DBA Anmeldelser

6.987

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 616 anmeldelser, blev de fleste anmeldere skuffet over deres overordnede oplevelse. Forbrugerne oplever gentagne gange store udfordringer med den mangelfulde søgefunktion samt de uoverskuelige og forvirrende kategorier på hjemmesiden. Derudover nævner mange, at kundeservicen er utrolig svær at komme i kontakt med, og at de ikke modtager den nødvendige og professionelle hjælp ved opståede problemer. Dog bemærkede nogle kunder også, at visse grundlæggende funktioner på platformen kan virke som forventet, og at enkelte har oplevet god hjælp fra medarbejderne. Enkelte anmeldere har desuden oplevet, at det var muligt at gennemføre en handel og få en tilfredsstillende dialog i specifikke situationer.

Det, folk taler mest om

Website

Brugere beskriver negative interaktioner med website, hvor mange oplever, at funktioner som oprettelse af... Se mere

Product

Anmeldere udtrykker generelt stor utilfredshed med produktet og de tekniske funktioner. Forbrugere oplever... Se mere

User experience

Anmeldere fremhæver negative aspekter af brugereksperimentet, hvor folk udtrykker stor frustration over... Se mere

Customer service

Kunder deler stor utilfredshed og frustration omkring kundeservice. Forbrugere oplever, at det er næsten... Se mere

Service

Forbrugere finder service negativ og udtrykker stor utilfredshed med den manglende hjælp ved problemer. Mange... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

DBA er virkelig blevet meget meget dårligt Elendige kundeservice medarbejdere De gør lige hvad der passer dem Lille bitte mafia enhed Og deres Vend fis Og deres fiks og færdig er også fulds... Se mere

En stjerne er for meget Har solgt en vare med fiks og færdig Pakket efter forskrifter Pakken kommer frem der bliver lavet en anmeldes Postnord fralægger sig ansvaret Har efterspurgt bille... Se mere

I er der mest inkompetente salgsplatform koncept. Bare det at oploade billede virker ikke som det burde og tager vildt langt tid, skal oplægges af flere omgange osv. Og det er bare 4 billeder. Det gør... Se mere

DBA´s ”Fiks & Færdig” koncept favoriserer køberen. Dette kan ikke være meningen med modellen? Ofte betaler sælger for annoncen via diverse tilkøb. Køber kan altid påstå, at varen som er modtaget i... Se mere

1. Online markedsplads

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Danmarks største annoncemarked med køb, salg og bytte for private og virksomheder. Har du brug for hjælp, så kontakt Kundeservice som er parat til at hjælpe alle ugens dage fra kl. 08:00-22:00

Dårlig

7 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 2 uger

(6.987)

Usandsynlig dårlig service hos DBA

Er ved at få nok at usandsynlig dårlig service. Har nu inden for tre måneder fået lukket min konto to gange uden at få besked om det, samtidig er mine salg slettet. De mener at min konto er blevet "kompromitteret, hvad den på ingen måde er. Jeg har tjekket alt og intet er galt. Nu har jeg i tre dag kæmpet med "kundeservice", som bliver ved med at gentage sig selv om, hvad jeg skal gøre for at få åbnet min konto - jeg har gjort alt, hvad de siger jeg skal gøre og har vedhæftet dokumentation - men stadig ingen hjælp. Gudfaderbevares møg dårlig udvikling.

27. august 2026

Øv hvor er det blevet svært at sælge på…

Øv hvor er det blevet svært at sælge på dba.
Man kan ikke finde ens annoncer mere….
Fik en ven til at søge på det jeg havde på, og han kunne ikke finde min annonce.
Det viser bare at man ikke kan finde noget som helst på dab.
Intet salg og ingen klik ….
Kan ikke anbefale DBA.

27. august 2026

DAO har et samarbejde med DBA

DAO har et samarbejde med DBA. DBA har også samarbejde med andre fragtfirmaer, og der er åbenbart forskellige grænser for hvor mange kilo man må sende med de forskellige firmaer. Jeg er så kommet til at sende for en pakke der er for tung, og pakken er taget fra hos DAO til noget kontrol. JEg ringer til DAO for at spørge hvad der er sket og hvor pakken er blevet af. JEg bliver oplyst om ovenstående og får at vide fordi det er sendt igennem DBA så SKAL jeg kontakte DBA og høre dem hvad der skal ske. DBA har så KUN en chatbot der oplyser om at man kan sende op til 20kilo hos dem. INGEN Kundeservide hos dba.!!! OG DAO nægter at gøre mere ved sagen men henviser bare til DBA. SÅ nu står min kaffemaskine til 3000kr og blomstre hos DAO.!!! iAldrig mere nogle af disse to skod selskaber.!! Alle firmaer der bruger chatbots som eneste kundeservice bør boykottes.!!

25. august 2026

Færdig på DBA

Færdig på DBA. KLar aftale med sælger om prisen. Skrifligt accepteret af begge. Kører til Slagelse fra København - men sælger vil nu have flere penge. DBA henviser til loven og henviser til en advokat - men lader sælger blive på DBA: Han har ikke andre klager :-)

Lad da endelige forbydere begå flere forbrydelser mod andre.

23. august 2026

Brugte/betalte for fiks og færdig - fik kun unødigt besvær

Brugte/betalte for fiks og færdig. Sælger forbytter to pakker og min vare strander hos en forkert modtager. Jeg venter pænt på initiativ men da der efter en rum tid ikke sker noget og sælger ikke kan give en tidshorisont, så vælger jeg bruge fiks og færdig og kontakte support. Sælger har accepteret at handlen stoppes, hvorfor skal "storebror" dba så forsinke tilbagebetalingen, ved at insistere på at sælger måske kan sende varen. Kan på ingen. Måde anbefale at bruge "fiks og færdig" - det er ikke mer-udgiften værd.

24. august 2026

DBA er virkelig blevet skidt

DBA er virkelig blevet skidt, jeg er ægte overrrasket over at det faktisk kan blive dårligere og dårligere, uge for uge.

Flere købere har udfordringer med 'bud' funkrionen ved fiks færdig, chat bot til at automatisk generere salgstekst er helt op ad bakke. Tænker at den bør efterhånden være fodret nok med informationer til at være mere retvisende.

'Mine annoncer' fungerer ikke, 'opret annonce' fungere ikke, 'indlæsning af billeder' har vitterligt ikke fungeres i dagevis og går heeeeeeeele tiden på fejl.

Kundeservice fungere kun når de selv henvender sig til en... vil man have hjælp fra en medarbejder, så skal man lige i krig med chatbot og kræve den til at stille om til en 'rigtig' medarbejder. Ingen mulighed for at sende en mail til kundeservice.

Ofte problemer med fiks færdig selvom man har fået bekræftet sin identitet igen og igen.

For min skyld så kan tjenesten bare blive lukket ned, det er så ubrugeligt alligevel.

23. august 2026

DBA er virkelig blevet meget meget…

DBA er virkelig blevet meget meget dårligt
Elendige kundeservice medarbejdere
De gør lige hvad der passer dem
Lille bitte mafia enhed
Og deres Vend fis
Og deres fiks og færdig er også fuldstændig vanvittigt dårligt
Hold jer langt væk herfra
Markedspladsen på FB er fantastisk
Den er ligesom DBA i gamle dage
Hold da op hvor DBA stinker af selvfede kundeservice medarbejdere

22. august 2026

Jeg har solgt en vare på dba med…

Jeg har solgt en vare på dba med fiksfærdig. Indleverede pakken i dao pakkeshop 13.8 og den er så åbenbart aldrig nået frem til modtager. Man kan ikke få hjælp hos dba, da de kun har chatbots og intet telefonnr. Dao kan ikke svare på noget og kan ikke se, hvor pakken er i systemet lige nu. Jeg mangler nu både en kostbar pakke og mine penge! Aldrig skal jeg sælge noget med fiks og færdig igen.

13. august 2026

“Ønsker at købe”-annoncer er fjernet fra DBA

DBA tager kun dårlige beslutninger. I får en masse konstruktiv feedback serveret i anmeldelserne - men I lytter ikke. I ændrer intet af det, der nævnes herinde. I er ligeglade. Når I så laver en ændring - som absolut ingen har bedt om - så er det blot en yderligere forringelse af appen. Eksempelvis har I for nyligt fjernet muligheden for at lave en “ønsker at købe”/søger-annonce, hvilket sådan set er det eneste der ellers gav pote af annoncerne på DBA. Det er virkelig en ommer. Den funktion bør tilbage.

18. august 2026

Jeg koebte en vare med Fiks og Faerdig

Jeg koebte en vare med Fiks og Faerdig, som saelger efterfoelgende annulerede.

Det gad Vend/DBA da ikke fortaelle mig, saa jeg ventede paa min vare, istedet for at koebe noget andet.

Ja, jeg fik pengene retur til mit kreditkort, men den balance tjekker jeg ikkw dagligt.

17. august 2026

De fejl med den nye validering og…

De fejl med den nye validering og gentagne valg af bankkonto virker stadig ikke. Hvorfor er i så uprofessionelle at i sætter sådan en gang mæf i produktion . Det koste salg for os sælgere.. jeg er godtnok ikke ret tilfredse med jeres system lige pt. Hvorfor bliver i ved med at ødelægge det for jer selv ved gentagende gange ikke at få testet jedes system får i går online med det. Syndes det er snot dum strategi .

16. august 2026

Der sker ikke noget...!

jeg har annoncer på dba men der sker ikke noget med dem. Der er ingen interesse og der kommer ikke noget salg. På samme tid har jeg lavet de samme annoncer på Marketplace, her sælger tingene og der er forespørgsler hele tiden. Det er samme varer, samme priser, samme billeder og samme beskrivelser. Er dba.dk ved at lukke og gå konkurs?

15. august 2026

DBA på vej i graven?

DBA er nok den virksomhed som jeg har mødt, som er mest ligeglad med kunderne.
App’en er elendig, supporten er ikke-eksisterende og deres fiks og færdig løsning er helt klart fuldstændig uden kontakt til virkeligheden.
Der må være et gigantisk potentiale for en konkurrent

14. august 2026

Giv os den gamle dba tilbage

0 stjerner. Håber virkelig at nogle “fornuftige” mennesker ved dba ser med herinde og tager deres kunders feedback seriøst…. Det skal ikke være nogle af dem der sidder i deres support, hvis der overhovedet er nogle. Der er i hvert fald ingen der svarer på spørgsmål.
Hvis dba var et nyt firma var de aldrig blevet til noget. De eksisterer kun i kraft af at de en gang havde et SUPER produkt som alle brugte. Så kom der er ændring/opdatering der var fuldstændig ubrugelige. I dag benytter jeg udelukkende Facebook markedplace, men kigger til tider ind på dba, men kun for at få bekræftet at det stadig er fuldstændig ubrugeligt.

Kom nu DBA, please genansæt nu de dygtige medarbejdere der en gang lavede Danmarks bedste markedsplads.

11. august 2026

Pakken kan ikke efterlyses

Jeg har købt et smykke, det blev sendt med DAO. I 3 dage har der stået "på vej til pakkeshop". Ringede til DAO, der fortalte at de ikke måtte efterlyse pakken, når portoen var købt gennem DBA. Jeg skulle kontakte DBA. Det er jo helt håbløst at komme i kontakt med kundeservice. Der står, at pakken først kan efterlyses efter 7 dage. Det er helt urimeligt.

10. august 2026