Oseriöst företag som skickar gamla drycker med noll kundservice och känsla för att kompensera missnöjd kund som fått förstörd middag när man serverat er gamla dryck, beställ inte här så dåligt, dyrt o... Se mere
Virksomheden har svaret
Det var lätt att beställa, fanns inte bara mina produkter utom massa och fina andra produkter som ibland är det ganska svårt att hitta dem på de vanliga matbutiker. En riktigt ahaha erfarenhet. Huma... Se mere
Virksomheden har svaret
Beställde majsmjöl. Påsen hade gått sönder så de övriga produkterna var nersölade med majsmjöl! Beställde en förpackning med minisyltburkar. Förpackningen var trasig! Det var tänkt som en pr... Se mere
Virksomheden har svaret
Jag är väldigt nöjd. Bra, ovanligt utbud och ekologiska samt lokala produkter. Hade även gärna sett ännu mer ekologiskt samt ”rena” produkter (utan onödiga tillsatser). Gratis, snabb hemleverans. Bra... Se mere
Virksomheden har svaret
Köp spännande mat till bra pris, med enkla och snabba leveranser direkt hem till dörren.
Sveavägen 168, 11346, Stockholm, Sverige
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Hej
Sitter med 5kg Blomsterhoning och vet inte hur jag skall förhålla mig.
Inget fel på smak men oroar mig för att honingen är ett mishmash av kinesernas kemikalier...??
Den består av en blandning, inte bara inom EU utan Även utanför EU ..!!
Ja jag vet inte ...

Besvarelse fra delitea.se
Har problem med en försändelse som är på villovägar. Pratade med er i tisdags.Ni skulle ta kontakt med transportföretagen.
Fick ett vansinnigt dumt svar av dem genom er.Ringt er kundtjänst både igår och idag Ingen där!!
Mailade igår flera ggr.Inget svar
Sen i tisdags har jag jagat någon som vet något om försändelsen.
Äntligen löst.Men inte tack vare er.

Besvarelse fra delitea.se
Dom svarar inte och uppfattas strunta i att varor inte levererats, även fast det är betalt.

Besvarelse fra delitea.se
Trogen kund! Superb sortiment av det ovanligare slaget. Speciellt skafferi varor. Superbra leveranser också. Rekommenderas varmt!!

Besvarelse fra delitea.se
Deliea har allt man behöver och lite till super bra och är alltid njöd med mina köp hos er toppen stjärnor

Besvarelse fra delitea.se
Min beställning ankom skadad med saknade artiklar, emballeringen var högst bristfällig.
Deliteas kundtjänst verkar totalt sakna vilja att leverera beställda varor.
Handla nån annanstans om ni inte tycker om ett evigt mailande med kundtjänst.
Fick problemet löst till sist, dock tog hela cirkusen såpass länge att jag blev tvungen att handla varorna från annan butik.
Köpte från barlife som levererade snabbt och välemballerat.

Besvarelse fra delitea.se
Har varit en trogen kund i flera år men nu har flera märken (Pukka, Alpro, osv.) plötsligt försvunnit och det är oklart när och om de kommer tillbaka. Är tvungen att hitta någon annan butik nu.
Jättesynd eftersom de är de enda som säljer Warbro kvarn flingor som är gudomligt goda, men det är nu ekonomiskt oberättigad att köpa bara en förpackning flingor, eftersom man är tvungen att betala frakt för beställningar under 499kr.

Besvarelse fra delitea.se
Varje gång jag beställt här ifrån har det varit snabb samt smidig leverans! Min senaste beställning gick dock sönder i leveransen med PostNord men då fick jag svar/hjälp av Deliteas kundtjänst direkt som skickade ut mina varor på nytt! Nöjd och glad blev man igen för toppenservice!!

Besvarelse fra delitea.se
Varan hade tyvärr skadats under leverans, men gick jättebra att reklamera och fick då en ny gratis! Snabb och smidig kundservice. Sedan var det ju troligen leveransföretagets fel att första paketet hade skadats. Kan varmt rekommendera Delitea alltså!

Besvarelse fra delitea.se
Enkelt att beställa och bra produkter, men något lång leveranstid.

Besvarelse fra delitea.se
Fantastiskt, Leverans ETT dygn och mycket bra priser. Ett sortiment som passar mig.

Besvarelse fra delitea.se
Ordern låg som ej packat långt efter lovat leveransdatum. När jag mailade om att jag då inte längre ville ha varorna eftersom det var försent att använda dem så skickades de på typ en halvtimme och jag fick inget svar på mailet...

Besvarelse fra delitea.se
Kaffe Passalacqua, Pierre Biscuiterie kakor; Valrhona choklad, med mera ; excellent sortiment, top kvalitets varor för den kräsne.. Väldigt nöjd kund…🤸♂️☀️

Besvarelse fra delitea.se
Som första kund, fick snabb leverans, väldigt bra packeterat. bor i norrlands inland, o inte van med så snabb o bra service.Jag kommer bli en kund igen.

Besvarelse fra delitea.se
Snabb återkoppling då det var jag som strulade till det.
Kommer lätt att återkomma.

Besvarelse fra delitea.se
Delitea har hanterat alla mina köp utmärkt. Rekommenderas!

Besvarelse fra delitea.se
Stort utbud av varor, men det allra bästa är Kundservice! Postnord hade slarvat bort mitt paket, men Kundservice på Delitea fixade ny leverans på nolltid. Snyggt och smidigt. Jag är jättenöjd!

Besvarelse fra delitea.se
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.