Fantastisk sted at købe cykler. Lås var monteret, cykel parkeret i baghave og låst, nøglerne blev smidt ind af brevsprækken og vognmanden ringede for at fortælle det og ønske mig en god dag. Jeg købe... Se mere
Hos Larsson Cykler har vi et bredt udvalg af cykler og tilbehør, og vi foretager reparationer af cykler på vores værksted. Gratis levering på hele Lolland.
Lollands Centret 18, 4930, Maribo, Danmark
- 42642024
- mail@larsson-cykler.dk
- larsson-cykler.dk
Har en meget glad søn 😉 Og sikke en…
Har en meget glad søn 😉 Og sikke en service 🙏💪 Havde en pgo hot 50 der ingenting ville. Den blev hentet, allerede dagen efter var fejlen fundet, reservescooter købt og den blev også hentet. God vejledning og updates hele vejen igennem😊 Allerede efter en uge ringede de at den var færdig, og hold da op, det var næsten en helt ny scooter 💪 Super godt arbejde, super service, kommer helt sikkert igen hvis den skulle drille en anden gang, eller når den bare skal have skiftet noget 😉 Tak for jer, i fortjener alle 5 stjerner ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Flad fod
Jeg var der i dag, søndag, kort før lukketid. Min cykel havde et fladt dæk.
Efter en kort overvejelse fik mekanikeren det hele repareret. Jeg kan fortsætte med at planlægge min ferie med min cykel.
Fantastisk service, fair pris.
Mange tak, Matthias
App virker ikke
Vi blev virkelig skuffet i dag. Vi skulle booke en cykel via Larsson-bike appen, da vejret var skønt. Appen virkede slet, slet ikke. Inden vi overhovedet kunne kom i gang, blev der trukket et gebyr - et gebyr for ingenting. Butikken var lukket, og telefonnummeret som fremgår på appen ifm. driftsforstyrrelser virkede ikke.
Der var to personer fra to forskellige telefoner, der prøvede at booke (herunder nyeste iPhone med nyeste software og opdateringer). Resultatet: Samme oplevelse, og det lykkedes ikke at få fat i en af cyklerne. Det var ærgerligt for os, men det er endnu mere ærgerligt for dem der driver butikken.

Blandet oplevelse
Kanon dygtige til det de gør. Men blot ærgerligt de vælger og lave ting som ikke har været aftalt og vælger og fakturere for det. Senest min cykel var nede og blive kigget på var de blevet bedt om at tjekke bremseskiver om der var nok tilbage. De har så valgt at justere bremserne og opkræv 125 kr. for dette men jeg som kunde er aldrig blevet spurgt om jeg var interesseret i at de justeret mine bremser
Deres cykel mand er den mest skønne…
Deres cykel mand er den mest skønne mand jeg nogensinde har mødt han yder top service MEN!
Deres knallert værksted er det værste omgang fup..!
Skulle se hva der skulle laves på min søns knallert og da jeg fik en regning på 8000+ blev jeg enig me mig selv om at den ikke skulle laves der.. da jeg så kommer i dag for at hente den står den da næsten skraldet me alle delene i en papkasse og da jeg afleverede den kunne den både starte og den stod komplet samlet
Men fordi det ville koste mig 600 kr ekstra hvis han skulle samle den var det nemmest.. man aflevere sku da tingene i samme stand som da kunden kom me den!!
Din mekaniker Beder dig heller ik om selv at samle din bil hvis du ik vil have den lavet på deres værksted!
Fup og svindel og når man konfronterer ham smider han røret på da han finder ud af at han taler me en autoisteret mekaniker..
virkelig modent og service minded.nårh nej

Besvarelse fra Larsson Cykler
Læg jeres penge et andet sted med bedre service
Købte Mountain bike hos dem i 2019, og kom efterfølgende til service flere gange, pga punkteringer, med 2 forskellige cykler, mellem 2019 og 2020. Oftest 2-3 dage efter service var den gal igen. Der blev sagt flere gange at "Ja ja, vi har folk som punktere flere gange om ugen, det er meget normalt". Den kommentar studsede jeg meget over. Efter den sidste punktering, og den sidste gang at jeg benyttede mig af deres service, fandt jeg ud af at mekanikeren fyldte meget mere luft i dækkene end anbefalet, hvilket er grunden til jeg blev ved med at punkter.
Efter at have skiftet butik, er det også blevet meget åbenlyst hvor dårligt deres kunde service er. Ingen guide til kunden om de produkter og service de laver på ens cykel når der bliver lavet service på den.
I den tid mellem 2019 - 2020 nåede jeg at punktere mere end 8 gange mellem mine 2 cykler. Alle punkteringer skete kort efter service. På intet tidspunkt blev jeg guidet til bedre alternativer for at undgå flere punkteringer, også selvom jeg spurgte. Der blev bare svaret med "Det er helt normalt, vi har mange kunder som punktere hele tiden"
Jeg er kun punkteret på min cykel en gang efter jeg er holdt op med at bruge deres service. Og det var så pga det løse punkterings beskyttelse som de en gang lagde ind i mine dæk som klemte huld på min slange. Det kunne min nye mekaniker så fortælle mig er en dårlig og billig måde et beskytte mountainbike dæk på, og der er også en stor chance for det er grunden til mine tidligere punkteringer. Som Larsson Cykler jo så heller ikke har informeret mig om.
super service
Kom ind 2 min. i lukketid og var punkteret, men Larson cykler skiftede straks dæk og slange, så jeg kunne komme videre. Imens fik vi en snak. Den bedste service og venlige mennesker

Besvarelse fra Larsson Cykler
Så fik konen endelig købt en el-cykel
Så fik konen endelig købt en el-cykel. Havde i lang tid gået og trykket næsen flad på vinduet med en rød Winther superbe 2 el-cykel. Fik en super god og venlig behandling og cyklen blev leveret dagen efter. Nu glæder jeg mig til at konen kan følge med på vores cykelture. Tak for god behandling og et godt køb.

Professionel behandling
Hos Larsson Cykler får man virkelig professionel behandling. Min elcykel var begyndt at køre som almindelig cykel. Den blev afleveret og gennemset. Fik den tilbage, og den ville stadig ikke virke. Fik så oplyst, at batteriet var defekt, og man kunne ikke skaffe nye batterier. Så fandt jeg et batteri på nettet. Det knep stadig. Fik at vide, at det var motoren og andre ting, der var nedslidte. Men Thor har gjort noget hokus-pokus, så nu virker den indtil videre. Så mange tak.

Besvarelse fra Larsson Cykler
Har fået skiftet karburator den var…
Har fået skiftet karburator den var ikke stillet ordentligt i tomgang samt jeg fik sat ny el knap på kunne ikke forstå hvor det ikke virket han havde pillet den ene ledning ud af batteriet fandt ud af det pga en mekaniker skulle skifte tændrør det var en AUTO mekaniker
De er pænt sagt nogen tosser.
De er pænt sagt nogen tosser.
Har skulle have ordnet min kærestes knallert over garantien. Får idag sms om at den er færdig og at vi skal betale 100 kr for at hente den.
Ringer til dem for at høre hvad det er for noget.
De tager åbenbart penge for ting UDEN at gøre opmærksom på det.
NÅ ja de knaldede også røret på da de ikke vidste hvad de skulle svare på mine spørgsmål hverken via tlf eller i en mail.
Så nu tager vi den med forbrugerklagenævnet
Fik rette mit Carbon hjul som var…
Fik rette mit Carbon hjul som var blevet skævt. Efter 4 ture på cyklen var hjulet mere skævt end da jeg afleverede det. Man skal lade være med at prøve at rette carbonhjul op når man ikke kan.
Jeg har købt en cykel hos Larsson…
Jeg har købt en cykel hos Larsson Cykler, hvor stellet knækkede efter 2 år. Larsson Cykler sørgede for nyt stel og for montering ved en cykelmekaniker i mit nabolag. God service. Tak

Besvarelse fra Larsson Cykler
Mekanikerne er meget provokerende og…
Mekanikerne er meget provokerende og dum smart at høre på
Ingen service overhovedet
Ingen service overhovedet.
Jørgen Rossing Hansen
Super vejledning og afsendt samme dag
Super vejledning og afsendt samme dag. God service 👍

Besvarelse fra Larsson Cykler
Valgte Larsson-cykler til køb af mit…
Valgte Larsson-cykler til køb af mit el-løbehjul da en anden forhandler var længe om både support og levering. Larsson cykler var hurtig til at ekspedere min bestilling og havde god kundeservice.

Besvarelse fra Larsson Cykler
Lykkes det ikke første gang ...
Der skal ikke være tvivl om, at Larsson Cykler prøver at gøre deres bedste for at give dig en god oplevelse, når du køber cykel hos dem.