Blev kontaktet da det viste sig, at nogle af mine bestillinger desværre var udsolgt. Fin service - meget tilfreds👍
Vi havde en fantastisk oplevelse lørdag d. 10. juli, hvor vi deltog i Gin Cruise - arrangeret af Mr. Booze. Vi fik serveret og blev præsenteret for 3 forskellige slags velsmagende Gin og en godtepo... Se mere
Gin&Tonic Cruise | Fantastisk tur og gæstfrie værter Oliver & Tina Udover selve fantastisk ide at sejle og opleve Aalborg fra vandet med tre smagsfulde gins, vil jeg gerne fremhæve at oplevelsen... Se mere
Hos Mr. Gin er vores mål klart: at udbyde unikke gin & ginoplevelser. Vores webshop er fyldt med et omfattende udvalg af gin af fra hele verden, nøje udvalgt for deres kvalitet og karakter. Vi tror på, at gin er mere end blot en alkoholisk drik; det er en historie, en kultur og en passion. Derfor skaber vi også unikke ginevents i hele Danmark, hvor vi deler vores ekspertise og kærlighed til gin med ligesindede.
Vingårdsgade 15A, 9000, Aalborg, Danmark
- Kontakt@mrgin.dk
- www.mrgin.dk
Har ikke besvaret negative anmeldelser
God kundeservice
En halvfesen sejltur
Var på G&T cruise på Silkeborgsøerne. Sejlturen og konceptet er super, men det virker mere som et forsøg på at skabe maksimalt profit frem for at give kunderne en oplevelse. Der blev stuvet så mange gæster ind på båden, at der ikke var siddepladser til alle, og en del måtte opholde sig udenfor, da alle sæder inde var taget. Hertil blev der serverede nogle G&T i den lave ende af ginspektret og der blev brugt en del energi på at skabe mersalg.
Tequila og service perfekt.
At man ikke kan give 0 stjerner er…
At man ikke kan give 0 stjerner er meget ærgerligt.
for den Måde Oliver håndterer sager og behandler sine kunder er under al kritik, jeg har faktisk aldrig oplevet lignende.
Efter en længere mail korrespondance, trækker han hver gang i land. Han skriver noget for at ændre det i mailen efter, snyder os for 1000+ kr. ved ikke at kende aftaleloven og at skriftlige tilbud er juridisk bindende.
aflyser et arrangement 4 dage før, hvor hele turen har været planlagt længe, fordi han ikke kan håndtere et arrangement og sørger for at alle godkendelser er der i tide, hvorfor så udbyde et arrangement?
Oliver er blevet Politianmeldt for bedrageri og jeg fraråder ALLE at handle i gennem ham og hans firma, magen til ekstrem dårlig kundeservice skal man lede længe efter.

Konfrontatorisk og konfliktsøgende ejer
Den 22.04.2025 modtager jeg en spam mail fra firmaet. Jeg har på intet tidspunkt givet samtykke til at modtage markedsføring fra dette firma, så jeg ringer dagen efter for at høre hvad der er sket og for at bede om at det ikke sker igen.
Det er i strid med gældende lovgivning at udsende markedsføring uden forudgående samtykke.
Mens vi taler sammen bliver ejeren pludselig voldsomt konfrontatorisk og konfliktsøgende. Og afbryder herefter samtalen.
Temmelig mærkelig opførsel.

Besvarelse fra mrgin.dk
Altid super service og lynhurtig…
Altid super service og lynhurtig levering - Kan kun anbefale at handle her ☺️
Mega hurtigt service havde lige…
Mega hurtigt service havde lige bestilt, fik så besked den var pakket og klar til afsending,og så havde I den flaske jeg skulle bruge.
Min kones yndlingsgin kom som forventer
Pakken kom som annonceret og meget mere kan man ikke forvente
Fin hjemmeside og hurtig levering. Alt var som det skulle være.
Hurtig levering, nem hjemmeside😊
Da jeg efterfølgende havde kontakt med et spørgsmål, svarede de omgående.
Kæmpe skuffelse
Kæmpe skuffelse.
Da G/T er den eneste form for spiritus, jeg drikker, har jeg en stor erfaring indenfor området.
Det er virkelig svært at tro, at der var 4 cl. gin i hvert glas, som oplyst. De smagte meget tyndt.
Desuden fik vi ikke fortalt noget om tilblivelsen eller processen. Det var nærmest bare en (dyr) salgstur, som jeg havde givet min veninde i fødselsdagsgave
Da vi spurgte ind til ginen, blev vi henvist til den seddel, vi havde fået udleveret med en karton vand og en lille pose chips
Vi sad forrest i skibet, og kunne næsten ikke høre, de få ting, der blev sagt. Enten må man sørge for en højttaler eller sige, at man ikke kan sidde i for-stævnen, hvis man vil høre noget.
Jeg havde forestillet mig, at sådan en gintur skulle være min fødselsdagsgave til 8 af mine veninder, som også elsker en god G/T. Det kommer så ikke til at ske! Godt jeg kun havde købt til en af dem.

Besvarelse fra mrgin.dk
Jeg havde bestilt en flaske likør
Jeg havde bestilt en flaske likør, som de ikke havde på lager, men jeg fik besked herom og vi fandt frem til en anden flaske, og den kom frem og alt iorden, kommer igen en anden dag mvh Danny 🙂 Ordre #6558
Rom fra Mrgin.dk
Super service. Har bestilt rom 2 gange inden for den sidste måned og jeg modtog varen allerede 2 dage efter bestilling..Jeg vil handle hos mrgin.dk igen næste gang jeg mangler lidt til baren.
Fantastisk service
Dejlig tur - skønt massiv regn.
Veloplagt personale og masser af smil og dejlig service.
Det gør vi gerne igen.
Kan ikke sammen lignes med sidste års gode tur
Vi har i dag d. 8 juni været på Gin Cruise fra Nyhavn. Vi var også på Gin Cruise sidste år, og var meget begejstret for det sidste år. Men var godt nok noget skuffet over det i år. Her kunne man sidde ude, eller inde, samt i salonen nede under. Der var overhovedet ikke noget hyggeligt over arrangementer. Vi fik hver 3 Gin/tonic på turen som er 90 min. Hverken min kone eller jeg kunne fornemme ret meget Gin i de drinks, og vi bliver ellers altid hurtigt påvirket. Og der blev heller ikke fortalt meget om de 3 forskellige Gin, at andet end de kostede 250,,- stk. Og den ene slags kunne kun fås på disse Cruise ture. Så vi kunne godt have taget bilen til Kbh. Men det kunne vi absolut ikke sidste år, der var virkelig Gin i glassene. Så meget skuffet tur, det var sidste gang. Det handle mest om at få solgt så meget som muligt. Øv

Dårlig service
Dårligt, man ikke kan ændre sit køb at gin rundfart samme dag, men til et andet tidspunkt.

Super god service
Super god service - Jeg vil helt sikkert gerne handle på jeres hjemmeside igen
Har købt gavekort + købt en billet og…
Har købt gavekort + købt en billet og det gik som smurt.
Glæder mig til Gin Cruise.
Flot hurtig service
Jeg bestilte 4 flasker gin, hvilket gav mig fri transport, desværre gik en eller flere flasker i stykker inden de kom frem, hvilket jeg fik af vide i Postnord appen, jeg skrev med det samme til Mr. Gin og fik besked 2 timer senere at de samme dag ville sende en ny pakke, flot service med så hurtigt svar, pakken kom 2 dage senere, desværre med en pakkefejl, det kan jo ske, igen en mail og med svar indenfor en time, den manglende flaske stod hos mig 2 dage senere, flot hurtig service og ovenstående indenfor en uge, ikke sidste gang jeg bruger Mr. Gin