Donkey Republic Anmeldelser

2.065

3,7

Jeg har for nyligt lejet en cykel hvorved jeg ikke fik låst, men ikke afsluttet leje. Jeg fik derfor en stor regning, da lejen bare havde kørt inden den stoppede automatisk efter 24 timer. Jeg skriver... Se mere

Super godt, kan leje cykel for 0kr hvis man cykler under 30 min, man skal så dog huske at stille dem tilbage til afleverings stedet hvis man ikke vil tækkes noget med 50kr! Men super godt, dog kunne... Se mere

Fungere upåklageligt. Nemt at bruge i storbyen. Får set mere af byen, end ved brug af metroen, og hurtigt på cykel. Måske lige i overkanten for leje af cyklen med priserne. Brugte dem til ed shareen k... Se mere

De reklamerer med 60% på sin første tur Først fortæller deres kundesupport mig, at det gælder ikke for dagsbilletter - Det fremgår Ingen steder af reklamen. Bagefter fortæller kundeservice m... Se mere

1. Transportservice

Donkey Republic offers an affordable bike-share system that is accessible via our app in a variety of cities across Europe.

Middel

2 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 24 timer

(2.065)

God oplevelse

Det er mega smart og nemt, dog en smule dyrt for de nærige sjæle. Vi betalende 60kr for at køre i en time og 15 min. dog kan man finde en cykel på hele øen.

3. januar 2022

Besvarelse fra Donkey Republic

Tak for den fine anmeldelse Katrine! Vi er glade for, at du har nydt servicen, og at du kunne finde cykler overalt. Vi glæder os til at se dig på sadlen igen :)

Works very fine

20. oktober 2021

Besvarelse fra Donkey Republic

Thank you for the great review VB! We're glad you have enjoyed the service :) Looking forward to seeing you on the saddle again!

Lås virkede ikke.

Havde lejet en cykel hvor jeg ikke kunne afslutte turen pga. låsen ikke virkede. Jeg er så blevet opkrævet et gebyr på 150kr for den fortsatte leje, men fik det refunderet så snart situationen blev forklaret for dem, god nem service.

6. oktober 2021

Besvarelse fra Donkey Republic

Tak for den flotte anmeldelse Anmelder! Vi er meget glade for, at vi kunne hjælpe dig :) Vi glæder os til at se dig på sadlen igen.

Hold jer langt væk

Hold jer langt væk, de stjæler dine penge, trækker penge uden din accept.. fusker firma..
Prøver man at få dat i deres kundeservice, foregår det hele på engelsk, via standart svar. Hold jer langt væk

20. september 2021

Besvarelse fra Donkey Republic

Tak for din kommentar, Martin. Vi er kede af, at du havde en dårlig oplevelse med os. Du er velkommen til at skrive en e-mail til os på support@donkeyrepublic.com eller ringe til os i vores kontortid, så vil vi med glæde hjælpe dig. Hav en god dag!

Pas på!

Pas på! Hvis du tror, du køber 100 kr. kredit som et engangsbeløb, kan du risikere at tilmelde dig et abonnement, hvor de hæver 210 kr. om måneden. Det skete for mig. De hævder, at de har sendt mig bekræftelsesmails, som de ikke har sendt og hævder ovenikøbet, at jeg har bekræftet køb, som jeg ikke har bekræftet. Enten er de meget u-etiske eller også har det meget rod i deres systemer...

9. september 2021

Besvarelse fra Donkey Republic

Hej Joachim. Tak for din kommentar. Vi er meget kede af det problem, du havde med vores system. Ligesom vores kundeservicemedarbejder forklarede, havde du købt et medlemskab i stedet for en opladning af tegnebogen. Vi har dog refunderet dig for de betalinger, hvor du ikke brugte nogen cykler. Når vores kunder har et problem, er vi altid mere end glade for at hjælpe og imødekomme dem. Hvis du har flere spørgsmål, skal du ikke tøve med at kontakte os igen. Vi ønsker dig en god dag.

Min søn havde leje cykel 2- 15 minutter…

Min søn havde leje cykel 2- 15 minutter hævet 507 kr fuldstændig vandvittig 😡

8. september 2021

Besvarelse fra Donkey Republic

Hej Annette! Tak for din kommentar. Da det ikke er vores priser, bedes du bede din søn kontakte os på support@donkeyrepublic.com, så vi kan forstå, hvad der skete, og refundere ham, hvis der var et problem. Vi er altid mere end glade for at hjælpe. Hav en god dag!

De stjæler dine penge.

Vi parkerede ved K.B. Hallen og blev advaret om at vi evt. ville blive opkrævet et gebyr, da området åbenbart ikke er en del af parkeringszonerne for Donkey Republic. (Hvilket nok burde genovervejes) Det havde været fair nok, hvis cyklerne ikke blev hentet af andre brugere eller os selv.
Jeg havde ikke regnet med at de ville opkræve et gebyr, for cykler som IKKE længere holdt parkeret udenfor parkeringszonerne. Magen til griskhed skal man lede længe efter.

23. august 2021

Besvarelse fra Donkey Republic

Tak for din kommentar Matias. Vi er kede af, at du havde en dårlig oplevelse med os. Når du afslutter din leje, er det vigtigt, at du gør det på et Donkey Republic-afleveringssted, også selvom du planlægger at leje den samme æsel senere og endelig aflevere den tilbage på det rigtige sted. Vores afleveringssteder er nøje udvalgt for at undgå ulemper for de byer, vi arbejder med.

Du kan se vores afleveringssteder, før du overhovedet starter en leje, og under en leje vil afleveringsstederne også automatisk blive vist i appen, så du ved, hvor du kan afslutte din leje. Du kan finde flere oplysninger her: https://donkeyrepublichelp.zendesk.com/hc/en-us/articles/210776649-Where-do-I-leave-the-vehicle-at-the-end-of-my-rental- .

Hvis der er et problem, der forhindrer dig i at aflevere cyklen på et afleveringssted, bedes du ringe til os eller skrive en e-mail til os hurtigst muligt, så vi kan finde en løsning, så vi kan undgå flyttegebyret. Du er også meget velkommen til at foreslå nye nav. Skriv til os på support@donkeyrepublic.com, hvis du har spørgsmål eller har brug for hjælp.

Virkelig let

Virkelig let, nemt og hurtigt at leje cykel og virkelig rart at jeg kunne have den samme cykel igennem hele lejeperioden, så jeg hele tiden vidste hvor jeg havde en cykel.

20. august 2021

Besvarelse fra Donkey Republic

Tak for den fine anmeldelse, Tina! Vi er glade for, at du nød servicen :) Vi glæder os til at se dig på sadlen igen!

Det fungerer perfekt 👍🏼

16. august 2021

Besvarelse fra Donkey Republic

Tak for den gode kommentar Anette. Vi er glade for, at du havde en god oplevelse hos os :) Vi glæder os til at se dig på sadlen igen!

Jeg lejede igår 3 cykler for 2 gange 15…

Jeg lejede igår 3 cykler for 2 gange 15 minutters cykling med mine teenagebørn i Århus. Umiddelbart fungerede det ret fint og smertefrit, men når jeg nu ser på min bankkonto, kan jeg se, at der første gang er trukket 525 kr i gebyr og anden gang 308! Dvs at jeg nu er 833kr fattigere for at ha cyklet 2 gange 15 minutter med mine børn. Ved ikke om jeg ser nogen af pengene igen. Det føles helt ærligt ikke som noget, jeg nogensinde tør gøre igen.

21. juli 2021

Hej Karin,
Tak for din kommentar. Jeg tror, at det, du ser, blot er en reservation, ikke et gebyr. Men for at hjælpe dig bedst muligt, bedes du sende os en e-mail til support@donkeyrepublic.com. Så kan vi finde dig i systemet og løse sagen hurtigst muligt. Jeg er sikker på, at vi kan finde en god løsning! Det koster selvfølgelig ikke 833 DKK at leje en cykel i 15 minutter :) Vi ser frem til at høre fra dig.

Alt for dyrt

det koster 22kr at låne en cykel 12 minutter. Vanvittigt.

16. juli 2021

Besvarelse fra Donkey Republic

Hejsa, vi sætter pris på, at du tager dig tid til at dele din feedback med os, tak!
Vi er kede af at høre, at du føler, at vores priser ikke er passende. Vi gør vores bedste for at tilbyde vores service til den mest overkommelige pris muligt. Vores app viser altid vores priser til dig lige før du foretager en leje, så du på forhånd ved præcis, hvor meget du kommer til at betale. Du kan også tjekke priserne på forhånd under fanen "pris" i appen, så der ikke er nogen overraskelser, når du vil begynde at leje.
Hvis du bruger cykler regelmæssigt eller allerede ved, at du har brug for at leje en cykel i flere dage ad gangen, har vi medlemstilbud, som virkelig er billigere i det lange løb. Du kan tjekke dem ud under fanen "Medlemskab" i vores app!
Hvis du har brug for yderligere oplysninger eller har et spørgsmål, kan du sende en e-mail til vores kundeservice på support@donkeyrepublic.com :)

Nemt og billigt

15. juli 2021

Besvarelse fra Donkey Republic

Hej Tanja, tak for din feedback! Vi er glade for at høre, at du er glad for vores service :) Vi håber at se dig snart på et Donkey!

Anbefalt!

Dette er en opdateret anmeldelse:
God service og fine cykler!
Husk at se kvitteringen på appen når turen afsluttes, ellers kan der opstå problemer med appen. Jeg fik en regning på 200 kr fordi afslutningen åbentbart ikke var gået igennem.
Men fin og hurtig service! Og mine tabte penge kommer tilbage inden for 5-10 dage.

21. juni 2021

Besvarelse fra Donkey Republic

Hej Simon, tak fordi du delte dine erfaringer med os! Vi er kede af at høre, at du er stødt på dette problem. Når du har låst cyklen og klikket på afslutte udlejning, er det vigtigt at vente, indtil du ser kvitteringen blive vist på skærmen. Hvis appen lukkes for tidligt, kan det ske, at vores system ikke får bekræftelsen af slutudlejningen, hvilket er det, der synes at være sket her. Vi vil gerne afgøre dette med dig og refundere de ekstra omkostninger, du skal blot sende os en e-mail med detaljerne om din leje på support@donkeyrepublic.com. Vi ser frem til at modtage din e-mail :)

Fantastisk!

Fantastisk og nemt :D

11. juni 2021

Hej Rikke,
Tak for din feedback! Vi er glade for at høre, at du er glad for vores service :) Vi håber at se dig snart på et Donkey!

Dyrt og uigennemskueligt

Dyrt og uigennemskueligt , jeg placerede cyklen på et ret befolket sted og 5 min efter var den taget i brug af en anden. Alligevel opkræves jeg et gebyr for relocation. Selv om jeg fik en besked om at jeg Måske ville blive opkrævet dette, gik udfra at når den stilles ved Nørrebro krydset /lygten/frederikssundsvej, er der rimelig chance for at en anden straks vil køre videre på den, hvilket jo også skete.
Latterligt dyrt , det er første og sidste gang jeg benytter dette firmas cykler.

Relocation gebyr er fint nok, hvis man stiller cyklen et sted hvor den ikke bliver “fundet” igen lige med det samme.

Hold jer væk fra pengeslugerne.

4. juni 2021

Besvarelse fra Donkey Republic

Hej Pia, tak fordi du delte din erfaring med os. Lad os venligst forklare, hvorfor du muligvis er blevet opkrævet et gebyr. Når du afslutter din leje, er det vigtigt, at du gør det på et Donkey Republic-afleveringssted, selv om du planlægger at leje det samme æsel senere og endelig aflevere det tilbage på det rigtige sted. Vores afleveringssteder er nøje udvalgt for at undgå ulemper for de byer, vi arbejder med. Når du bruger et afleveringssted, er du med til at holde den by, du befinder dig i, fri for uforsigtigt efterladte udlejningskøretøjer, der kan blokere stier og gader og skabe problemer for folk i byen!
Hvis du ikke afslutter din udlejning inden for et af vores afleveringssteder, selv om det er et populært område, hvor cyklen vil blive udlejet igen meget snart, kan du blive opkrævet et flyttegebyr på mellem 5-15 €. Du bliver altid advaret om det i appen, og du kan se vores afleveringssteder, før du overhovedet begynder at leje en cykel: Når du er på kortvisningen og ikke lejer en cykel, kan du klikke på et af de runde orange symboler, der angiver cykler/afhentningssteder. Derefter kan du i øverste venstre hjørne af skærmen se etiketten "drop-off hubs". Når du klikker på det, bør du kunne se alle afleveringsstederne i byen. Under en leje vil drop-off-hubs også automatisk blive vist i appen for at fortælle dig, hvor du kan afslutte din leje!
Vi vil gerne afgøre dette med dig og refundere dig dette flyttegebyr, da det er første gang, dette er sket for dig. Du kan kontakte os på support@donkeyrepublic.com og oplyse os om den e-mailadresse, der er knyttet til din konto. Vi håber at høre fra dig snart!

Bryghuset

Bryghuset - Sønderho - Bryghuset 42 min

25. april 2021

Hej Frank,
Thanks for your feedback! Woaw we're impressed to learn how quickly you and your Donkey managed to make that trip, great job! We hope to see you back in the saddle soon :)

The app is easy to use

The app is easy to use, and the bikes if used (10+) have all worked flawless 💪

21. marts 2021

Hi Kasper,
Thanks for your feedback, we appreciate you taking the time to share it with us! We're glad to hear you're enjoying our service :) Hope to see you back on the saddle soon!

Fremragende delecykler

Efter at have prøvet Donkey på en ferie for et par år siden er jeg ikke vendt tilbage til min egen cykel. Fordi det virker bare så godt altid at kunne finde en cykel tæt på, eller aflevere, efter behov. Jeg ville ønske abonnementerne var billigere og app'en kan stadig blive lidt hurtigere, men som helhed er det godt nok til fem stjerner.

12. marts 2021

Hej Kristoff,
Tak for din feedback, vi sætter pris på dine gode ord, og vi er glade for at høre, at du har nydt vores service! Det er ikke billigt at sikre, at vores system fungerer korrekt, og at vores cykler vedligeholdes under de bedste forhold, men vi prøver virkelig at tilbyde det til den mest overkommelige pris. Vi arbejder konstant på at komme med nye appfunktioner og medlemsfordele, der forhåbentlig også passer til dine behov og gør dine penge umagen :)
Tak igen, og vi håber du fortsætter med at nyde vores Donkeys!