Udueligt firma og ugennemskueligt at finde rundt i alle deres mange tracking løsninger. Man kan åbenbart ikke hente en pakke udenfor deres kundeservice kontaktid på telefonen, fordi man skal have en p... Se mere

Brug ikke DHL, og skal i have sendt fra udlandet er det endnu værre. Ifølge track and trace var pakken forsøgt afleveret 2 gange. VRØVL vi har video kamera omkring huset + vi har modtager flex. Yder... Se mere

Først bliver jeg holdt hen i flere uger, med ubegrundet ventetid på en pakke. Derefter sletter man historikken på tracking nummeret og lader som om man aldrig har kendt til pakken. Herefter mails,... Se mere

1,2

Dårlig

26 t anmeldelser

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Ikke en særlig god anbefaling herfra.

Ikke en særlig god anbefaling herfra.
Vi fik sendt en børne cykel og kassen var fuldstændig ødelagt af da vi modtog den.
Da min mand så kommentere det overfor damen som aflevere pakken, kom der et meget uhøflig svar retur.
Ikke en særlig god oplevelse herfra.

5. februar 2021

En træls oplevelse.

Jeg forsøgte mig med at sende en DHL pakke med Nærboks som fremgik som værende indleveringssted på jeres hjemmeside. Jeg har hjemmefra printet et label og sat på pakken, men da jeg kommer ned til boksen i Randers så er der ingen mulighed for at scanne sin pakke eller taste en kode ind. Der står en tekst omkring en app som jeg så selv skal lede efter. Herefter finder jeg ud at dette ikke virker.
Efter kontakt med Nærboks.dk kan de så fortælle at DHL ingen aftale har med Nærboks om at benytte deres teknologi. Jeg vil derfor opfordre jer til at få slettet disse Indleveringssteder på jeres hjemmeside, hvis det er tilfældet at det slet ikke er muligt at benytte disse.

19. december 2020

Aldrig mere DHL

Aldrig mere DHL

Bestiller ALDRIG hos butikker som bruger DHL mere.
Utroligt at de har så meget rod i deres virksomhed. Min pakke har nu cyklet rundt i Tyskland i over 20 dage uden at der kommer lokationer på opdateringerne via tracking. Pt. befinder den sig i Hamburg, hvor den har "boet" i en uge nu. Andre firmaer klare levering fra Tyskland på 3-4 dage.
Tilsyneladende gør DHL ikke noget ved deres dårlige anmeldelser. Kig på andre DHL regioners anmeldelser herinde, stort set alle er utilfredse.

OPDATERING:
Efter næsten 2 måneder ankom mine vare endelig.
Ordren endte i Hamburg hvor den boede i 2 uger, derefter en tur til Berlin og tilbage til Hamburg. Og for at det ikke skal være løgn, røg den til Berlin en gang til, inden den fandt til Rendsborg og endelig til DK.
Fatter simpelthen ikke hvad DHL har gang i, men de har intet styr på deres logistik eller behandling af pakker.

12. december 2020

Den dårligste service jeg har oplevet

Den dårligste service jeg har oplevet. Pakken: 22641108212 blev sendt fra Polen med DHL international kostede 40 euro, men var 7 dage undervejs og ovenikøbet automatisk sendt til en parcelshop 3 km fra min adresse i et andet postdistrikt. Tak DHL for elendig service. GLS sendte en tilsvarende pakke fra Wien på kun 2 dage fo 15 euro. Den danske distributør Bring nægtede så at overføre pakken til en anden parcelshop, hvor jeg snakkede med den mest uforskammede "kundeservice" jeg har oplevet. Det var kun min skyld at pakken var havnet forkert og Bring havde absolut ingen intentioner om at hjælpe selvom min 22 kg pakke ved DHL's "hjælp" var fejlanbragt og jeg ikke har bil. Tak for det Bring. Jeg måtte selv betale over 250 kr for at få hentet pakken i taxi. Den anden tilsvarende pakke: 22641110585 som også var blevet sendt samtidigt med DHL kom aldrig frem, men forsvandt et eller andet sted i Tyskland efter jeg havde ventet 16 dage. Imponerende bedrift af både DHL og Bring. Godt samarbejde. Ærgeligt at man ikke kan give minus stjerner.

29. oktober 2020

Altid super kundeservice fra Aalborg DHL bud

Wauv, jeg er absolut uforstående for alle de dårlige anmeldelser DHL har her. Måske de er uheldige med deres bud.

Fordi jeg kan kun varmt anbefale DHL (I modsætning til PostNord som oftest klokker i det) og kan i særdeleshed anbefale buddet der kører i Vejgaard, Aalborg, Thomas Packer hedder han vidst. For det første ringer han altid på tlf. flere gange når han står ved døren med en pakke. Jeg havde her så et opkald på min arbejdstelefon så missede desværre opkaldet på min privattelefon, så han nåede at køre igen. Jeg sendte så en SMS og sagde at jeg var hjemme, men om han kunne lægge den ved en pakkeshop tæt på. I stedet så skrev han at han lige ville smutte forbi mit hus igen om 5 min. Hvilket han gjorde som aftalt. Det er sgu god kundeservice!

Det var bare et eksempel, men han er altid super serviceminded, hjælpsom og fleksibel hver gang han skal levere pakker. Også når der skal laves fragtbreve til udlandet m.m. Er meget glad for at han kører i mit område, og den kundeservice er en af grundene til at jeg vælger DHL når det er muligt, fremfor PostNord f.eks. Så håber I kan sende de anbefalinger af Thomas videre til de rette i DHL, og holder godt fast I ham, (og ikke ændrer hans område).

Også smart at man kan vælge andet leveringssted via SMS linket man får. Det eneste man savner lidt er dels et mere præcist tidspunkt for hvornår pakken leveres så man kan planlægge, og en SMS et par minutter før buddet dukker op.

P.S. Det skal siges at PostNord aldrig ringer, og derudover kører de oftest uden at ringe på, også selvom man har betalt ekstra for hjemmelevering. Men det er så godt at der er DHL.

13. august 2020

Har nu mistet min tillid

Jeg sad hjemme i går (Fredag) Og ventede på min pakke, der skulle komme melle 8 og 16. 16:15 får jeg en sms om at der ikke var nogen hjemme til at modtage pakken og at den derfor var blevet lagt i en Swip-boks (havde IKKE bedt om dette) og at jeg ville få en sms med sted og kode inden dagen var omme. Nu aner jeg IKKE hvor min pakke er henne og om jeg overhovedet ser den igen. Det er lige før at det er PostNord- standard! Og det er IKKE noget at stræbe efter!

11. juli 2020

Havde købt og bestilt nogle nye sko i…

Havde købt og bestilt nogle nye sko i USA. De tager hele turen over Atlanten, men da de skal afleveres på min adresse, går noget galt. Pakken er sat et sted i et skur, som ikke har noget med min adresse at gøre.
Mega skidt oplevelse 😠😠😠
TIL gengæld var deres kundeservice verdensklasse 👍✌️

15. juni 2020

Absolut utroværdig leveringsservice!!!

Absolut utroværdig leveringsservice!!!

Da jeg skulle levere nogle vigtige dokumenter til min eksamenscensor senest fredag den 5. juni 2020 (grundlovsdag) havde jeg bestilt Express levering, hvor mit brev skulle hentes i København onsdag mellem 12.00-19.00 og afleveres i Ikast torsdag før kl. 12.00.

DHL kom aldrig og hentede brevet!

Jeg ringede derfor torsdag morgen og fik den besked, at de var kommet til at lave en såkaldt "dobbelt-booking" - en fejl der åbenbart betød, at de ikke kom og hentede brevet som lovet.

Under min samtale med kundeservice torsdag morgen var det ikke den løsningsorienterede tilgang jeg blev mødt af - snarere en længere irrelevant redegørelse for hvordan fejlen var opstået.

Da jeg ikke kunne bruge det til noget, måtte jeg selv dreje medarbejderen over på spørgsmålet om, hvordan vi fik løst problemet. Jeg ville gerne have min pakke leveret inden torsdag kl. 12.00, som jeg havde bestilt (der var stadig 4 timer til), men det kunne bare ikke lade sig gøre.

Da jeg så selv spurgte, om de kunne levere fredag (grundlovsdag) inden kl. 12.00, fik jeg beskeden, at det var intet problem - de kørte også Grundlovsdag. Jeg understregede her for DHL, at det var helt afgørende for mig, at brevet blevet leveret fredag (en eksamensfrist).

Mandag morgen kunne jeg så konstatere, at brevet endnu ikke var blevet leveret. Da jeg ringer til DHL fortæller de, at de faktisk lukkede kl. 12.00 fredag og i øvrigt ikke leverede til Jylland den dag! Det blev jeg ikke oplyst om - for så havde jeg fundet en anden løsning allerede om torsdagen!

De oplyser mig dog om, at pakken nu skulle være blevet leveret mandag formiddag, men at det bare ikke er blevet registreret endnu ... igen pga. en fejl.

Det har været en decideret mangelfuld og utryg oplevelse - med flere skuffelser. Jeg har betalt for en Express service, som jeg i den grad ikke har modtaget.

8. juni 2020

Anden dag i træk pakken bliver lovet…

Anden dag i træk pakken bliver lovet men ikke ankomme indenfor den aftalte tid... lad vær med at betale for hurtig levering for i kommer til at vente længere + vælg anden leverandør.

Skuffende oplevelse som gør jeg vil undgå DHL fremover og ikke bruge dem privat eller i firma.

Spild af tid.

6. marts 2020

Amatører og plattenslagere.

400kr for ekspresfragt med levering på en bestemt dato, kundeservice melder at de ikke kan kontakte chaufføren og pakken dukker aldrig op efter jeg har siddet en hel dag og ventet... nu er hele planen gået i vasken og jeg har spildt 400kr - det er unægteligt sidste gang jeg bruger jer som fragtfirma! Det eneste job i har er at levere pakker og ikke engang det kan I finde ud af! Amatører!

2. december 2019

Jeg bestilte to pakker fra amazon

Jeg bestilte to pakker fra amazon, som begge blev sendt med DHL Express. Den ene af pakkerne kom først dagen efter den forventede leveringdag, fordi der ikke var nogle hjemme. Det er godt nok ikke deres skyld at jeg ikke havde meldt mig til FULDMAGT, men jeg har fanme aldrig oplevet et frima der ikke kan lervere deres pakker ude at man giver dem lov. Det jeg er allermest sur over er at den anden pakke, som bliver sendt fra Spanien ikke kommer til tiden, først bliver den sendt til Tyskland, på den dag hvor der er forventet lervering. Men i stedet for at blive sendt mod Danmark, bliver den kraftedeme sendt til Indien. Nu får jeg så ikke de ting jeg skal bruge til min ferie.

21. juni 2018

Jeg får bestilt hjemmelevering og bliver r*vrendt (igen)

Jeg får bestilt hjemmelevering og sidder og venter på pakken. Tag i betragtning af, at jeg bor på 18m2, så det er meget svært ikke at høre døren hvis der bankes. Jeg sidder så fra 9-16.30 og venter hvorved jeg så får en sms om, at de ikke kunne levere fordi der ingen var til at tage imod den. Og dette var PÅ TRODS af, at jeg havde givet fuldmagt til at de kunne stille pakken ved min dør?? Det er nu 3. gang, at DHL skider på mig som kunde. Mine venner udelader også at købe fra steder hvor der bruges DHL. Måske I skulle få nogle mere kompetente medarbejdere som kurerer eller overveje en ny profession.

23. april 2018

"Express" Levering - Svindel

Når man betaler 180 kr i levering og de skriver at de kan levere dagen efter, så er det virkelig irriterende og skuffende at de ikke lever op til deres løfte og efterlader dig uden din pakke. Det yderst skuffende og svigagtig. Nu står vi uden vores nødvendige udstyr til vores arrangement! Utroligt at skal betale 4 gange så meget som ved Postnord, og så få 4 gange så dårlig service, både deres telefon kundeservice og deres falske løfter på hjemmesiden..

24. februar 2017

Amatøragtigt.

DHL i Bangkok har siden onsdag haft en forsendelse som vi i den grad mangler. Når vi søger i DHL-systemet, kan man se, at forsendelsen stadig er i Bangkok. Samtidig kan vi læse, at forsendelsen forventes at blive leveret hos os inden udgangen af dagen i dag fredag..
Hvorfor opdaterer de ikke deres systemer så de er troværdige.
I praksis vil det sige, at den vil blive leveret på 6. dagen !!!
Når forsendelserne så kommer til Danmark (Taulov), har vi oplevet at
der de sidste ca. 2 1/2 år har været op mod 50 forskellige chauffører.
P.S.: Den er sendt som Express Shipment.

20. januar 2017

Dårlig service

Jeg skulle have leveret en express pakke fra udlandet. Jeg får besked om at pakken forventes leveret inden kl. 12, så jeg tager fri fra arbejde for at være hjemme.
Kl 10 får jeg besked om at pakken er i Leipzig og ikke kan komme videre på grund af dårligt vejr. Jeg kan via sporingskoden se, at den er ankommet til Leipzig kl. 02.46, og alligevel er det for svært at give kunden besked om, at pakken ikke bliver leveret til aftalt tidspunkt.
Kundemedarbejderens eneste kommentar er, at så må jeg også være hjemme næste dag...
Han fortæller mig også at, man ikke kan stole på vejrudsigten hos DMI, for ifølge dem skulle solen skinne i Leipzig, men da jeg tjekker med tyske vejrsites er det samme, solskin. Et snekort fortæller at ligger ca. 6 cm sne i Leipzig - det er det de kalder for 'adverse weather conditions'.
Det er ikke billigt at få sendt noget på tværs at Europa, så jeg forventede nok mere service i forhold til hvornår jeg så kan forvente at modtage min pakke.

19. januar 2017

Påkørt - og ingen tilbagemelding

Jeg blev for nyligt ramt af en DHL bil som fodgænger, hvor chaufføren ikke kunne være i tvivl herom, men alligevel blot kørte videre. Jeg skrev efterfølgende en mail til DHL gennem deres ris/ros system med en klar forventning om, at jeg ville blive kontaktet i denne forbindelse, da jeg synes dette skal have konsekvenser for chaufføren. Det er to uger siden - DHL har stadig ikke reageret - og det er selvfølgelig også smart, da mine hudafskrabninger nu er helet.
Deres fragt-service har altid fungeret upåklageligt, men jeg vælger en anden leverandør fremadrettet; hvis kundeservicen er så ringe i denne forbindelse, må det gøre sig gældende generelt.

14. september 2016