delitea.se Anmeldelser

TrustScore 4.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Oseriöst företag som skickar gamla drycker med noll kundservice och känsla för att kompensera missnöjd kund som fått förstörd middag när man serverat er gamla dryck, beställ inte här så dåligt, dyrt o... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Det var lätt att beställa, fanns inte bara mina produkter utom massa och fina andra produkter som ibland är det ganska svårt att hitta dem på de vanliga matbutiker. En riktigt ahaha erfarenhet. Huma... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Beställde majsmjöl. Påsen hade gått sönder så de övriga produkterna var nersölade med majsmjöl! Beställde en förpackning med minisyltburkar. Förpackningen var trasig! Det var tänkt som en pr... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jag är väldigt nöjd. Bra, ovanligt utbud och ekologiska samt lokala produkter. Hade även gärna sett ännu mer ekologiskt samt ”rena” produkter (utan onödiga tillsatser). Gratis, snabb hemleverans. Bra... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Deli
  2. Landhandel
  3. Online madbestilling

Skrevet af virksomheden

Köp spännande mat till bra pris, med enkla och snabba leveranser direkt hem till dörren.

Kontaktoplysninger

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

55 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Snabb ny försändelse efter att PostNord…

Snabb ny försändelse efter att PostNord slarvat bort mitt paket.

20. oktober 2023

Hej Christer!

Det är verkligen härligt att höra att du är nöjd med oss! Tack för ditt fina omdöme!

Önskar dig en fortsatt fin dag! 🍂

Suverän kundtjänst

Snabbt svar av kundtjänst med bästa tänkbara lösning även när något inte går som det ska.
Och dessutom bra varor till bra pris.

26. september 2023

Hej Per!

Så roligt att höra att du är nöjd med våran kundtjänst! Tusen tack för ditt fina omdöme!

Önskar dig en fortsatt fin dag! ☀️

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Mycket bra med gratis hemleverans och…

Mycket bra med gratis hemleverans och snabb hjälp på kundservice. Kul varor!

18. september 2023

Hej Lemon!

Det är verkligen fint att höra att du är nöjd med våra leveranser samt fått snabb hjälp av vår kundtjänst! Tack för ditt fina omdöme!

Önskar dig en fortsatt fin dag! ☀️

Budföretaget slarvat bort paketet

Budföretaget slarvat bort paketet. Delitea skickar omedelbart ett nytt. Det kallar jag service.

1. september 2023

Hej Fredrik!

Så härligt att höra att du fått bra hjälp! Vi hoppas du är nöjd med dina varor! Tack för ditt fina omdöme!

Önskar dig en fortsatt fin dag! 🌸

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Mycket bra pris på min vara

Mycket bra pris på min vara. Hade även kontakt med kundtjänst. Supersnabb respons. Tack och bock.

23. august 2023

Hej Kenneth!

Så roligt att höra att du är nöjd! Tack för ditt omdöme!

Önskar dig en fin dag! 🌸

5/5 vi är nöjda

5/5 vi är nöjda, snabb leverans, och smidig hantering från beställning - leverans !! :)

29. august 2023

Hej Mimmy!

Tusen tack för ditt fina omdöme! Så härligt att höra att du är nöjd med oss!

Önskar dig en fortsatt fin dag! 🌸

Perfekt!

Snabb leverans och bra valuta för pengarna!

24. august 2023

Hej Peter!

Tack för ditt fina omdöme! Superhärligt att höra att du är nöjd med våra leveranser!

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Bra service

Bra service, fick ett skadat kaffepaket och ersättning fick jag snabbt 👍

16. august 2023

Hej Yvonne!

Tusen tack för ditt omdöme! Så härligt att höra att du är nöjd!

Nöjd med service

vi här hemma hade beställt några varor, när vi fick paketet var den lite skadad, och alla varor hade gått sönder. Vi kontaktade delitea.se och de hjälpte oss med en ersättning direkt.

Supernöjd.

23. august 2023

Hej Nilla!

Så härligt att höra att du är nöjd med oss! Tack för ditt fina omdöme!

Framförallt

Framförallt var det att jag fick valet mellan att få tillbaka mina pengar eller att få ett nytt paket skickat.
Upplever delitea som seriöst och lätt att få kontakt med.
Däremot vill jag slänga in en liten kritik mot att ni borde göra det enklare att lämna just kritik och feedback. Just nu måste man logga in på google facebook eller apple, är mycket lättare att lämna feedback utan det.

I övrigt: tack för en jättebra sida och företag :)

16. august 2023

Besvarelse fra delitea.se

Tack för ditt fina omdöme! Så härligt att höra att du är nöjd! Vi tar din feedback vidare till ansvarig.

Önskar dig en fortsatt fin sommar! 🌞

Rekommenderar Delitea helt o hållet

Alla gör misstag någon gång. Jag hade inget problem med att reklamera några varor och fick snabbt och proffsigt bemötande och faktiskt till min glädje även lite till!!!

7. august 2023

Hej Dods!

Tusen tack för ditt fina omdöme! Så härligt att höra att du fått bra hjälp av vår kundtjänst! 😊

Önskar dig en fortsatt fin sommar! 🌞

Snabbt leverans

Snabbt leverans! Tack

25. juli 2023

Hej Ece!

Tusen tack för ditt fina omdöme! Det gläder oss att du är nöjd med vår leverans!

Ha en fortsatt fin sommar! 🌹

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Beställt en hel del dryckesvaror…

Beställt en hel del dryckesvaror (sammanlagt 12 kolli, väger 127kg enligt uppgifter) inför bröllop. Skulle få varorna idag. Kommer endast ett kolli och sedan får jag information att alla varor är levererade. Försökt nå dem via telefon, men som hänvisar till mejl relaterat till sommartider. Har än så länge inte fått svar på mejlet. Budet hänvisar till Delitea.

26. juli 2023

Hej Alan!

Vi är verkligen hemskt ledsna för att samtliga paket inte levererats till dig i tid! Detta är något som vi givetvis följer upp med fraktbolaget.
Jag kan se att du varit i kontakt med vår kundtjänst och fått hjälp med ditt ärende. Skulle du ha några frågor är du välkommen att kontakta oss på info@delitea.se.

Önskar dig en fortsatt fin sommar! ☀️

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Levererar varor med alldeles för kort…

Levererar varor med alldeles för kort best före datum.

Maria

23. juli 2023

Hej Maria!

Det är verkligen tråkigt att du mottagit en vara med kort datum. Du kan alltid se vilket utgångsdatum produkten har under "produktfakta" på varje enskild produktsida. Om du inte redan kontaktat oss så får du gärna maila info@delitea.se så ska vi kika på detta.

Ha en fortsatt fin sommar! ☀️

Trasiga flaskor

Hade beställt flera kaffesirap och paketet kom redan nästa dag, däremot var det helt kladdigt och droppade och när jag öppnade upp det var flaskorna trasiga. Mailade kundservice men har inte fått något svar på en vecka. De säger att de ska återkomma inom 24 timmar. Har också försökt ringa men de hänvisar till mail.

14. juli 2023

Besvarelse fra delitea.se

Hej Anna. Jag får beklaga den dåliga upplevelse du haft hos oss, tyvärr har vi varit för lågt bemannade under semesterveckorna p.g.a. högre tryck än vi räknat med, samtidigt som ordinarie personal är på semester. Vi har senaste veckan stärkt upp kundtjänst och ska snart vara ikapp med kortare svarstider igen (nu har vi svarstid inom 23h). Jag såg på din beställning att vi gjort en full återbetalning till dig förra veckan (21/7) men jag vill be om ursäkt för problemen du fick uppleva. Ha en mycket bra dag. /Michael

Suveränt bra!

Snabbt, mycket välpackat, kan inte vara bättre!

19. juli 2023

Hej Angelica!

Tusen tack för ditt fina omdöme! Det gläder oss att du är nöjd!

Önskar dig en fortsatt fin sommar! ☀️

Totalt värdelösa

Totalt värdelösa, ingen kundtjänst eller support, och alltid trasiga varor
UNDVIK detta företag

17. juli 2023

Besvarelse fra delitea.se

Hej Stefan! Det är verkligen tråkigt att höra att du är missnöjd! Vi tar din feedback vidare till ansvariga. Jag kan se att du varit i kontakt med vår kundtjänst och fått hjälp med ditt ärende. Önskar dig en fortsatt fin sommar! ☀️

Himla bra nätbutik

Jag gillar Delitea för de har ett sortiment till bra priser som jag inte hittar på andra ställen. Alltid snabba leveranser och bra kundservice dessutom

3. juli 2023

Hej Leif!

Tack för ditt fina omdöme! Så kul att du är nöjd med vårat sortiment!

Önskar dig en fin sommar! 🌹

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Utmärkt sortiment och fantastisk service.

Utmärkt sortiment. Rimliga priser. Fantastisk kundservice. De svarar direkt om jag har haft problem.

Det enda som drar ned betyget är att det har hänt att flaskor gått sönder under transporten.

Kommer fortsätta handla från Delitea eftersom sortimentet är så bra.

30. juni 2023

Hej Kent!

Det är verkligen kul att höra att du är nöjd med vårat sortiment samt att du fått bra hjälp av vår kundtjänst när du mottagit skadade varor! Tack för ditt omdöme!

Önskar dig en fortsatt fin sommar! 🌹

Dette er Trustpilot

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.