Virksomheden har svaret
Bra och trevlig kundservice! Fick snabbt hjälp när åkpåsen hade ett fel och eftersom vi behövde använda åkpåsen ganska direkt då det var väldigt kallt ute så fick vi en ny hemskickat så snabbt.
Virksomheden har svaret
Vi förlorade en bit i ett Brio world's tågset. Vi kontaktade Babyland för att pröva lyckan för att se om vi skulle kunna köpa varan separat. Kundtjänsten tog den extra ansträngningen att hjälpa oss oc... Se mere
Virksomheden har svaret
Babyland grundades 1959 och har sedan dess levererat barnvagnar, bilstolar, leksaker och andra baby- och barnprodukter till den växande familjen. 2012 lanserades Babyland.se och sedan dess finns vi framför allt online men driver fortfarande en butik i Vasastan i Stockholm.
Har besvaret 77 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Beställde här för första gången och kommer vara sista gången också. Fick paketet i söndags men när jag fick paketet så tyckte jag att den verkade för liten. Så jag returnerade liksom en timme efter jag fick paketet. Och eftersom jag öppnade kartongen i mitten och inte sidan. Trotts att allt annat är oanvänd så skriver dem på mejl att den inte kommer godkännas. Som att dem inte har andra kartonger i fabriken . Liksom sånt här kan man lösa eftersom att problemet är litet. Hade förstått om de var en skada eller något annat. Så handla inte på babyland för man måste vara STEN säker och så måste man öppna kartongen på ett speciellt sätt. Så tramsigt. Sen var kundtjänsten väldigt otrevlig också.

Besvarelse fra Babyland.se
Dyrt porto både för att få varan och ännu dyrare för returen. Det ges ingen möjlighet att välja ekonomifrakt. Långsam dialog med kundtjänst, i vissa fall inget svar på flera dagar trots upprepade försök. Varan jag beställde skulle vara lyxig. Det var den ju definitivt inte. Jag kommer undvika fortsatt kontakt med detta företag.

Besvarelse fra Babyland.se
Väldens sämsta kundtjänst, jag fick trasiga produkter och efter flera veckor har de inte löst ärendet. Fick skicka tillbaka men fick trasiga och kladdiga (använda!) produkter igen! Rekomenderar inte att man köper någonting alls på babyland faktiskt.

Besvarelse fra Babyland.se
Mottog leveransen med kraftigt skadat emballage på flera ställen och ha lede av mig direkt. Trots detta krävde företaget att jag skulle stå för returfrakt. Har vid upprepade tillfällen bett om att bli uppringd utan respons. De duckar vidare frågor. Returprocessen har försvårats och kundbemötandet har varit undermåligt. Inger förtroende – jag kommer inte handla här igen.

Besvarelse fra Babyland.se
Jag upplevde lockpriser under rean, en klassisk fälla som man ofta varnas för under kampanjperioder som Black Friday. Efter att jag fått orderbekräftelse avbröt företaget köpet med hänvisning till slutförsäljning och gjorde en återbetalning direkt, utan att kontakta mig eller erbjuda någon alternativ lösning.
När jag bad om en likvärdig vara som fanns kvar i deras sortiment fick jag nej och hänvisades till deras köpevillkor. Dessa villkor är kanske korrekta ur företagets perspektiv, men de är långt ifrån hjälpsamma för kunden och upplevs som ett mycket okundvänligt sätt att hantera situationen.
Jag köpte dessutom andra produkter i samma order som jag inte hade handlat om lockpriset inte funnits. Helheten gör att jag känner mig lurad av hur detta sköttes.
Andra kunder bör vara medvetna om att köp kan avbrytas även efter bekräftelse och att man som kund inte kan räkna med att få någon form av ersättningslösning.
Personligen tycker jag att det ska vara roligt att handla leksaker, men nästa gång blir det från ett annat ställe om priset är konkurrenskraftigt.

Besvarelse fra Babyland.se
Väldigt dålig och märklig hantering av returer. Får ha mailkontakt fram och tillbaka med kundtjänst, för att kunna skicka tillbaka några varor från min beställning...
Deras länkar fungerar inte, ordernummer kan inte hittas (kundtjänst säger att man måste försöka flera ggr, men det funkar ändå inte).
Ogillar verkligen företag som (medvetet?) Gör det svårt att returnera. En vecka har snart gått och jag har inte lyckats få tag på en returetikett än! Helt hysteriskt, jobbigt. Har andra saker att göra än att vara administratör för att skicka tillbaka ett paket bara...
Ser att fler skriver att returer är svåra. Dessutom omöjligt att hitta länken till returer på deras hemsida, om den ens finns där...

Besvarelse fra Babyland.se
Snabb återkoppling, fantastiskt kundbemötande och väldigt snabba på att åtgärda det som posten hade slarvat bort

Besvarelse fra Babyland.se
Köpte en vagn. Allting var bra och supersnabb leverans.
Snabb leverans och beskrivning som matchade produkten.
Har inte ens tålamod att gå in i alla detaljer vill ändå kortfattat beskriva det som hänt.
Jag beställde presenter till min dotters födelsedag, en beställning som aldrig levererades i tid eftersom ni helt enkelt glömde bort den. Jag ringde er kundtjänst vid två tillfällen. Första samtalet fick jag prata med en medarbetare som lovade att se till att varorna skulle levereras samma kväll (en torsdag). Jag var tillmötesgående och sa att det var okej om leveransen istället kom fredagen, dagen innan födelsedagen. Men hon garanterade att det inte skulle vara ett problem, utan att de skulle komma ”idag”. Vilket de såklart inte gjorde.
Fredagen kom men inget sms, ingen leverans. Jag ringde igen. En ny medarbetare skulle “kolla upp det och återkomma”. Det gjorde hon aldrig.
Resultat? Inga presenter på min dotters födelsedag! Fick leveransen sen kväll, efter kalaset tagit slut och min dotter låg och sov. Jag skickade även ett detaljerat mejl den 26 april med hela händelseförloppet, men har fortfarande inte fått någon återkoppling! snart en månad senare!
Detta är inte bara ett misslyckande i leverans, utan ett totalt haveri i kundbemötande. Jag har tappat förtroendet för er som företag, och det gäller inte bara mig.
Noterar att många skriver att varorna levereras snabbt, men min beställning verkar dom ha glömt bort att överlämna till transportören. Jag la beställningen en lördag och på måndagen blev den packad & frakten bokad helt enligt förväntan. Sen dess har försändelsen legat någonstans i ingenmansland i 2 dygn, det är onsdag nu och transportören har fortfarande inte fått försändelsen. Hade varit trevligt om ni kunde lämna över försändelsen till transportören. Blir väl en veckas leveranstid på produkter som enligt hemsidan ”skickas samma dag”. Att det inte skickas på helgen förstår jag, men att det ska gå 3 vardagar (eller mer?) innan babyland bemödar sig med att överlämna försändelsen till transportören förstår jag inte.
Köpte ett bollhav till min son i födelsedagspresent för två månader sedan. Överdraget var dock trasigt så jag skrev och bad om ett nytt alternativt pengar tillbaka. I två månader har de nu lovat att skicka ett nytt bollhav men ingenting händer. Svarar på mejl varannan dag och ber om ursäkt och lovar att återkomma men gör aldrig det. Oerhört oseriöst av ett så stort företag. Det var absolut sista gången jag handlar på Babyland.

Besvarelse fra Babyland.se
Nöjd med snabba leveransen och hur produkten var paketerad men tyvärr förutom att man betalar för frakt så måste man betala för retur ifall man är inte nöjd med produkten. Dessvärre ska man betala för returetikett om man inte har möjlighet att skriva ut den själv. Otroligt krångligt!
Tänker inte beställa mer varor från detta företag.
Det finns många andra kundvänliga företag som erbjuder fri frakt och retur.

Besvarelse fra Babyland.se
One star is even too generous for this place. Avoid, avoid, avoid. Like everyone’s been saying seems like a complete scam, had my order cancelled and yet to receive a refund. Customer service is absolutely shocking as well.

Besvarelse fra Babyland.se
Fantastisk service! Rekommenderar. Det är här jag kommer handla till mina barn framöver d

Besvarelse fra Babyland.se
Bra kvalitet och jättebra kundservice
Rekommenderar

Besvarelse fra Babyland.se
Köpte en sparkcykel till min son för två somrar sen. Hjulen slutade fungera från ingenstans och nu går den inte ens att fälla ihop, då den faller isär. Trots min reklamationsrätt på fabriksfel som konsument på tre år vägrar de hjälpa mig. Jag har bevisat både via filmer och bilder fabriksfelet tydligt, men de vägrar ta ansvar. Notera att denna kostar 349,-, men ändå fortsätter de bråka med mig. Aldrig varit med om en sämre kundservice eller kundvård. Rekommenderar ingen att handla här!

Besvarelse fra Babyland.se
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.