Oseriöst företag som skickar gamla drycker med noll kundservice och känsla för att kompensera missnöjd kund som fått förstörd middag när man serverat er gamla dryck, beställ inte här så dåligt, dyrt o... Se mere
Virksomheden har svaret
Det var lätt att beställa, fanns inte bara mina produkter utom massa och fina andra produkter som ibland är det ganska svårt att hitta dem på de vanliga matbutiker. En riktigt ahaha erfarenhet. Huma... Se mere
Virksomheden har svaret
Beställde majsmjöl. Påsen hade gått sönder så de övriga produkterna var nersölade med majsmjöl! Beställde en förpackning med minisyltburkar. Förpackningen var trasig! Det var tänkt som en pr... Se mere
Virksomheden har svaret
Jag är väldigt nöjd. Bra, ovanligt utbud och ekologiska samt lokala produkter. Hade även gärna sett ännu mer ekologiskt samt ”rena” produkter (utan onödiga tillsatser). Gratis, snabb hemleverans. Bra... Se mere
Virksomheden har svaret
Köp spännande mat till bra pris, med enkla och snabba leveranser direkt hem till dörren.
Sveavägen 168, 11346, Stockholm, Sverige
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Jag beställde klöverhonung, fick mycket snabb leverans men en burk gick sönder under transporten. Efter jag skickade foto på den fick jag en ny burk honung dagen efter. Tack!

Besvarelse fra delitea.se
Delitea har i sitt chokladsortiment märket Marou som inte innehåller mjölk vilket passar oss. Fantastiskt god choklad tycker vi! Snabb leverans och mycket bra bemötande från kundservice när ett leveransproblem uppstod.

Besvarelse fra delitea.se
Meddelade Delitea att leveransen var försenad och att den skulle komma nästa dag istället. Fick snabbt svar från Delitea att de skulle kolla upp detta. Återkom ytterligare en gång ang leveranstiden och frågade om den var OK. Superbra kundservice! 😃

Besvarelse fra delitea.se
Jag fick en skadad produkt som byttes ut mycket snabbt. Kommunikationen med kundsupporten var mycket snabb och trevlig. Rekommendera!

Besvarelse fra delitea.se
Kundttjänsten`s MELINDA är bra service människa

Besvarelse fra delitea.se
Spännande och bra sortiment, snabb leverans och en mycket trevlig och hjälpsam kundtjänst!

Besvarelse fra delitea.se
Alltid lika hjälpsamma om det uppstår problem. De sköts alltid friktionsfritt. Handlar flera gånger per år och rekommenderar alltid företaget till andra. Förutom bra produkter är också servicen alltid trevlig och väldigt effektiv.

Besvarelse fra delitea.se
Snabbt leverans, bra service. Nu slipper jag bära tunga kassar och är jätte nöjd. Toppen on line matbutik.

Besvarelse fra delitea.se
Var bra förr nu tar det veckor innan grejerna skickas och nu senast skickade dom med Postnord till utlämningsställe när jag betalt och valt Early Bird Hemleverans.
Kommer gå åt skogen med detta företaget snart.

Besvarelse fra delitea.se
Snabb leverans och mycket trevlig och grym support efter att post nord slarvat bort mitt första paket skickades ett nytt nästan direkt som jag hade några dagar senare

Besvarelse fra delitea.se
Jag som litat på den här webbsidan för att klarna fanns på plats men när fick jag mina ordar såg jag de har lurats mig med utgång datumen. De skrev själv utgång datumen . Aldrig köpa hos er igen !
Jag har bevis !! Om du återbetalar jag kan visa det !! Vågar du göra det ???

Besvarelse fra delitea.se
Paketet kom fram blött och klibbigt. Det var en flaska kaffesirup på 1 liter som gått sönder, då den var inpackad väldigt dåligt och glaset hade krossats mot en annan glasflaska utan emballage (emballage rullas tydligen bara runt utan om att förslutas i topp och botten).
Jag reklammerade men fick endast pengarna för sirupen tillbaka, ej erbjudande om att en ny flaska skulle skickas till mig, och ingenting som ersättning för mitt besvär med att diska allt övrigt innehåll som kladdats ner i paketet, ta bilder, inte ha fått min beställda vara etc. Jag känner inte riktigt att jag blivit ersatt helt. Kommer inte handla här igen, de verkar rätt oprofessionella. Vem packar flera glasflaskor tillsammans med endast ett lager wellpapp runt, som ej försluts i botten, och därmed kasar av flaskorna så att de klirrar mot varandra?

Besvarelse fra delitea.se
Jag är mycket nöjd med hjälpen av Melinda när leveransen krånglade. Snabb återkoppling och erbjudande att skicka nya varor när mina kom på avvägar.

Besvarelse fra delitea.se
Billigt snabbt och enkelt! Kommer beställa härifrån igen, rekommenderas!

Besvarelse fra delitea.se
Bra priser,snabb leverans och bra utbud,,,bara ++++

Besvarelse fra delitea.se
Min leverans blev försenad så jag blev tvungen att avboka den. Men detta bemötte kundtjänst precis som ett seriöst företag gör. Med generösa alternativ och god hjälp. Så jag handlar gärna av er igen.

Besvarelse fra delitea.se
Är väldigt nöjd med det jag beställt från Delitea, Går alltid att hitta något gott och nytt att prova. Beställt härifrån några gånger och aldrig varit missnöjd. Frakten är snabb och prisvärd (även gratis om man handlar för 500kr).
Aldrig stött på några som helst problem så kommer fortsätta beställa i framtiden

Besvarelse fra delitea.se
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.