Aldrig har jeg oplevet et så useriøst firma, vi bestilte 2 stk externe HDDS som skulle komme på lager indenfor 1-2 uger fra vi bestilte dem. Efter 2 dage modtager vi mail om at de først kom på... Se mere
Bestilte en softwarepakke (lagervare) fredag og penge blev hævet fra min konto mandag. Herefter forventede jeg også at status for ordren blev ændret til "ordre sendt", men den forblev "Afven... Se mere
Vi har købt en HP Color LaserJet CM1312 MFP. Vi synes, det var god service med hurtig levering, men vi savnede en mail om, hvornår maskinen formentlig ville blive leveret på vores adresse samt infor... Se mere
Jeg bestilte en Acer bærbar samt en printer med patroner. Acer pc'en, var ikke på lager, men jeg blev ringet op og tilbudt et alternativt produkt, da der ville gå en rum tid inden de kunne levere.... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
OBS: Grundet nye ejere pr 1.juli 2010 er alle anmeldelser fra før denne dato blevet slettet. Såfremt du har handlet hos virksomheden efter denne periode er du naturligvis velkommen til at skrive din anmeldelse igen EDBstore.dk er en online forretning med fokus på service og pris. Derfor finder du altid nogen skarpe priser på de bedste produkter hos os. Vi sælger stortset alt indenfor IT, og har vi det ikke så kan vi ihvertfald skaffe det!. Skriv eller ring til os og vi hjælper dig gerne!
Tømmergade 15, 6830, Nr. Nebel, Danmark
- salg@edbstore.dk
- www.edbstore.dk
Elendigt firma - kan ikke anbefales
Jeg har i maj bestilt en vare, som skulle være på lager igen d 8/6. Varen er endnu ikke kommet.
Har søgt at ændre bestillingen til en lagervare, og har senere bedt om at få ordren annulleret.
Man får ingen svar på sine mails. Telefonen har en telefonsvarer, som beder en om at ringe i telefontiden, selvom man ringer i telefontiden. Det er drønirriterende.
Elendigt firma - kan ikke anbefales.
Keld Olsen

Besvarelse fra Edbstore
Elendig firma, som meddeler at man skal ringe i telefontid - også når det er i telefontiden
EDBstore.dk
Jeg tror at firmaet er lukket, da de ikke leverer varer som de meddeler, at de har på lager.
Jeg vil fraråde at man anvender firmaet
Leif Lundahl

Manglende leverance
Jeg bestilte og betalte en printer den 14. juni 2010, den er endnu ikke kommet, og virksomheden er umulig at komme i kontakt med.
Jeg har mailet og ringet, kun autosvar på mail og telefonsvarer.
Gad vide om firmaet er gået konkurs.
Ole Jensen