Min søns PC var gået helt i sort og vi frygtede en dyr reparation eller en dødsdom, da den er over 4 år gl. Men fik dagen efter en SMS fra Thomas på værkstedet, som kunne berette at det “bare” var en... Se mere

2 min. i lukketid finder ældstebarnet ud af at printeren ikke kan kobles til den bærbare pc som skal bruges til eksamen i morgen kl. 9:00.. Argh, for hulan da. Gode råd og løsninger synes langt v... Se mere

Skøn butik og altid den bedste vejledning, vil ALDRIG gå andre steder angående it-ting end hos dem, har købt flere pc'er hos dem i de sidste par år, og servicen er 100% i top! George har jeg købt fl... Se mere

Rigtig god behandling i Aalborg! Jeg manglede akut en lader til min gamle pc så jeg prøvede lykken her his data discount. Jeg blev mødt af et fagligt dygtigt personale med en fantastisk service min... Se mere

1. Elektronik og teknologi

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Vi er Aalborgs største IT-specialforretning og har eksisteret i mere end 25 år og er 12 dedikerede kolleger. Hos os får du altid lige præcis den mængde viden og vejledning, som du har brug for, når du skal træffe dit valg. Det er en af de ting, der adskiller os fra mange andre forhandlere. Vi har over 20 års viden og erfaring med IT, og det er ganske enkelt en mærkesag og en selvfølge for os, at du får præcis den vejledning og de svar, du har haft brug for. Lige meget hvor store eller små dine spørgsmål måtte være. Og så er vi altid friske på en god handel :-)

4,9

Fin og hurtig service

Men fik dagen efter en SMS fra Thomas på værkstedet, som kunne berette at det “bare” var en softwarefejl, som var blevet udbedret med en komplet reinstallation af OS og drivere. Og det kostede kun min søn betaling af medgået arbejdstid. Fin og fair behandling 😃

16. november 2020

Jeg ventede 2,5 måned på nogle dele

Jeg ventede 2,5 måned på nogle dele, som var bestilt gennem data discount på Boulevarden Aalborg, for at få at vide at de ikke kunne få delene på grund af coronavirusen. Jeg bestilte så selv delene og fik dem i løbet af 2 dage. Da delene var skiftet virkede skærmen ikke, så jeg fik dem til at tjekke hvad der var galt. De sagde at det var skærmkablet og at det ikke kunne laves, så jeg måtte købe en ny computer. Købte så et nyt skærmkabel til 100 kroner, fragt inkluderet, og skiftede det selv. Jeg har aldrig før åbnet en bærbar computer, men nu virker den upåklageligt.

2. marts 2020

Min defekte strømforsyning

Jeg har en stationær computer, der er samlet af en tidligere kollega for år tilbage. Han er gamer ligesom jeg selv om ved derfor præcist hvad der skal til, og PC’en kører derfor også nu på 7. eller 8. år perfekt. Det eneste problem der har været med den er strømforsyningen. Den stod af allerede efter 1 år og var derfor dækket af garantien. Det var både godt og skidt, for så var det jo samme producent, jeg fik en ny (og faktisk bedre) fra. Denne gang holdt den så i 6 år, og i november oplevede jeg så atter, at strømforsyningen pludselig stod af.
Min indledning er for at vise at jeg 1) udover strømforsyningen har en velfungerende og særdeles godt sammensat computer 2) at jeg har erfaring med problemet med en defekt strømforsyning.
Nå, men min strømforsyning var altså igen defekt. Jeg kontakter min tidligere kollega, dels da han som meget erfaren datatekniker ved præcist hvad jeg skal skaffe og dels fordi jeg da kun har min telefon at søge på, og det bliver aldrig for mig det samme som at sidde foran pc’en. Efter noget tids søgning finder han frem til en strømforsyning, 750 W gold edition, til et virkeligt slagtilbud (det er Black Friday) og han siger, at selvom mindre sagtens vil kunne dække mit behov, synes han jeg skal købe denne, da der kun er ganske lidt sparet i kroner/ører ved at gå ’nedad’, men til gengæld rigtig meget vundet teknisk ved at købe denne.
Jeg står derfor en uge efter med en superlækker ny strømforsyning, men har ikke mod på selv af skifte den. Af geografiske årsager kan min tidligere kollega ikke hjælpe, så jeg tager derfor ind i Datadiscount i Aalborg i min frokostpause og spørger dem, om de kan hjælpe. Her bliver jeg mødt af en temmelig arrogant indehaver, der temmelig nedladende taler til mig, som om jeg dårligt ved hvordan man tænder en PC. Han mener slet ikke det er strømforsyningen, men her får jeg dog hurtigt fortalt at det VED jeg det er. Han forstår så slet ikke hvorfor jeg har valgt at købe en strømforsyning på nettet, når han kunne have solgt mig en for de samme penge (han undlader så at svare på min bemærkning om, at hans så også kun er en 500 W-ikke-gold). Desuden er han temmelig sikker på, at strømforsyningen – i det den er stået af – har ’taget flere ting med i købet’. Eksempelvis mit grafikkort. De vil dog gerne tilbyde at skifte min defekte strømforsyning med den jeg har købt. Det vil tage en halv time og ligge på omkring kr. 400. Jeg takker for tilbuddet og tager hjem og vold-googler på livet løs efter en anden udbyder! Dels på grund af prisen, men ikke mindst fordi jeg på ingen måde føler mig tryg i at overlade min dyrebare PC til en, der allerede mener at have fundet flere problemer, til trods for at han end ikke har set den.
En bekendt fortæller mig, at de selv ofte har brugt Labtech i Vejgaard og at de altid har været utrolig glade for både betjeningen og de ydelser, de har fået. Jeg tager derfor derud en fredag eftermiddag og ekspedienten her, en yngre mand, tager utrolig godt imod. Jeg forklarer ham om mit problem, og han giver mig helt ret i, at det er strømforsyningen. Han nævner IKKE noget om den promille-risiko der er for, at andet skulle have taget skade, men tilbyder at skifte den, så jeg allersenest kan hente den dagen efter (lørdag formiddag). Det vil også her tage ca. en halv time at skifte den og vil koste kr. 250. Han er på ingen måde kritisk overfor at jeg selv har købt strømforsyningen, bekræfter blot (hvad min tidligere kollega jo også sagde), at det måske er lidt ’overkill’, men til gengæld også et produkt jeg vil få fuld valuta for.
Dagen efter henter jeg min PC, tager hjem og tænder, og alt fungerer atter fuldkommen upåklageligt, til trods for Datadiscounts ’vise ord’.
Jeg vil virkelig gerne rose Labtech for deres service, deres priser, deres personale og hele den fremtoning der strømmer imod en, når man træder ind i butikken.
Jeg har lovet min søn, at han her til januar skal have sin egen gamer PC og havde i første omgang kigget i Elgiganten, Bilka osv. Men nu er jeg på ingen måde i tvivl om, at det bliver Labtech der for lov til at samle en til ham helt fra bunden!
Min lange anmeldelse er slået op både hos Labtech og Datadiscount, hvilket er årsagen til at så mange detaljer er taget med, da jeg mener det fulde billede bedst beskriver forskellen mellem de to!

4. januar 2020

Jeg har kun rosende ord at sige om Data…

Jeg har kun rosende ord at sige om Data Discount. For omkring et halvt år siden købte jeg en Steelseries Rival 310 mus. På det sidste var den begyndt at være ustabil i registrering af klik. Efter at man havde brugt den i et par timer vill den begynde, at dobbeltklikke når man enkeltklikker, og selv slippe knappen, selvom man holdt den nede (google: "steelseries rival 310 double click issue"). Så jeg kontaktede Data Discount ang. det, og de var meget hjælpsomme og jeg fik erstattet musen.

4. december 2018

Var i sidste uge inde for at få to nye…

Var i sidste uge inde for at få to nye computere. Fik en super service da jeg skulle vælge computere, og jeg betalte for det jeg havde brug for - jeg har ikke forstand på computere, men jeg føler hvert fald at jeg fik en god vejledning og kom ud med to reelle køb, til to forskellige behov. De var behjælpelige med at flytte data, og ringede endda for at sikre at jeg var klar over nogle problematikker ift. filer og programmer, og var i den forbindelse flinke til at komme med løsninger om nødvendigt - det var ikke nødvendigt, men sætter stor pris på servicen, skulle jeg havde stået forvirret efter at få udleveret computeren.

De gange jeg kom ind relateret til købet, har jeg været mødt af imødekommende og smilende personale.

Det var sådan en rar oplevelse! Det kan jeg varmt anbefale.

Hilsen, en meget tilfreds kunde, som glad skriver fra sin nye velfungerende computer :-D WUHU!

13. marts 2018

Besvarelse fra Data Discount A/S

Tusind tak for de pæne ord og den flotte anmeldelse :-)

Fremragende firma

Fremragende firma. God, venlig og troværdig behandling.

1. marts 2018

Besvarelse fra Data Discount A/S

Tak for den flotte anmeldelse :-)

Bedste service jeg har fået længe…

Bedste service jeg har fået længe nogen steder. Jeg er flere gange gået ind i deres butik og fået hjælp. Det sker hurtigt og effektivt, de elsker det de laver og alt bliver gjort godt. Jeg kan intet andet end anbefale Data Discount, siden de har den bedste service og de beste varer!

4. februar 2018

Besvarelse fra Data Discount A/S

Tak fordi du deler din oplevelse. Vi er glade for din anmeldelse.

Super service og særdeles kompetent personale

Havde et aktut problem med en død PC med vigtige data. 2 andre PC forhandlere/reparatører havde givet fortabt, men Data Discount fik liv i vores PC og data blev kopieret ud.
Super service, og særdeles kompetent personale.

11. januar 2018

Besvarelse fra Data Discount A/S

Tak fordi du deler din oplevelse.
Vi er glade og stolte af at kunne hjælpe dig.

Meget faglig og meget kvalificeret betjening

Jeg går ind i butikken for at spørge om deres værksted kan flytte både program og data fra en ssd disk til en anden i en ny win-maskine. En ikke trivel teknisk operation. Salgsmedarbejdere er vidende og svarer præcist på mit spørgsmål.
Det er ikke min oplevelse af IT-salgspersonale kan andet en slå op i databaser.
Tak!

20. december 2017

Besvarelse fra Data Discount A/S

Kære Morten. Tak fordi du deler din oplevelse her på trustpilot.
Ser frem til fortsat at betjene dig!

Fantastisk oplevelse af at handle ved Data Discount A/S

Efter at have gået med tanken om en ny computer fik jeg anbefalet Data Discount A/S.
Her oplevede jeg virkelig, hvad der gør forskellen fra at gøre sine køb i en butik som Data Discount og internettet. Ved den interaktion, som man netop har mulighed for, fornemmede jeg, at de virkelig forsøge et bestræbe sig på at sætte sig ind i mine personlige behov og tilfredsstillelse, hvorefter de efterkommer mine ønsker med et tilhørende tilbud til en fast lav pris.
Det der virkelig gjorde forskellen for mig var den knaldgode kundeservice, ekspertise og ærlighed, når jeg stod i en jungle af muligheder i forbindelse med en ny computer. Her var de altid klar på at tage en snak og komme med anbefalinger i lyset af, hvad der ville gøre mig allermest glad.
Dog fik jeg at vide, at der blev ventetid, når det kom til at skaffe nogle af de nyeste komponenter og samling af computeren, men alligevel formår Data Discount at overraske mig med en mulig afhentning af min nye computer en uge før.
Med mine varmeste hilsner vil jeg anbefale Data Discount A/S.

3. december 2017

Jeg har fornylig haft fornøjelsen af at …

Jeg har fornylig haft fornøjelsen af at være kunde ved Data Discount. Efter to måneders trælse oplevelser ved en anden leverandør med overophedning af PC, manglende funktionalitet, forkert BIOS-indstillinger og forkert kabling for bare at nævne et par af problemerne, opdager jeg tilfældig Data Discount i Aalborg. De lader til at have styr på deres baggrundsviden og jeg tænker "Hvad har jeg at tabe?"
Derfra sker der ting og sager!
Data Discount siger til mig at "Ingen kunder skal gå herfra, uden et smil på læben" og får på rekordtid dannet sig et overblik over problemerne. Herefter får jeg et tilbud til en fast lav pris. Som en ekstra service, giver de samtidig et forslag til yderligere optimering af maskinen som indbefatter et laver støjniveau, bedre køling og korrekt opsætning af al software.
Jeg siger i første omgang, at jeg bare ville have samlet det jeg nu havde, så det virker. Data Discount går igang og allerede næste dag får jeg besked om at maskinen er klar til afhentning. Da jeg henter maskinen, får jeg den ikke bare udleveret, men de demonstrerede hvordan softwaren var indstillet så jeg selv kan gøre det fremover. Det gode service førte til at jeg takkede ja til deres tilbud fra dagen forinden og i løbet at kort tid var maskinen klar til afhentning.

Jeg har undertiden købt mange PC'er fra forskellige leverandører, men det er første gang, at jeg har oplevet en så omfattende service, ekspertise og fokus på min tilfredshed, at jeg må give Data Discount min allervarmeste anbefaling. Her vil jeg personligt gøre alle mine PC-relaterede køb fremover.
Vh. Jens Juhl

16. november 2017

Besvarelse fra Data Discount A/S

Mange tak for din flotte anmeldelse. Det har været en stor fornøjelse at hjælpe dig:-)