Direct Ferries Anmeldelser

88.198

4,3

Det er en umulig hjemmeside når man skal ændre sin reservation. Hvorfor skal man slette sin reservation for at ændre den ene dato ved en retur rejse? Selvom man har bestilt og betalt for at kunne æn... Se mere

Ikke godt resultat på mobiltelefon. Var meget svært at ændre til den rette bestilling. Var ok da jeg gik over på computer

It is easy to book and logical if you follow the instructions.

1. Færgerute

Direct Ferries is the world's leading independent ferry ticket retailer. With a choice of over 4412 ferry crossings and more than 901 ports worldwide, we use real-time pricing and availability to allow you to compare and book ferries anytime, anywhere, using our website or app. At Direct Ferries, we bring you the best value for your money. We offer tickets from the biggest ferry companies for the most popular destinations worldwide at competitive prices. Explore our website to discover ports, routes, and a wealth of useful information to assist you in planning your trip. Our straightforward ferry booking search tool ensures you find the perfect sailing for you, guaranteeing the best price and maximum savings. For travellers seeking the most popular destinations and ferry crossing routes, Direct Ferries has you covered. From iconic routes like Dover to Calais, connecting the UK to France, to picturesque journeys across the Greek Islands, our platform offers a diverse range of options. Explore the scenic Norwegian fjords or sail to the enchanting Balearic Islands off the coast of Spain. Whether it's the Mediterranean's sun-soaked beaches or the Scottish Highlands' rugged charm, Direct Ferries provides seamless booking experiences for your dream destinations. With our user-friendly website and app, planning your next adventure is as easy as a few clicks. We check up to 1 million prices daily and help arrange over a million crossings yearly for our customers. That's why over 7 million customers and counting trust us.

88 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

(88.198)

11.964 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Virkelig dårlig forretningsmoral

Bestilte billet til onsdag 24.01 2024 kl 9.00 Hirtshals - Kristiansand. Pga dårlig vejr har vi lige fået mail om at afgang grundet dårlig vejr er rykket til kl 20.00 også onsdag. Men nu har vi så ingen mulighed for at ændre da det er inden for 24 timer til afgangen. Vi er nødt til at kører turen igennem Sverige i stedet for, og har ingen mulighed for at afbestille, fordi de ændre så sent. Jeg har forståelse for at vejret kan drille, men modellen med at man ikke kan afbestille når tidspunktet ændres så drastisk er virke dårlig moral. Brug IKKE Direct Ferries, du får ingen service

23. januar 2024

Kære hr. Jakobsen

Tak, fordi du gjorde os opmærksom på dette. Vi beklager, at du havde en dårlig oplevelse, og at din sejlads er blevet påvirket.
Jeg kan se, at din anmodning om annullering er modtaget, og min kollega er i kontakt med operatøren for at hjælpe dig, vi har ikke afvist anmodningen om tilbagebetaling, forespørgslen er stadig åben. Når der er en opdatering, giver vi dig besked. Bemærk dog, at vejret ikke er i nogens kontrol, og mens vi forsøger at hjælpe vores kunder, er vi ikke i stand til at forudsige vejrforholdene.

Vi stoler på, at du forstår det, og vi beklager enhver yderligere ulejlighed. Hvis der er andet, vi kan hjælpe dig med, så lad os det vide.

Pretty easy to book

13. januar 2024

Dear Johnni Andersen,

Thank you for your great review, we appreciate you taking the time to leave your feedback.

We're delighted to hear that you found to booking process easy.

Thank you for choosing Direct Ferries and we hope that you have a great trip!

FALSK MARKEDSFØRING!!!

847 danske kroner dyrere!!!
FALSK MARKEDSFØRING!!!
Hold dig langt væk!!!
Direct ferries reklamerer med, at de finder de billigste færgebilletter!!! OG opfordrer kraftigt til at skynde sig at bestille inden prisen stiger!!!
Jeg har så lige opdaget, at jeg har købt en billet til 2966 d.kr hos dem (ikke refunderbar) og kunne have købt den direkte ved Stena Line for 2119 d.kr !!!
Desuden er det umuligt at ringe til dem, da deres telefonnummer åbenbart ikke findes....

13. december 2023

Kære hr. Justesen,

Tak, fordi du gjorde os opmærksomme på dette. Vi er kede af, at du havde en dårlig oplevelse. Vi vil bestræbe os på at gøre det bedre.

Bemærk venligst, at priserne er reguleret af færgeselskabet, og at vi som bookingagent ikke selv driver nogen færge- eller togdrift, da sådanne tjenester leveres af færge- og togoperatørerne.

Vi håber, du forstår, og vi undskylder for eventuelle yderligere ulemper. Hvis der er noget andet, vi kan hjælpe dig med, så lad os det vide.

Dear Jesper,

We're delighted to hear that you found our booking services easy to use, we are pleased to be able to offer our customers with a user friendly booking experience.

Thank you for choosing Direct Ferries and we hope that you have a great trip!

Direct Ferries

Den værste oplevelse længe!!

Den værste oplevelse længe!!!
Virkelig dårlig hjemmeside, når man sidder i Norge og gerne vil ombooke ens rejse til en dag tidligere. Dette er ikke muligt. Ingen hjælp at hente via deres online chat. Vi brugte fra kl 9 om morgenen til kl 14 om eftermiddagen uden succes med en ombooking af vores hjemrejse. Besked fra dem at vi ville få svar inden for 24-48 timer om vores forespørgelse ville være muligt. 😡😡
Så vi måtte købe nye billetter direkte ved Colorline, uden at få vores betaling tilbage fra Direct Ferries 🙄😡
De værste anbefalingerne herfra, book altid direkte ved Colorline!!!
Nadine

19. oktober 2023

Kære kunde,

tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse.

For det første vil vi gerne undskylde for de problemer, du stødte på under bookingprocessen. Vi forstår, hvor frustrerende det kan være, når tingene ikke går glat, og vi beklager oprigtigt enhver ulejlighed, der er forårsaget. Kontakt os venligst via vores kundeservice, vi vil gerne forstå, hvad dit problem drejer sig om.

Din feedback vil blive videresendt til vores tekniske afdeling, så de grundigt kan undersøge de problemer, du stod over for, og arbejde på at implementere de nødvendige forbedringer for at forbedre bookingprocessen for fremtidige kunder. Endnu en gang undskylder vi for den ulejlighed, du måtte have oplevet, og vi takker dig for din tålmodighed og forståelse.

Hvis du har yderligere spørgsmål, bekymringer eller forslag, så tøv ikke med at kontakte os. Vi er her for at hjælpe dig på enhver måde, vi kan. Tak, fordi du valgte vores virksomhed. Vi ser frem til muligheden for at give dig en forbedret oplevelse i fremtiden.

Agata | Direct Ferries.

Skjult gebyr

Directferries angiver en pris for billetten, der ser ud til at være billigere, end hvis man booker direkte hos færgeselskabet. Der kommer dog gebyr på denne pris, så man ender med at betale mere.

6. august 2023

Kære kunde,

Tak, fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse. Vi er altid taknemmelige for al den feedback, vores kunder kan give os.

Vores service giver dig mulighed for at tjekke den bedste rute, tid og pris for din rejse og holde dig opdateret med alle de nyeste færgetilbud. For at vi kan fortsætte med at investere i vores teknologi og kundeservice, opkræver vi et mindre servicegebyr for bookinger. Det sikrer, at du altid kan finde den rigtige færge til den rigtige pris for dig.

Hvis der er noget andet, vi kan hjælpe dig med, så lad os det vide.

Agata| Direct Ferries.

Kunne ikke ændre min billet online

Kunne ikke ændre min billet online. skrev til jer, Selv når man skriver man gerne vil tale "dansk" bliver jeg kontaktet "engelsk". Og får ovenikøbet en forkert ændring på min billet. Og et GEBYR på ændring af en onlinebillet. Som i realiteten var noget man selv burde kunne ændre "online" men det kan man ikke!!!! Det er simpelthen for dårlig. Udover dette har jeg fra mine tidligere ture med jer kunnet bestille mad online på sin dertil indkøbte online billet. Det turde jeg ikke prøve, da reaktionstiden på ændring af min billet blev om til 14 dage. Man kan heller ikke ringe til jer. Det er vildt dårligt. Nå ja, så købte vi buffet i restauranten ombord på færgen (til fuld pris) da jeg ikke kunne købe det online! beskrevet tidligere. Da det endelig blev vores tur, var der ikke mere mad. Der kom et lille fad rejer og så var det slut. Hvordan kan i sælge billetter til mad der ikke er der? Og en sidste ting, så ville jeg give jer en anmeldelse på jeres egen side ( eller den mail i sender ud og beder om en anmeldelse) Men den tager ikke imod kritik, derfor sender jeg den på Trust pilot, for jeg synes andre ikke skal have den samme oplevelse som jeg og min familie fik.

11. august 2023

Kære kunde,

Vi forstår godt, at det kan være frustrerende at skulle betale et ekstra gebyr for at ændre sin booking. Det er derfor, vi tilbyder en række forskellige billettyper på vores hjemmeside for at undgå unødvendige chok. Desværre var den billettype, du købte, en, hvor der er et ændringsgebyr.

Med hensyn til danske foredragsholdere har vi desværre ikke en dansk foredragsagent til rådighed i øjeblikket, vi gør vores bedste for at hjælpe og give assistance på engelsk, vi undskylder for ulejligheden.

Vi beklager igen det problem, vores svar kan have forårsaget, hvis der er noget andet, vi kan gøre for at hjælpe, så lad os det vide.

Agata | Direct Ferries.

Total umulig "kundeservice".

Total umulig "kundeservice".
Skulle faktisk have 0 stjerner.
Fik sendt mail om, at overfarten var overbooket og tilsendt forslag om senere afgang samme dag, men vi ville meget hellere afsted meget tidligere, så jeg skrev ca 10 e-mail og bad om hjælp til at ændre det. Standard svaret var, at jeg skulle godkende ændringen først, inden de kunne hjælpe mig, så jeg blev presset til at acceptere ændringen og da jeg havde gjort det, så kunne ingen hjælpe mig, fordi jeg havde godkendt ændringen.
Dårligste håndtering EVER !!

1. august 2023

Dear Maybrit Haastrup Bengtsen,

Thank you for taking the time to leave a review, we're always grateful for any and all feedback our customers can provide. We are sorry that your experience during the amendment process did not meet your expectations.

In order to our team diligently investigated the matter we would need the booking reference , I have tried research per your name and unfortunately we have no record under this name in our system.

Our customer service team is available to provide further clarification, answer any questions, and help address any other matters related to your booking.

Please do not hesitate to reach out to the customer service via email at :

We apologies for any confusion or inconvenience caused. We look forward to the opportunity to serve you again in the future.

Kind regards.

Agata | Direct ferries.

Dårlig service.

Fupmagere. Vi kunne ikke ombooke vores billet og blev nødt til at købe en ny, men da vi ikke havde købt en refunderbar billet kunne vi heller ikke få pengene retur. Vi ønskede ikke penge, blot at ændre dato, hvilket var en mulighed i følge deres hjemmeside.

29. juli 2023

Kære Lisbet Holmriis,

Tak for din tilbagemelding.

Vi er kede af at høre, at du ikke kunne ændre din booking online.

Bemærk, at vi netop har sendt dig en e-mail, hvor vi beder dig om at angive den nye dato, du ønsker at rejse på. Svar venligst på vores e-mail, så vi kan tjekke tilgængelighed og omkostninger med færgeselskabet.

Madalina / Direct Ferries

Kunne desværre ikke give mindre end 1…

Kunne desværre ikke give mindre end 1 stjerne.
Men de er umulige at få kontakt med. Hjælper ikke at chatte med dem, da man alligevel aldrig for svar.
Vi ønsker en anden rute og det er umuligt at ændre på hjemmesiden, men desværre også umulig at snakke med en der kan hjælpe. Også vanvittigt så stort et gebyr for at kunne ringe og få hjælp. Honorar over 300kr for telefonisk hjælp i 3 min. Ville ønske vi havde bestilt direkte ved colorline. Så havde der ikke været problemer.

Ja her kan directferries godt vende tilbage. Men ikke på vores andre henvendelser.
Har igen skrevet mail og intet svar fået.
Problemet består stadig i at vi ikke kan ændre vores rute på tilbagefarten. Så vi har stadig ikke løst vores problem.

19. juli 2023

Kære fru Marlene,

Mange tak, fordi du deler din feedback med os. Vi er meget kede af at høre, at du havde problemer med vores hjemmeside, og at din oplevelse med Direct Ferries generelt var skuffende.

Jeg kan se, at mine kolleger har foretaget ændringen hos operatøren, men desværre kunne vi ikke behandle ændringen, da du kontaktede os på afrejsedagen. Vi håber, det lykkedes dig at ændre det i havnen.
Med hensyn til telefonlinjerne bedes du ikke ringe til de numre, du fandt på internettet, da vi ikke har åbne telefonlinjer, og det er sandsynligt, at disse numre er falske. Derudover tog vi ikke betaling for at ringe, når vi havde linjerne åbne.

Håber det hjælper.

Anna/ Direct Ferries

En aflyst færgeafgang har givet os så…

En aflyst færgeafgang har givet os så meget bøvl. Hvis det var et aflyst fly, kunne det ændres til den anden afgang o.l. uden merudgifter. Her er Direct Ferries tung at danse med. De skriver fx hollandsk til os og svarer udenom. Helt ringe service! Jeg har aldrig oplevet noget lignende. Jeg har prøvet at få igennem til dem over flere dage. På alle måder kritisk dårlig service

30. juni 2023

Dear customer,

Thank you for your feedback

We sincerely apologize for the inconvenience caused due to a sailing cancellation. Please, note we are booking agent and we do not have control of the vessels and operations at the Port.

We always try to do our best to accommodate the our customers according to the operator conditions.

Should you need further assistance , please kindly contact us.

We remain at your disposal

Consuelo D.

Så forvirrende en hjemmeside har jeg…

Så forvirrende en hjemmeside har jeg ikke set siden 2000.

9. juni 2023

Kjære kunde,

Takk for tilbakemeldingen din, den hjelper oss med å forbedre teknologien vår og gjøre ferjebestillingsopplevelsen din enda bedre.

Vi beklager at du opplevde problemer under bestillingen. Teknologiteamet vårt vil undersøke problemet og gjøre forbedringer, slik at din neste bestilling vil gå mye smidigere.

Vi står til din disposisjon.

Med vennlig hilsen.

Direct ferries.

Det var en enormt forvirrende…

Det var en enormt forvirrende hjemmeside der hele tiden skulle have genkonfirmeret oplysninger og endte med at billetterne var uden bilen,hvorefter de krævende over 900 Kr for ombooking for at få bilen med.
dårlig service
Mvh Palle Filbert

7. juni 2023

Kære kunde,

Vi er kede af, at din oplevelse ikke levede op til dine eller vores forventninger. Vi forsøger at besvare alle opkald og e-mails så hurtigt som muligt, men på travle sejltider kan det nogle gange tage os lidt længere tid. Du kan finde et væld af oplysninger på vores hjemmeside, og i afsnittet Min konto kan du få en kopi af din bookingbekræftelse, få alle de oplysninger, du har brug for til at sejle, og du kan endda ændre og annullere din booking.

Vi beklager igen den ulejlighed, forsinkelsen i vores svar kan have forårsaget, hvis der er noget andet, vi kan gøre for at hjælpe, så lad os det vide.

Direct ferries.

Brug dem ikke

Brug dem ikke. Reserverede billetter med bil og campingvogn den 3./6.-23 til 1970kr, i løbet af 24 timer steg billetprisen af flere omgange til 4500kr, hvorefter jeg afslog.
Rent fup!
Søren Spanggaard

3. juni 2023

Kære Søren Spanggaard,

Tak for din tilbagemelding.

Bemærk venligst, at nogle færgeselskaber ikke er direkte forbundet med vores hjemmeside, og derfor kunne vi kun give et omtrentligt tilbud, da du lavede din bookingforespørgsel online.

Da vi kontaktede færgeselskabet, var deres pris højere, og derfor fik du tilsendt et revideret tilbud, som du skulle godkende, før vi kunne bekræfte din booking.

Da du afviste den nye pris, vil vi gerne forsikre dig om, at der ikke vil blive trukket penge på dit kort, og at alle tidligere godkendelser, som din bank har givet, er blevet annulleret af os, så det afventende beløb bør blive returneret som tilgængeligt af din bank.

Direct Ferries Team

Søger du en rejse til Gotland Sverige

Søger du en rejse til Gotland Sverige, vil Direct Ferries være den søgeportal der kommer op. Brug ikke denne, gå ind på "Destination Gotland".
Direct Ferries vil kun tilbyde rejser fra Nynäshamn til ågerpriser, Destination Gotland tilbyder færger også fra Oskarshamn. Ved bestillingsforsøg 30/05-2023 oplevede jeg at prisen, når jeg nåede betalingssiden, uden grund var steget yderligere 700 dkr.
Plat og svindel!

30. maj 2023

Dear customer,

Hope you are well

We are sorry for your esperience. Please , note prices are live and subject to change due to availability and date/time specially during busy period.

Also we are booking agent and we have to adhere to the operator terms and conditions.

We remain at your disposal

Virkelig dårlig service

Virkelig dårlig service
Sender tickets som er fejlbehæftede og jeg bruger dage i januar på korrespondance med dem for få dem til at for stå - uden held.
Pludselig i slut maj får jeg så mail fra dem om at deres tickets var fejlbehæftede. Fint tak for det.
Når jeg så skriver om dette til deres support, svarer de bare “your previorus request has been closed” 😵‍💫
Kafkask

26. maj 2023

Dear Mr Arndt,

Thank you for your review.
I can see the tickets were sent a few months ago. I understand the QR code was not displayed but that shouldn't be an issue as you can check in with the reference number as well.
Hope this helps.