RS Components Denmark Anmeldelser

1,5

Fin hjemmeside, relativt dyrt dog - men deres største udfordring er de bruger postnord. De siger levering torsdag ved check-out, vi modtager pakken mandag.....

Firmaet drives af, inkompetente medarbejdere. Kundeservice er total fraværennde, når man henvender sig med sagsnummer eller ordrenummer, aner de ikke hvad du taler om. Når du skriver til dem svarr... Se mere

Havde en reklamation på et snittap sæt. Efter lidt dialog frem og tilbage kom ‘customer operations’ direktøren ind over. Hun kunne godt se at reklamationen var uheldigt håndteret, og fik hurtigt... Se mere

Det er gået meget ned ad bakke for RS siden Brexit. På deres WEB side vises et antal af den bestilte vare på lager til afsendelse samme dag. Betalingen blev trukket dagen efter. Forsendelsen med Post... Se mere

1. Softwarevirksomhed

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Danmarks største distributør af elektroniske og vedligeholdelsesprodukter. Vi dækker alle brancher med mere end 550.000 produkter fra mere end 2.500 leverandører. Bestil online i dag og få leveret i morgen. Fragtfri online levering ved ordrer over kr. 500.

Dårlig

Har ikke besvaret negative anmeldelser

1,5

Hvor er det bare ærgerligt.

Hvor er det bare ærgerligt.
Kan huske RS fra min læretid og det spille altid bare.
Nu får man ingen svar fra support eller der går mega lang tid.
Så sent som idag måtte jeg opgive på tlf efter 22 min bare til kundesupport salg.
Må jo nok erkendt min tid med RS er slut.

21. august 2024

Retunering kort betaling

Købte et par sikkerhedssko, som jeg skulle have byttet til et nr. større.
Det er et af de mest besværlige og uigennemskuelig firmaer, jeg har oplevet når det kommer til returnering.
1: jf. deres instrukser på hjemmeside, kan man anmode om returnering, men når man ikke har oprettet en bruger, kan man ikke komme hen til menu for returnering. (Ved kort betaling skal man ikke oprette en bruger.) Hvis man så opretter en bruger, kan man ikke returner, da varer ikke er købt på denne bruger.
2: Man modtager ikke det fulde beløb retur, da der fratrækkes 20% returgebyr, hvilket man finder ud af, når man vil returner, og der henvises til de fermøse salgs og leveringsbetingelser punkt 13 ud af 18. Dette burde måske fremgå mere tydeligt, end på de vilkår, hvor man skal klikke accepter, når det er lidt uden for normal praksis ved nethandel.
3: Det kan så tage op til 3 uger mht. kreditering, hvilket ikke er ensbetydende med overførsel af beløb, for man skal derefter anmode deres bogholderi, og fremsende konto nr. for at de endelig vil overfører.

Alt i alt en kedelig og besværlig oplevelse, med et firma der har mange fine ting, men ikke helt har forstået konceptet, at det skal være let og hurtigt at bestille og returnere ved online køb. Firmaet er ikke rettet mod private køber.

30. juli 2024

En stjerne

Jeg ringer til RS for at spørge ind til en styringsskinne med beslag. Jeg får hurtigt at vide, at da jeg handler privat er der ikke teknisk support – underforstået at jeg ikke kan spørge ind til varen, jeg er interesseret i. Da jeg alligevel tillader mig at påpege, at jeg ikke kan søge mig frem til information eller pris på et beslag til styringsskinnen fortæller supporten ”det er lidt firkantet, men det er sådan det er”

I får en stjerne fra Jylland og ønsket om et koldt forår

God påske

26. marts 2024

Kære Rikke

Kære Rikke

Jeg sidder og ser på et produkt hvis pris er ti gange mindre en sandsynlig. Med alt det svindel der er på nettet må man tro at hvis prisen er utrolig billig må tilbuddet være svindel? Jeg vil meget gerne eje. Jeg oplevede i USA at kunne køb vare COD, cash on delivery kunne jeg få samme service hos jer??

Niels Rold

12. september 2023

Hej Niels,
Mange tak for din henvendelse. Desværre kan vi ikke yde den omtalte service, men send gerne en mail til mig på niels.kofoed@rsgroup.com med Rs-varenr. så undersøger jeg og vender retur.
Jeg ser frem til at høre fra dig:)

Ønsker kontakt

Hej Rikke . Jeg bestilte i går en meget Bille ude sofa , hvor i skriver jeg vil modtage en mail med det samme , jeg får ikke noget . Men lige da jeg har bestilt står der tillykke din vare er på vej , nu er jeg bare lidt betænkelig , og kan ikke finde frem til hvor jeg ellers kan finde vej til kontakt med dig her . Jeg retter selvf alt det det her når jeg høre fra dig og modtager min mail og ordre nr . Vh Vagtbjerg klit 9 fanø

10. september 2023

Besvarelse fra RS Components Denmark

Hej Pernille. Du skriver at du har bestilt en sofa, men vi sælger ikke sofaer. Er du sikker på, at du har skrevet til den rette leverandør? Hvis der ellers er noget jeg kan hjælpe dig med, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os igen. Det kan du gøre på kunde@rsonline.dk eller 38169900.
Mvh. Susanne Heltved

Kun positiv feedback her fra

Kun positiv feedback her fra. Super pris. Modtog varen under 24 timer efter bestilling. Så kan det ikke blive bedre.

22. august 2023

Hej Anders,
Mange tak for din feedback. Vi er glade for, at du havde en god oplevelse med at handle hos os.
Rigtig god dag:)

Handler ikke der mere

99.00 kr. for at sende en enkelt lille kondensator er simpelthen at tage R.... på folk.

8. juli 2023

Besvarelse fra RS Components Denmark

Mange tak for din anmeldelse. Vi har valgt at sætte leveringsgebyret på 99 kr., da dette ikke variere om du køber en vare på 1kg eller 100kg. Ved køb over 500kr vil der ikke være leveringsgebyr.
Du ønskes en god dag.
Rs Group A/S

Dette er en positiv oplevelse.

Dette er en positiv oplevelse.
Jeg skulle bruge en 2 meter lang 20x20 alu-profil “Stiverprofil” jeg fandt den på flere hjemmesider men RS kunne leveres hurtigst. RS kunne desværre ikke leverer de små skruer og andet jeg skulle bruge, så jeg tænkte at det finder jeg andre steder. Det har desværre vist sig at at RSˋs profiler har et helt andet not spor end de andre profiler jeg tidligere har brugt. Og ja jeg kunne have læst deres datablad. Det vises så fint på hjemmesiden, men det gjorde jeg ikke.
Da profilen kom kunne jeg se at der var lidt små irret i not sporet.
Jeg tænkte at det var min egen skyld at jeg ikke havde læst datablad og jeg hvis jeg en dag kunne bruge profilen, så kunne jeg vende den om, så det irret ikke kunne ses.
Men da RS sendte en mail for at høre om min oplevelse, så svarede jeg på den. Bestilling og levering var rigtig hurtigt og godt. Men at jeg ikke kunne få skruer og andet Og at der var lidt ir i not sporet på den ene side.
Jeg fik hurtigt et svar fra RS og de ville lave en kreditnota. Og sætte det fulde beløb tilbage på min konto. Hvilket er utroligt flot. Jeg skrev kun for at de kunne få alle de små skruer osv. på lager/hjemmesiden også. Så jeg kan bruge dem næste gang. Flot behandling.

19. juni 2023

Hej Heinrich,
Mange tak for at handle hos RS, samt din fine kommentar. Jeg beklager naturligvis, at vi ikke kunne levere bla. skruer til profilerne, men i stedet generere en kredit nota til dig.
Hvis du i fremtiden skulle opleve følgende er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice for en løsning på kunde@rsonline.dk eller på 38169900.
Jeg ønsker dig en god dag :)

jeg bestilte nogle ting

jeg bestilte nogle ting. men fik så en mail hvor den ene ting ikke kunne sendes til DK grundet mangel på sikkerhedsdatablad. mit problem er så at jeg ikke bliver kontaktet med hensyn til et alternativ.
jeg ringede dem op og fik fat i Allan.
han forklarede mig processen og kan godt forstå at de er udfordret med at følge med.
men som jeg sagde til ham, at jeg har bestilt det hele samlet et sted, for at undgå at skulle betale fragt flere steder.
Allan var helt super, jeg fik et bedre alternativ gratis, som plaster på såret som Allan sagde.
5 stjerner til Allan.
dog kun 4 til selve firmaet. da jeg synes det er lidt åndsvagt at man ikke bliver tilbudt et alternativ som jeg har prøvet andre steder.
men mht. den service jeg fik fra Allan, så vil jeg helt sikkert anbefale RS til andre.
Daniel

23. maj 2023

Hej Daniel,
Mange tak for din feedback. Vi beklager, at du ikke er blevet informeret omkring et manglende datablad på en af vores produkter, hvilket resulterede i manglende levering.
Jeg er glad for, at Allan kunne hjælpe dig med et alternativ uden beregning. Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, hvis du mod forventning skulle opleve en lignende situation i fremtiden.

Jeg bestilte 50 stk 8mm umbraco bolte…

Jeg bestilte 50 stk 8mm umbraco bolte og møtrikker i rustfri. Boltene blev leveret i løbet af 5 dage men møtrikker kom i restordre og blev leveret 25 dage efter.
Jeg er ikke klar over om fra RS side kan forestille sig at man bruger en møtrik sammen med en bolt.
Der bliver ikke handlet der mere.
Nils. K.

5. april 2023

Hej Nils,
Mange tak for din feedback.
Vi beklager, at du har haft denne oplevelse, hvor en af varerne gik i restordre.
Desværre bliver disse to varer solgt hver for sig, hvorfor det er beklageligt at den ene vare ikke var på lager.
Hvis du en anden gang skulle opleve dette må du endelig kontakte vores kundeservice, som vil hjælpe med et alternativ der er på lager.

Super service - tak, fordi I lytter og er så imødekommende. :-)

10. marts 2023

Hej Lasse,
Mange tak for din tilbagemelding - vi er blot glade for at vi kunne hjælpe dig :)

Hurtig Levering og Gode Varer

4. marts 2023

Besvarelse fra RS Components Denmark

Hej Rene, 1000 tak for den flotte anmeldelse - den er vi utrolig glade for.
Ønsker dig en skøn dag.
RS Components A/S
Rikke Eiberg Glashoff

For meget plastik svineri og alt for dyre

Alle deres komponenter bliver pakket om i deres egne plastik poser, i stedet for at sende varerne i deres original indpakning. Det er noget forfærdelig plastik svineri. Desuden er de alt for dyre.
De skal dog have en positiv anmærkning for deres store udbud af varer, med dag til dag levering

22. januar 2023

Hej Peter,
Tak for din feedback, tak for at du er en trofast kunde og tak for at du tænker på miljøet.
Vi tænker også på miljøet hvorfor vi enten får pakket produkterne i vores forpakning hos leverandørerne, eller vi får produkterne leveret i store kasser og pakker selv i mindre forpakninger, for at begrænse spild mest muligt.
Har du en anden oplevelse må du meget gerne kontakte mig.
RS Components A/S
rikke.glashoff@rs-components.com

BEMÆRK..DE TAGER 20 % VED RETURNERING

Købte telefoner der alligevel ikke duede til brug i vores firma.
Returnerede dem.
MEN BEMÆRK Ved returnering tager de 20 % af prisen selvom det er inden for 7 dage.
ALDRIG har jeg før handlet på nettet hvor de beholder 20 % ved fejl bestilling, og det endda ved en lagervare. Så har lige smidt knap 300 kr ud i luften.

4. november 2022

Hej Malene,
Tak for at dele din oplevelse og det er korrekt at vi har et returgebyr på 20%, hvilket også fremgår af vores salgsbetingelser. Nu kan jeg ikke se dit ordrenummer, men vi er altid åbne for dialog og løsning for at styrke et samarbejde og finde en løsning til gavn for alle parter.
Du er meget velkommen til at kontakte mig på rikke.glashoff@rsgroup.com, for en anden løsning for returgebyr.
RS - Rikke EIberg Glashoff

Fin service

Fin service - men pas på omkring lagerstatus, for hvis varen skal bruges hurtigt, bør man evt. ringe, da der kan være tale om fjernlager i England.
---

Tak for svar. Jeg er glad for, at varerne kom i dag. Jeg retter anmeldelsen, og er glad for handlen, selvom jeg ikke fik varerne så hurtigt, som jeg havde forventet ud fra, at de var "på lager" - dog kun med lille forsinkelse, hvilket er godt klaret, faktisk!

Så alt i alt, en OK oplevelse :-)

7. oktober 2022

Besvarelse fra RS Components Denmark

Hej Lars, jeg er utrolig ked af din oplevelse, men kan glædeligt oplyse at din ordre leveres i dag. Ønsker du den ikke, er du meget velkommen til at kontakte os på 3816 9900 eller kunde@rsonline.dk.
Blot for at afklare, så skriver vi på vores hjemmeside "afsendelse samme dag" og ydermere på de to produkter du har bestilt, skriver vi "dag til dag levering ikke mulig", hvorfor er er ked af din anmeldelse, da vi virkelig forsøger at informere om længere leveringstid.
Det er blot en detalje, men vi benytter ikke skibsfragt fra England, men kører via Tyskland, hvorfra det afsendes fra vores lager.
Vores tracking kunne være bedre, da du først kan se din pakke når den er ankommet til Post Nord.
Vi er ikke perfekte, men vi vil meget gerne hjælpe, så du er altid velkommen til at kontakte os, på ovenstående eller via vores live chat på hjemmesiden.
Håber du har lyst til at handle hos os snart igen.
RS

Super leveringsservice

Super leveringsservice - bestiltet nogle fjedre om eftermiddagen og allerede næste dag fik jeg dem - selvom de kom fra England via Tyskland og Sverige - helt utrolig :)

6. september 2022

Hej Rudi,
1000 tak for din flotte anmeldelse , den er vi utrolig glade for.
De bedste hilsner
RS - Rikke Eiberg Glashoff

Desværre kun 1 stjerne

Jeg bliver desværre nødt til at give RS én stjerne.
Selvom RS giver en fantastisk service og leveringerne er gode, så skaber det store problemer, hvis man laver en ordre på flere komponenter, som sendes på forskellige tidspunkter eller fra forskellige lokationer, betyder dét at RS laver del-hævninger. Og pludselig står jeg med et regnskab som er meget besværligt at få til at gå op. Pt. forsøger jeg at få RS til at fremsende 2 fakturaer på 2 hævninger, som på ingen måde stemmer overens med nogle af de ordre jeg har lagt.
Jeg har derfor valgt at hvis ikke RS kan levere alle komponenter og kun én hævning fra min konto, så handler jeg ikke hos RS længere.
Alle mine andre leverandører sender en faktura når alle komponenter er leveret. Og så stemmer hævningen også med ordrens pålydende.
I stedet skal jeg nu kæmpe og bruge timer på at få mit regnskab til at gå op.
Hvad der så så ud til at være en fornuftig pris, er pludselig blevet ekstremt dyrt og besværligt i bogholderiet.
Håber RS en dag får styr på det. Indtil da, er jeg desværre ikke længere kunde.

12. september 2022

Hej Rene,
Jeg er ked af at din oplevelse med at købe ind hos os og betale med kreditkort ikke er som forventet. Jeg vil meget gerne undersøge din oplevelse nærmere, men skal bede om et ordrenummer eller andet som gør, at jeg kan finde alle detaljer.
Som mange andre virksomheder, så reserverer vi ordrebeløb på dit kreditkort, men trækker kun beløb for det vi leverer og frigiver eventuel difference af reservation.
Du skulle kunne se dine faktura på vores hjemmeside, hvis du har oprettet en konto.
Der er mange mulige løsninger, for at forbedre din oplevelse og forhåbentlig gøre RS en foretrukken leverandør, hvorfor jeg håber du vil kontakte mig - rikke.glashoff@rsgroup.com.
Jeg ser frem til at høre fra dig.
De bedste hilsener