Verdienen zelf geen 1 ster! Bestelling geplaatst voor een trap, werd ons gevraagd om betaling te doen anders zou die niet in productie gaan. Na maanden ons aan het lijntje te houden kwamen we te wete... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Ik contacteerde deze firma een 3-tal maand geleden omdat wij een vaste trap naar zolder wilden laten steken. We kregen na het eerste contact erg veel opdringerige mails en telefoons waardoor we u... Se mere
Koop hier aub niet. Ik heb 5 blokdeuren besteld in mei 2025. In september opgemeten en mogelijke plaatsing begin november... net gebeld. Ze hebben problemen met een leverancier. Nieuwe bestellinge... Se mere
Idem que tout le monde : commande passée, demande d’acompte démesurée. J’ai même eu le service juridique qui me demandait de solder des milliers d’euros juste avant la faillite. Alors que je n... Se mere
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Koop zeker NIET bij interieur Dhondt
Absoluut niet aan te raden. Voor voorschotfacturen en opmeten zijn ze rap, maar daarna begint de grote miserie. Geen stipte levering zoals beloofd. Nemen niet altijd telefoon op, veel beloftes, maar geen vlotte terugbetaling na stopzetten bestelling, beantwoorden geen émails, uiteindelijk advocaat ingeschakeld om dan eindelijk na 5 maand ons geld terug te krijgen.
Wat heeft deze firma ons veel stress bezorgd. Deuren begin januari 2024 besteld en pas nu eindelijk ons geld terug.
Onprofessioneel en onbetrouwbaar
Onprofessioneel en onbetrouwbaar
Onze ervaring met D’HONDT INTERIEUR was ronduit teleurstellend. We vroegen een offerte aan voor maatkasten in een volledige nieuwbouwwoning tijdens de saloncondities, maar het hele proces bleek een echte grap.
Eerst namen we contact op met het magazijn in Sint-Pieters-Leeuw, waar we werden doorverwezen naar een collega die volgens hen het meest geschikt was. Helaas was die persoon ziek, en ons werd gevraagd om 10 dagen later terug te komen. Toen we op de afgesproken dag arriveerden, bleek hij nog steeds ziek te zijn. Er werd beloofd dat hij ons zou contacteren zodra hij terug was, maar twee maanden later hebben we nog steeds niets gehoord.
Omdat we dit al verdacht vonden en ons vertrouwen in de firma begon af te nemen, besloten we langs te gaan in de winkel in Waterloo. Daar namen we het volledige project door met de verantwoordelijke: slaapkamers, dressing, bureau, berging, salon… inclusief alle afmetingen. Ook hij beloofde ons binnen de week een offerte te bezorgen. Zes weken later: nog steeds niets.
Hoe kan een firma op deze manier functioneren? Geen communicatie, geen opvolging en een compleet gebrek aan professionaliteit. Achteraf bekeken hadden we beter eerst de reviews over dit bedrijf gelezen, dat had ons een hoop tijd en moeite bespaard. Wij raden D’HONDT INTERIEUR absoluut niet aan.
Service trekt op niets!
Wij hebben in september een deur besteld en 80% van de factuur betaald (1700 euro). In de week zelf kwam de opmeter langs, maar sindsdien is alle contact stilgevallen. Wij hebben geen weet van levering. Ze hadden ons gezegd dat levering januari-februari zou zijn. Na enkele malen te bellen hebben zij geen weet van wanneer de productie klaar zou zijn met onze deur. We zijn ondertussen midden maart en alle parapluutjes worden opengetrokken. Ongezien slechte service! Zeker niet aan te raden!
Ik geef een ster omdat het niet anders…
Ik geef een ster omdat het niet anders kan.
1 advies, bestel hier niets... Ze vragen 90% voorschot en nadien hoor je niets meer.
Voor de mensen die recent iets besteld hebben, schakel zo snel mogelijk een advocaat in... anders krijg je je deuren niet te zien.
Ik spreek uit eigen ervaring.
Oplichters : liegen over levertermijnen
Wat ging er mis? Eens alles betaald is geweest : alles. Zelf moeten we naar updates vragen. Installatiedatums worden de dag voordien uitgesteld met halfbakken excuses. Voor een bestelling duurt het bijna een jaar en kunnen ze geen richttermijn voor levering geven na een jaar. Verkopers geven levertermijnen mee waarvan ze weten dat deze niet gehaald kunnen worden. Absoluut te vermijden als de pest!
Entreprise à fuir de toute urgence !
Entreprise à fuir de toute urgence !
Nous avons commandé des portes en septembre 2023. À la base nous devions les recevoir en décembre mais il s'est vite avéré que nous ne les recevrions pas avant au moins février 2024. Après plusieurs rappels, mails, appels, nous avons porté plainte auprès de test achats en juin 2024. Après 3 mois d'attente, l'entreprise a enfin décidé de répondre en disant que c'était à notre menuisier de faire les démarches pour annuler la commande, ce qu'il a fait. En date du 10 septembre 2024 l'entreprise s'est engagée à nous rembourser l'acompte versé en octobre 2023. Malgré nos nombreux rappels, nous sommes en février 2025 et toujours aucune trace de notre argent. Cette entreprise est malhonnête, la politique de l'autruche est son credo. Ils ne prennent même plus la peine de répondre aux mails. Ils prennent votre argent et vous baladent ensuite pendant des mois. Cette entreprise est une perte de temps et d'argent pour tout qui passe ses portes. A fuir !
Commande non livrée après bientôt 2…
Commande non livrée après bientôt 2 ans.
Sans aucune explication valable ni excuse !
À éviter.
À éviter.
On a reçu les portes après 14 mois d’attente, alors que Peter ottoy nous as dit maximum 3 mois.
Les portes sont de mauvaises qualité.
Apres un ans faut changer les portes carrément.
Folie valt van de deuren.
Zoals op verschillende plaatsen op het internet lees ik klachten over de foliedeuren van D'Hondt. Hetzelfde maken wij mee. De deuren begonnen al vrij vroeg te kleven.(aankoop 2012). Er was duidelijk iets met de lijm. Geen gehoor gekregen. Nu twaalf jaar later valt de folie van de deuren. Ik sta erop na een klacht antwoord te krijgen of ik maak het publiek bekend bij de consumentenbond. Bedrieglijk bedrijf. Win Win wordt aangesproken indien geen antwoord.
Schande van een bedrijf!!
Schande van een bedrijf!!! Zelfs 1 ster is te veel!!! Ik vrees dat ze zich binnen afzienbare tijd failliet gaan laten verklaren.
15 december 2023 opmeting 4 (simpele) deuren; gingen ten laatste eind maart 2024 geplaatst worden....
Geen communicatie, tenzij je begint te dreigen, en dan nog maar kortstondig... bewuste strategie dat niet mogelijk is terug te mailen naar klantendienst als ze dan zelf mail...
Enige bedrijf waar ik ooit zo'n hoge voorschotten betaald heb.... had er toen al geen goed gevoel bij... had gevoel moeten volgen!
A éviter absolument, pire expérience client jamais vécue
Expérience similaire à toutes les autres.
Commande passée et acompte payé en août 23, mesures en janvier 24 après les travaux de plafonnage. Et puis... plus rien, à part des reports sur reports, avec des excuses bidons et un personnel qui change sans cesse. Bref, à fuir absolument, ou alors y aller avec un bon avocat, ce que je m’apprête à faire.
Drama!!
Drama!!
Levertermijn voor een tiental deuren en twee trappen was meer dan twee jaar!
Nul komma nul updates gekregen.
Voorschot van 90% al 2 jaar betaald maar geen levering na aandringen.
Nu eindelijk geplaatst maar kwaliteit is ondermaats. scheve deuren. Na een maand begint de badkamerdeur op te zwellen, niet de beloofde materialen gebruikt, enz...
Het jaarrapport van de firma is net gepubliceerd. Meer dan €2.000.000 verlies! Ze proberen onmiddellijk een zó groot mogelijk voorschot te krijgen en laten dan niks meer van zich horen!
Une cata
Une cata. Portes toujours pas livrées 9 mois après le mesurage (promesse du vendeur 6 a 8 semaines apres mesurage) et surtout aucune réponses par mail des services et magasins... l horreur... Aucun respect pour le client. Ensuite ils nous certifie par téléphone que les portes arrivent le 29 novembre (ce qui avait été indiqué une fois par mail aussi) et depuis plus aucune nouvelles...on espère recevoir les portes un jour
Grosse arnaque
Grosse arnaque, acompte de plus de 5000€ payé à la signature avant mesurage ! On vous promet 8-10 semaines de délais pour être livré après mesurage et après on vous dit que pas moyen de mesurer car escalier présent donc on est 7 mois plus tard et toujours aucun escalier mis en production.
Grosse arnaque dans le magasin de Waterloo
Een bedrijf zonder naservice
In 2012 foliedeuren gekocht. Van alle deuren valt stilaan de folie af. . Na telefonisch contact laat men mij weten dat de garantieperiode voorbij is. De deuren kunnen niet hersteld worden, een offerte voor nieuwe deuren kunnen ze dan wel geven. De dame aan de telefoon laat me weten dat er problemen zouden zijn geweest met de lijm. Kan ik aannemen maar zorg dan voor een deftige naservice. Ik lees hier en op Testaankoop klachten over deze deuren (en het bedrijf). Ik kan me hier dan ook enkel bij aansluiten. Duizenden euro’s uitgegeven en geen klantenservice. Inderdaad een bedrijf om niet bij aan te kopen.
Renouvellement de 8 portes intérieures…
Renouvellement de 8 portes intérieures à 650,00 € la porte il y a 15 ans. Après 10 ans le revêtement d'une porte compétement décollé, aucun geste commercial et remplacement de la porte (380.00 € pour uniquement la porte).
A ce jour, le revêtement des autres portes se décolle également. Suite visite au magasin, très mauvais accueil et la seule réponse, on ne sait rien faire, il faut remplacer les portes.
Donc mauvais accueil, mauvaise qualité des produits.
Société à absolument éviter si on veut éviter de gros problèmes.
Dit is niet meer serieus
Dit is niet meer serieus : als bedrijf hebben wij voor 3 woningen deuren besteld. Dit is gebeurd in april 2023. Op enkele deuren hebben we 13 maand moeten wachten. Dit na veel aanmaningen. Wij zijn nu 18 maanden verder : nog steeds een deur niet correct afgewerkt. Het gaat hem over een simpel kassement dat moet vervangen worden wegens slechte plaatsing. We wachten hier nu 5 maanden op. Men belooft steeds een update te geven. Maar die komt er nooit. Dit bedrijf is stilaan dood vrees ik.
Des escrocs!
Cela fait un an ce mois-ci que nous avons commandé une porte sur mesure en fer forgé. En octobre 2023, nous allons au magasin de Leeuw Saint Pierre pour commander une porte. Nous payons un acompte, fin novembre 2023 nous avons validé le dessin final suite à la prise de mesure et un second acompte est payé avec au total plus de 90% du prix de payé! On nous annonçait entre 14 et 16 semaines de délai…Nous sommes en octobre 2024, soit un an plus tard et rien…. Nous sommes passés plusieurs fois au magasin et le vendeur, Peter Ottoy, nous balade en nous disant qu’il comprend notre colère mais qu’il n’a aucune nouvelle de la maison mère. Il nous montre notre dossier sur son bureau mais il ne peut rien faire….Nous allons prendre un avocat avec de nouveaux frais. Des escrocs nous ne voyons aucun autre mot! Surtout fuyez !!!!
Absolute afrader
Na bestelling, voorschot betalen, opmeten,... NIETS meer van reactie gekregen. Verschrikkelijke service. 1 enkele schuifdeur besteld en zelfs dat duurt eindeloos lang. Je moet altijd zelf bellen voor info (als die er al is) en dan nog word je door een onvriendelijke medewerkster in Zaventem niet verder geholpen.
Een hel om samen te werken met D'Hondt. Absolute afrader.