Min søns PC var gået helt i sort og vi frygtede en dyr reparation eller en dødsdom, da den er over 4 år gl. Men fik dagen efter en SMS fra Thomas på værkstedet, som kunne berette at det “bare” var en... Se mere

2 min. i lukketid finder ældstebarnet ud af at printeren ikke kan kobles til den bærbare pc som skal bruges til eksamen i morgen kl. 9:00.. Argh, for hulan da. Gode råd og løsninger synes langt v... Se mere

Skøn butik og altid den bedste vejledning, vil ALDRIG gå andre steder angående it-ting end hos dem, har købt flere pc'er hos dem i de sidste par år, og servicen er 100% i top! George har jeg købt fl... Se mere

Rigtig god behandling i Aalborg! Jeg manglede akut en lader til min gamle pc så jeg prøvede lykken her his data discount. Jeg blev mødt af et fagligt dygtigt personale med en fantastisk service min... Se mere

1. Elektronik og teknologi

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Vi er Aalborgs største IT-specialforretning og har eksisteret i mere end 25 år og er 12 dedikerede kolleger. Hos os får du altid lige præcis den mængde viden og vejledning, som du har brug for, når du skal træffe dit valg. Det er en af de ting, der adskiller os fra mange andre forhandlere. Vi har over 20 års viden og erfaring med IT, og det er ganske enkelt en mærkesag og en selvfølge for os, at du får præcis den vejledning og de svar, du har haft brug for. Lige meget hvor store eller små dine spørgsmål måtte være. Og så er vi altid friske på en god handel :-)

4,9

Fantastisk service i Aalborg!

Rigtig god behandling i Aalborg!
Jeg manglede akut en lader til min gamle pc så jeg prøvede lykken her his data discount. Jeg blev mødt af et fagligt dygtigt personale med en fantastisk service minded tilgang til.kundens behov.
Jeg kan kun anbefale data discount da de leverer en service udover det sædvanlige! :)

3. maj 2017

Besvarelse fra Data Discount A/S

Mange tak for de fine ord. Dejligt vi kunne hjælpe med opladeren.

Ny computer samlet hos Data Discount

For nylig valgte jeg at udskifte min veltjente hjemmecomputer. Gennem årene havde den fået flere opgraderinger, men den fungerede ikke længere optimalt. Tidligere har jeg altid købt en færdigsamlet computer. Denne gang brugte jeg nogen tid til at overveje hvad jeg bruger min computer til og hvilke krav den gerne skal kunne klare. Ud fra mine notater bad jeg pr. mail Data Discount om forslag til en ny computer. Samme dag modtog jeg et specificeret forslag til en computer bygget på firmaets værksted. Jeg har nu brugt computeren i ca. 2 uger og jeg har kun godt at sige både om processen (at bestille ny computer efter specifikationer og med kyndig vejledning - i stedet for at vælge en færdigsamlet), prisen, butikkens service og min nye computer. Virksomheden kan varmt anbefales.
Erik R.

14. april 2017

Bedste service i Aalborg

Jeg havde længe søgt efter en gamer laptop og havde besøgt alle butikker og web-butikker. Til sidst gik jeg ind til Data Discount i Aalborg og fremviste hvad jeg havde fundet frem til, jeg blev mødt af Gorge som var utrolig ærlig med hensyn til at sammenligne hvad han kunne tilbyde til prisen. Han spurgte ind til mine behov og her fik jeg viden og service som jeg ikke har mødt noget andet sted. Vi fandt frem til en maskine som jeg nu har haft i et par uger og jeg er utrolig glad for den. Jeg kan virkelig anbefale at handle hos Data Discount bedre indsigt eller service findes simpelthen ikke i Aalborg eller omegn og tro mig jeg har været overalt, da jeg vil have det bedste for pengene.

24. marts 2017

Formidabel service, flot butik

Jeg kan på det kraftigste anbefale at handle hos Data Discount Aalborg (butikken befinder sig på Boulevarden). Jeg har besøgt butikken mange gange, og er hver gang blevet mødt med en service der ikke kan matches andre steder. Jeg har købt mus og tastatur samt headset hos Data Discount, og jeg er meget tilfreds med mine varer. Den kundeservice personalet yder er skarp, professional og yderst informativ, hvilket gør oplevelsen helt perfekt. Efter at have handlet her, går jeg ikke andre steder hen. 10/10, gode folk, flot butik, skarp service du ikke finder noget andet sted.

9. marts 2017

Super Betjening

Jeg har ikke fået nole beder betjening i nole andre computer forretning ind den jeg har fået hos Data Discount A/S i Aalborg på Boulevarden, jeg må sige at de har styr på alt hvad der har med computer at gøre :)

1. marts 2017

Eksemplarisk butik & Kundeservice

Gik lige ind for at høre om de kunne printe et par dokumenter for mig, det var ikke noget de normalt gjorde men de hjalp mig alligevel super god kundeservice utroligt flink personale.

Mens de printede luskede jeg lidt og kikkede, alle deres vare er ikke samlet i kategorier men mærker så når man gerne vil have et cosair tastatur skal man ikke belemres med andre mærker af tastaturer.

Af de forskellige butikker jeg har være i fremstår datadiscount som et fremragende eksempel for hvordan en butik burde være.

Kommer helt sikkert igen.

28. februar 2017

Besvarelse fra Data Discount A/S

Mange TAK Martin. Det vil være en fornøjelse at se dig igen en anden dag.

Fantastisk sted

Har i dag været nogenlunde den værste, mest vægelsindede kunde i universet, men der var alligevel stor tålmodighed og kompetent rådgivning, som blev (ned)justeret efter min viden og mine PC-behov. Kan varmt anbefales.

16. februar 2017

Perfekt

Kompetent og venlig service, fair priser
God oplevelse

3. februar 2017

Besvarelse fra Data Discount A/S

Tak Flemming - vi gør vores bedste.

Altid glimrende service

Hurtig hjælp, hurtig levering og altid fair priser
Kombineret med venlig og afslappet betjening, som ved hvad de taler om

2. februar 2017

Besvarelse fra Data Discount A/S

Tak for det. Altid en fornøjelse:-)

God service hos Datadiscount

Kan kun anbefale Datadiscount, som et godt sted at handle komputer.
Datadiscount giver en super god vejledning, og skulle der blive brug for reparation, så får man også god service.
Jeg har handlet hos Datadiscount siden 1987, og altid været tilfreds.

2. februar 2017

Besvarelse fra Data Discount A/S

Det er altid hyggeligt, når du kommer forbi vores butik - tak for det!

Den sidste rigtig PC forhandler I nordjylland

Jeg har brugt dem i mange år og købt en del derinde
typisk har de haft en viden, der gør man ikke køber det forkerte
når jeg har haft et problem med pc og software har de kunne løse det
jeg er tilfreds med den service jeg har fået og vil altid anbefale at man snakker med dem først når man skal have nyt udstyr eller har et problem
med ting fra pc verden, det er rart at man ikke er alene om at tage en beslutning når man skal have nyt udstyr.

30. oktober 2016

Godt sted at handle.

Jeg har handlet med data discount i rigtig mange år efterhånden og er ikke blevet skuffet endnu for nydeligt købte jeg et grafikkort. Men ham som stod for det havde ferie og jeg fik det til den pris som var blevet lovet. Det er rart at handle et sted hvor man får god service selv vist ens dyre dele går i stykker.

31. august 2016