Hold nu kæft hvor er DBA blevet en ringe platform. Hvem har overhovedet fordel af det bøvlede fiks færdig, manglende kategorier og brug af mit ID blir man tvunget til at bruge. Nu bliver mine beskeder... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Danmarks største annoncemarked med køb, salg og bytte for private og virksomheder. Har du brug for hjælp, så kontakt Kundeservice som er parat til at hjælpe alle ugens dage fra kl. 08:00-22:00
Axel Kiers Vej 11, 8270, Højbjerg
Svarer typisk inden for 2 uger
Varen er gået tabt med fix og færdig.
Dba har trukket penge fra mig men har ikke leveret varen. Denne praksis er ulovlig efter købeloven.
Havde købt en ordre med fix færdig, ordren blev pakket af sælger og skulle sendes imorgen tidlig. 1 time efter købet skriver sælger at hun har annulleret ordren fordi hun har fået et højere byd og har solgt den til en anden, PÅ SAMME PLATFORM. Hvordan er det overhovedet muligt at en anden kan byde på en varer hvor handlen allerede er lukket? Og hvorfor i alverden er det eneste kundeservice hos DBA siger at de ikke kan gøre noget da det er første gang hun gøre det. Øhh jo, i kan da sørge for at annullere hendes nye handel og blokere hende så hun ikke kan udføre sådan en svinestreg igen. Men nej, på dba er alt godt så længe det bliver solgt gennem dem.
DBA er blevet markant dårligere over de seneste 5 år.
Det føles som om, der er blevet lavet om på siden bare for at lave om på den, uden at det nødvendigvis har gjort noget bedre. Jeg forstår heller ikke behovet for at fylde mine søgeresultater med AI forslag. Jeg vil bare gerne kunne browse i fred og finde det jeg søger.
Layoutet er blevet virkelig dårligt og mindre overskueligt end tidligere. Alt i alt synes jeg, DBA er gået i den forkerte retning.
Avisen kan forbedre sig ved at give adgang kun med mit id, og ikke efter man har bekræftet med mit id at forlange at man skal udlevere sit personnummer. Mit id er jo netop personligt og gyldigt til pengeoverførsel og lignende så det burde være nok. 😡🤬
Kan ikke logge ind på Boost, samt hvad er det site for noget makværk, tag dog og se på det gamle set-up, og vend tilbage til det !!!
DBA har lavet en Nokia, de lyttet heller ikke til deres bruger.
Se hvordan det gik dem, Nokia troede ikke på smartphone dengang.
DBA lytter heller heller ikke til deres bruger .
Så de er desværre ved at gå samme vej.
Tak for denne gang gammel DBA RIB
Jeg købte en kamera lense igennem DBA med købs garenti som de kalder FIX og færdig.
Dog er deres garenti procedure så elendig, at jeg skal fuld dokumentere at det produkt ikke er iorden., ja jeg kunne skrive til dem lensen så fin og rigtgi ud, men den virker bare ikke til min kamera hvilket i følge modellen jeg købte skulle gøre. og derved er produktet naturligsvis ikke iroden i forhold til salgs teksten, så jeg skrev til sælger denne lense virker ikke, han spillede total uskyldig og virkede som om har du prøvet det og det og det, ja ja og ja. naturligvis for jeg er erfaren kamera bruger. nu hænger den ved DBA, de har låst penge for købet, og mener jeg IKKE har overholdt deres krav. jeg har ikke dokumenteret det ordenligt og skrevet og sendt den retur. men aligevel vil DBA ikke godkende dette.. som sidste idiotisk mener de ikke jeg kunne sende den retur før de var færdig med gennemgang af sagen. hvad er det for noget ævl, noget købt brugt, passer ikke til mit udstyr solgt som noget andet er en fejl.. og nu kan jeg ikke få mine penge retur pga. en formalitet . hvad bilder DBA sig ind.
Tillykke, så gik der langt over et år, og intet er blevet bedre, tværtimod!
Jeres konsekvente svar til alle har været "vi arbejder på forbedringer.., vi er kede af.., vi lytter.., vi sender det videre..". Men det har jo bare være tomme ord, for I har tydeligvis ikke lyttet eller forbedret noget. De få tiltag, der er taget, har ikke bidraget med noget positivt.
Og nej, vi gider ikke alle jeres reklamer, AI, og robotter. Alt dette forstyrrer søgninger og gør det endnu mere besværligt og irriterende. Det var vel ikke det, der var hensigten!
De fleste har nok fundet ud af, at fix og færdig bare er en pengemaskine. Men at I stadig hårdnakket nægter at genindføre almindelig fragt, for at gøre det nemmere, viser jo endnu engang jeres manglende forståelse for hvordan, man holder på kunderne.
Jeres bedømmelsessystem er også helt ligegyldigt, og købere gider ikke at bruge det.
Sørgeligt, men Dba må tage prisen som et af de firmaer i historien, der var mest ligeglade med deres brugere.
DBA Fiks færdig, havde et husvandværk og der flugte en suge slange med, til salg uden fiks færdig, køber overtaler mig til at sende via fiks og færdig til en billiger penge end jeg havde varen til. Da køber får varen viser det sig desværre at der er hul i suge slange, dette sender køber billed af samt krav om dækning af køb af halvdelen af en Gadena suge slange koster og i følge køber koster denne 500 kr. men er til salg flere steder til 327 kr. og køber mener at det er fordi det ikke er en original Gadena suge slange, at der var huller i og den ikke kunne holde og den suge slange der fulgte med er en til 179 kr. jeg tilbyder køber at betale havdelen af den slange til 179 kr. da vandværket og slange er 3 år gammelt, men dette vil køber ikke godkende, da han vil have en Gadena suge slange, køber vælger at stoppe betalingen og DBA vurdere at handlen skal annulleres, køber prøver så at se om jeg ikke vil betale den billige suge slange til 179 kr. men jeg vælger at sende en returlabel fordi jeg har mistanke om at køber har lavet de huller i suge slangen, da han vil have en original suge slange.
Ingen hjælp fra DBA og jeg sidder tilbage med en regning for 2 gange fragt og en ødelagt suge slange.
Så sælger ikke på DBA mere men andre platforme, da DBA støtter folk der prøver at snyde og svindle.
Svært rent faktisk at finde annoncer fra folk der sælger. Siden består stort set kun af annoncer og er utrolig rodet. Facebook er nemmere at bruge.
Jeg købte en betalt annonceringsydelse til 270 kr. for min bilannonce og ønskede efterfølgende at gøre brug af min fortrydelsesret, mens annonceringsperioden stadig løb.
DBA afviste med henvisning til § 18, stk. 2, nr. 2 i Forbrugeraftaleloven og argumenterede for, at annoncering er en "transaktionsbaseret ydelse," der er fuldt leveret ved publicering.
Problemet er, at DBA's egne brugervilkår (afsnit 5) beskriver en beregningsmodel for forholdsmæssig tilbagebetaling baseret på "antallet af resterende dage i annonceringsperioden." Hvis ydelsen er fuldt leveret ved publicering, giver den beregningsmodel ingen mening — der ville aldrig være resterende dage.
Jeg påpegede denne selvmodsigelse over for Jakob og Charlotte i kundeservice. Ingen af dem forholdt sig til det. Sagen blev blot lukket med "vi betragter sagen som afsluttet."
Det handler ikke om 270 kr. Det handler om, at vilkårene lover én ting, men kundeservice håndhæver noget andet. Som forbruger bør man kunne stole på de vilkår, man accepterer.
Deres fix og færdig er ikke særlig godt. Har solgt en varer for 400 og jeg har ikke tilbudt at betale porto . Men de skrev jeg ville få 400 udbetalt, og jeg skulle så åbenbart selv betale porto. Ikke iorden ... Men sagen er den , jeg har aldrig fået mine 400. Dem har DBA beholdt. Så flot DBA.
Jeg er stærkt utilfreds med flere ting, som dba har ændret i deres nye version. En af disse, er jeres tvangsvalg af mærker, som sker udfra DERES prædefinerede liste, der bare er mangelfuld. Det er eddermandme arrogant at tvinge mærkevalg, og ikke give mulighed for tomt felt/eller egen tilføjelse. Resultatet er at man skal vælge et andet mærke end det man sælger. Nu har de haft så mange måneder til at rette noget så åbenlyst ligetil, men der sker intet, og det vidner om ligegyldighed. Dba er så essentiel del af vores fælles infastruktur. At man kan sælge brugt online. Jeg synes Vend driver amatørforrening, og skider på såååå mangt og meget i deres valg af profit over oplevelse, og nedlæggelse af kundeservice, med samtidig så mange standard forståelses medfølende svar, der i lyset af historik bare bliver en latent sviner for medium intelligens. Øv hvor er det tarveligt VEND.
Kan slet ikke anbefales at købe herinde medmindre det er en sælger med 100+ reviews ellers bliver du som regel snydt.
Jeg har wn sag nu hvor dba lader sælger blive og sælge samme varer jeg har betalt for men aldrig modtaget og som er åbnet som en sag hos DBA.
Men de har ikke oplyst til mig om de har advaret sælger eller skrevet der skulle penge retur de hsr bare "flagget" ham og lader ham snyde andre på platformen....
DBA er ikke et sted jeg vil købe igen
Jeg bruger (stadig) DBA regelmæssigt og jeg er tilfreds! Jeg bruger ikk fiks færdig, gider jeg simpelthen ikke betale for 🙏🌞
DBA er blevet fuldstændig ødelagt siden Vend overtog.
Næsten umuligt at oprette en annonce med de valg DBA foreslår, deres AI er ubrugelig .
At købe via deres betalingstjenester handler kun om at de skal score kassen. Det er godt at der er Marketplace på Facebook!
Fik en mail fra VEND med en dejlig nem måde, at slette ens konto på DBA.
Det er hermed gjort.
Tak for 25 års brug af DBA inden VEND.
Hvorfor er det fuldstændigt umuligt at finde ud af hvor og hvordan man placere en annonce når man vil sælge
Jeg har opgivet det og efterhånden som mine annoncer hos dba.dk udløber, flytter jeg dem til andre platforme ,hvor almindelige mennesker også kan være med.
Og efter i har lavet om på dba.dk , sender jeg ikke pakker igennem jer , nemmere at sende sine pakker anden steds.
Dba dk ,prøv og se hvor mange klager i
får herinde , uden at gøre noget ved det.
Hvorfor ødelægger i en fin platform, som ellers virkede rigtig godt.
Jeg synes sgu ærlig talt at det er pinligt for direktionen at dem i kundeservice kun er udstyret med standard svar og 'Vi er kede af'...Det er uværdigt , og nogle gange er det bedre at holde mund.
Direktionen vil åbenbart ikke lytte, og helt uden at ønske det er jeg automatisk hold op med at tjekke og sælge varer på DBA.
Hvor jeg før tjekkede varer et par gange om ugen, eller oftere, er jeg nede på fra 0 til 1 gang hver måned.
Altid med samme konklusion...Hmmmm det virker ikke.
Søg en kogeplade, og få 2000 campingvogne, bil og båd, Sport og friluftsliv...
Kan i for helv.... ikke bare lade os vælge selv...
Ønsker du den nye eller gamle version.
Vi gider jo ikke jeres dårlige ideer. Fix og bix, søgefunktion, login kaos, at i fjerner vores brugte varer....
Er i fuldstændig DØVE?
Tror i med så mange negative anmeldelser, at vi pludselig kommer til at elske DBA.
Vi vil ha DBA som DD var! Comprente?
Genindrykning af annoncer.
Besvarelse fra DBA
Hej Henning,
Tusind tak for din bedømmelse, og udførlige feedback.
Når en annonce genindrykkes, beholder den faktisk sin plads i søgeresultatet.
Du skal dog være opmærksom på, om du som køber har sorteret søgeresultatet efter "Mest relevant".
Hvis du er interesseret i helt ny-indrykkede annoncer, vil vi anbefale dig at sortere efter "Nyeste først".
Oplever du også, at det skulle give et forkert resultat, må du meget gerne række ud til vores kundeservice direkte.
Mange hilsner,
DBA Kundeservice
Har rakt ud til kundeservice.
Jeg må desværre konstatere, at jeres forklaring ikke stemmer overens med den faktiske praksis.
Når jeg genindrykker en annonce, bliver den reelt placeret som en ny annonce, uden at jeg hverken opretter eller betaler for en ny.
På den baggrund finder jeg det meget mærkeligt, at kundeservice ikke er bekendt med, hvordan DBAs funktioner fungerer i praksis. Det giver et indtryk af, at der er en uoverensstemmelse mellem det system, I beskriver, og det system, vi som brugere oplever.
Jeg vil derfor bede jer forholde jer konkret til denne funktionalitet.