Aldrig har jeg oplevet et så useriøst firma, vi bestilte 2 stk externe HDDS som skulle komme på lager indenfor 1-2 uger fra vi bestilte dem. Efter 2 dage modtager vi mail om at de først kom på... Se mere
Bestilte en softwarepakke (lagervare) fredag og penge blev hævet fra min konto mandag. Herefter forventede jeg også at status for ordren blev ændret til "ordre sendt", men den forblev "Afven... Se mere
Vi har købt en HP Color LaserJet CM1312 MFP. Vi synes, det var god service med hurtig levering, men vi savnede en mail om, hvornår maskinen formentlig ville blive leveret på vores adresse samt infor... Se mere
Jeg bestilte en Acer bærbar samt en printer med patroner. Acer pc'en, var ikke på lager, men jeg blev ringet op og tilbudt et alternativt produkt, da der ville gå en rum tid inden de kunne levere.... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
OBS: Grundet nye ejere pr 1.juli 2010 er alle anmeldelser fra før denne dato blevet slettet. Såfremt du har handlet hos virksomheden efter denne periode er du naturligvis velkommen til at skrive din anmeldelse igen EDBstore.dk er en online forretning med fokus på service og pris. Derfor finder du altid nogen skarpe priser på de bedste produkter hos os. Vi sælger stortset alt indenfor IT, og har vi det ikke så kan vi ihvertfald skaffe det!. Skriv eller ring til os og vi hjælper dig gerne!
Tømmergade 15, 6830, Nr. Nebel, Danmark
- salg@edbstore.dk
- www.edbstore.dk
varen ikke på lager selvom angivet.
EDBSTORE.DK
Først ved checkud oplystes at varen ikke var på lager alligevel, så jeg spildte 20 minutter med at fedte rundt med bestilling og efterfølgende canceling af ordren

super
Bestilling onsdag eftermiddag levering fredag morgen, det er OK
Ingen store fejl eller mangler
Blev leveret upåklageligt, men jeg manglede dog en mail om hvornår produktet var sendt afsted. Pengene blev først trukket, da jeg havde produktet i hånden.
God service.
problemfrit online køb ved EDBSTORE
Bestilte wireless usb-adaptor hos EDBSTORE til meget god pris og hurtig levering. Kan kun anbefale EDBSTORE.
Lynhurtig levering
Bestilte varen mandag formiddag og fik leveret tirsdag morgen på min arbejdsplads. Så kan det vist ikke gå hurtigere. Fortsæt med det!
Kan kun anbefale edbstore
Har kobt Logitech hojtalere til min PC, og kan kun anbefale edbstore. Hurtig levering - productet er som det skal vaere.
Køb af Philips LCD TV hos EDBSTORE.DK
Varen bestilt mandag kl. 10.00. Leveret næste dag med post kl. 14.00.
Det hele gik nemt.
Kan kun anbefale EDBSTORE.DK.
Trækker pengene før de leverer
Jeg har købt et Web camera hos EDB store, som jo lover levering fra dag til dag, såfremt varen er på lager.
Mit køb blev foretaget søndag aften, og allerede mandag kunne jeg i min bank se at pengene allerede var trukket på mit dankort. Jeg glædede mig til tirsdag, for så burde varen jo komme der, men ak ingen vare. Torsdag morgen kontaktede jeg EDB store, som beklagede men fortalte, at min ordre havde cyklet rundt i deres system; men at jeg ville modtage den fredag. Hvilket så også holdt stik.
Deres system gør åbenbart at de trækker pengene med det samme og inden de leverer varen, det er ikke lovligt iflg. dansk lov og er en klar overtrædelse af denne.
Jeg har dog fået en vare der virker efter hensigten og er kunne godt finde på at handle der igen; men vil nok rykke for varen allerede dagen efter jeg har bestilt den.

Alt var bare ok
Vi købte lørdag en MFP farvelaser - tirsdag blev den leveret.
Nem bestilling, hurtig levering
Købte en Jabra Cruiser på edbstore.dk.
Det gik nemt med at bestille, og jeg fik varen leveret indenfor få dage.
leveringen kan man ikke se . så jeg ved ikke hvornår man skal forvent pakken
god hjemme side , god pris , men mangler lige at kunne følge orderen

Udemærket
Varen blev bestilt og kom uden problemer og til en god pris. Det eneste der er, er at hjemmesiden er utroligt grim og bøvet.
Manglende bekræftigelse
Ordren gik fint igennem og jeg fik en automatisk tilbagemelding.
Imidlertid skete der ikke mere før jeg fandt at fakturabeløbet var blevet trukket på min konto for flere dage siden.
Jeg ringede til EDBStore, hvor en medarbejder fra sit feriested ringede mig op og fortalte, at GLS havde glemt pakken, men nu kom den i morgen. Fin service bortset fra at der blev ringet op fra udlandet på en mobiltelefon med dertil hørende regning til mig for telefonopkald.

Køb af PC m.m. hos Edbstore.dk
Jeg bestilte en PC, tastatur og mus.
God pris, og hurtig ekspedition.
Jeg modtog varerne dagen efter, så det var hurtig levering.
Dog fandt jeg det lidt underligt, at mus og tastatur blev leveret med fragtmand/bud, og PC'en med Post Danmark, når jeg har bestilt det samlet.
Generelt synes jeg, at som privatperson er det nemmere at få leveret via Post Danmark, da man kan hente sine vare på posthuset, hvis man ikke er hjemme når de forsøges leveret (hvilket næsten altid er tilfældet, da levering finder sted i den alminelige arbejdstid). Levering med fragtmand er til tider ret besværlig, hvis man ikke kan være hjemme ved levering, da man så skal aftale ny tid og/eller ny leveringsadresse. Jeg vil som privatkunde foretrække at en bestilling blev sendt samlet med samme forsendelsesform.
Hurtig levering hos EDB store
Vi bestilte en mellemstor laserprinter hos EDB store og den blev leveret allerede dagen efter.
Køb af printer
5 stjerner til Edbstore.
Jeg havde bestilt en printer og fik den leveret allerede næste dag.
Billigt og godt.
Jeg kunne også nemt komme i telefonisk kontakt med firmaet, da jeg havde spørgsmål.
Virkelig god service.
Horst Dubiel
Tegner
Har de lukket?
Jeg bestilte i søndags nogle vare som ifølge deres hjemmeside skulle være på lager. De skriver selv i toppen af deres hjemmeside "Vi er lagerførende med rigtig mange produkter og levere .Stort set alle ordre på lagervarer fra dag-til-dag, hvis Du bestiller inden kl14" Nu er det onsdag og jeg har intet hørt fra dem. På deres hjemmeside under min ordre står der "Afventer behandling". Jeg kan ikke komme i kontakt med dem telefonisk selvom deres telefontid er fra kl. 09.30 - 12.00.
Mærkeligt ikke.
Update:
Nu er jeg blevet kontaktet af EDBStore.dk. Fint at de svare igen så hurtigt.
Mit ordrenr. er 71733, Håber varerne kommer hurtigt

Perfekt
Ingen kritik her, alt kom og pakken blev sendt samme dag, hvilket os forventes på en hverdag.
Manglende levering og intet svar ved henvendelse
Jeg har forsøgt at bestille en strømforsyning ved Edbstore, som ifølge deres hjemmeside er lagervare. Efter 6dage har ordren stadig status "afventer behandling" og der er altså intet sket. Jeg har forsøgt at henvende mig til dem uden svar.
Efter 8 dage og stadig ingen ændring i ordre status, og intet svar, har jeg valgt at afbestille min strømforsyning via mail... nu glæder jeg mig så til at se om de læser den mail.