DeluxLife

Denne virksomheds TrustScore er ikke tilgængelig lige nu på grund af overtrædelse af vores retningslinjer.

Jeg fik mine ting. Men de har nogen problemer med deres hjemmeside. Så hvis ikke du har fået svar så skal du kontakte Kundeservice. Så du får dine ting. De trækker ikke dine penge. Bestillingen går... Se mere

Bestilte en flaske med giftbox, som skulle bruges til julegave. Bestilte fredag aften, og allerede lørdag formiddag fik jeg besked om at gaven var afleveret til Post Danmark. At pakken så først komme... Se mere

Jeg bestilte en Julegave til min kæreste den 11. december 2014 Pengene bliver trukket fra min konto dog modtager Post Danmark aldrig pakken fra DeluxeLife, jeg kontakter Søren via mail, da Del... Se mere

Jeg bruger hver måned rigtig mange penge på champagne og vodka, og har indtil fornyligt købt i fysiske butikker. Jeg har nu købt 3 gange på Deluxlife i December måned, og er over ordentligt tilfreds... Se mere

1. Spiritusforretning

DeluxLife.dk åbnede i 2013, da vi mente der manglede et sted hvor kunden var sikret kvalitet hvergang. Ud fra det grundlag stiftede vi DeluxLife.dk og siden da er det gået rigtig hurtigt. Eksklusiv champagne og spiritus er vores hjerteblod, og derfor ønsker vi ikke at sælge middelmådige varer. Når du handler ved DeluxLife, kan du være sikker på, at hver en enkelt flaske er nøje udvalgt, da vi mener den passer i vores sortiment, og dermed er af god kvalitet, samt nydelsesværdig. Du er altid velkommen til at kontakte os via telefon (50101210) eller mail kontakt@deluxlife.dk. Vi svarer på henvendelser alle hverdage fra 10.00 - 16.00. Vi glæder os til at handle med dig!

Overtrædelse af retningslinjer

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Virkelig ringe webshop.

jeg bestilte torsadg den 8/12 en flaske vodka og en gin. havde fået jer anbefalet og ville prøve jer.
der stod 24 timers levering. fedt tænkte jeg og bestilte.
fredag morgen modager jeg et tracking nr. der sker dog intet og hiver fat i det transport firma. de har ikke set skyggen af varene. ?? jeg må lørdag aften ud at købe andre flasker i supermarked da jeg skal have gæster.
jeg har skrevet en del gange med karina. hun siger mandag at ginen slet ikke er på lager ??? underligt man så fredag sender mig mail om at varene er sendt ?????
lang historie kort. efter en del mails til karina siger hun jeg modtager mine vare tirsdag eller onsdag. det sker så først torsdag. hun lovede at kompencer mig i form at at smide lidt med i kassen. ???? det var der så heller ikke
da jeg så skriver det til hende får jeg at vide jeg kan bestille flasker igen hvis jeg har tillid til jer og så skrive i ordren at i skylder mig lidt. ?????
jeg syntes og har ikke den store tillid desværre og det kunne nok værer gået bedre hvis man havde husket lidt extra
godt nok en ærgelig oplevelse jeg ikke havde ventet atf et firma der sælger exklusive varer.
[N8X043-4XK1]

17. december 2016

Uprofessionelt

Helt aldeles uprofessionelt firma.

Jeg bestilte et pakketilbud, som gave til min kæreste. Den bestod af en Crystalhead vodka med glas.
Leveringstiden var helt fint. Dog manglede jeg de shotsglas der var lovet med.
Jeg vælger så at skrive til jer, men får intet svar..
Efter et stykke tid bliver jeg godt irriteret, i det at æsken også var helt ødelagt som om den havde stået i vand. Ikke lige frem en helt flot gave at give. Derfor havde et svar havde været super.
Derefter vælger jeg 3 uger igen, at skrive - da det simpelthen er for dårligt, da i skriver på jeres hjemmeside at der er mulighed på svar fra jeres kundeservice alle hverdage 10-16..
Jeg har nu 3 måneder efter ikke fået svar, og vil nu derfor dele min dårlige oplevelse og anbefale alle andre virksomheder end denne.

12. oktober 2016

Reference i hvordan man IKKE skal håndtere en webshop.

Bestilte varer d. 9/8 og fik en bekræftelse d. 10/8 at mine varer var afsendt. Bekræftelsen indeholdt trackingnummer og pengene blev trukket fra min konto samme dag. Trackingnummer førdte til Post Danmarks hjemmeside hvor der stod: 'Post danmark modtaget en elektronisk forsendelsesoplysning', men at pakken ikke var afhentet endnu.

D. 12/8 var pakken stadig ikke sendt af stede og jeg sendte første mail til Deluxlife for at spørge hvor min pakke var. Mandag d. 15/8 sendte jeg endnu en mail og bad dem vende tilbage hurtigst muligt. Tirsdag d. 16/8 ringede jeg og fik at vide at min bestilling var næsten klar, de manglede bare den sidste flaske. Jeg valgte at afbestille varerne og få pengene i retur. Fik en bekræftelse efter 2 min, men de beholdte pengene for transport (kr. 49,00). Sendte en ny mail og fik dagen efter svar om at de ville sende transportgebyret i retur.

Fantastisk dårlig håndtering af en webshop.

Citat fra hjemmeside:
'E-mails bliver besvaret indenfor max 2 timer'
'Kundeservice aller hverdage 10:00-16:00, Alle henvendelser svares indenfor 2 timer i dette tidsrum.'

Leveringsbetingelser punkt 1:
Vi debitere først pengene for ordren, når produkterne er afsendt.

Leveringsbetingelser punkt 3:
Du modtager desuden en e-mail med pakkens forsendelsesnummer, når vi afsender din ordre.
Hvis leverancen bliver forsinket, vil vi snarest muligt oplyse dig herom pr. e-mail.

18. august 2016

Dårligt support og blandede oplevelser

Havde læst flere anmeldelser herinde og vurderede at det var 50/50 om man fik en dårlig oplevelse så jeg besluttede mig for at give dem en chance.

Bestilte to flasker Belvedere tidligt fredag morgen den 29/7. Ifølge deres hjemmeside ville jeg få pakken sendt allerede samme dag, men det skete ikke.

Mandag den 1/8 skriver jeg til deres support via deres hjemmeside, da pakken stadig ikke er afsendt. 5 minutter efter får jeg en mail om at min ordrer er afsendt (ikke et svar fra deres support) men tracking nummeret viser at den ikke er afleveret til Post Nord (dette har været en fejl hos Post Nord da pakken blev afsendt og hentet af Post Nord den 1/8)

Jeg skriver til deres Support endnu en gang for at få en forklaring men får intet svar (har sendt to mail på to dage uden svar, selvom de reklamerer med svar inden for to timer)

I dag får jeg så en besked fra Post Nord om at jeg kan hente pakken på det nærmeste posthus.

Historien endte lykkeligt og flaskerne var pakket godt ind, men at jeres support ikke svarer giver jer et dårligt ry og gør jeres kunder usikre på om de får deres varer.

3. august 2016

Hurtig og uden problemer

Jeg bestilte fra Deluxlife.dk i søndags og tænkte først derefter på at kigge på anmeldelserne af dem herinde. Efter jeg læste anmeldelserne herinde havde jeg allerede opgivet at få mine varer, men mandag fik jeg besked om, at varerne var sendt og allerede tirsdag eftermiddag kunne jeg hente dem på mit lokale posthus.
Hurtig levering, bedste priser og god kommunikation.

15. juni 2016

Ville ønske jeg havde tjekket Trustpilot først...

Venter her over en måned stadig på det sidste af en levering på tonic vand.
Bestilte 11. april 2x6 stk. tonic (Peter Spanton - Cardamom no 9). Der kom kun 6 stk. og jeg skrev til kundeservice (d.12. april) og takkede for hurtig levering men at der manglede 6. stk. Fik hurtigt svar - de beklagede og ville straks sende de resterende...efter flere 'ryk' stadig ingen tonic vand. D. 1. maj besked om de er i restordre..om jeg ville være interesseret i anden variant - JA tak - men har i skrivende stund (d. 23. maj) ej modtaget rest-leveringen. Jeg giver hermed op og har nydt de 6 stk. jeg modtog til en gennemsnitspris af ca. 47 kr. (incl. fragt). Ville ønske jeg havde slået firmaet op her på Trustpilot inden jeg lagde en ordre hos dem.

23. maj 2016

Hurtig & Sikker levering!

Alt var bare super og det var pakket forsvarligt ind.
Tak for de 5 meter bubble plastic :D

Jeg har hermed rettet min anmeldelse fra 5 stjerner til 3 stjerner da i overhovedet ikke skriver tilbage til en på mail.

6. maj 2016

Hurtig levering - billige priser

Jeg bestilte søndag aften, modtog tirsdag formiddag. Super nemt og hurtigt, og forholdsvis billige priser. Ikke så meget at komme efter, har helt sikkert tænkt mig at handle på DeluxLife igen!

23. marts 2016

Super sevice!

Jeg er meget tilfreds med min vare. Den var fremme 2 dage efter bestillingen. Skal du købe alkohol over nettet? Så anbefaler jeg at gøre det her!

22. marts 2016

Lidt skuffende

Jeg havde bestilt en flaske belvedere vodka men modtog en flaske Grey goose vodka, det blev jeg lidt skuffet over da prisen på grey goose er mindre end belvedere...

14. marts 2016
DeluxLife-logo

Besvarelse fra DeluxLife

Hej!

Det er en kæmpe fejl fra vores side. Fang mig på Kontakt@DeluxLife.dk - Så får vi det ordnet i en fart. Tak. :-)

Hurtig levering - God kundeservice

Jeg bestilte d. 7.1.2016 en Crystalhead. De ringede 2 timer efter og sagde den ikke var på lager, men kunne sende den om 3 dage. Jeg modtog pakken 4 dage efter, og som "undskyldning" for den forsinkede vare modtog jeg en gratis flaske muserende vin. :-)

3. marts 2016

Langsomt

Bestiller onsdag, får leveret efterfølgende tirsdag. De påstår den er afsendt torsdag - post DK har scannet pakken første gang om mandagen.

26. januar 2016

Som hvert år var jeg ekstremt sent ude med indkøbet til nytårsaften. Faktisk så sent, at jeg overvejede at købe det fysisk, da jeg slet ikke troede andet kunne lade sig gøre. Jeg tog dog chancen, og bestilte på DeluxLife d. 30 december. Én dag før jeg skulle bruge det. Helt præcist bestilte jeg omkring klokken 13, og pakken modtog jeg næste dag klokken 12:00. Det vil sige, at min pakke kom på under 24 timer - dét kalder jeg sgu en ekspress levering der vil noget.

Det bliver ikke foreløbig jeg skifter DeluxLife ud med andre - de er top notch!

3. januar 2016