Jeg giver kun 1 stjerne, fordi jeg ikke kan give mindre. Jeg fik mandag en besked om at jeg efterfølgende hverdag ville modtage min forsendelse og fik endda en sms med forventet tidspunkt og at c... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
2 søde arbejdsomme fyre der knoklede…
2 søde arbejdsomme fyre der knoklede for at få gl sofa ud og ny ind, det gik ikke helt som planlagt, men fyrerne fandt en løsning og kom igen,
Stor respekt for deres hårde arbejde som de tager med et smil
Tager ikke ansvar for at forvolde skader i ens hjem
De leverede en sofa tilbage i januar hvor de beskadigede min dørkarm. Da jeg henvendte mig flere gange blev det forklaret at der var en forsikringssag igang. Da jeg så igen henvendte mig sagde de pludseligt at jeg selv skulle sætte en forsikringssag igang? Så har oplevet ansvarsfralæggelse af skaden og vildledende information gennem hele forløbet og gav til sidst op da jeg fik at vide det var en meget lille skade. Ingen aktieinvestering fra min side i fremtiden. Endte med at sælge dem i trods pga. den tåbelige håndtering i deres kundeservice.
Man venter i blinde i flere dage på sin…
Man venter i blinde i flere dage på sin ordre og der er ingen kontakt mellem kundeservice og deres chauffører. Elendigt !
Vi afventer en forsendelse med DSV
Vi afventer en forsendelse med DSV, som foreløbigt er 2 1/2 time forsinket. Vi har intet hørt fra firmaet, og aner reelt ikke, om de har tænkt sig at komme. Vores forsendelse er flere større møbler, og vores hjælpere er stort set alle taget hjem her kl 2015. Det er sindssygt irriterende og absolut respektløst. Man kan vel i det mindste give lyd fra sig.
DSV leverer pakker uden at ringe på
Fik leveret en pakke med DSV. Pakken blev stillet udenfor uden at vi blev gjort opmærksom på leveringen.
Jeg kontaktede DSV med feedback om, at det kunne være en god idé om chaufføren lige ringede på, når han leverede pakken, så vi vidste, at den var kommet. (Vi var tydeligvis hjemme)
Svaret var: "GLS ringer ikke inden leveringen af pakken. Men godt I fandt pakken. God dag.".
Det var sådan set heller ikke det, jeg havde foreslået. Det overraskede mig også en lille smule, at der blev refereret til GLS. Men DSV bruger måske GLS til levering af pakker...
Levering af sofa i rigtig god stil
Vi fik besked om levering, og på dagen ringer kurererne ca 20 minutter før ankomst som aftalt. Sofaen bliver båret ind og passet godt på, så der ikke sker noget med den. Begge kurerer er meget venlige, fleksible og hjælpsomme. Vi har kun stor ros til DSV for denne service som fungerer absolut upåklageligt.
Brug ALDRIG DSV TRANSPORT
Brug ALDRIG DSV TRANSPORT
Vi har bestilt en professionel malersprøjte og blev lovet levering den 5/6-2025. Vi modtager ikke vores forsendelse og i dag skriver vi den 11/6-2025. DSV opdaterer ikke leveringsdetaljer. Vi modtager så endelig ensms om, at varen vil blive leveret d. 11/6-25 mellem 9.00-11.00 Vi holder fri fra job for at være hjemme. Jeg kontakter så DSV der lover at vi modtager vores ordre kl. 13.28 nu er klokken 14.05 og vi har stadig intet modtaget. De giver ikke besked men lader bare kunden i stikken. Nu har jeg igen kontaktet DSV transport og nu er vores levering rykket til kl. 17.00 jeg er spændt på om vi modtager vores pakke!
Det er ikke at leveringstiden ændre sig, jeg er rystet over heller ikke at den er forsinket med 8 timer, men at de ikke lige sender en SMS opdatering med ændringerne så deres kunder ved besked. Vi har måttet ændre vores aftale med vores arbejdsplads 3 gange hvilket bare stiller os i et dårligt lys og virker utroværdigt!
Da pakken endelig kom var den slået i stykker flere steder, helt igennem beskyttelses flamingo mv. Chaufføren var ubehøvlet og kunne ikke forstå dansk. Dette medførte at vi ikke kunne nå, at tjekke, at alt var med i kassen og at tingene ikke var slået i stykker. De skriver ellers i deres fragtbrev at man skal huske at tjekke at alt er i orden og at der ikke er skader på produktet. Det nåede vi ikke før chaufføren var kørt. ALTSÅ VIRKELIG DÅRLIG SERVICE FRA ENDE TIL ANDEN!
Virkelig dårlig oplevelse med DSV
Virkelig dårlig oplevelse med DSV. De skulle levere en seng med opbæring til 1. Sal. Deres chauffør sagde så, at der var for smalt på trods af, at sengen kom i flere dele og kun var 2x90 cm. bred. Chaufføren var på ingen måde serviceminded og meget flabet. Jeg bad om at få lov til at tage et billede af sengen for at kunne klage over oplevelsen, men han sagde det var imod DSVs politik, at kunden måtte tage billeder af varen og ville ikke lukke lastbilen op, så jeg kunne tage et billede til dokumentation. Herefter annullerer chaufføren leveringen, selvom jeg beder ham om IKKE at gøre det, men han fortsætter med at være meget ubehøvlet og kører med varen, som jeg IKKE har annulleret. Jeg håber DSV overvejer samarbejdet med denne chauffør i fremtiden og overfører penge for levering tilbage med det samme.
Betalt for levering og montering af…
Betalt for levering og montering af seng.
DSV buddene oplyste at de ikke måtte løfte sengen på 1.sal pga risiko for skader.
Vi tilbød selv at bære sengen på 1.sal, så de blot skulle montere den.
Det ville de ikke.
Virkede meget lidt kompetente og servicemindede.
Tror ikke de havde begreb om at samle en seng.
Pas på at købe seng hos sengefabrikken hvis den skal monteres på 1.sal.
DSV Levering
DSV Levering: Betalt for opbæring og montering af elevationsseng fra Sengekompagniet. Håndtering og indbæring af seng samt bortskaffelse af emballage (pap) var en frygtelig dårlig oplevelse og under al kritik. Sengen blev delvis monteret - de havde ikke prøvet det før. Ingen service, inkompetente medarbejdere til at udføre opgaven, samt store sprogvanskeligheder. Det er første og sidste gang det firma kommer til at levere vare til mig.
Fik sms Grundet trafikprop er din levering op til halvanden time forsinket i forhold til dit interval.
Kan læse fra andre anmelder, at de bruger dårlige undskyldninger om bil er nedbrudt, trafikprop osv. YNKELIGT.
ARGH
ARGH. Helt absurd besværligt at arrangere en genlevering af en pakke. Har nu to gange fået en leveringsdato, hvor de ikke kommer! Deres track and trace er også på randen af ubrugelig.
Jeg har bestilt både en sofa og en…
Jeg har bestilt både en sofa og en seng, de skulle komme til samme adresse idag 04/04-25. jeg bliver ringet op og bliver fortalt de vil komme idag. 2 timer senere får jeg en besked med at “varevognen har oplevet et bil nedbrud” men at de bliver 2-3 forsinket. Jeg sidder nu her 4 timer efter og har stadig ikke fået noget som helt, der står også i beskeden at de ringe 30’minutter før. Det heller ikke sket. Jeg fik beskeden kl 17:05 og klokken er nu 21. altså det for dårligt. Jeg skal i endnu en weekend sove på gulvet og sidde på gulvet fordi deres levering tager så uendelig lang tid. Jeg kan ikke regne med DSV. Det alt for dårlig service. De burde være flere vognmænd til at varertage opgaven. Det lyder som den værste undskyldning , jeg er næsten sikker på de sikkert har smadret mine varer…
Jeg havde en fragt der gik helt galt
Jeg havde en fragt der gik helt galt, chauffør kom op at skændes med person hvor DSV skulle hente den vare jeg skulle have fragtet. Lastbil kom uden lift og løftevogn og kunne ikke tage varene med. Jeg havde ikke specificeret at der skulle bruges lift og løftevogn, jeg tog det for givet at min myDSV skabelon var sat op til at der altid skal bruges lift og løftevogn. Jeg havdeikke nærlæst kontrakt hvor der står at lift og løftevogn kun gælder optil 6 paller og her var der flere.
Det korte af det lange er at jeg skal betale 4-cifret beløb for såkaldt tomkørsel. Det der har overrasket mig er hvor ufleksible DSV har været og vil på ingen måde se bort fra regning for tomkørsel.
Jeg vil sige at risikoen for enkeltpersoner eller små virksomheder laver fejl ved bestilling med DSV er stor og der kommer en regning uanset hvad. Risikoen for at lave fejl i bestilling og betaling ved kasse 1 for ingenting er stor fordi:
DSV har en skabelon i MY DSV der er meget omfangsrig og kompliceret
DSV bruger mange engelske ord, forkortelser og fagbetegnelser
DSV organisation er stor og uoverskuelig, dvs det virker som om ingen helt har styr på det hele og ingen kan helt tage ansvar.
Jeg tror DSV er super til store virksomheder hvor dem der bestiller fragt er professionelle og er inde i fagsproget og de mange detaljer.
Jeg tror DSV altid er kede af når noget går galt og at de gerne vi hjælpe med at lave en enkel og tilpasset og idiotsikker bestillingsskabelon og at det naturligvis altid er ens eget ansvar at læse det med småt i kontrakten uanset hvad der fremgår i den skabelon du får hjælp til
Meget hurtigt og kompetent og høflig…
Meget hurtigt og kompetent og høflig levering.
Kan absolut anbefales.
3 forkerte leveringer på 2 uger
Bestilte en dobbelt madras på nettet og ventede levering med Dsv, de kom 3 gange med den forkerte madras og jeg brugte næsten 3 hele dage på at vente. de giver et langt tidsinterval så man er nødsaget til at være hjemme næsten hele dagen. En fejl, ok, men 3!! Med den mangel på organisation undrer det mig at de ikke er gået fallit endnu
Useriøs arbejdsgiver
Elendig service, ringe faglighed og flabet personale
Vi har bestilt en vasketørremaskine gennem Bosch, som DSV skulle have leveret, monteret samt bortskaffet den gamle maskine. Ved ankomst fortæller vi montøren hvor man lukker for vandet, men montøren mener ikke at det er muligt og efterlader derfor den nye maskine midt i køkkenet uden at montere den og tage den gamle maskine med. Vi lukker efterfølgende selv nemt vandet på en balofix under vasken og ringer til DSV for at få dem til at komme tilbage. På trods af at vi kan fortælle DSV at vandet nu er lukket, tror DSV ikke på at vi har kunne lukket for vandet, da montøren har sagt at vores rør er så gamle at det er umuligt (vi har relativt nye rør). De nægter derfor at komme tilbage. Efter at både vi og Bosch har brugt halvanden dag på torvtrækkeri med DSV, ringede vi efter en handymand som monterede vasketørremaskinen på 15min.
Gik herind for at skrive en dårlig…
Gik herind for at skrive en dårlig anmeldelse. Men kan se de andre anmeldelser taler for sig selv. Hold jer fra dsv.
Har idag d
Har idag d. 8/11-24 skulle have en levering på en reol. Jeg har været hjemme hele dagen, og ingen reol set, eller ringet op 30 min før ankomst. Når jeg søger efter min pakke står den som "Not delivered at customer". Til trods for jeg har været hjemme hele dagen og ingen opkald modtaget. Nu skal jeg så vente hele weekenden før jeg ved noget i forhold til min pakke og hvornår det så kan leveres.