Jeg fik mine ting. Men de har nogen problemer med deres hjemmeside. Så hvis ikke du har fået svar så skal du kontakte Kundeservice. Så du får dine ting. De trækker ikke dine penge. Bestillingen går... Se mere
DeluxLife
Denne virksomheds TrustScore er ikke tilgængelig lige nu på grund af overtrædelse af vores retningslinjer.
Bestilte en flaske med giftbox, som skulle bruges til julegave. Bestilte fredag aften, og allerede lørdag formiddag fik jeg besked om at gaven var afleveret til Post Danmark. At pakken så først komme... Se mere
Jeg bestilte en Julegave til min kæreste den 11. december 2014 Pengene bliver trukket fra min konto dog modtager Post Danmark aldrig pakken fra DeluxeLife, jeg kontakter Søren via mail, da Del... Se mere
Jeg bruger hver måned rigtig mange penge på champagne og vodka, og har indtil fornyligt købt i fysiske butikker. Jeg har nu købt 3 gange på Deluxlife i December måned, og er over ordentligt tilfreds... Se mere
DeluxLife.dk åbnede i 2013, da vi mente der manglede et sted hvor kunden var sikret kvalitet hvergang. Ud fra det grundlag stiftede vi DeluxLife.dk og siden da er det gået rigtig hurtigt. Eksklusiv champagne og spiritus er vores hjerteblod, og derfor ønsker vi ikke at sælge middelmådige varer. Når du handler ved DeluxLife, kan du være sikker på, at hver en enkelt flaske er nøje udvalgt, da vi mener den passer i vores sortiment, og dermed er af god kvalitet, samt nydelsesværdig. Du er altid velkommen til at kontakte os via telefon (50101210) eller mail kontakt@deluxlife.dk. Vi svarer på henvendelser alle hverdage fra 10.00 - 16.00. Vi glæder os til at handle med dig!
Fredtoftevej 2, 2980, Kokkedal, Danmark
- kontakt@deluxlife.dk
- www.deluxlife.dk
Overtrædelse af retningslinjer
Servicens dårlige og løgnagtige behandling
Jeg har ventet i snart en hel måned på at få mine tre champagner, som jeg bestilte på nettet inden klokken var slået 16:00, så jeg på den måde højst sandsynligt kunne modtage dem dagen efter – men siden da er der ikke sket en skid. Jeg har været i kontakt med servicen hele fire eller fem gange og er hver gang blevet udlovet en dato, hvor jeg kan modtage min ordre. Og hver eneste gang jeg med held er kommet i kontakt med jer, har jeg skulle høre på jeres klamme og ligegyldige undskyldninger.
Jeg synes kraftedeme, at det er dårlig stil og især meget uprofessionelt.
Hjemmesiden kan aldeles ikke anbefales!
Handler kraftedeme aldrig hos jer igen!

Besvarelse fra DeluxLife
Dag til dag levering og god indpakning
Jeg bestilte en enkelt flaske tidligt om morgenen, kl. 14 modtager jeg en berkræftelse på at varen er sendt og dagen efter var pakken fremme som lovet.
Indpakningen virkede rigeligt solid til at modstå det den eventuelt måtte blive udsat for undervejs.

Håbløs
Ventede over en uge på mine varer , og så er det , det forkerte de har sendt. Handler ikke der mere .

Besvarelse fra DeluxLife
køb og problemer men de løste opgaven til sidst.
Havde købt 4 flasker champagne men fik kun leveret 3 og jeg havde ikke set at de to af dem ikke kom med gaveæsker selvom det var afbilidet på deres hjemmeside. Retursendte 2 flasker igen og fik den sidste med posten. Lidt omstændigt men fin og sød kundeservice der fik orden på problemerne. Virker lidt rodet men er de skarpe på prisen kan de anvendes igen.

Besvarelse fra DeluxLife
Anmelder opslag for at undgå, at de bliver lagt op
Det er simpelthen for utroligt!
Har lagt en anmeldelse op af DeluxLife, negativ ja, men bruger på intet tidspunkt groft sprogbrug. Denne negative anmeldelse resulterer i, at DeluxLife anmelder negative opslag for at undgå, at de bliver lagt op. Er målløs.
"Denne anmeldelse er blevet indberettet til vores compliance team af virksomheden 31 timer siden på grund af groft sprogbrug"

Besvarelse fra DeluxLife
Fantastisk support team og gode priser, men...
Købte noget vodka hos Deluxlife og fik da også hurtigt mail om at den var afsendt. Jeg kunne dog dagen efter se at pakken stadigt kun var registreret og ikke afsendt, jeg kontaktede derfor deres support team for at hører hvor min pakke blev af. Det vidste sig så at min den ene vodka var på restlager og derfor ikke kunne sendes og der ville gå X antal dage før den kunne afsendes. Jeg skrev lidt frem og tilbage med supporten, og vi kom også frem til en løsning sammen. Jeg modtog så min pakke et par dage før end jeg egentligt havde fået at vide, hvilket jo er et plus! Jeg kan derfor kun andbefale Deluxlife, og deres fantastiske support team. Det er langt fra sidste gang jeg benytter dem, især ikke med den service og de gode priser. Deluxlife får dog kun 4 stjerner, da de ikke selv informerede mig om at varen var røget på restlager og jeg selv skulle kontakte dem for at høre hvor min pakke blev af. Men alt i alt, en god oplevelse.

Virkelig dårlig service!
Jeg bestilte nogle produkter starten af en hverdag fordi jeg skulle bruge dem i weekenden. Pengene blev trukket dagen efter, men fik ingen produkter. Efter gentagende gange at have kontaktet pr. mail, sms og opkald valgte jeg at skrive inde på UngIværk på Facebook. Først herefter reagerer ejeren og jeg får mine varer 3 dage efter. Dog var 1 af produkterne ikke de korrekte jeg havde bestilt, og jeg vælger igen at skrive til ejeren med billede af modtagende varer, men ingen reaktion!
Sidste gang jeg vælger at bestille noget herfra!

Besvarelse fra DeluxLife
Deluxlife.dk - miserabel service!
Magen til elendig service skal man vist til udlandet for at finde.
Fin shopside jo jo, men man bestiller og får aldrig sin vare. De påstår de har afsendt varen og at det er Post Danmark der er problemet. Men de registrer blot en pakkeseddel hos Post Danmark og afleverer ikke varen. Benægter og lyver for mig som kunde og giver ingen respons på henvendelser pr. telefon, mail eller sms. Bestilte den 9.3.2015 og har her den 27.3.2015 endnu ikke fået det jeg bestilte.
Jeg har så d.d. fået en anden (og billigere vare) end den jeg bestilte på trods af at jeg i tidsrummet mellem bestilling og modtagelse gentagende gange har bedt dem annullere ordren, da den jo ikke var afsendt. Pengene hævede de naturligvis det sekund jeg bestilte.
Kort og godt elendig service af værste skuffe!

Besvarelse fra DeluxLife
Dette firma snyder konsekvent deres kunder.
Jeg har tidligere bestilt og modtaget 4 Crystal head shotglas som åbenlyst var kopier. Firmaet reklamerede på deres hjemme side med at de var originale glas og tog fuld pris for dem. Jeg skrev til Deluxlife for at høre om hvad de ville gøre ved sagen. Efter 2 uger og flere mails fik jeg endeligt et svar om at de var klar over at det var kopier og at jeg nok skulle få mine penge retur. Nu efter mere end en måned og mange mails senere har jeg stadig ikke modtaget mine penge. Jeg har sågar en enkelt gang modtaget en mail fra dem om at de ikke kan overføre pengene fordi de får en fejl meddelelse. På trods af at jeg har givet dem mine konto oplysninger igen har jeg stadig ikke modtaget pengene eller hørt fra dem siden. At ringe til dem kan man også godt lade hver med for der er ingen der nogen siden tager telefonen.
Jeg kan på det kraftigste fraråde folk at handle med Deluxlife.
De snyder folk på det groveste og er på ingen måde til at komme i kontakt med.
Men det er da godt at [navn fjernet] (ejer af deluxlife) har råd til at købe nye Audiér og leve det gode liv.
Super flot.
ODATERING:
Jeg har i dag den 1. April stadig ikke modtaget penge eller svar fra Deluxlife. Som flere andre herinde regner jeg desværre heller ikke med at få mine penge tilbage.
OPDATERING 2:
Jeg har i dag den 21. April stadig ikke fået mine penge tilbage men har modtaget mange "det er vi kede af" mails fra nogen der udgiver sig for at være Deluxlife´s nye kunde service afdeling.
Det er super flot at de nu er begyndt at virke interesseret i deres kunder ved at svare på mails og skrive undskyldende beskeder her på trustpilot.
Det hjælper bare ikke når de ellers fortsætter i samme ligeglade stil.
Det er nu over halvanden måned siden at Deluxlife sagde at jeg vill få mine penge retur.
FUSK.
Hold jer langt langt meget langt væk fra Deluxlife.dk

SÅ RINGE
Jeg vil aldrig anbefalde noget at bruge dette site, de er så yderst ringe,har nu ringet til dem omkring 20 gange og alle gangene går den bare på svareren.
De giver post DK skylden, men de har slet ikke afhentet pakken, som jeg nemt kan se vi tracking nummeret jeg har modtaget og fik lyn hurtigt.
Jeg har ydermere fået en besked fra [navn fjernet] som er ejeren, at nu er det afsendt men igen er det bare det samme. Men så da hans status opdatering på Facebook at han nu har fået fin ny Audi R8.
Brug for guds skyld aldrig dette site, de har tyvstjålet 1600 kr fra mig, som jeg ikke forventer at se igen.
Martin

Besvarelse fra DeluxLife
lækker nem hjemmeside hurtig levering, ingen problemer, men.
jeg havde købt en meget speciel champagne over deluxlife, fordi de var de eneste i landet der solgte den, (og til en fantastisk pris) alt gik nem og var virkelig behageligt at shoppe derover, jeg køber den og for den tilsendt, kunne nemt tracke pakken, og leveret dagen efter i perfekt stand!. det eneste minus var at, jeg havde et enkelt spørgsmål om varen så jeg ringede men den gik på svaren, der sagde de var ramt af sygdom og kunne ikke komme til telefonen, (det kan ske) men alt i alt dejlig oplevelse ikke sidste gang jeg bruger deluxlife :)

Elendig, uprofessionel, respektløs!!
Jeg modtog ligesom flere andre herinde en forkert flaske op til nytår. I stedet for Moët, Nectar Imperial fik jeg en Luc Belaire, som er en billigere flaske og ikke har noget med en sød champagne at gøre og end ikke en Champagne. Så jeg måtte droppe champagnen til vores dessert. Jeg skrev til dem og har efterfølgende skrevet til dem 3 gange uden held. Jeg har derefter prøvet at kontakte dem fra en anden mail og endda skrevet på facebook uden held. Har ringet og kommer hver gang på telefonsvarer.
Det er så svinsk at de fuldstændig ignorerer ens mails og at de slet ikke er til at komme i kontakt med. - Hold jer væk!!

Besvarelse fra DeluxLife
fin service! da jeg kom i gemmen (:
jeg havde sendt et par mails uden svar og stod og skulle mine vare fredag den 30 /1 og købte mine vare den 21 /1 så det de ikk var kommet i nu onsdag den 28 / 1 kom jeg i gemmen til søren selv gik alt helt nemt og min vare kom i gemmen sammen dag og kan se jeg modtager den i dag (: super fin dialog ang alt og vi fik der godt redet til sidst (: så alle var galde

Utrolig dårlig service!
Der står dag til dag levering. Jeg skulle have brugt min vare til mit 3. G galla, men varen kom 2 uger for sent. Kan udfra mit tracking nummer, regne ud at den ikke er blevet sendt fra Deluxlife før 5 dage efter bestillingen. På trods af at jeg fik en mail om at den var sendt, denne mail var uden tracking nummer, da jeg spurgte om dette nummer, gik der ydeligere en uge før jeg fik et svar.

Gammel bestilling
Bestilte for lang tid siden, men alt fungerede og var som det skulle være. Glemte bare at give en god rating :)

Besvarelse fra DeluxLife
Find en anden virksomhed!
Elendig kundeservice! De skriver på deres hjemmeside, at der er dag til dag levering. Jeg bestiller derfor en flaske champagne natten til onsdag, da jeg skal bruge den i weekenden. Jeg skulle have modtaget flasken om torsdagen, hvilket de skriver på deres hjemmeside, men modtager først pakken tirsdag (altså efter weekenden - nu skal jeg ikke rigtig bruge den). Jeg forsøger at skrive en mail om mine bekymringer og spørgsmål, men de svarer ikke. Jeg ringer til dem utallige gange inden for de åbningstider, de skriver på deres hjemmeside, men de tager ikke telefonen. Jeg forsøger igen at skrive en mail, denne gang med et svar om at jeg kan prøve at ringe. Jeg ringer igen, dog uden held
De skriver desuden på deres hjemmeside, at de sender et forsendelsesnummer på email, så man kan følge pakken, men dette skete heller ikke.
De har nogle fine priser, men det hjælper jo ikke, hvis de ikke kan leve op til deres løfter.
Så mit råd er HOLD JER LANGT VÆK fra denne virksomhed. Det er en fuldstændig uprofessionel måde at køre en forretning på, at man ikke engang kan kontakte dem. Find hellere et alternativ, giv en 10'er ekstra og vær sikker på at modtage varen.

Besvarelse fra DeluxLife
Levering til tiden og skarpe priser!
Har over det sidste år bestilt champange hos Deluxelife.dk 3 gange, hver gang er flaskerne kommet pænt pakket ind, indenfor kort tid og priserne har været super skarpe!
Jeg fik endda Moët Ice Imperial som ikke på det tidspunkt kunne findes andre steder.
Thumbs up herfra :)

Besvarelse fra DeluxLife
Gode priser, hurtig levering - smertefrit.
Købte en kasse Möet Nectar, havde den dagen efter. Ingen problemer.

Elendig, Elendig, Elendig.
Det er umuligt at komme i kontakt med [navn fjernet] og, ja [navn fjernet].
Der sker intet på hverken mail eller telefon.
Godt råd hold jer lang væk fra Deluxlaffe.
Endnu en der er blevet snydt.