Cykelkongen Anmeldelser

4,2

Super sød cykelsmed hjalp mig med at få luft i ringene på vores klapvogne, rigtig god service.🙏

Jeg vælger her at vurdere Cykelkongen.dk på baggrund af mit køb af en cykel hos dem. Dårlig vejledning, dårlig service, produkt af ringe kvalitet, rigtig mange dårlig undskyldninger for deres dårlig o... Se mere

Det er nu ca 4 år siden jeg fik min første mountain bike fra Maxxum/Cykelkongen. Siden er det blevet til cykler til hele familien.... Kvaliteten er i top og prisen er meget attraktiv i forhold... Se mere

Har købt en lagonda i mandags, en ny model i deres program. kører rigtigt godt og er egentligt ganske simpel at justere efter en hurtig samtale over telefonen. Flot cykel, fede fælge og gear fu... Se mere

1. Cykelbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Cykelkongen.dk er en danskejet cykelfabrik stiftet i 1999 der byder på et bredt program af cykler til hele familien, mountainbikes, citycykler, juniorcykler og spændende racer og sportscykler, vi driver egen fabrik i Slagelse, har showroom og detailbutik i Slagelse og sælger cykler til alle via vor webbutik www.cykelkongen.dk Vi levere lynhurtigt via UPS lagerføre alt selv og yder såvel teknisk support som fysisk support, vore produkter kan ses og prøves i butikken på Kalundborgvej 65, 4200 i Slagelse og konceptet bygger på få mellemled og lavere priser uden at gå på kompromis med service og kvalitet. Vi har solgt over 50.000 cykler siden starten i 1999 og servicere dagligt tilfredse kunder i europa.

God

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Tak for god service,jeg er ikke den store handymand,men ringede til deres
hotline,og fik hjælp over tlf :-)

Vi er meget glad for cyklerne fra cykelkongen,vi har 2 voksencykler og 2 børnecykler.god kvalitet.

2. januar 2009

Smarte kvalitetscykler og hurtig levering.

Har modtaget en Maxxum edition MTB fra firmaet. Cyklen var delvis samlet, men må sige, at den er noget nemmere at samle end de cykler vi har købt i Thansen, Brugsen o.a. Jeg kom desværre til at bruge for megen kraft, og kom til at knække en plade til bolten i styret under samlingen (min fejl). Kontaktede Cykelkongen pr. mail og fik svar under 30 min. senere. De har lovet at sende ny plade u.beregning. Super service og helt sikkert ikke den sidste cykel jeg køber herfra.

16. december 2008

nu er den gal igen...

igen igen..

en handel der igen løb helt efter bogen..

Vi havde en fødselsdaggave der skulle handles ind. vi kørte på dagen igennem slagelse, selveste kongen lkkede lageret op lørdag eftermiddag.

tak herfra, at luke sin butik op lørdag for 1 cykel...

super service..

ps. henning var vild med cyklen godt du fik os overtalt til den farve du havde ret..

29. november 2008

Rigtig god service og fantastiske cykler!

Jeg havde længe ledt efter en god, men også billig mountainbike, da jeg (efter 7-8 timers intensiv søgning på google) faldt over cykelkongen.dk. Jeg kiggede lidt på cykler, priser og udstyr, samtidig med at jeg sammenlignede med cykler fra nogle af de kendte MTB mærker som f.eks. TREK. Jeg fandt hurtigt ud af at der var en hel del penge at spare ved at købe MAXXUM cykler hos cykelkongen. Jeg sammenlignede udstyrsmæssigt MAXXUM Brian Holm Signature med en tilsvarende TREK cykel, fandt så prisen og opdagede en forskel på ca. 1.600 kr! Jeg besluttede mig for at jeg ville købe Signaturen, og ringede til cykelkongen for at høre hvordan og hvorledes med levering osv. Jeg får så den besked at cyklen var udsolgt og de ikke vidste hvornår de fik flere. Jeg ringede jævnligt (ca. en gang hver 2. uge) for at høre om de vidste noget. Efter en måned havde de stadig ikke fået cyklen hjem, og var meget kede af at jeg havde været nødt til at vente så længe, så de tilbød mig showroom-modellen til 2.000 kr. i stedet, men jeg ville hellere vente så jeg fik en helt ny cykel. To uger senere forsøgte jeg igen at ringe, og fik nu meddelelsen at cyklen ville komme samme dag. Min mor og jeg (skal lige siges jeg kun er 14 år..) kørte så til Slagelse og fik cyklen næsten som den var blevet lastet fra lastbilen. Vi smed kassen med cyklen + dele i bagagerummet og vendte snuden hjemad. Jeg er enormt glad for cyklen, og den holder enormt godt. Jeg bruger den meget og kører også tærren med den tit, og der er intet at brokke sig over. Cyklen kører fantastisk, og holder til alt. Jeg kører tit med en af mine venner (han kører en Nishiki Timbuk der er væsentligt dyrere end min), men der har været langt flere problemer med hans end min, bl.a. med gearene. Der er kun en ting at sige om MAXXUM's cykler: Kvalitet!!
Min cykel er nu et år gammel og det eneste der er gjort ved den er at der er blevet skiftet bremseklodser nu og da. Ingen problemer med udstyret, til trods for at cyklen bliver brugt til tærren (mudrede veje, skove, grusgrave o.lign.). Gansk

20. september 2008

Lige i skabet

Efter i flere år at have købt cykler hos Cykelkongen, er den eneste mulige konklusion, at det nok ikke bliver bedre for pengene. Man kan naturligvis få fine og meget dyre high-end cykler i specialbutikker men ingen leverer efter min opfattelse bedre kvalitet til prisen end Cykelkongen. Det forhold sammenholdt med kompetent og venlig service, gør Cykelkongen til det indlysende valg når der skal købes cykler...

Jeg har købt 3-4 cykler hos Cykelkongen til mig selv gennem lige så mange år. Årsagen til dette er ikke at jeg har kørt dem i sænk eller at kvaliteten ikke er holdbar, for det er den. Nej, årsagen er den simple, at de bliver stjålet. Det er noget af det mest irritenrende at få stjålet en cykel, men når alt kommer til alt, er det også et kvalitetstempel.

Cykelkongen står for mig at se for det perfekte ægteskab mellem pris og kvalitet. Så når den nuværende tohjulede skal skiftes ud, er der ingen tvivl om at det igen blir' hos Cykelkongen, at jeg handler...

8. september 2008

Super fede cykler fra en virkelig kompetent forhandler, der ved hvad han taler om!

Ja, jeg har købt min cykel hos Cykelkongen - og nej, den hedder ikke et eller andet smart mærke - og ja, jeg har kun givet det halve for den af hvad tilsvarende cykler koster - og nej, det er ikke billige kinadele der sidder på den - og JA, jeg kan stadig give dig baghjul. :-)

Har haft 3 cykler fra cykelkongen - og kører nu på en Ripello Mondial. Alle cyklerne har til fulde levet op til mine forventniger - eller måske snarere overgået dem - jeg er altid blevet positivt overrasket over, hvor fede cyklerne i virkeligheden er, når de er dukket op med posten.

Jeg er snart så træt af, at læse på diverse MTB fora som feltet.dk etc. at min cykel ikke er noget værd, fordi den er købt hos cykelkongen.

Argumentationen fra disse genier starter altid med en meget moden og konstruktiv vurdering a la "alt er crap" eller "det er noget billigt kina-lort, bilka eller silvan cykler er bedre" - når man så begynder at argumentere for hvorfor man er glad for din cykel og hvorfor den netop ikke er noget "kina-lort" så skifter argumentationen gerne over i noget i retning af "jamen det er dårlige no-name dele der sidder på" - når man så opremser hvad der er monteret på cyklen så ender det med næsten 100% garanti med de gyldne ord: "det kender jeg ikke, hvad fanden er det - det kan ikke være noget værd".

Flot flot, fordi de her såkaldte specialister ikke kender mærkerne/produkterne kan de ikke være noget værd? Da jeg købte min første MTB fra Cykelkongen for ca. 4 år siden (en Maxxum Legend) fik jeg tudet ørerne fulde om, at ST forgafler, det var da det ringeste lort i verden og ingen seriøse fabrikanter ville benytte det - i dag sidder det på en lang række af de store mærkers topmodeller....og sådan er det for en lang række af komponenterne, de her folk aner simpelthen intet om det de udtaler sig om - de har bare en præference ud fra egne erfaringer (og al respekt for det), men fordi man ikke har erfaring med og kendskab til noget, gør det jo ikke nødvendigvis dårligt - ligesom at det ikke gør et stel lavet på samme fabrik, på samme maskiner og af samme folk dårligere, forid der står Maxxum på det i stedet for Scott eller Cube.

Men, det er totalt umuligt at argumentere med disse folk - de har dannet sig en mening om cykelkongen og den er ikke til rokke..............men jeg tror nu i virkeligheden bare, at de er bitre over, at de har betalt 3 gange så meget for deres cykler som jeg har. :-)

Jeg kan kun give cykelkongen mine varmeste anbefalinger og jeg ved, at min næste cykel også bliver fra cykelkongen.....der er vist noget med at der kommer carbonrammer til næste år - skal da ha'. :-)

4. september 2008

MANDEN BAG CYKELKONGEN, FORTJENER SGU EN RIGTIG KONGEKRONE.

Magen til service og betjening skal man lede længe efter. Og det er positivt ment.
Jeg købte min første cykel hos 'kongen', da jeg af min læge fik at vide, at jeg skulle tabe mig en hel del kilo.
Da kroppen så lidt mærkelig ud de fleste steder, og jeg ikke ville genere brugerne i et fitness center med at se på det, besluttede jeg mig for at begynde at cykle, for det kan man jo gøre lidt i det skjulte. Nu er jeg så desværre lidt den type, (selvom det skulle foregå i det skjulte) som gerne vil ha' noget ordentligt 'grej'. Det fand jeg så hurtigt ud af, ved at besøge de fleste cykelforretninger, at hvis man ville det, så var det noget som kostede kassen. Ved at kigge lidt på nettet, faldt jeg over Cykelkongen, og vupti, så var min lykke gjort. Jeg er også den type, som gerne vil se og røre på varerne, og ikke bare på et billede, så det krævede en lille køretur fra København til Slagelse. Men pyt med det, for det jeg så, og endte med at købe, var super kvalitet og design til næsten ingen penge, i forhold til de andre forretninger jeg havde besøgt. Ja, det var så godt og billigt, at jeg endte med at købe en dame og en herre cykel.
Nu, 2 cykler senere, (og minus 15 kilo mindre) håber jeg så bare, at når tiden nærmere sig hvor man får brug for en rollator, at det så er noget som er i 'kongens' sortiment.
For sådan en vil jeg gerne ha', i en smart farve, og med nogle frække hjul.

21. august 2008

Ubehøvlet besvarelse på seriøs henvendelse

Vi har købt en pigecykel til vores datter. Cyklen er sådan set fin nok til prisen - men selvom hun jo passer til den alders- og målangivelse der er opgivet på hjemmesiden kan hun slet ikke nå bremserne - men iflg. en ilter herre hos cykelkongen så "havde han solgt cykler i 25 år" så der var ikke noget i vejen med hans cykler - og hvis jeg var utilfreds kunne jeg jo bare returnere cyklen. Det har vi ikke gjort - vi satser på at løse problemet ved at finde nogle andre bremser - selvom jeg også fik at vide at der "ikke fandtes andre". Jeg tror ikke på at en returnering vil glide let efter at have læst andre sider på nettet.

19. august 2008
Cykelkongen-logo

Besvarelse fra Cykelkongen

Jeg er naturligvis ked af at du har opfattet vores samtale negativt, jeg forsøgte blot at fortælle dig at vi har arbejdet med cykler i mange år og fortalte iøvrigt også at bremsegrebene kan justeres således din lille datter bedre kan nå dem på styret. Du virkede meget lidt begejstret for cyklen som du gav udtryk for var lidt for stor og jeg tilbød dig derfor naturligvis at tage cyklen retur uden omkostning for dig overhovedet. Dette tilbud står naturligvis stadig ved magt, ligesom det er iøvrigt stadig er min opfattelse at der ikke findes noget mindre bremsegreb der vil passe din datter bedre. Vi har som altid leveret lynhurtigt og det glæder mig trods alt, at du finder kvaliteten iorden og jeg kan derfor kun beklage at vi åbenbart er gået "skævt" af hinanden, og såfremt du måtte ønske det kan du naturligvis uden nogen omkostning for dig returnerer cyklen hvis du alligevel konstaterer og finder at den leverede jr.mtb cykel bliver for voldsom for din datter.
Mvh
Cykelkongen.dk

Hvis alle cykelhandlere var som cykelkongen

Jeg fik et tip fra en af mine venner, som havde været godt tilfreds med at handle cykel over nettet. Jeg kontaktede cykelkongen direkte, da jeg alligevel skulle til Slagelse. For det første fik jeg en kanon god service - og så vidste de hvad de talte om. Modsat et stort svensk varehus, så var alle stumperne i kassen og det var så nemt at samle de få dele, at selv min søn kunne være med.

15. august 2008

FANTASTISKE CYKLER OG SERVICE DER BARE IKKE FINDES BEDRE.

Det er nu 5 gang vi har købt cykler hos Cykelkongen til familie og venner. Bedre service har jeg sjældent oplevet. Sidste gang vi købte en cykel var til en rund fødseldag og da vi desværre kun havde en dag at løbe på...typiskt os. Tilbød de at levere cyklen direkte på vores hjemmeadresse, ja kan man ønske sig en bedre service en dette..
Jeg kører selv rund på en lyserød Pamela cykel fra cykelkongen og der går næsten ikke en dag, hvor jeg ikke bliver stoppet og spurgt hvor jeg har købt denne fede cykel henne. Ja og jeg kan kun igen og igen anbefale dem Cykelkongen og deres utroligt gode service og altid dejlige kvikke humor. Tak for en altid god service og det er bestemt ikke sidste gang vi har handlet der.
JGM

8. august 2008

Grande Cykler!

Jeg har nu handlet ialt 4 cykler hos Cykelkongen til absolutte fordelagtige priser! Jeg har bestilt over nettet og afhentet dem i butikken. I butikken fik jeg yderst god, vejledende og venlig service, og gode råd med på vejen til hvordan jeg nemmest samlede cyklerne!
Cykler, hvoraf den ældste er 2½ år gammel, og som hele familen er yderst tilfredse med, og vi har ikke oplevet problemer af nogen art.
Jeg vil bestemt overveje at handle cykler hos Cykelkongen igen næste gang.
Det er Grande cykler til grande priser!!

6. august 2008

Super Cykler

Kvaliteten er i top og prisen er meget attraktiv i forhold til cyklernes udstyrsniveau. Selv om min første cykel stadig fungerer perfekt, er jeg begyndt at overveje at købe en ny cykel - selvfølgelig hos Cykelkongen.

Cykelkongen er klart foran mht. design og udvikler hele nye smarte cykler.

5. august 2008

Genialt .......

Jeg har kun godt at sige om cykelkongen. Bedre service, hurtigere levering samt bedre priser skal man lede LÆNGE efter. Først købte jeg en Maxxum MTB, den er super fed - ja faktisk så fed at jeg fik den stjålet for en måneds tid siden :-( Det viser jo bare at fremmede mennesker på gaden også gerne ville have sådan én. Senest købte jeg Pamela cyklen - alt alt for cool. Lyserød med Harley look og brede sutter - en rigtig cruiser. Det fedeste design jeg har set til en damecykel. Og servicen er i top hos Cykelkongen. Jeg fik mine cykler dagen efter bestillingen. Hvad mere kan man så ønske sig. Jeg kan VARMT anbefale Cykelkongen og hans produkter - de holder 100%. Rigtig god fornøjelse med din nye cykel - jeg håber ikke du er i tvivl om hvor du skal handle næste gang.

3. august 2008

Fede cykler og service i verdensklasse

Jeg har kørt på Maxxum cykler ligesiden disse kom på markedet. Jeg startede ud med en MTB og fik for ca. 1 år siden en lyserød Pamela fra cykelkongen. Jeg kører på denne hver dag, og får ofte kommentarer med på vejen i retning af "sikke en fed cykel".
For et par måneder siden, blev bag-skærmen på min cykel ødelagt af nogle ballademagere, og jeg tog den derfor med ned til "kongen", som hurtigt fik en ansat til at sætte en ny skærm på, og til at at rette, hvad der ellers var blevet ødelagt. Super service!
Jeg har været meget tilfreds med begge mine cykler fra "kongen", og er ikke i tvivl om, hvor jeg ville anbefale folk, at købe deres cykler.

fin service billigere priser

hej
jeg har købt 3 cykler ved cykelkongen
alle 3 er leveret til den aftalte tid og med det rigtige udstyr monteret
prisen mener jeg er lavere i forhold til andre cykelhandleres udsalgspriser
cykelkongen er absolut at anbefale

3. august 2008

God service og rigtig god kvalitet til fornuftige priser

Jeg har købt 2 cykler hos Cykelkongen og kun haft god erfaringer med
levering af disse. Den ene havde dog en defekt pedal hvilket blev skiftet
øjeblikkeligt ved et besøg hos Cykelkongen.
Kan kun anbefale Cykelkongen for god service og kvalitets cykler til en fornuftig pris.
Keep on cykling