Min søns PC var gået helt i sort og vi frygtede en dyr reparation eller en dødsdom, da den er over 4 år gl. Men fik dagen efter en SMS fra Thomas på værkstedet, som kunne berette at det “bare” var en... Se mere

2 min. i lukketid finder ældstebarnet ud af at printeren ikke kan kobles til den bærbare pc som skal bruges til eksamen i morgen kl. 9:00.. Argh, for hulan da. Gode råd og løsninger synes langt v... Se mere

Skøn butik og altid den bedste vejledning, vil ALDRIG gå andre steder angående it-ting end hos dem, har købt flere pc'er hos dem i de sidste par år, og servicen er 100% i top! George har jeg købt fl... Se mere

Rigtig god behandling i Aalborg! Jeg manglede akut en lader til min gamle pc så jeg prøvede lykken her his data discount. Jeg blev mødt af et fagligt dygtigt personale med en fantastisk service min... Se mere

1. Elektronik og teknologi

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Vi er Aalborgs største IT-specialforretning og har eksisteret i mere end 25 år og er 12 dedikerede kolleger. Hos os får du altid lige præcis den mængde viden og vejledning, som du har brug for, når du skal træffe dit valg. Det er en af de ting, der adskiller os fra mange andre forhandlere. Vi har over 20 års viden og erfaring med IT, og det er ganske enkelt en mærkesag og en selvfølge for os, at du får præcis den vejledning og de svar, du har haft brug for. Lige meget hvor store eller små dine spørgsmål måtte være. Og så er vi altid friske på en god handel :-)

4,9

Super kundeservice!

Rigtig dejlig butik at komme ind i, med meget hjælpsomme medarbejder. Kan varmt anbefale enhver. De har stort udbud af vare og ved hvad de snakker om. Har selv købt et headset fornyligt efter anbefaling, og er super tilfreds med det!

21. juni 2016

Professionalisme og hjælpsomhed til fingerspidserne.

Jeg har oplevet en stor ekspertice i vejledning af køb af produkter. Derudover har medarbejderne altid været meget behjælpelige over telefonen eller når jeg har ønsket hjælp til teknisk opsætning.
Jeg kan varmt anbefale Data Discount i Aalborg C. (Overfor rådhuset).

Det, jeg er blevet anbefalet, har overgået mine forventninger.

17. marts 2016

Nærværende betjening og god butikspris

Det var en god oplevelse, at komme ned og købe en SSD til en brugt billig bærbar, jeg var heldig at finde(et andet sted). Der er ægte Aalborg gejst i butikken, og jeg vil mene, at man sagtens kan få sig en kop kaffe og en god snak i forbindelse med indkøb og så videre.

SSD'en sidder i pc'en, som jeg skriver på nu. Jeg har aldrig haft så hurtig en computer før. Tænk, hvad en SSD kan gøre for en computer? Det kan kun anbefales, at installere en SSD, hvis du har brug for, at kunne åbne dine programmer og tilgå dine filer meget hurtigere end før.

Og så fik jeg endda afslag i prisen. Hvor heldig kan man være? Alt i alt en god tålmodig betjening. Her kommer jeg igen, når der på ny bliver brug for hardware.

Vh Anders.

20. februar 2016

Mega god service

Har lige købt en meget god og dyr Gamer pc hos dem...
Fik afvide den ville være klar fredag hvis jeg var heldig... betalte den mandag... fik så en sms kl 9:38 onsdag om at min pc var klar til afhentning. 22min før butikken åbner. det kan man sku kalde hurtig betjening... kan kun anbefale dem til alle andre... mega god service og hurtig levering...

17. februar 2016

Rigtig god service

Gik fra ikke at vide om jeg ville have en ny mus, til at finde en rigtig god mus samt musemåtte, venlig sælger der virkede til at have styr på hvad han snakkede om :)

26. januar 2016

Rigtig god butik

Har flere gange handlet hos Data Discount.
Også denne gang var det en fantastisk oplevelse.
Medarbejderen virkede engageret og jeg fik en rigtig godt notebook til en super skarp pris. Anbefaler gerne butikken.

16. januar 2016

Pc blæser

Købte i dag en blæser til 200 kr, som jeg fik 20 % rabat på, så den kom ned i 160 kr. Hvilket er på pris niveau med de billigste, på nettet.

Det er første gang jeg har handlet ved data discount, men vil let kunne finde på at gører det igen, fordi de er til at forhandle med, og betjeningen er god.

12. januar 2016

Dårlig oplevelse, men gode folk

Jeg har købt en pc her inde, og den har aldrig virket. Da vi sendte den til reparation og jeg fik den hjem efter 5 uger, så havde dem nede i tyskland skiftet min ssd harddisk ud med en 1TB harddisk, fordi der var en fejl på ssd'en og mit gtx960m grafikkortet var også skiftet ud med et gtx860m, og da jeg så det ville Datadiscount ikke give mig mit gtx960m eller give mig en ny ssd harddisk, selvom det var dem som havde solgt mig en defekt ssd harddisk...

10. januar 2016

Rigtig god oplevelse :)

Jeg skulle bruge et kamera meget hurtigt, og efter at have besøgt både Elgiganten, click og Japan photo uden held, troede jeg at jeg skulle tage på rejse uden. Jeg fik ideen at ringe til butikken, og høre om de kunne være mig behjælpelige. Det kunne de, og så var prisen rigtig skarp. De forstår virkelig at yde en god service :)

29. december 2015

Professionel Service

Igen en god oplevelse i butikken. Meget kompetent personale der altid giver god vejledning og betjening, også løsninger til de mere komplicerede problemstillinger. Havde over en periode flere problemer med wifi performance og dårlig rækkevidde og fik anbefalet noget mere stabilt netværksudstyr ud fra mit behov i situationen - selvfølgelig til en god pris.

21. december 2015

Fantastisk service og overkommelige priser.

Jeg vil helt klart anbefale Data Discount A/S på baggrund af det imødekommende og hjælpsomme personale, som altid er villig til at dække dit behov eller problem. Jeg vil derudover anbefale Data Discount på grund af deres overkommelige prisniveau.

4. december 2015

Anbefalet selv af gamer

Jeg har været inde og handle ved dem et par gange, og personalet derinde er venlige og ville gerne hjælpe en så godt som muligt, de giver gerne råd til hvis man ville ændre noget hardware til computeren, og man kan høre de har godt styr på tingene.
Jeg ville ikke sige meget om at være den bedste i Aalborg :) men er klart den bedste IT butik JEG har været i :)

2. december 2015

Perfekt alternativ til nethandel!

Jeg har sjældent været i en butik med et så imødekommende personale og med en service der sørger for at sætte kunden i centrum. Det virker rent faktisk som om de vil hjælpe en med at finde det rigtige produkt og ikke bare sælge noget for at få penge i kassen.
Udover den gode service får du også priser der matcher de billige steder på nettet.

Stedet kan varmt anbefales :)

2. december 2015

God service!

Jeg købte en ny PC inde hos dem. Der var rigtig god betjening og en god service. Det viste sig desværre at PC'en var defekt på den ene eller anden måde. Jeg kom retur med den dagen efter, og fik så en helt ny af samme model med mig uden problemer.

Jeg kan stærkt anbefale, at handle hos Data Discount A/S

28. november 2015