Verdienen zelf geen 1 ster! Bestelling geplaatst voor een trap, werd ons gevraagd om betaling te doen anders zou die niet in productie gaan. Na maanden ons aan het lijntje te houden kwamen we te wete... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Ik contacteerde deze firma een 3-tal maand geleden omdat wij een vaste trap naar zolder wilden laten steken. We kregen na het eerste contact erg veel opdringerige mails en telefoons waardoor we u... Se mere
Koop hier aub niet. Ik heb 5 blokdeuren besteld in mei 2025. In september opgemeten en mogelijke plaatsing begin november... net gebeld. Ze hebben problemen met een leverancier. Nieuwe bestellinge... Se mere
Idem que tout le monde : commande passée, demande d’acompte démesurée. J’ai même eu le service juridique qui me demandait de solder des milliers d’euros juste avant la faillite. Alors que je n... Se mere
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Suivi catastrophique et manque de professionnalisme
Avis de mécontentement – Suivi catastrophique et manque de professionnalisme
Bonjour,
Je tiens à exprimer mon profond mécontentement concernant mon expérience avec D'Hondt, et plus particulièrement avec le magasin de Waterloo.
J’ai commandé 10 portes invisibles à un prix initialement très attractif. Le vendeur m’a rapidement fait signer l’offre, puis un technicien est venu pour la prise de mesures. C’est à ce moment-là qu’on m’a annoncé des suppléments de 200€ par porte, ce qui représente un surcoût très important non prévu initialement.
Concernant les délais : lors de la commande, on m’avait annoncé un délai de 3 mois. Or, les mesures n’ont été prises que 3 mois plus tard. C’est seulement à ce moment-là que le technicien m’a indiqué un nouveau délai de 3 mois à compter de cette prise de mesures. Aujourd’hui, j’apprends que la production a encore du retard : les portes devraient sortir d’usine fin août, sans aucune date de pose confirmée à ce jour.
En résumé : manque de transparence, coûts cachés, délais non respectés et communication déplorable. Je ne recommande absolument pas cette enseigne.
Verschrikkelijk!
Verschrikkelijke service! In augustus 2024 komen opmeten voor 2 houten binnendeuren met stalen frame en 1 smeden deur. Eind juni 2025 zijn eindelijk de twee houten deuren geplaatst (met al een kleine beschadiging). Dit was normaal 2 weken eerder gepland maar bij aankomst met de deuren bleken de deuren TE GROOT. Er is ons zo doorgedramd dat dit millimeter werk is en dan passen ze nog niet. Waar ze wel snel in zijn is de eindfactuur opsturen… normaal nog 10% van het totaalbedrag. Ook deze klopt niet. Ze rekenen onze voorgaande voorschotten er enkel af zonder BTW waardoor we nu nog 450 euro zouden moeten betalen op een factuur van 2800. Denk aub heel goed na voor met deze firma in zee te gaan. We zijn van de ene dienst naar de andere gestuurd, aangetekend schrijven opgestuurd maar allemaal zonder resultaat. Nog geen enkele verontschuldiging is gevolgd. De diensten hebben ook totaal geen samenwerking waardoor niemand nog kan volgen hoe de status is van ons dossier.
Niet houden aan afspraken
De afgesproken levertermijn werd niet nageleefd. Aanvankelijk werd ons beloofd dat de trap eind maart, begin april geplaatst zou worden, maar uiteindelijk vond de plaatsing pas in juli plaats. De uitstelling werd telkens toegeschreven aan een andere reden.
Hoewel de planning normaal gezien zelf contact met ons zou opnemen, hebben wij steeds zelf het initiatief moeten nemen om op de hoogte te blijven. De communicatie verliep stroef en weinig proactief.
Het opstellen van de offerte en het uitvoeren van de opmeting verliep heel vlot. Binnen één week was alles geregeld. Nadien bleef het echter stil. Gezien het feit dat er in totaal 90% voorschot werd betaald, mag je op zijn minst een transparante en duidelijke communicatie verwachten.
Het is waarschijnlijk de laatste keer dat we met D'hondt samenwerken.
Al 12.000 euro betaald maar na 8 maanden nog steeds niets !
Eind november 7 binnendeuren ,ijzeren smeeddeur, draaitrap en ingemaakte kast besteld. Levering zou 4 maanden zijn na opmeting. We zijn 8 maanden verder maar na het betalen van 90% van de facturen hoor je niets meer. De verkoopster in Antwerpen houdt zich van de domme en antwoordt met " oohh jammer te horen dat de levering nog niet kan gebeuren". Terwijl dit dagelijkse kost is voor deze firma als je al de reviews leest. Enorm onprofessioneel en ze blijven maar reclame maken met kortingen terwijl ze het duidelijk niet aankunnen. Wij hebben al zoveel miserie gehad met onze verbouwingen en dan dit er weer bij. Om moedeloos van te worden. Er zit niets anders op dan een advocaat in te schakelen want wij zitten zonder deuren en over een paar maanden wordt het weer kouder !
2ans de retard, aucun serieux
Presque 2 ans pour la livraison dun escalier planifié a 15 semaines au départ. Tout ca pour voir un escalier non conforme, taché,...
Aucun sérieux de leur part. En plus il faut s'accrocher pour avoir des infos.
Aucun geste pour réparer le mal, je cite le directeur : " mes fournisseurs ne font pas de remises non plus, tout ne va pas bien chez nous et dans le bâtiment ce sont des choses qui arrivent "
Quand on entend ça on a tout compris...
Geef nooit uw geld aan dit bedrijf !!
Geef nooit uw geld aan dit bedrijf !!!
Geloof niets van wat ze beloven !!!
Ze vragen een enorm voorschot en daarna zijn ze niet meer bereikbaar.
Oplichting met voorbedachte rade!
De 6 maanden beloofde levertermijn voor een stalen deur zijn er ondertussen al +9 geworden. Bedrag is 90% betaald en ondertussen staat ons huis te koop. Geen idee of de deur ooit zal geplaatst worden of we ons geld terugzien. Ingebrekestelling verstuurd, geen antwoord én oplossing gekregen. Schandalig!! Oplichting met voorbedachte rade. Wegblijven van dit bedrijf!!
Expérience client médiocre malgré produits de qualité, entreprise à fuir
Après plus d’une année de cauchemar, je me permets de mettre sur papier mon expérience en espérant qu’elle pourra être utile à d’autres consommateurs.
TLDR : expérience client médiocre malgré produits de qualité, entreprise à fuir.
-------------------------------
J'avais décidé de faire confiance à D'Hondt Intérieur après une expérience plus que positive de proches il y a quelques années. J’ai donc une simple porte en fer forgée pour mon salon ; délai annoncé en magasin 3 mois.
Mon expérience client tout au long de cette année a été catastrophique.
18/03/2024 – Devis envoyé et acompte réglé le jour même
05/04/2024 – Passage du mesureur à mon adresse
30/04/2024 – Envoi des dessins techniques sur mon adresse email après plusieurs rappels
13/05/2024 – Deuxième paiement de 55%
05/07/2024 – Demande de renseignement sur l’avancement au Showroom, restée sans réponse
10/07/2024 – Planning contacté, m’annonçant que la production est prévue en Septembre après les congés
20/09/2024 – Service clientèle contacté par mail, demande restée sans réponse
24/09/2024 – Nouvelle demande au Showroom de Zaventem, cette fois répondu m’indiquant que « cela ne sera pas avant janvier 2025 »
20/12/2024 – Nouvelle relance de ma part pour confirmer la production en janvier, confirmation du showroom de la sortie de production pour le 10/01/2025 et que le planning me contactera pour une date de pose.
13/01/2025 – Nouvelle relance par email de ma part car aucune nouvelle reçue
22/01/2025 – Contact avec le département du planning dont j’ai obtenu le numéro qui m’annonce une date au plus tôt pour Mars 2025.
24/01/2025 – Information du département juridique que la porte n’est pas prête et que je serai contacté en temps utiles
29/01/2025 – Mise en demeure envoyée via recommandé à l'attention du service juridique
07/02/2025 – Réponse du service juridique et communication de placement dans le pré-planning à la date du 26/03/2025
Au-delà des problèmes de production, c'est le manque de transparence, de communication et de suivi client qui a réellement posé souci. L'incertitude quant à la livraison de la porte a atteint son paroxysme avec la date de l'installation communiquée la veille, ce qui m'a forcé à devoir prendre congé en urgence.
3 recommandations pour d’Hondt Interieur :
1) Communiquer des délais fiables et réalistes en magasin constitue la première étape pour ne pas perdre des clients fidèles. Volontairement aucun délais n'est mentionné dans le contrat initial signé en magasin - mais cela ne dédouane pas l’entreprise au vu du droit commercial de fournir le produit dans un délais raisonnable (dans mon cas 1 an effectif contre 3 mois annoncés en magasin).
2) En cas de problème (de production ou autre), la communication et la transparence sont clefs. Il n'est pas normal que le client doive relancer trois, quatre, cinq fois sur la même semaine et parler à six personnes différentes dans l'organisation pour obtenir des informations. Soyez proactif en partageant un statut de la commande sur base régulière, et surtout il ne doit y avoir qu'une seule personne de contact pour la clientèle qui se charge de chercher les informations en interne.
3) Le dernier message de mon échange avec D’Hondt Interieur montre clairement un manque d'empathie et d'esprit commercial. Si une entreprise demande aux clients de verser 90% de l'acompte en avance, le minimum est d'être bien traité car c'est bien une faveur que la clientèle permet en faisant confiance à l’expertise et la réputation de l’entreprise. Au cours de cette année, je n'ai recu des excuses qu'une seule fois, de la part du service juridique, et ce, après une mise en demeure.
J'espère que ce retour et ces quelques conseils seront lus par quelqu’un de chez D’Hondt Interieur. Le produit en lui-même répond néanmoins à toutes mes attentes.
Een schande
Een schande , in november getekend 35% betaald en nog steeds niets geleverd . Ze blijven alles verzetten ! Bij Reviews van testaankoop staan ze blijkbaar hier voor bekent . De reviews die op google staan kloppen niet met de realiteit na veel onderzoek , zitten blijkbaar enorm veel klanten van dit bedrijf in dezelfde problemen. Dit bedrijf weet goed genoeg dat ze niet kunnen leveren op het beloofde termijn. Dit is onaanvaardbaar!!! Schande voor zo een oplichterij
Schandalig noem ik dit
Schandalig noem ik dit. November getekend en 6 maanden later nog geen plaatsing ! Ze zijn het tot op heden nog aan het uitstellen ben het kotsbeu met dees bedrijf en dan gewoon lachen aan de telefoon. Totaal niet professioneel en iedereen zal het weten.
Zeer ontevreden!
Zeer ontevreden!
Houden zich niet aan de afspraken
Handtekening in januari, opgemeten eerste week van februari. Al 90 procent van alle facturen zijn in orde zoals door hen opgemaakt. Betalen en nadien schandalige behandeling. Eerst midden juni, nu in augustus voor 6 blokdeuren en de smeetdeur plaatsing in november 2025..Tot een jaar wachten??? Maar iets totaal anders beloven als je tekent dan zeggen ze 16 weken. Dat is bedrog. We laten het hier niet bij! We willen duidelijkheid, duidelijke data en zich houden aan de afspraken. Alles is afgestemd op de deuren in onze verbouwing, plakker moet komen, schilder, plinten afwerken enz.
kwaliteit maakt alles goed
Hadden massieve deuren en een metalen wand besteld voor een renovatieproject. Ondanks de langere levertermijn zeer tevreden over het resultaat. Een meerwaarde voor het project.
Fake reviews + niet houden aan levertermijn
Dit bedrijf kan zicht niet houden aan de levertermijn. Ze lopen hopeloos achter en vinden elke maand wel een nieuw excuus waarom ze niet kunnen beginnen. We plaatsten onze bestelling in november en zijn ondertussen eind mei (levering en plaatsing was beloofd voor eind maart).
Nu proberen ze hun reputatie te redden door fake 5 sterren reviews te plaatsen. Hun google pagina van zaventem is ook verwijderd door de slechte reviews.
Onbetrouwbaar
Totaal niet te vertrouwen bedrijf. Een aantal maanden geleden hebben we een project uitgevoerd voor D Hond interieur. Tot op heden hebben ze ons niet betaald, ze reageren ook niet op onze mailen en telefoons.
Denk twee over na voordat jullie met hen zaken doen
!! FIRMA SCHRIJFT ZELF VALSE REVIEWS !!
OPGELET!!
Deze firma schrijft zelf valse reviews!!
De voorbije maanden passeerden niets anders dan negatieve reviews.
Nu staan er plots op 1 week tijd 15 positieve reviews met telkens 4 of 5 sterren!!
!!ZEER ONGELOOFWAARDIG!!
Keuken
Mijn keuken werd heropgefrist door D'Hondt NV: massieve kastdeuren gecombineerd met wit.
Ook onze berging werd ingericht met handige opbergkasten.
De leveringstermijn was lang maar uiteindelijk correct geleverd.
Topproducten en top geplaatst.
Na betaling voorschot is er plots geen leverdatum meer
Na bezoek aan toonzaal in mei 2024, volgde de offerte snel en werd na bevestiging een voorschot van 90% betaald, met belofte dat deur binnen de gevraagde periode van 3 maanden geplaatst zou worden. Daarna waren er plots grote wachttijden, die al lang gekend waren en kon men nooit een duidelijke levertermijn opgeven. Als je belt, is er nooit iemand die verantwoordelijk is, laat staan dat ze jou op de hoogte houden. Een voorschot van 90% vragen en dan doodleuk zeggen dat je helemaal niet kan beloven wanneer die ooit geplaatst zal worden, dat is allesbehalve professioneel. Na lang aandringen, hebben we na 11 maanden eindelijk de plaatsing van de deur gekregen. Wij gaan zeker nooit meer terug en zijn blij dat dit gedoe achter de rug is.
oplichters
eerste offerte niet correct ik had gevraagd zonder leuning dan tweede offerte gemaakt zonder leuning nog duurder dan met leuning en extra plaatsing kosten en er staat op facebook incl plaatsing het verschil zomaar van 2000 euro meer oplichters ik heb nu naar de directie getuurd ben benieuwd ik ben altijd bereid voor dialoog
Als u op zoek bent naar een bedrijf dat…
Als u op zoek bent naar een bedrijf dat uitblinkt in loze beloftes, gebrekkige communicatie en tegelijkertijd razendsnel is in het factureren van voorschotten, dan bent u bij ons aan het juiste adres!
BLIJF ER WEG
Ik had beter hier eens opgekeken vooraleer te bestellen. Maar ik dacht zo een grote firma dat komt zeker goed. ALLESBEHALVE!
Na voorschot te betalen wat allemaal zeer snel moest bleef elke opvolging, antwoord en plaatsing uit.
Ik heb er wat tijd moeten insteken maar ben tot in de rechtbank geraakt. En nu aan het wachten op het voorgesteld afbetalingsplan wat ze weer niet nakomen om me terug te betalen.
Wel een creditnota versturen dus dit slaagt ook nog eens op fraude.
BLIJF ER WEG!!!
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.