Var på G&T cruise på Silkeborgsøerne. Sejlturen og konceptet er super, men det virker mere som et forsøg på at skabe maksimalt profit frem for at give kunderne en oplevelse. Der blev stuvet så mange g... Se mere
Blev kontaktet da det viste sig, at nogle af mine bestillinger desværre var udsolgt. Fin service - meget tilfreds👍
Vi havde en fantastisk oplevelse lørdag d. 10. juli, hvor vi deltog i Gin Cruise - arrangeret af Mr. Booze. Vi fik serveret og blev præsenteret for 3 forskellige slags velsmagende Gin og en godtepo... Se mere
Gin&Tonic Cruise | Fantastisk tur og gæstfrie værter Oliver & Tina Udover selve fantastisk ide at sejle og opleve Aalborg fra vandet med tre smagsfulde gins, vil jeg gerne fremhæve at oplevelsen... Se mere
Hos Mr. Gin er vores mål klart: at udbyde unikke gin & ginoplevelser. Vores webshop er fyldt med et omfattende udvalg af gin af fra hele verden, nøje udvalgt for deres kvalitet og karakter. Vi tror på, at gin er mere end blot en alkoholisk drik; det er en historie, en kultur og en passion. Derfor skaber vi også unikke ginevents i hele Danmark, hvor vi deler vores ekspertise og kærlighed til gin med ligesindede.
Vingårdsgade 15A, 9000, Aalborg, Danmark
- Kontakt@mrgin.dk
- www.mrgin.dk
Har ikke besvaret negative anmeldelser
En super god event
Vi havde booket hele skibet for os selv til en Teambuilding event - 30 medarbejdere fik en rigtig god sejltur på fjorden og en god GIN oplevelse.
Der var ikke sparet på noget og med behagelig og god service fra Mr. Booze og skibets besætning fik vi en rigtig god aften.
Noget der kan abefales.
System Cleaners
Fin service og levering…👍👍😊
Fin service og levering…👍👍😊
Savnede måske en hilsen fra jer, om jer og jeres firma, evt info om andre af jeres alkoholfri produkter..
Rodet rundt i kassen, men nej..men fik det jeg havde bestilt og købt..😃
Fremragende udvalg for enhver
Fremragende udvalg for enhver, samt gode priser og hurtig levering
Super god oplevelse at købe her fra👍🏻
Dejlig sommeroplevelse
Jeg og min familie var på et rigtig hyggeligt Gin cruise med Mr. Booze. Rigtig fin atmosfære og lækre gin og tonics. Skøn sejltur på Limfjorden, hvor der både var plads til at nyde omgivelserne og få snakket. Skøn sommeroplevelse. Kan helt klart anbefales.
Vi var på Gin Cruise
Vi var på Gin Cruise
Vi smagte 3 gin tonic og det var på det jævne, ikke noget overraskende. Gin tonic og en Skive citron.
Cruise jo da, men vi sejlede da på Limfjorden hvorfor fortalte man ikke lidt mere om det vi sejlede forbi
Prisen syntes vi heller ikke rigtig hænger sammen med den oplevelse vi fik…
Sikke engang ævl og sige sådan… og kaste med mudder på den måde høre ingen steder henne… stå dog ved at det var et ringe arrangement

Super god service
God kundeservice
God kundeservice
Var villig til at hjælpe mig da min pakke kom helt smadret efter jeg havde købt en flaske md vodka efter jeg skrev var der hurtig respons og jeg fik en ny.
Samt er der hurtig levering og altid gode priser

Besvarelse fra mrgin.dk
Bestilte min varer tirsdag før påske og…
Bestilte min varer tirsdag før påske og fik den onsdag. Godt nok hurtigt når det er op til en helligdag. Det er ikke sidste gang jeg handler der, er meget tilfreds.
Vh Johannes
Mr booze kan klart anbefales
Super betjening ,skaffer det man lige står og mangler
Og lækker tapas ,mr booze kan klart anbefales

Dejlig tapas
Dejlig tapas - “JGS” (jenne gue sawer) og rigeligt af det. Absolut ikke sidste gang vi køber det. Og fandt en dejlig rom i butikken👍😀

Besvarelse fra mrgin.dk
Træls det kun er muligt at give 5…
Træls det kun er muligt at give 5 stjerner i rating.
Super service - perfekt indpakket - hurtig levering

God og hurtig service
Der er altid hurtig levering - hurtige svar - og god service - I kan trygt handle her

Super
Super, super lækker tapas . Kan varmt anbefales . Ikke sidste gang bi bestiller