Aldrig har jeg oplevet et så useriøst firma, vi bestilte 2 stk externe HDDS som skulle komme på lager indenfor 1-2 uger fra vi bestilte dem. Efter 2 dage modtager vi mail om at de først kom på... Se mere
Bestilte en softwarepakke (lagervare) fredag og penge blev hævet fra min konto mandag. Herefter forventede jeg også at status for ordren blev ændret til "ordre sendt", men den forblev "Afven... Se mere
Jeg bestilte en Acer bærbar samt en printer med patroner. Acer pc'en, var ikke på lager, men jeg blev ringet op og tilbudt et alternativt produkt, da der ville gå en rum tid inden de kunne levere.... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
OBS: Grundet nye ejere pr 1.juli 2010 er alle anmeldelser fra før denne dato blevet slettet. Såfremt du har handlet hos virksomheden efter denne periode er du naturligvis velkommen til at skrive din anmeldelse igen EDBstore.dk er en online forretning med fokus på service og pris. Derfor finder du altid nogen skarpe priser på de bedste produkter hos os. Vi sælger stortset alt indenfor IT, og har vi det ikke så kan vi ihvertfald skaffe det!. Skriv eller ring til os og vi hjælper dig gerne!
Tømmergade 15, 6830, Nr. Nebel, Danmark
- salg@edbstore.dk
- www.edbstore.dk
Jeg har ikke modtaget min vare og for ingen tilbagemelding når jeg tager kontakt.
Jeg har på edbstore.dk købt en komplet udgave af windows 7 men den er ikke kommet endnu og der har nu stået ved min bestilling at den skulle være sendt for flere dage siden. Har så sendt en mail hvor jeg spørger hvor min vare bliver af men har ikke fået et svar tilbage endnu. Det vil jeg beskrive som useriøst.
Manglende information
Jeg bestilte en mini PC, en HDMI kabel og en USB TV-tuner. Ved bestillingen kunne jeg se at PC'en ikke var på lager.
Her 1½ uge efter har jeg fået TV-tuneren, men ingen information, om hvornår resten kommer. Det er fair nok at varen ikker er kommet, men jeg forventer at få en indikation på hvornår resten kommer.
Fremragende hurtigt
Købte et fladskærm tv med indbygget dvd. Bestilte det om torsdagen, fik det leveret fredag. God og hurtigt service.
PERFEKT!
Super hurtig levering og den bedste pris på markedet ;-)
Ingen levering og ikke til at komme i kontakt med
Jeg bestilte søndag en vare hos edbstore.dk. Der var 92 stk. på lager og de skriver at levering vil ske samme dag, hvis man bestiller inden kl. 14, så jeg forventede at have min vare tirsdag. Tirsdag skete ingenting og ej heller onsdag, hvor jeg kontaktede virksomheden, som sagde at den var afsendt - hvilket jeg kunne se senere på dagen i deres kundecenter, og de hævede også pengene - jeg forventede så varen torsdag, men nu er det fredag og den er stadig ikke kommet og når man ringer til firmaet siger deres telefonsvarer at jeg har ringet udenfor åbningstid - der er åbent mellem 10 og 12 og kl. er 11.48...!!!
Virkelig god og hurtig service
Vi har købt en HP Color LaserJet CM1312 MFP. Vi synes, det var god service med hurtig levering, men vi savnede en mail om, hvornår maskinen formentlig ville blive leveret på vores adresse samt information om, at det var et andet firma end edbstore - nemlig blaekshop - der på vores bankkonto stod som modtager af betalingen.
Vi vil gerne anbefale EDBstore til andre.
Leveringstid ok!
Bestilte en Brother printer, som kom indenfor få dage. Leveringstiden er bare i orden!
pris super - kvalitet i top
Har købt en Jabra bluetooth - internet siden med min konto var ikke opdateret mht. ordrestatus.
Derfor telefonkontakt til EDB store - ellers kun ros for god telefonbetjening og prompte levering.
Laang ventetid..
Jeg bestilte en mandag, silicone beskyttelse til min mp3 afspiller og en taske til min bærbar. da der blev dag - dag levering måtte det jo senest være der torsdag. da det ikke var der mandagen efter ringede jeg igen og en medarbejder sagde at de havde vinket min bestilling af uden af pakke den. han lovede den ville være der onsdag. onsdag er der stadig intet sket og jeg ringer igen, nu siger han det kommer torsdag og lover mig at begge dele kommer med post danmark så jeg kan få fat i det selvom jeg er i skole. fredag kommer så begge dele - men kun den ene del fra postdanmark...
varerne er som de er lovet men ventetiden var lang..
Køb hos EDBStore
Købte 4 forskellige varer, som blev sendt fra 2 forskellige lokationer.
Begge pakker nåede frem inden for 5 dage, inkl. weekend.
Hurtig levering, fin pris
ekstra backupbatteri til Nokia, produkt,pris og levering helt i top.
Emballage defekt ved modtagelse-ringe kvalitet på papkassen.
Utroværdig lager status
Jeg skulle bruge 2 usb harddisk kabinnetter. På edbpriser.dk var edbstore.dk den billigest, langt under halv pris i forhold til dyreste, men flere firmaer have varen til næsten samme pris.
Lager status på edbstore.dk viste at der skulle være over 100 stk på lager. Jeg bestilt 2 stk og fik med den samme en ordre bekræftelse.
Næste dag modtog jeg en mail om at varen var udgået og derfor blev ordren annulleret. Det kan selvfølgelig ske at en vare udgår, men det er bare ikke i orden at vise at der er så mange på lager, når der faktisk er ingen på lager. Der er meget utroværdigt.
For den fejl med lager status burde edbstore.dk kun have en stjerne. At jeg alligevel giver den tre skyldes at de har en god og overskuelig hjemmeside, med et stort udvalg til fornuftige priser. Selve bestillingen og annulleringen forløb også uden problemer.

Besvarelse fra Edbstore
Lækkert produkt, rigtig hurtig levering
Super hurtig levering, dejligt.
skod
De svarer ikke på mai,l selv om den er sendt fra 2 forskellige mail adresser op til flere gange..
De svarer ikke på offline beskeder man kan ligge på deres livehjælp.
De kan ikke annullere en ordre over telefon...
Varer står til at være på lager selv om de ikke er det..

Besvarelse fra Edbstore
-10. Varen er ikke kommet efter 3 uger!
Jeg har betalt for en Creative medieafspiller hos EDBstore.dk.
Varen er efter 3 uger endnu ikke kommet, trods gentagne mundtlige og skriftlige løfter om en snarlig levering. Pengene blev derimod trukket fra min konto allerede den dag jeg bestilte.

Nemt, hurtig og enkelt
Bestilt vare leveret til døren 2 dage efter bestilling
:-( ingen varer leveret... og ingen mail om hvornår eller hvorfor
EDB store. har bestilt og fået mail vedr modtagelse af ordre forrige weekend, og følgende intet hørt. Meld dog for pokker, hvis der ikke kan leveres, så jeg kan købe andet steds. Skal bruges i eksamens sammenhæng

Køb af mere end 1 vare bliver åbentbart et problem mht levering
Min første oplevelse hos edbstore var noget blandet. Jeg har handlet over nettet i mange år med mange internetbutikker.
Jeg bestilte en ekstern harddisk og en bluetoothenhed til bilen. Begge var på lager og på deres hjemmeside står der: "Vi er lagerførende med rigtig mange produkter og levere
Stort set alle ordre på lagervarer fra dag-til-dag, hvis
Du bestiller inden kl14" . Begge mine produkter var på lager og jeg bestilte varerne søndag til middag. Jeg fik leveret pakken om tirsdagen og tænkte at det var bare iorden, men der var kun den vare med og jeg ringede derfor til butikken, for at finde udaf hvor den anden halvdel var henne. Der var dog ingen telefonnummer på deres butik, men kun dem som leverer varen for dem. Det var meget forvirrende, da jeg jo heller ikke havde modtaget noget på mail om forsendelse ( det har jeg dog stadigvæk ikke). Nå men problemet var åbentbart at jeg jo havde bestilt 2 varer, hvor de fleste de normalt kun bestiller 1 vare?? derfor var leveringen fra forskellige lagre og derfor ikke en samtidig levering. Nå men jeg modtog dog den anden del i fredags, men det er så også en levering på 5 dage for en lagervare.
Der er en følgeseddel med pakken, men ingen info om der mangler noget. Jeg har kun modtaget en ordrebekræftigelse fra dem, men ingen garantibevis/faktura som jeg kan henlede til, hvis der skulle blive problemer med nogle af produkterne og det er den første butik på nettet hvor jeg ikke får noget på skrift.
Alt i alt en blandet oplevelse, hvor jeg ikke syntes de viser kunden særlig megen interesse. Jeg vil vælge et andet sted at handle næste gang, da jeg syntes det er vigtigt at man kan følge sin ordre og at man bliver informeret derom.

Perfekt service
Jeg har købt et par Sony earphones hos edbstore.dk. Og jeg havde et par spørgsmål til forsendelse osv. Alt blev besvaret både med venlighed og humor, og mine earphones blev som lovet leveret allerede dagen efter, jeg havde sendt bestillingen. Det er bestemt ikke sidste gang, jeg handler der.