. Når produkter blev modtaget som forventet, fandt forbrugerne dem generelt i god stand. Dog var nogle kunder utilfredse med leveringsprocessen, herunder forsinkelser, manglende eller beskadigede varer, samt problemer med at koordinere flere leverancer. Andre oplevede udfordringer med kundeservice, såsom lange ventetider, manglende hjælp fra personalet eller aggressive salgsmetoder. Reparationer kunne tage uacceptabelt lang tid, og bestilte varer var ikke altid tilgængelige som lovet.

Det, folk taler mest om

Product

Anmeldere nævner tvetydig feedback om produkter, hvor nogle oplever defekte varer, der ikke lever op til... Se mere

Service

Mennesker rapporterer tvetydige oplevelser med service, hvor nogle kunder roser medarbejdere for at være... Se mere

Delivery service

Kunder noterer tvetydige oplevelser med leveringsservice, hvor nogle rapporterer om hurtig levering og god... Se mere

Staff

Kunder deler tvetydige meninger om personalet, hvor mange roser medarbejdere for at være dygtige, venlige og... Se mere

Order

Brugere beskriver tvetydige interaktioner med ordrer, hvor nogle oplever problemer med annulleringer og... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Købte komfur, køleskab, fryseskab, microovn m.m. Alt til en attraktiv pris. Der var problemer med at gennemføre ordren.... Det viste sig - med hjælp fra kundeservice - at et par småting skulle levere... Se mere

Er altid glad for at handle i Elgiganten. Denne gang har jeg købt et computer-spil. levering 1 uge…:( som standard levering, det tager hos jeres konkurrenter 1-2 dage. Og ved en hurtigere levering... Se mere

Hurtig levering, men blæseren er meget plastic agtigt i forhold til prisen. Derudover var blæseren ikke pakket yderligere ind end i den kasse den står i, i butikken og den havde fået et ordentligt... Se mere

I denne hedebølge er det svært at forstå, at Elgiganten først åbner kl. 10 præcis! • En ung medarbejder gav mig god hjælp til at åbne et skab i deres indgang, så jeg kunne få den købte vare (en n... Se mere

1. nr. 60 af de 62 bedste virksomheder i Elektronikbutik
  2. nr. 18 af de 19 bedste virksomheder i Mobiltelefonbutik
  3. nr. 16 af de 17 bedste virksomheder i Computerbutik
  4. nr. 51 af de 53 bedste virksomheder i Køkkenudstyrsbutik
  5. nr. 8 af de 8 bedste virksomheder i Hvidevarebutik

Om Elgiganten A/S

Uanset om du har spørgsmål om produkterne, din ordre eller andet, kan du altid fange os på Facebook. Vi har et stort hold bag, med specialister fra vores varehuse indenfor alle varegrupper - og ydermere håndplukkede ressourcer fra vores kundecenter - til at klare alle typer spørgsmål!
Så kom ind på Facebook og mød os!

Elgiganten A/S

WE HELP EVERYONE ENJOY AMAZING TECHNOLOGY
Det vil vi gøre, ved at være den ledende, mest fleksible og mest effektive og bæredygtige udbyder af elektroniske produkter og services, der leverer varerne med værdi for pengene. Vi tror på, at vores vision lykkes, hvis vi lytter til vores kunder og til hinanden, og hvis vi hjælper, rådgiver og yder den bedste indsats. Vi vil ikke bare sælge dig det, vi tror du ønsker. Vi vil hjælpe dig med at give dig det, du vil have og drømmer om.

PRISMATCH, bare en af mange fordele

Hos os kan du være sikker på at få værdi for pengene og altid lave priser. Derfor tilbyder vi prismatch i købsøjeblikket

Vi lever af glade kunder, og vi er ikke bedre end vores seneste kundeoplevelse. Vi har store ambitioner og stræber efter at give dig den bedste oplevelse, hver gang du er i kontakt med os. Udover et kæmpe udvalg tilbyder vi, det vi mener er, markedets bedste kundefordele, og vi lover at gøre alt, hvad vi kan for, at du får en god oplevelse hos os!

Middel

145 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

(145.078)

10.911 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Overskueligt, enkelt og informativt.

Enkelheden på hjemmesiden i handleprocessen.

Hej,

Tak for at tage dig tid til at give os en anmeldelse på Trustpilot.

Det glæder mig, at du synes at vores hjemmeside er overskueligt, enkel og informativ.

Jeg håber, at du bliver glad for dit nye Samsung tv i forbindelse med dit seneste online køb!

Jeg takker for stjernerne og den positive anmeldelse, det er meget værdsat.

Hej Frank,

Tak for at tage dig tid til at give os en anmeldelse på Trustpilot.

Det er dejligt at læse, at du oplevede rigtig god og hurtig service i forbindelse med din seneste online ordre.

Jeg håber, at du bliver glad for din nye Macbook!

Jeg takker for stjernerne og den positive anmeldelse, det er meget værdsat.

Elgigantens Kundecenter

Kan bestemt ikke anbefale at handle i…

Kan bestemt ikke anbefale at handle i Elgiganten Amager center.
Køleskab/komfur bestilt, 4 gange har de rykket aftalen.
Så kom dagen hvor de bestilte varer endelig skulle komme, chaufføren vil ringe 1/2 time før ankomst. Modtog et opkald for hemmeligt nr, som blev besvaret, men efter få sekunder blev røret lagt på.
Så kom der en SMS lige efter, hvor der stod de havde forsøgt at få kontakt, og man kunne gå ind på deres hjemmeside og bestille en ny tid.
Jeg forstår simpelthen ikke, hvordan man kan drive forretning på denne måde ?
Tålmodigheden er opbrugt Elgiganten i Amager Centeret!!!!

1. august 2026

Hej Morten,

Tak for at tage dig tid til at give os en anmeldelse på Trustpilot.

Jeg beklager, hvis der har været flere forsinkelser på dit køleskab og komfur, og hvis vi ikke har ringet en halv time før vi var på adressen ved levering.

Det er dog begrænset, hvad jeg kan se om din sag. Du er derfor velkommen til at sende dit ordrenummer, et link til denne anmeldelse, samt en kort beskrivelse til social.ccc@elgiganten.dk , så sørger vi for, at sagen bliver fulgt op.

Nemt og hurtigt

Nemt og hurtigt. Intet problem

Hej Jamie,

Tak for at tage dig tid til at give os en anmeldelse på Trustpilot.

Det glæder mig, at din seneste klik og hent bestilling gik nemt, hurtigt og problemfrit.

Jeg håber, at du bliver glad for din nye Bosch opvaskemaskine!

Din positive feedback er værdsat, og vi sætter stor pris på, at du har valgt at dele den med os.

Hurtigt og 'kontant'

Hurtigt og 'kontant'. Lige i øjet. Ingen problemer.

26. juli 2026

Hej Leif Bo,

Tak for at tage dig tid til at give os en anmeldelse på Trustpilot.

Det er skønt at læse, at du oplevede at dit seneste online køb gik hurtigt og uden nogle problemer.

Jeg håber, at du bliver glad for din nye Miele støvsuger!

Elgigantens Kundecenter

Købte en Outlet vaskemaskine i Elgigaanten hvor vandet løb direkte ud på gulvet

Købte en Outlet vaskemaskine. Om Outlet skriver Elgiganten bl.a. at "Fælles for alle vores outlet varer er, at varerne kontrolleres, nulstilles og vi sørger for, at produktet virker, som det skal og opleves som nyt, når du køber det."
Ikke desto mindre væltede det ud med vand fra bunden af maskinen første gang vi skulle køre en vask. Og nej der var ikke noget i vejen med tilslutningen, det var simpelthen maskinen, som havde en alvorlig fejl, så der kan ikke have været meget afprøvning før den blev sendt ud til os!

Hej Peter,

Tak for at tage dig tid til at give os en anmeldelse på Trustpilot.

Det er beklageligt, hvis din nye outlet vaskemaskine har væltet ud med vand efter første vask.

Som du selv nævner så er det procedure for os at funktionsteste alle vores outlet produkter før vi sætter dem til salg. Der kan ske fejl i processen, og jeg er ked af hvis dette er et af de tilfælde.

Vi anbefaler derfor, at du får en tekniker fra producenten, Electrolux, til at tjekke op på vaskemaskinen, så vi kan tage en vurdering om der er en reklamationsberettiget fejl på vaskemaskinen. Jeg gør opmærksom på, hvis der ikke bliver fundet en reklamationsberettiget fejl på vaskemaskinen, ville man selv skulle dække for den regning.

Vi vil også rigtig gerne hjælpe dig videre. Du er derfor velkommen til at sende dit ordrenummer, et link til denne anmeldelse, samt en kort beskrivelse til social.ccc@elgiganten.dk , så sørger vi for, at sagen bliver fulgt op.

Elgigantens Kundecenter

Let at bestille og hurtig svar og…

Let at bestille og hurtig svar og videre oplysninger om levering

Hej Hanne,

Tak for at tage dig tid til at give os en anmeldelse på Trustpilot.

Det er dejligt at læse, at det var nemt at bestille online, og der var hurtigt svar og oplysninger om leveringen i forbindelse med din seneste Marketplace ordre.

Jeg håber, at du bliver glad for din nye massagepistol!

Elgigantens Kundecenter

Indtil videre har jeg ikke så meget…

Indtil videre har jeg ikke så meget godt og sige om jeres levering. I skal jo også huske og sende varen. Bring har åbenbart ikke fået varen endnu og det var tirsdag d. 28 juli den skulle komme men de de har ikke fået den musemåtte jeg har bestilt. Den med levering dagen efter går ikke her. Og til ligemed koster det over 100 kr. Jeg er meget utilfreds og et barnebarn der ikke fik nogen fødselsdagsgave af sin farmor

28. juli 2026

Hej Malene,

Tak for at tage dig tid til at give os en anmeldelse på Trustpilot.

Det er beklageligt, at vi ikke kunne levere din ordre til forventet levering.

Jeg er dog glad for at se, at Bring har modtaget din pakke nu, og at vi forventer at levere her på mandag til din hjemmeadresse i mellem kl. 07.00-12.00.

Som et plaster på såret, så har jeg refunderet fragten nu hvor vi ikke overholdte forventet levering.

Hurtigt levering af varer

Hurtigt levering af varer

Hej Ove,

Tak for at tage dig tid til at give os en anmeldelse på Trustpilot.

Det er dejligt at læse, at du oplevede hurtig levering på din seneste online ordre.

Jeg håber, at du bliver glad for dit nye termiske papir!

Lover at leverer på 2 dage

Lover at leverer på 2 dage, 10 dage senere er pakken stadig ikke blevet leveret:(

21. juli 2026

Hej August,

Tak for at tage dig tid til at give os en anmeldelse på Trustpilot.

Det er beklageligt, at der er forsinkelse på din pakke.

Da det er en af vores butikker, der har ansvar for forsendelsen, så har jeg rykket på dem. Du vil modtage et track&trace link snarest muligt, hvor du kan følge forsendelsen.

Som et plaster på såret, har jeg refunderet fragten, da vi ikke har levet op til forventet levering.

Hvis der skulle være det mindste, så er du velkommen til at kontakte os på social.ccc@elgiganten.dk, hvor du giver os et ordrenummer og et link til denne anmeldelse, så kan vi følge op på sagen.

Elgigantens Kundecenter

Hvis jeg kun gi 0 ⭐️så hade jeg gjordt…

Hvis jeg kun gi 0 ⭐️så hade jeg gjordt det for mage til svineri skal man lede længe efter køber 2 helt enes fjernsyn den 19/7 2026 order 2125412727 til en pris til 23997,50 kr.Fik dem ikke lige sat til med det samme og nu har jeg gjort det en ene er ca en lille time om at tænde så man kan se noget det andet tænder ok med der er en stribe nede over skærmen.og pakker dem ned i dag og køre til Odense med dem, og bliver mødt med en arrogance som aldrig før oplevet. De bliver læsse af og ekspedient vil sætte strøm til for at se hvad de gør og går ind på lagret og kommer tilbage og siger har hade været logge ind på tv’et og det beskrev at de var blevet transportere forkert og af det var min egen skyld og han intet kunne gør og jeg bare skulle tage dem med igen da han ikke kun have dem der.og fortale ham at de var ikke transportere forkert af mig fordi da jeg hente dem hjælp en af hans kollegaer mig med at læse dem så er de var læsset korrekt med pil opad som vist på papkassen,men han nægte for han kunne se de var lagt forkert det skrev fjernsynet.jeg tænkte bare tro på det og kørte der fra og kørte direkte til faaborg el salg og sikke en stor forskel der var der,i mødekommen sød og rar menneske der var der stor 👍her fra

Hej Tonni,

Tak for at tage dig tid til at give os en anmeldelse på Trustpilot.

Jeg beklager, hvis der allerede er fejl på dine nye TV, og hvis vi ikke kunne hjælpe dig videre.

Man har altid mulighed for at reklamerer over varer. Dog hvis vores værksted ikke finder en reklamationsberettiget fejl, så vil man selv skulle betale for reparationen. En fejl der ikke er dækket af reklamationen er for eksempel fysisk overlast ved forkert transport som medarbejderen i butikken også nævnte.

Hvis du ønsker yderligere hjælp til din sag, så vil jeg anbefale dig at kontakte vores erhvervsafdelings kundecenter, da du har oprettet en erhvervsordre. Du kan ringe til dem på (+45) 70 70 27 70 alle hverdage i mellem kl. 08.00-16.00 eller skrive til dem på b2b.aftersales@elgiganten.dk, så vil de rigtig gerne hjælpe dig videre.

godt

Det er bar godt

Hej Kim,

Tak for at tage dig tid til at give os en anmeldelse på Trustpilot.

Det er dejligt at læse, at du synes det bare er godt hos os.

Jeg håber, at du bliver glad for din nye højtaler!

Flink kassedame

Hej Helene,

Tak for at tage dig tid til at give os en anmeldelse på Trustpilot.

Det glæder mig, at du oplevede en flink kassedame i forbindelse med din seneste klik og hent bestilling.

Jeg håber, at du bliver glad for dit nye LEGO!

Glostrup

Glostrup, super fint sted hvis du ikke har noget i mod at vente 1 time på at købe et produkt fordi de ikke har nøgler til alarmerne ._.

Hej Jakob,

Tak for at tage dig tid til at give os en anmeldelse på Trustpilot.

Jeg beklager, at der var længere ventetid i Glostrup afdelingen, da butikken skulle finde nøglerne til alarmerne først. Det er en fejl fra vores side.

Jeg har taget din feedback med videre til Glostrup afdelingen, så vi kan sørge for at vi blandt andet på dette punkt kan mindske ventetiden.

Din tilbagemelding er værdsat, da den hjælper os med at udvikle og sikre en bedre kundeoplevelse fremover.

Elgigantens Kundecenter

Købte en radio, som var udsolgt i en butik. Medarbejderen sørgede for at skaffe en ny til en anden butik.

Hej Morten,

Tak for at tage dig tid til at give os en anmeldelse på Trustpilot.

Det glæder mig meget at læse, at på trods af den ene butik havde lagerfejl, at vi kunne gøre radioen klar til afhentning for dig i en anden butik.

Jeg håber, at du bliver glad for din nye JBL radio!

Behagelig service

Hej Jabar,

Tak for at tage dig tid til at give os en anmeldelse på Trustpilot.

Det er skønt at læse, at du oplevede behagelig service i forbindelse med din seneste klik og hent bestilling.

Jeg håber, at du bliver glad for din nye trimmer!

Elgigantens Kundecenter

Elgiganten Taastrup burde få 0…

Elgiganten Taastrup burde få 0 stjerner, for deres nye nummersystem. Tænk at man skal trække et nummer for at få lov til at betale. Måtte her fredag kl ca 15:45 vente 1/2 t for at få lov til at betale lidt over 600,- .servicemedarbejder gjorde et fint arbejde , men at skulle arbejde med det system, må ikke være sjovt.
Fremover bliver det i Glostrup jeg handler

Hej,

Tak for at tage dig tid til at give os en anmeldelse på Trustpilot.

Jeg beklager, hvis det nye kø system i Taastrup afdelingen har skabt en dårligere kundeoplevelse. Det er ikke vores intention.

Jeg har taget din feedback med videre til Taastrup afdelingen, for at se om der er noget vi kan gøre anderledes.

Misvisendepriser

Jeg var i Elgiganten, hvor en sælger fra Mobile Outfitters som snakket engelsk stod ved en stand og tilbød skærmbeskyttelse. Jeg spurgte flere gange, om det kostede penge, men han undgik at svare direkte og sagde i stedet, at man sparede penge. Fordi man ikke skal købe panzerglass Derfor troede jeg, at det var en reklame eller en gratis demonstration.. på deres nye produkt han fremviste

Han bad mig gå op til kassen, hvor jeg så fik at vide, at det var et abonnement til omkring 500 kr. Det var jeg slet ikke interesseret i – især ikke når prisen ikke blev oplyst ved standen eller af sælgeren.

Jeg snakket med hende i kasse og endte med at få skærmfilmen taget af igen ved kassen og undskyldte over for medarbejderen. Jeg synes, det er meget misvisende, at man ikke bliver oplyst om prisen, før man står ved kasse

Hej Thomas,

Tak for at tage dig tid til at give os en anmeldelse på Trustpilot.

Jeg beklager, hvis vi ikke har været transparente omkring prisen på skærmbeskyttelsen, og at vi ikke informerede at det var et abonnement. Det er en fejl fra vores side, da vi naturligvis ønsker at være transparente med vores kunder omkring hvad vi sælger og priserne på varerne.

Jeg har taget din feedback med videre til den pågældende butik, så vi kan sørge for en mere informerende og transparent kundeoplevelse fremadrettet.

Jeg håber, at vi kan få mulighed for at byde dig velkommen i en af vores butikken igen, så vi kan give dig en bedre oplevelse fremover.

Elgigantens Kundecenter

håber at dette var et godt køb og…

håber at dette var et godt køb og glæder mig til at komme i gang med at bruge denne nye PC god weekend derude

Hej John,

Tak for at tage dig tid til at give os en anmeldelse på Trustpilot.

Vi håber også, at du bliver glad for din nye HP PC!

Du ønskes også en rigtig god weekend.

Elgigantens Kundecenter

Jeg skal jo give minimum en stjerne

Jeg skal jo give minimum en stjerne, ellers have i fået nul.

Jeg har netop været i gennem jeres chat, for at få et prismatch som I så fint kalder det.
Bilke har fra i dag en Nintendo Swith 2 pro controller på tilbud til 222kr stykket.
Den var stadigvæk på lager da jeg skrev, alligevel ville I ikke lave et prismatch på dem.

Det er ikke først gang jeg oplever at I ikke vil matche.
Så lad være med at have denne såkaldte service.

Sidst gik jeg ikke videre med det, men jeg synes det er fair at dem som søger på det, også her kan se at det er jeres måde at kører forretningen på.

Jeg er meget pænt sagt skuffet over at jeg endnu en gang ikke kan få kørt en prismatch igennem. Selvom jeg ved at andre har fået det.

Hej Mikael,

Tak for at tage dig tid til at give os en anmeldelse på Trustpilot.

Jeg beklager, hvis vi ikke har kunne imødekomme dit ønske om prismatch på Nintendo Switch 2 pro controller.

For at kunne imødekomme et prismatch, skal der være mulighed for at kunne putte varen i kurven hos konkurrenten. Vi fik en melding om at Bilka havde udsolgt af Nintendo Switch 2 pro controllerne, og at vi ikke havde mulighed for at kunne putte dem i kurven hos dem. Dette er årsagen til, at vi ikke kunne imødekomme prismatchet.